Gimimo diena ir kortos

Gimimo diena ir kortos

2013 m. gruodžio 3 d., antradienis

Gruodžio 2 gimusių korta

Kūrybingumas finansų srityje



BŪGNŲ TRIAKĖS ASMENYBĖS APIBŪDINIMAS
Būgnų triakės gyvenimo kelias laikomas vienu iš sunkiausių tarp visų kortų. Ypač nelengva moteriškos lyties būgnų triakėms, nes jų asmenybės kortos būgnų damos gyvenimo kelias taip pat yra vienas iš sunkesnių. Šiems žmonėms gali tekti susidurti su nemenkais išbandymais meilės reikaluose, nes jie dažnai keičia vertybes, be to, taip gali pasireikšti jų praeito gyvenimo meilės santykių karma (karmos korta - čirvų šešiaakė). Ši korta taip pat žinoma kaip viena iš labiausiai nerimaujančių dėl pinigų. Nerimas ir neryžtingumas būdingas visoms triakėms, todėl joms būtina sugalvoti, kaip teigiama linkme nukreipti savo nepaprastai aktyvų protą. Geriausias vaistas - rasti kūrybingumo raiškos būdus, mat šiems žmonėms labai svarbu išreikšti save.

Jei būgnų triakė nori savo gyvenime patirti daugiau ramybės ir įveikti kliūtis bei pagundas, jai derėtų puoselėti įgimtą susidomėjimą metafiziniais dalykais. Šių žmonių protas geba įsiskverbti į visatos paslaptis. Viena paslapčių - savo gyvenimo ir asmeninės karmos, su kuria jiems reikia tvarkytis, suvokimas. Perpratusios šiuos dalykus, būgnų triakės pajunta daug daugiau ramybės.
Šie žmonės visada sugeba atskirti gera nuo bloga, nors kartais bando to nepaisyti. Tokio pobūdžio problemos būdingos ne visoms būgnų triakėms. Pradėjusios grįsti savo veiklą iškiliąja kortos puse, jos tampa ypač kūrybingos ir produktyvios, sugeba išreikšti save daugybe veiksmingų būdų, gali tapti įžymiausiais pramogų verslo atstovais, oratoriais.
Būgnų triakės turi labai galingą protą ir jį atitinkantį balsą. Toks balsas ir protiniai gabumai leistų šiems žmonėms būti neprilygstamais propaguotojais - jiems tereikia atrasti tai, kuo galėtų tikėti. Manykite, kad jums pasisekė, jei jūsų gaminius ar paslaugas reklamuoja būgnų triakė.
Daugiau pasitenkinimo šie žmonės patiria užsiimdami verslu, susijusiu su kelionėmis ar šiaip įvairove. Paprastai šalia jų būna jaunesnis asmuo, dėl kurio jie turi aukotis. Dažnai tai vienas ar keli jų vaikai. Dvi devynakės gyvenimo kelyje sulaukus vyresniojo amžiaus gali lemti nusivylimus, tačiau to nebus, jei jie ugdys savo dvasią - tada juos aplankys ramybė ir išmintis. Šie žmonės čia yra tam, kad patikrintų daugelį idėjų ir galiausiai nuspręstų, kas tai yra tiesa. Pokyčiai ir kelionės jiems visada į naudą, taigi būgnų triakėms patartina pasirinkti tokią profesiją, kuri suteiktų joms šiek tiek laisvės.

KAI KURIE BŪGNŲ
TRIAKĖS MEILĖS SANTYKIŲ YPATUMAI

Iš visos kortų malkos meilės reikaluose daugiausia sunkumų sulaukia būgnų triakė ir būgnų dama. Šie žmonės yra tokie kūrybingi, kad į gyvenimą ateina manydami, jog jame egzistuoja beribės tyrinėjimų ir išgyvenimų sritys. Tam tikru metu jie įsisąmonina, kad baisiai bijo būti palikti ir išduoti - su šia baime jiems dera susidoroti. Si baimė paprastai priverčia juos palaikyti daugybę meilės ryšių, taip pat gali pasireikšti chroniškomis abejonėmis meilės ir vedybų klausimais. Nesugebėdami įveikti vidinio nesaugumo jausmo, jie dažniausiai pasirinks trumpalaikius santykius. Ši korta, kaip ir būgnų dama, paprastai tuokiasi ne vieną kartą. Iš jų Veneros kortos čirvų septynakės galime suprasti, kad šie žmonės mokosi leisti kitiems būti tokiems, kokie jie yra, taip pat gydosi nuo baimės būti išduotiems ar paliktiems.
Pirmoji šių žmonių karmos korta čirvų šešiaakė mums pasakoja, kad į šį gyvenimą jie atėjo turėdami polinkį neatsižvelgti į kitų jausmus; būdami nerūpestingo charakterio, jie gali sukelti aplinkiniams abejonių ir neleisti suprasti, myli jie juos ar ne. Siame gyvenime jie sužinos nuoseklumo ir pastovumo vertę meilės reikaluose. Tam paprastai reikalingas laikas, todėl visai natūralu manyti, kad laimė meilėje juos aplankys
sulaukus brandesnio amžiaus. Būgnų triakės atveju tai visai neblogai, nes romantinio polėkio ir santykių troškimo jos paprastai nepraranda ir senatvėje.

RYŠIŲTARP ASMENYBĖS KORTŲ BENDRYBĖS

Moteriškos lyties būgnų triakes dažnai traukia čirvų ir pikų rūšies vyrai, nors joms sekasi bendrauti ir su kryžiais. Šiuo atveju akivaizdžiai palankesnių ryšių tarp kortų rūšių nėra. Vyrams ypatingus jausmus sužadina pikų rūšies moterys, o patys jie labai traukia kryžių rūšies moteris.

APIE TAI, KAIP NESĖKMINGIAUSIA KORTA MALKOJE ATRANDA LAIMĘ IR MEILĘ

Būgnų triakės gyvenimo kelyje regime daug kliūčių. Jeigu atsižvelgsime, kad gyvenimo kelyje esančios septynakės ir devynakės lemia daugiausia sunkumų ir kad būgnų triakė savajame turi net po dvi minėtas kortas, susidarysime bent apytikslį vaizdą, koks turėtų būti jų gyvenimas. Septyni ir devyni - tai dvasiniai skaičiai, o dvasiniai skaičiai atneša sėkmę dvasinėje plotmėje, tačiau bėdas, išbandymus ir pralaimėjimus - žemiškoje. Žemiškąja, ar pasaulietine, prasme stiprios yra keturakės, aštuonakės ir dešimtakės. Dvi septynakės būgnų triakių gyvenimo kelyje užima Veneros ir Marso padėtis. Tai rodo, kad jų praeito gyvenimo karma stipriai susijusi su seksu ir meilės santykiais - tokia karma būtų asmens, kuris ankstesniame gyvenime piktnaudžiavo savo seksualumu, nederamai elgėsi su partneriais, o dabar sulaukia viso to pasekmių. Dvi devynakės užima Urano ir Neptūno padėtis. Tai susiję su mokymusi pasirinkti tinkamą profesiją ir įveikti praradimų - tiek fizinių, tiek finansinių - baimes. Taigi darosi aišku, kodėl Florens Kempbel ir Edita Rendal mano, jog šios kortos likimas yra vienas iš sudėtingiausių, jei apskritai ne pats sudėtingiausias.
Daugelis būgnų triakių kenčia dėl įvairių rūpesčių ir problemų meilės srityje, tačiau yra ir tokių, kurios galėtų būti puikus žmonių, išnaudojusių aukščiausias savo gimimo kortos galimybes, pavyzdys. Būgnų triakės gyvenimas yra sunkus materialiai, tačiau jų laukia daug dvasinių pergalių. Tai reiškia, kad vos tik šie žmonės pradeda domėtis savęs pažinimu, jų galimybės pasiekti laimę, nepriklausomą nuo to, kas vyksta pasaulyje, tampa didesni nei daugumos. Tikra laimė nepriklauso nuo išorinių sąlygų ir aplinkybių. O didžiausias galimybes patirti ją turi kaip tik būgnų triakė. Įgimto susidomėjimo mistiniais dalykais puoselėjimas šiems žmonėms visada atneša milžinišką naudą. Tarp šių dalykų galima paminėti religiją, astrologiją, numerologiją, kortų mokslą... Nuosekliai studijuodami, jie pamažu gaus atsakymus į visus savo klausimus, o jų protuose ir širdyse įsiviešpataus ramybė.
Viena iš laimingiausių būgnų triakių, kokią man kada teko sutikti, buvo moteris, dirbusi tortų puošėja. Be to, ji užėmė atsakingą padėtį bažnyčioje. Ši moteris buvo didžiai dvasinga ir gyveno pagal principus, kuriuos suvokti jai padėjo tiesioginė jos pačios patirtis. Ji nuolat aukojosi dėl kitų, kepė nuostabius saldumynus ir vaišino visus sekmadieniais į bažnyčią atėjusius žmones. Ji visada buvo laiminga, veikli, atrodė labai sveika, gyvybinga ir jaunatviška, nors buvo įžengusi jau į aštuntąją dešimtį.

Šventės

Vardadieniai

Aura – Aurelija – Aurė – Aurėja – Milkanta – Milkantas – Milmantė – Paulina – Svirgailas – Svirgailė – Svirganta – Svirgauda – Svirgaudas – Svirgaudė – Svirgeda – Svirgedas – Vėjūnas – Viviana.

Šią dieną Lietuvoje

Įvykiai

Gimimo dienos

Gimimo dienos Lietuvoje

Mirtys

Mirtys Lietuvoje

Šią dieną pasaulyje

Įvykiai

Gimimo dienos

Gimimo dienos pasaulyje

Mirtys

Mirtys pasaulyje
GARSENYBIŲ GIMTADIENIAI

·        JAMES WOODS (1947 04 18), aktorius
·        WILLIAM HURT (1950 03 20), aktorius
·        MATTHEW MCCONAUGHEY (1969 11 04), aktorius
·        CHERYL LADD (1951 07 12), aktorė
·        DEBRA WINGER (1955 0516), aktorė
·        DREW BARRYMORE (1975 02 22), aktorė
·        HOLLY HUNTER (1958 03 20), aktorė
·        ANTONIO BANDERAS (1960 08 10), aktorius
·        ROSANNA ARDUETTE (1959 0810), aktorė
·        LUCY LIU (196812 02), aktorė
·        JULIUS ERVING (1950 02 22), krepšinio žvaigždė
·        BILL COSBY (1937 0712), komikas
·        JOHN BELUSHI (1949 0124), komikas
·        BOBBY ORR (1948 03 20), ledo ritulio žvaigždė
·        SPIKE LEE (1957 03 20), kino režisierius
·        CARL REINER (1922 03 20), prodiuseris ir režisierius
·        SEAN COMBS (19701104), repo atlikėjas ir prodiuseris
·        TED KENNEDY (1932 02 22), senatorius
·        NEIL DIAMOND (19410124), dainininkas
·        PATSY CLINE (1932 09 08), dainininkė
·        BRITTNEY SPEARS (198112 02), dainininkė
·        MR. ROGERS (1928 03 20), televizijos veikėjas
·        MARY LOU RETTON (1968 0124), gimnastė
·        RICHARD SIMMONS (1948 0712), lieknėjimo guru
·        WALTER CRONKITE (19161104), žurnalistas
·        STEVE IRWIN (1962 02 22), televizijos laidos „Krokodilų medžiotojai" vedėjas


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą