Gimimo diena ir kortos

Gimimo diena ir kortos

2014 m. rugsėjo 13 d., šeštadienis

Rugsėjo 14 gimusių korta

Protiniai laimėjimai


KRYŽIŲ DEŠIMTAKĖS ASMENYBĖS APIBŪDINIMAS

Kryžių dešimtakė - itin nepriklausoma asmenybė. Jos dienomis gimęs žmogus paprastai veikia taip, lyg būtų karalius ar dama. Šios kortos moterims būdinga vyriška mąstysena, toks pat ir jų charakteris. Kryžių dešimtakė trokšta visiškos ir nevaržomos laisvės daryti tai, ką panorės ir kada panorės. Ieškodama pažinimo, ji spėjo apeiti visą ciklą. Dabar jos protas galingas, o pagrindinis troškimas - sužinoti dar daugiau: tai verčia jas judėti į priekį, dažnai padeda sulaukti sėkmės. Joms svarbu išmokti valdyti protą, nes gali būti, kad šis yra susikūręs šį tą panašaus į nuosavą gyvenimą. Daugelis kryžių dešimtakių skundžiasi miego sutrikimais, dėl kurių reiktų kaltinti tą patį nuostabų protą ir niekada nesibaigiantį vidinį dialogą. Geriausias būdas vėl susivaldyti - priversti protą tarnauti geriems motyvams, aukštesniems principams, žodžiu, duoti jam darbo. Norėdami būti laimingi, šie žmonės turi atkakliai dirbti ir visada būti užimti.

Jų Marso korta čirvų triakė lemia emocinį nepastovumą, be to, jie dažnai susiduria su rūpesčiais rinkdamiesi profesiją. Neapsispręsdami jie užkerta kelią išsipildyti savo aukščiausiom ambicijoms. Kryžių dešimtakės gyvenimo išbandymus simbolizuojanti korta būgnų triakė tai patvirtina - prieš suprasdami, kas jiems išties gali teikti pasitenkinimą, šie žmonės nemažai eksperimentuos.
Karmos korta pikų berniukas gali būti tiek palaiminimas, tiek prakeikimas - viskas priklausys nuo to, kaip jo teikiamas savybes reikš kryžių dešimtakė. Pikų berniukas - „aktoriaus “, taip pat „vagies“ ir „asmens, įšventinto į dvasios slėpinį", korta. Taigi kryžių dešimtakė turi galimybę pelnyti didelę sėkmę kaip menininkė, dvasiniuose dalykuose ir moksliniuose darbuose, tačiau gali savo talentus panaudoti ir ne visai sąžiningai.
Stiprus išminties troškimas ir dvasinės filosofijos studijos padės kryžių dešimtakei susipažinti su įvairiomis tobulėti siekiančių žmonių grupėmis, bendrijomis, be to, suteiks laimę ir gyvenimo pilnatvės pojūtį. Didžiausią pasitenkinimą jai suteikia darbas, kuriame nepraranda laisvės ir galimybių kūrybingai reikštis. Sunkiausias uždavinys kryžių dešimtakei - pasirinkti kelią, kuriuo eidama sulauktų didžiausio pasitenkinimo.

KAI KURIE KRYŽIŲ DEŠIMTAKĖS BENDRAVIMO YPATUMAI

Didžiulė jėga, savarankiškumas ir kūrybingumas trukdo kryžių dešimtakei užmegzti ilgalaikius santykius. Tai puikiai iliustruoja Madonos, Barbaros Streizand ir Širlės Maklein - įžymių kryžių dešimtakių - gyvenimai. Jeigu šios kortos dieną gimęs žmogus išties rado, kaip atskleisti savo sėkmės potencialą, galbūt jam netgi geriau likti vienam ir iš anksto su tuo susitaikyti. Vis dėlto nepaneigiama, kad viduje jis trokšta tikros meilės, o ji turi savas tiesas, kurių reikia paisyti. Meilė visada siekia plėstis ir reikalauja artumo su kitu žmogumi, o tai suteikia pasitenkinimo ir vienovės jausmą. Daugumai žmonių tai nepasiekiama be abipusio atsidavimo, įsipareigojimų - štai čia kryžių dešimtakė ir susiduria su sunkumais. Arba jai pačiai, arba jos partneriui pasirinkti tik „vieną“ asmenį būna nelengva.
Abiejų lyčių kryžių dešimtakėms taip svarbu karjeros reikalai, kad tik nedaugelis iš jų - jeigu apskritai bent viena - ryžtųsi paaukoti tai dėl asmeninių santykių. Jei kryžių dešimtakė vis dėlto sėkmingai susituokia ir jaučiasi laiminga, galime būti tikri, kad ji neapleido ir savo profesinės veiklos. Tokiais atvejais namų reikalais paprastai rūpinasi jos antroji pusė. Moteriškos lyties kryžių dešimtakėms dėl emocinių problemų sudėtinga patirti didesnį artumą su partneriu. Taip yra dėl to, kad jų gyvenimo kelyje kryžių dama užima Saturno kortos padėtį. Jeigu prisiminsime labai nepriklausomą ir savavališką jų prigimtį, suprasime, kodėl sėkmingai susituokti ar užmegzti ilgalaikius santykius joms pavyksta toli gražu ne visada.
Be to, kryžių dešimtakės stokoja pastovumo meilės reikaluose. Dėl Marso ir Plutono kortų - triakių - šie žmonės mėgsta įvairovę, jiems patinka dažnai keistis. Jie trokšta vienu metu išgyventi daug ir įvairių santykių.
Svarbu suvokti, kad kryžių dešimtakės meilės gyvenimas bus toks, kokio ji pati norės. Iš Veneros kortos pikų karaliaus galime spręsti, kad jai lengviau nei bet kuriai kitai malkos kortai tapti savo jausmų šeimininke ir pačiai pasirinkti savo meilės bei santuokos ateitį. Kryžių dešimtakės santuokinė sėkmė beveik visiškai priklauso nuo to, ar ji pasiryžo visam gyvenimui skirti save vienam asmeniui. Šiaip pasaulyje nėra to, kas joms būtų nepasiekiama.

RYŠIŲ TARP ASMENYBĖS KORTŲ BENDRYBĖS

Moteriškos lyties kryžių dešimtakes dažniausiai traukia aukštą padėtį užimantys įtakingi vyrai, ypač pikų rūšies. Vyrams derėtų vengti tos pačios rūšies moterų, nes juos paprastai sieja sunkūs karminiai ryšiai. Moteriškos lyties kryžių dešimtakės nekaip sutaria su kitomis kryžių rūšies moterimis. Su jomis nelengva daugumai čirvų rūšies vyrų, tačiau būgnų rūšies vyrai sulaukia šiokio tokio jų palaiminimo.

KRYŽIŲ DEŠIMTAKĖ IR PROFESINĖS PAIEŠKOS

Dauguma žmonių, gimusių kryžių dešimtakės valdomomis dienomis, niekaip nenustygsta vienoje vietoje, kai tvarko meilės bei profesinius reikalus. Atsiminkime, kad dešimtakė yra panaši į tūzą: tūzas yra vienetas, o dešimtakė - vienetas su nuliu. Tačiau kryžių dešimtakės nepastovumą lemia ir kiti papildomi veiksniai - Marso korta čirvų triakė, Plutono korta būgnų triakė. Maža to, ši korta kartu su būgnų aštuonake ir pikų karaliumi užima viršutinę - karūnos liniją gyvenimo išklotinėje. Visos trys kortos yra labai nepriklausomos, o didžiausia nenuorama iš jų - kryžių dešimtakė.
Triakės gyvenimo išklotinėje suteikia jai smalsumo. Ji siekia išbandyti pačius įvairiausius dalykus. Ta pati triakių energija gali pasireikšti neryžtingumu ir svyravimais renkantis profesiją bei meilės partnerius. Florens Kempbel, viena knygos „Šventieji simboliai'' autorių, teigia, kad kryžių dešimtakei labiau nei kuriai nors kitai malkos kortai svarbu tiksliai apsispręsti dėl profesijos, nes priešingu atveju sėkmę bei pasitenkinimą patirti bus sunku. Šiuo atveju didžiulė nepriklausomybė ir stiprybė gali tapti kliuviniu: kryžių dešimtakė kartais pasijunta kaip vaikas saldumynų parduotuvėje, kai pasirinkimas labai didelis, o išsirinkti reikia ką nors viena.
Pasaulyje yra daug gyvenimą susitvarkiusių kryžių dešimtakių, ir visoms joms būdingas vienas bendras bruožas - jos aiškiai suvokia, ką turi padaryti, ir yra tam tikslui atsidavusios. Šiaip kryžių dešimtakės galimybės sulaukti sėmės tarp visų malkos kortų vos ne didžiausios. Barbara Streizand, Dajana Ros, Madona, Kim Beisindžer, Lučianas Pavarotis ir Širlė Maklein, - tai tik keletas įžymių kryžių dešimtakių. Taigi norint, kad sėkmės potencialas materializuotųsi, joms tereikia žengti vienu keliu. Šios kortos dienomis gimę žmonės dažnai kreipiasi į mane su tuo pačiu klausimu: „Kokį darbą man derėtų dirbti ?“ Ši problema jiems - viena rimčiausių. Kryžių dešimtakes būtų galima drąsiai skirstyti į dvi grupes: kurioms pasisekė pasirinkti profesiją ir kurioms to padaryti nepavyko. Toms, kurios vis dar ieško atsakymo į minėtą klausimą, duosiu tokį patarimą: tiesiog imkitės veiklos, kuri jums artima. Nes nesibaigiantys svarstymai apie tai, ko reikėtų imtis, neretai būna dingstis nesiimti nieko. Faktas tas, kad dažniausiai tik pradėjęs rimtai bei nuosekliai ką nors dirbti žmogus aiškiai suvokia, kokia veikla teiktų jam didžiausią pasitenkinimą. Kryžių dešimtakių darbas paprastai būna kūrybinis ar susijęs su žinių skleidimu kitiems. Neretai šie žmonės tampa vadovais, nes turi įgimtų lyderio bruožų.
Kryžių dešimtakė - viena kūrybingiausių kortų visoje malkoje. O kūrybingiems žmonėms svarbu rasti būdus, kaip išreikšti save, be to, jiems reikia įvairovės. Monotonijos ir rutinos kryžių dešimtakės negali pakęsti. Todėl geriausiai joms tiks profesija, kur reikėtų panaudoti įvairias asmenybės savybes, kūrybingumą. Be to, kryžių dešimtakės trokšta žinių ir dažniausiai mėgsta knygas.

KRYŽIŲ DEŠIMTAKĖS

GARSENYBIŲ GIMTADIENIAI

·         ALAN ARKIN (1934 03 26), aktorius
·         CHET ATKINS (1924 06 20), aktorius
·         GENE HACKMAN (1930 01 30), aktorius
·         JAMES CAAN (1939 03 26), aktorius
·         LAURENCE OUVIER (1907 05 22), aktorius
·         HUGH JACKMAN (1968 10 12), aktorius
·         TIMOTHY HUTTON (1960 08 16), aktorius
·         LEONARD NIMOY (1931 03 26), aktorius ir režisierius
·         JAMES CAMERON (1954 08 16), kino prodiuseris
·         FAITH FORD (1964 09 14), aktorė
·         JENNIFER GREY (1960 03 26), aktorė
·         KIM BASINGER (195312 08), aktorė
·         SHIRLEY MACLAINE (1934 04 24), aktorė
·         BARBRA STREISAND (1942 04 24), aktorė ir dainininkė
·         NICOLE KIDMAN (1967 06 20), aktorė
·         JOHN GLENN (1921 07 18), astronautas
·         TENNESSEE WILLIAMS (1911 03 26), rašytojas
·         SAMMY DAVIS, JR. (1925 12 08), pramogininkas
·         NAOMI CAMPBELL (1970 05 22), manekenė
·         STEVE TYLER (1948 03 22), roko grupės vokalistas
·         JIM MORRISON (1943 12 08), muzikantas
·         LUCIANO PAVAROTTI (1935 10 12), operos dainininkas
·         DIANA ROSS (1944 03 26), dainininkė ir aktorė

·         MADONNA (1958 08 16), dainininkė

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą