Gimimo diena ir kortos

Gimimo diena ir kortos

2013 m. gruodžio 29 d., sekmadienis

Gruodžio 30 dieną gimusių korta

TROKŠTANTIEJI MEILĖS






ČIRVŲ TŪZO ASMENYBĖS APIBŪDINIMAS

Pirmosios malkos kortos - čirvų tūzo - reikšmė yra „meilės troškimas". Tačiau nesvetima tokiam žmogui trokšti ir pinigų, nes jų karmos korta yra būgnų tūzas. Kadangi ši korta malkoje yra pirmoji, kai kas gali manyti, kad kaip ir Avino – pirmojo zodiako ženklo - žmonės, čirvų tūzai yra jaunos, dažnai klystančios sielos, linkusios pasielgti savanaudiškai.
Taip, kai kurių čirvų tūzų atveju tai bus tiesa, bet tai jokiu būdu netinka visiems. Nemažai jų didžiulės sėkmės sulaukė tapę rašytojais ar ėmęsi kitokios kūrybinės veiklos. Šios asmenybės yra veikiamos dviejų tūzų, todėl gali būti impulsyvios. Čirvų tūzas yra drąsos simbolis, drąsa - vienas pagrindinių šių žmonių bruožų. Deja, neretai jiems pritrūksta išminties, kuri, derinama su drąsa, padeda žmogui nukreipti savo veiksmus sėkmingos baigties link. Kiti ugdosi kantrybę ir, prieš šokdami per griovį, visada atidžiai įvertina jo plotį.
Žmonės, kuriems teko ši gimimo korta, jaučia stiprų potraukį dvasiniams dalykams, tačiau eiti dvasiniu keliu jiems dažnai sutrukdo abejonės, sugundo slapti troškimai. Kalbant apie nuogąstavimus dėl pinigų stokos, į tai nereikėtų žiūrėti pro pirštus, nes išsprendę šį klausimą, čirvų tūzai jausis laimingesni ir ramesni. Jų karmos korta būgnų tūzas rodo, kad jiems reikia puoselėti dėkingumą ir gerovės pojūtį. Tačiau kadangi šis būgnų tūzas taip pat yra Merkurijaus korta jų gyvenimo kelyje, pinigų ar kitų apčiuopiamų vertybių įgijimas vis tiek bus viena iš vyraujančių jų gyvenimo temų. Šie žmonės yra tarp pirmaujančiųjų ir neretai pelno nemažą finansinę sėkmę.
Čirvų tūzams reikėtų pasisaugoti, kad aplinkybės per daug „neištampytų“ jų į ilgį ar į plotį, nes tai gali sukelti nemažą stresą ir sveikatos sutrikimus. Kita jų karmos korta, čirvų triakė, su dar dviem triakėm gyvenimo kelyje suteikia šiems žmonėms milžinišką kūrybinį potencialą. Tačiau kiekviena likimo dovana kartais tampa kliuviniu: neigiamas triakės aspektas yra abejonės, nerimas bei įtampa. Šiems žmonėms labai naudinga kartais atidėti visus darbus į šalį ir ramiai pailsėti. Tos pačios triakės lemia, kad darbe šie žmonės trokšta įvairovės; jie jaučiasi laimingesni, jeigu sutvarko savo gyvenimą ir darbą taip, kad visada turėtų galimybę elgtis lanksčiai. Visi čirvų tūzai yra gimę po Ožiaragio ženklu, todėl darbas jiems labai svarbu, kaip, beje, ir pripažinimas. Valdančiosios planetos korta pikų triakė mums sako, kad daugelis iš jų bus gerbiami kaip menininkai ar šiaip kūrybingos asmenybės. Nemažai sunkumų - tiek emocinių, tiek protinių - jie išvengtų, jeigu atsigręžtų į metafiziką ir pabandytų geriau pažinti save. Jeigu taip ir pasielgs (sutelks dėmesį į dvasinės prasmės paieškas), paskutiniais gyvenimo metais patirs tikrą pasitenkinimą.
Čirvų tūzai - niekada nenurimstančios sielos ir pats didžiausias kryžius, kurį jiems tenka nešti, - tai nuolat kintančios jų vertybės. Jeigu jie nori proto ir širdies ramybės, turėtų vengti nepastovumo ir paleistuvavimo. Didžiausio atpildo sulauks tie, kurie ras būdą nesavanaudiškai padėti kitiems.

KAI KURIE ČIRVŲ TŪZO MEILĖS SANTYKIŲ YPATUMAI

Čirvų tūzai kiekviename žingsnyje pasirengę leistis į naują nuotykį, pradėti naują meilės romaną. Neretai jiems gana sunku valdyti nerimstančius jausmus. Jų vertybės greitai kinta ir tai negali nesukelti permainų jų intymiajame gyvenime. Paprastai jie mėgaujasi pasiturinčių moterų draugija ir sugeba joms patikti. Tam ar tai, kuri mąsto apie santykius su čirvų tūzu, būtų išmintinga suvokti, kad šie santykiai labai ilgai netruks - nebent šis čirvų tūzas žino apie savo polinkį j nepastovumą meilės reikaluose ir bando su šia yda susidoroti. Čirvų tūzai taip pat gali būti dideli savanaudžiai, besirūpinantys vien tik savo pačių reikalais. Nerimas dėl pinigų ar kokių nors daiktų stygiaus taip pat gali tamsinti jų meilės padanges. Kad čirvų tūzas būtų laimingas, matyt, reikia santykių, kurie leistų abiem partneriams mėgautis įvairove, gero bendravimo ir galimybių keliauti. Tai patenkins neatsiejamą nuo čirvų tūzo prigimties siekį gyventi kūrybingai ir nenuobodžiai.

RYŠIŲ TARP ASMENYBĖS KORTŲ BENDRYBĖS

Vyriškos lyties čirvų tūzai gerai sutaria su būgnų rūšies moterimis. Moteriškos lyties čirvų tūzai sugyvens su kryžių rūšies vyriškiais, o pikų vyrai laikys jas žavingomis ir sunkiai galės joms atsispirti.

ČIRVŲ TŪZAS IR SAVĘS PAIEŠKOS

Čirvų tūzas yra pirmoji malkos korta, jei skaičiuosime nuo natūraliosios, arba dvasios, išklotinės. Ji labiau nei bet kuri kita korta simbolizuoja mūsų sielos ir asmenybės pasirodymą pasaulyje. Šios kortos skaičius - vienas. Tai vyriška, kūrybinė galia, pirmasis žingsnis iš neišreikštos būties, arba nulio. Kaip tokia, ji ženklina jau ištartą Dievo žodį (vieną), kuris yra tarsi nurodymas judėti pirmyn ir toliau kurti.
Kaip ir visos kitos kortos, kurių skaičius nelyginis, čirvų tūzai niekada nenusiramina. Jie visada kažko siekia, kažką bando išrasti, sukurti. Vis dėlto žmonės, kuriems yra tekusi ši korta, labiau už viską siekia rasti savo pačių tapatybę. Galima teigti, kad egzistuoja tam tikros paralelės tarp čirvų tūzo ir pirmojo zodiako žvaigždyno Avino. Žmonės, kurių gimimo korta yra čirvų tūzas, gali būti labai egocentriški, daugeliu atvejų savanaudžiai. Ši korta valdo tik vieną dieną metuose - gruodžio 30-ąją. Būdami taip arti juokdario ir pikų karaliaus, šie žmonės yra gana nepriklausomi ir materialistiški. Tačiau tarp kitų malkos kortų jie yra vaikai ir savo veiksmais labiau siekia suvokti savo tapatybę, o ne sukaupti turtų ir galios. Taigi nors išoriškai čirvų tūzai gali pasirodyti labai ambicingi ir materialistiški, korta mums sako, kad iš tikrųjų tai tėra savęs paieškos.
Kadangi čirvų tūzą galima apibūdinti kaip „trokštantį meilės“, mes pastebėjome, kad daugelis žmonių, kuriems teko ši korta, išgyvena vidinį konfliktą tarp poreikio mylėti save ir noro sulaukti pripažinimo iš kitų. Galbūt karmos korta čirvų triakė kalta, kad, negaudami iš aplinkinių pakankamai meilės bei švelnumo, jie gali pradėti nerimauti. Ta pati korta gali būti dorovinio pakrikimo ir nepastovumo meilės santykiuose priežastis. Jų požiūrį į meilę būtų galima vadinti intelektualiu - tiesiogine patirtimi čia jie siekia patvirtinti gausybę idėjų bei išvedžiojimų. Jie prisiima tam tikrus įsitikinimus apie meilę ir tikrina, ar šie veikia, paskui bando ką nors nauja - vertina, lygina visa tai norėdami suvokti protu. Gyvenimą čirvų tūzai paprastai praleidžia kaupdami patirtį, bandymų ir klaidų būdu jie pamažu įgyja tos trokštamos meilės išminties. Kai viskas jau apsvarstyta ir išnagrinėta, jų išmintis pašnabžda, kad tiek atsakymai į visus klausimus, tiek sunkumų priežastys glūdi viduje - tai yra jų pačių jausmai ir įsitikinimai. Galima sakyti, čirvų tūzas reiškia meilę sau. Jeigu sugebame mylėti save, meilė mus lydės visur, kad ir kur eisime. Čirvų tūzams neretai prireikia daug laiko, kad atsigręžtų į savo vidų, tačiau, šiaip ar taip, ten jie randa tai, ko ieško.
Turime įsiminti, kad tūzai visada yra vienišiai. Vienatvės jiems reikia, kad galėtų savęs paklausti: „Kas gali padaryti mane laimingą ?“ Tikriausią pasitenkinimą žmogus patiria išmokęs mylėti save. Tačiau kaip meilė sau ir meilė kitam gali gyvuoti greta? Kas yra svarbiau - mano partneris ar aš pats? Visų pirma reikia suvokti, kad meilė, kurią jaučiame kitam žmogui, ir tos nuostabios savybės, kurias mes jame regime, iš tikrųjų yra mumyse. Tai svarbi pamokos, kurią turi išmokti čirvų tūzai, dalis. Kai įsisąmoniname tai, pradedame suprasti, kad santykiai su kitu žmogumi viso labo yra veidrodis, kuriame regime save. Meilė, kurią jaučiame, grįžta mums atgal, ir mes tada stebimės, kokie nepaprasti esame. Tada tampa įmanoma mylėti savo partnerį nė trupučio nesibijant, kad jis pabėgs ir nusineš su savimi tą meilę, kurią jaučiame būdami kartu.

ČIRVŲ TŪZAI
GARSENYBIŲ GIMTADIENIAI

·         JACK LORD (1930 12 30), aktorius
·         RUDYARD KIPLING (1865 12 30), rašytojas
·         TRACEY ULLMAN (1959 12 30), komike
·         BERT PARKS (1914 12 30), televizijos laidų vedėjas
·         SANDY KOUFAX (1935 12 30), beisbolininkas
·         MICHAEL NESMITH (1942 12 30), gitaristas
·         DAVID JONES (1946 12 30), dainininkas
·         BEN JOHNSON (1961 12 30), sprinteris
·         TIGER WOODS (1975 12 30), golfo žaidėjas
·         MELISSA MILANO (1982 12 30), aktorė


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą