Gimimo diena ir kortos

Gimimo diena ir kortos

2013 m. gruodžio 10 d., antradienis

Gruodžio 11 gimusių korta

Dvasinės žinios


KRYŽIŲ SEPTYNAKĖS ASMENYBĖS APIBŪDINIMAS

Visos septynakės yra labai dvasingos kortos, tačiau nuo paties individo priklauso, kaip jis sugebės šį dvasingumą išreikšti ir kaip savo ydas pavers privalumais. O kol tai padarys, septynakės įtaka gimdys jų gyvenime vieną bėdą po kitos. Kryžių septynakės išbandymų priežastis yra neigiamos asmenybės savybės - tai nerimas, abejonės ir pesimizmas. Joms iš prigimties būdingas įkvėpimas ir nuojauta, tačiau kai tuo nesivadovauja, Saturno įtaka sukelia nusivylimą, kartais depresiją. Jos turi galios įveikti kylančius sunkumus ir pelnyti šlovę bei pripažinimą (ko paslapčiomis ir trokšta), tačiau privalo uoliai stengtis.

Tikėtina, kad tam tikrais savo gyvenimo periodais šie žmonės turės daug pinigų, tačiau išleis juos dažniausiai taip pat greitai, kaip ir gaus. Jie nėra geriausi finansų vadybininkai. Jų karmos korta būgnų aštuonakė ne tik suteikia norą būti pripažintiems, bet taip pat kartais padaro juos tokiais godžiais pirkėjais, kokia yra būgnų aštuonakė. Pinigai gali ištirpti greičiau, nei yra uždirbami, nors šiaip šie žmonės derasi atkakliai. Galima atsekti, kad visų jų sunkumų priežastis - jų pačių mintys. Taigi kryžių septynakei labiau nei bet kuriai kitai kortai tenka didelė atsakomybė puoselėti pozityvias, sveikas mintis. Dera pažymėti ir tai, kad kiekvienas sąlytis su dvasinėmis mintimis ar idealais tikrai padarys jai teigiamą įtaką.
Kadangi antra jos karmos korta yra pikų berniukas, dažnai vadinamas vagimi, kryžių septynakei labai svarbu ugdytis sąžinę ir dorą. O jeigu ji leis sėkmės troškimui užgožti sąžinę, labai kentės. Ypač tai reikšis meilės bei šeimyniniuose reikaluose.

KAI KURIE KRYŽIŲ SEPTYNAKĖS MEILĖS SANTYKIŲ YPATUMAI

Asmens, gimusio kryžių septynakės valdomą dieną, meilės karma nėra nei gera, nei bloga. Jo meilės reikalai labai priklauso nuo to, kaip jis tvarkosi su kitomis gyvenimo problemomis. Šių žmonių privalumas yra tas, jog radę, kaip save pritaikyti, jie turi daugiau galimybių nei bet kuri kita korta tapti savo emocijų bei meilės ryšių šeimininkais.
Žinoma, jie taip pat turi savo karmą, ir kartais ji sąlygoja pamokas, padedančias atsikratyti asmeninių prisirišimų prie kitų žmonių ar išsiugdyti adekvatų požiūrį į savo partnerį, taip pat ir į visą gyvenimą. Jie visada geriau jaučiasi gyvendami santuokoje. Tada šiems žmonėms sėkmingiau klojasi finansiniai bei kitokie reikalai, todėl anksčiau ar vėliau jie priima santuokos įsipareigojimus.
Vyriškos lyties kryžių septynakių santykiams didelę įtaką daro karmos korta pikų berniukas. Daugelis jų suvokia save kaip romantišką, įžymų aktorių. Dėl šios priežasties gali elgtis palaidai, apgaudinėti. Nereta kryžių septynakė užmezga nesantuokinius ryšius ar užsiima kitokiais dalykais, padedančiais pasijusti nepaprastai - beje, to dauguma jų labiausiai ir trokšta.
Jei įgyja šlovę, jai atsiranda daugiau pagundų renkantis partnerį. Tokios aplinkybės neretai baigiasi pakartotine santuoka.

RYŠIŲ TARP ASMENYBĖS KORTŲ BENDRYBĖS

Kryžių septynakę sieja ypatingi ryšiai su pikų rūšies moterimis ar apskritai su ryžtingomis bei atkakliai dirbančiomis dailiosios lyties atstovėmis, nesvarbu, kokios rūšies būtų jgimimo korta. Moteriškos lyties kryžių septynakės dažnai svajoja apie kitus kryžių rūšies vyrus, o didžiulių sunkumų gali sulaukti bendraudamos su būgnų rūšies vyrais, kuriuos simbolizuoja jų Plutono korta būgnų berniukas. Tobulas partneris jai greičiausiai būtų pikų rūšies vyras.

BILAS (KRYŽIŲ SEPTYNAKĖ) IR HILARI (ČIRVŲ DEVYNAKĖ) KLINTONAI

Daugeliu atžvilgiu Bilas ir Hilari yra ideali pora. Kryžių septynakė ir čirvų devynakė stovi viena šalia kitos gyvenimo išklotinėje. Vien tai labai palanku santuokai. Yra ir kitų veiksnių. Kryžių septynakė yra čirvų devynakės priešakyje. Tai reiškia, kad kryžių septynakė čirvų devynakei yra Merkurijaus korta, o čirvų devynakė - Mėnulio korta kryžių devynakei. Tai gera kombinacija, jei asmuo, esantis „užnugaryje"', yra pasiruošęs leisti priekyje esančiam asmeniui vadovauti santykiams. Šiuo atveju atrodo, kad Hilari yra visiškai patenkinta būdama Bilo pagalbininke ir bent jau išoriškai leidusi jam užimti lyderio vaidmenį. Pagalbininkas - tai tas, kuris suteikia priešakyje esančiajam jo veiklai reikalingų dalykų. Hilari, būdama pusiau fiksuotas Skorpionas, be abejo, Bilui yra didžiulė parama, ji garantuoja šiam stabilumą bei saugumą. Po Liūto ženklu kryžių septynakės valdomą dieną gimusio Bilo pasitikėjimas savimi - taip jau yra lemta - svyruoja: jis tai didžiulis, tai menkas. Yra žinoma, kad kryžių septynakės asmenybei būdingi emociniai kraštutinumai: štai jie vaikšto laimingi ir patenkinti, o kitą akimirką - jau susirūpinę ir nukabinę nosį. Hilari pastovumas darė Bilui įtaką ir leisdavo jam jaustis stabiliau, padėdavo išlyginti proto būsenos svyravimus, gerai pažįstamus daugeliui kryžių septynakių.
Pirmoji Bilo karmos korta yra būgnų aštuonakė. Tai Saulės korta, esanti pačiame viršutinės gyvenimo išklotinės eilutės centre. Kaip tik tuo remdamiesi mes teigiame, jog dauguma kryžių septynakių turi stiprų, nors išoriškai ir nepastebimą, garbės bei valdžios troškimą. Ypač šis bruožas ryškus tada, kai su Saulės korta yra susijęs po Saulės valdomu ženklu (Liūtu) gimęs asmuo. Tai sustiprina ar net labai išryškina potraukį vadovauti ir garbės, galios, valdžios troškimą. Išoriniame plane Bilas išpažįsta dvasinį pagrindą turinčią filosofiją (kryžių septynakė - dvasinių žinių korta). Tačiau korta taip pat atskleidžia, kad iš tikrųjų jis galbūt siekia tik gauti kiek galima daugiau pripažinimo ir liaupsių. Tai paaiškina, kodėl savo politiką jis dažnai grindžia viešųjų apklausų duomenimis, o ne asmeniniu tikėjimu kokia nors filosofija ar ideologija.
Hilari paskatos yra panašios. Būdama Skorpionas, ji turi dvi valdančiosios planetos kortas: pikų damą ir kryžių karalių - abi jos simbolizuoja valdžią ir vadovavimą. Įdomu, kad pikų dama yra pirma būgnų aštuonakės karmos korta ir Saulės korta dvasios išklotinėje. Taigi matome, kad ir ji turi ryškių gebėjimų vadovauti bei trokšta tai daryti. Visiškai nekeista, kad toks įspūdingas energijų derinys atnešė šiai porai tokią sėkmę. Čirvų devynakės, beje, yra kitų malkos kortų gelbėtojos. Taip pat nėra nieko keista, jog Hilari taip rūpinasi visos šalies sveikata. Ši veikla puikiausiai atitinka čirvų devynakės, „kosminės meilės kortos", prigimtį. Iš esmės ši moteris yra didesnį poveikį daranti vadovė nei jos vyras, nes išties tiki tuo, kuo užsiima, ir yra mažiau linkusi nukrypti nuo savo įsitikinimų, kad sulauktų visuomenės pritarimo.

KRYŽIŲ SEPTYNAKĖ

GARSENYBIŲ GIMTADIENIAI
·        ROBIN WILLIAMS (1952 07 21), aktorius, komikas
·        SAN MCKELLAN (1939 05 25), aktorius
·        ANNE BANCROFT (1931 09 17), aktorė
·        JOSH HARTNETT (1978 07 21), aktorius
·        DONISIA MILLS (1943 12 11), aktorė
·        PENNY MARSHALL (1942 10 15), aktorė
·        RITA MORENO (1931 12 11), aktorė
·        MATTHEW PERRY (1969 08 19), aktorius
·        ERNEST HEMINGWAY (1899 07 21), rašytojas
·        MIKE MYERS (1963 05 25), aktorius, komikas
·        SUSAN SEIDELMAN (1952 12 11), režisierė
·        MILES DAVIS (1926 05 25), džiazo muzikantas
·        WILMA RUDOLPH (1940 06 23), olimpinė čempionė
·        BILL CLINTON (1946 0819), buvęs JAV prezidentas
·        LEANN WOMAK (1966 08 19), dainininkė
·        JERMAINE JACKSON (1954 12 11), dainininkas
·        ISAAC STERN (1920 07 21), smuikininkas
·        DON KNOTTS (1924 07 21), aktorius
·        JOHN STAMOS (1963 0819), aktorius
·        JON LOVITZ (1957 07 21), komikas
·        CONNIE SELLECCA (1955 05 25), aktorė

·        CAT STEVENS (1948 07 21), dainininkas

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą