Gimimo diena ir kortos

Gimimo diena ir kortos

2013 m. gruodžio 20 d., penktadienis

Gruodžio 25 gimusių korta

Taikdarių korta



ČIRVŲ ŠEŠIAAKĖS ASMENYBĖS APIBŪDINIMAS

Tai ramybės, darnos ir pastovumo meilės bei šeimos reikaluose korta. Čirvų šešiaakė suvokia „meilės įstatymą“ ir stengiasi palaikyti pastovius santykius. Pastovumas gali lemti ir pasitenkinimo pilną gyvenimą, ir monotoniją bei nuobodulį. Viskas priklauso nuo paties individo. Čirvų šešiaakės valdomą dieną gimę žmonės yra gana pastovūs, nemėgsta permainų ir sumaišties. Turėdami tokius bruožus, kartais jie bendrauja su tam tikru žmogumi ilgiau nei būtina.

Paprastai čirvų šešiaakėms viskas klostosi gerai ir, nepaisydamos retkarčiais apimančios stygiaus baimės, jos gali sėkmingai pritaikyti didžiules savo proto galias beveik visose veiklos srityse. Beje, paprastai joms palankiau darbuotis ir tobulintis kurioje nors vienoje sferoje. Čirvų šešiaakės sugeba išmokti bet ką.
Ši korta turi įgimtą kūrybos dovaną. Daug šių žmonių tampa klestinčiais modeliuotojais, dailininkais, galbūt kūrybingais finansininkais. Jie mėgsta rizikuoti, jiems niekada nestinga puikių idėjų, kaip gauti pelną.
Čia jie yra tam, kad apmokėtų karmines meilės skolas, atleistų ir užmirštų. Tokiu būdu jie gali pasiekti dvasinio sąmoningumo aukštumas. Šiems žmonėms niekada nesibaigia geruoju bandymai kam nors pakenkti, ir tai jie patys suvokia. Kadangi čirvų šešiaakė valdo Kalėdų dieną, šių žmonių gyvenimas turėtų būti kupinas meilės, turtų ir viso to dalijimo, aukojimo aplinkiniams. Įdomu pastebėti, kad čirvų šešiaakė labai dažnai turi šešis vaikus (kuriuos neretai simbolizuoja čirvai) arba juos supančių artimiausių žmonių ratas susideda iš šešių asmenų. Panašūs dalykai vyksta ir su kitomis čirvų rūšies kortomis.
Jei čirvų šešiaakė pajunta, kad su ja buvo pasielgta neteisingai, įžeidžiamai ar kad buvo nuskriaustas jos globojamas asmuo, gauname progą išvysti kovingąją jos pusę. Suerzintos jos gali tapti labai ryžtingos. Kovingoji jų prigimtis taip pat gali reikštis ir verslo reikaluose ar sporte. Jos gali stoti į karščiausias kovas ir tuo pat metu likti šaltos, beaistrės.
Kartais čirvų šešiaakių misija būna skleisti ir dalyti meilę. Užsiimdami tokia veikla, šie žmonės patiria aukščiausią pasitenkinimą bei laimę.

KAI KURIE ČIRVŲ ŠEŠIAAKĖS MEILĖS SANTYKIŲ YPATUMAI

Besimokydamos atsakomybės meilėje, kai kurios čirvų šešiaakės susidurs su santykiais, besitęsiančiais nuo praeito gyvenimo. Jie gali būti tiek pozityvaus, tiek negatyvaus pobūdžio. Vis dėlto tokie santykiai visada būna nulemti. Dėl to daugelis čirvų šešiaakių jaučia, kad jų jau laukia ypatinga meilė. Jos jaučia ir tiki, kad vieną dieną jų kelyje stebuklingu būdu atsiras išskirtinis asmuo ir gyvenimas nušvis naujomis spalvomis. Tai gali atsitikti, bet gali ir neatsitikti, tačiau daugelis šių žmonių nešiojasi tokią svajonę visą gyvenimą.
Jų meilės karma iš esmės gera, jie gali sukurti idealią santuoką. Čirvų šešiaakės labiau mėgsta gyventi su tokiu asmeniu, su kuriuo gali organizuoti bendrą verslą. Jos tikisi, kad sutuoktinis iki pat galo laikysis sandorio. Paprastai meilės reikaluose jos sugeba gauti tai, ko trokšta, nebent pradėtų vengti atsakomybės ir imtų ignoruoti įgimtą aukštesnės meilės balsą.
RYŠIŲ TARP ASMENYBĖS KORTŲ BENDRYBĖS
Čirvų šešiaakes moteris dažnai traukia pikų rūšies vyrai, o tarp tų, kuriuos pritraukia jos, greičiausiai bus asmuo, atstovaujantis neatsakingai ir nesąžiningai jų Marso kortos pikų berniuko pusei. Abi lytys mėgausis draugyste su kryžių rūšies moterimis, ypač kryžių ketvirtakėmis, aštuonakėmis ir dešimtakėmis. Puiki pora čirvų šešiaakei yra vyriškos lyties kryžių ketvirtakė, nes jas sieja karminiai saitai. O štai čirvų rūšies vyrams čirvų šešiaakes moters reikėtų privengti.

MEILĖS ĮSTATYMAS

Karmos dėsnis veikia visas mūsų gyvenimo sritis, o šiuolaikinius santykius - ypač. Meilės santykiai mums padeda pažinti save, taigi visiškai nekeista, kad jie yra pagrindinė saviugdos priemonė. Kol nesusitvarkėme su meilės reikalais, mes nesame pasiruošę tobulėti. Asmeniniai santykiai yra „paskutinis pasienis“ asmenybės augimo procese. Čirvų šešiaakės reikšmės yra labai aktualios mums visiems. Jos valdomą dieną gimę žmonės, kaip šios žinios nešėjai, atskleidžia tikrosios meilės prasmę.
Čirvų šešiaakes, kaip ir visos kitos šešiaakes, būna dviejų skirtingų tipų: į meilės santykius žvelgiančios labai at-sakingai ir atvirkščiai - be jokio atsakomybės jausmo. Tačiau net ir atsakingosios dažnai palaiko negatyvų pobūdį įgavusius santykius, kurie jas galiausiai ima smaugti. Meilės įstatymas, su kuriuo šie žmonės yra glaudžiai susiję, byloja, kad už blogą elgesį reikės atsakyti. Jie privalo elgtis teisingai ir dorai, arba jiems teks kentėti. Žvelgdami į skaičių „šeši“, regime šešiakampę Dovydo žvaigždę. Ši žvaigždė, sudaryta iš dviejų tobulai simetriškų persikryžiavusių trikampių, simbolizuoja karmos dėsnį. Ką pasėsime, tą turėsime ir pjauti. Tai, ką mes atimame, bus atimta ir iš mūsų, o tai, ką atiduodame, mums bus sugrąžinta. Tai nekintamas dėsnis, saistantis visą mūsų visatą. Žmogus, gimęs šešiaakes valdomą dieną, į pasaulį atėjo tam, kad įkūnytų mums šį dėsnį arba ištikimai jo laikydamasis, arba pažeisdamas ir turėdamas mokėti.
Čirvų šešiaakė yra kortų malkos taikdarė. Šie žmonės žino, kad taika įmanoma tik tada, kai viskas yra tobulos pusiausvyros būsenos. Jie trokšta šios pusiausvyros ir su ja susijusios taikos. Tačiau čirvų šešiaakes dažnai linkusios vengti nemalonių, netaikingų situacijų. Bjaurus elgesys, nevaldomos emocijos jas atbaido. Vis dėlto šie dalykai taip pat yra gyvenimo dalis. Jeigu jų šalinsimės, mūsų ramybė bus dirbtinė - tarsi bėgimas nuo realaus gyvenimo. Taika, kurios jos siekia, ateina tik pripažįstant gyvenimo priešybes. Tik pripažinę pačias nemaloniausias savo mintis bei veiksmus, mes sugebame išties save toleruoti, o tai ir yra visos ramybės įsčios. Norėdama rasti tobulą meilę, čirvų šešiaakė privalo mokytis pripažinti ne itin patrauklias savo ir kitų savybes.
Čirvų šešiaakė buvo dažnai vadinama „tyra Kristaus meile". Ji artima meilei, kuri pranoksta visa, kas materialu, ir apgaubia gyvenimo priešybes. Kiekvienas asmuo, kurio gimimo korta yra čirvų šešiaakė, gali patirti šią meilę priėmęs save ir mylimus žmones su visais jų netobulumais.
ČIRVŲ ŠEŠIAAKĖ

Šventės

Vardadieniai

Aiškutė – Anastazija – Eugenija – Genė – Gražinė – Gražinis – Gražys – Gražmantas – Gražvaldas – Gražvaldė – Gražvilas – Gražvilė – Gražvyda – Gražvydas – Nastė – Sanrimė

Šią dieną Lietuvoje

Įvykiai

Gimimo dienos

Šventės

Vardadieniai

Aiškutė – Anastazija – Eugenija – Genė – Gražinė – Gražinis – Gražys – Gražmantas – Gražvaldas – Gražvaldė – Gražvilas – Gražvilė – Gražvyda – Gražvydas – Nastė – Sanrimė

Šią dieną Lietuvoje

Įvykiai

 

Mirtys Lietuvoje
Įvykiai pasaulyje

Įvykiai

Gimimo dienos  

Mirtys



Populiarių garsenybių gimimo giena su ta pačia korta
·        RICHARD DREYFUSS (1947 10 29), aktorius
·        HUMPHREY BOGART (1899 12 25), aktorius
·        KATE JACKSON (1948 10 29), aktorė
·        SISSY SPACEK (1949 12 25), aktorė
·        BRUCE LEE (1940 11 27), kovos menų meistras ir aktorius
·        JIMI HENDRIX (1942 11 27), muzikantas
·        JIMMY BUFFETT (1946 12 25), muzikantas
·        JESSE LEE BARFIELD (1959 10 29), beisbolininkas
·        ROBIN GIVENS (1964 11 27), aktorė
·        ISAAC NEVVTON (1642 12 25), matematikas
·        BARBARA MANDRELL (1948 12 25), dainininkė
·        RANDYJACKSON (196110 29), dainininkas ir televizijos veikėjas

·        ANNIE LENOX (1954 12 25), dainininkė

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą