Gimimo diena ir kortos

Gimimo diena ir kortos

2014 m. rugsėjo 29 d., pirmadienis

Rugsėjo 30 gimusių korta

Dvasinės meilės korta


ČIRVŲ SEPTYNAKĖS ASMENYBĖS  APIBŪDINIMAS

Čirvų septynakė ieško tiesos apie meilę ir meilės santykius. Šie žmonės - tai senos sielos, atėjusios čia tam, kad pasiektų aukščiausia, kas šioje srityje įmanoma, ar net dar aukščiau. Jų gyvenimo kelyje yra dvi devynakės, todėl dabar, norėdami pereiti į kitą pakopą, jie turi užbaigti didįjį savo sielos darbų ratą ir atsikratyti daug nereikalingų dalykų. Šie asmenys privalo mokytis atsisakyti asmeninio prisirišimo, duoti ką nors kitiems nelaukdami jokio atlygio. Tų, kurie savo veiklą grindžia žemesniąja septynakės puse, protas gali būti užvaldytas įtarių ir pavydžių minčių, kurios tik atspindi tai, jog jie patys nesijaučia saugūs. Tarp veikiančiųjų iš aukštesniosios septynakės pusės sutinkame asmenis, gebančius labai aukotis dėl kitų, daug duodančius pasauliui. Nuėję pas čirvų septynakę, visada galite tikėtis užuojautos ir supratimo. Visos jos turi rasti būdą, kaip pasauliui daryti gera, nes tik taip pasieks ramybę ir pasitenkinimą. Paprastai čirvų septynakės save išreiškia mokydamos kitus, patardamos.

Šiems asmenims reikia ypač rūpintis savo sveikata, nes į šį gyvenimą atsinešta praeities karma gali pasireikšti ligomis. Kiekvienas sunkumas rodo, kad reikia keisti gyvenseną arba atsikratyti nebereikalingos jos dalies. Pavyzdžiui, tai gali reikšti, kad laikas mesti seną darbą, nes jis pernelyg įtemptas. Į gyvenimą jie neretai ateina su tam tikrais įpročiais, kurių atsisakyti nėra paprasta. Vienas iš tokių gali būti rūkymas. Atsikratyti kai kurių nesveikų elgesio modelių sunku, tačiau kaip tik tai padaryti jiems yra lemta.
Net nuostabu, kiek daug čirvų septynakių įsitraukia į finansinę veiklą. Kai kurie sėkmės lydimi finansų vadybininkai ir verslo savininkai yra gimę šios kortos valdomą dieną. Tiek vyriškos, tiek moteriškos lyties čirvų septynakės pasižymi tam tikru ambicingumu bei veržlumu ir žino, kaip pasaulyje pelnyti sėkmę.
Nemaži išbandymai jų laukia derinant materialios sėkmės troškimą su polinkiu būti sąžiningoms su draugais bei mylimaisiais. Retkarčiais jas gali užvaldyti stiprios ambicijos, visai nesutinkančios su noru išsaugoti darnius santykius.
Taigi visi žmonės, gimę kaip septynakės ar devynakės, privalo mokytis duoti ir atsižadėti - antraip jų laukia didžiulės kančios ir nusivylimai. Čirvų septynakės yra žinių ir meilės davėjos. Šie žmonės turi galimybę išgyventi aukščiausią ir besąlygišką meilę.

KAI KURIE ČIRVŲ SEPTYNAKĖS MEILĖS SANTYKIŲ YPATUMAI

Teisinga manyti, kad čirvų septynakėms, kaip ir visiems žmonėms, gimusiems čirvų rūšies kortos valdomą dieną, svarbiausia asmeninio augimo ir tobulėjimo sritis - meilės santykiai. Taip ir yra. Čirvų septynakė dažnai bando dominuoti, valdyti mylimą žmogų, ir tai dažnai baigiasi blogai. Įmanomas ir atvirkštinis atvejis - ji pritraukia dominuoti linkusį partnerį. Beveik visada jų gyvenimo draugui ar draugei tinka epitetas „galingas“. Žmogui, kurį simbolizuoja toks galingas dvasinis skaičius, bet kokia neteisybė ar prisirišimas visada suteikia daugiau kančios negu naudos. Čirvų septynakėms patinka keliauti su mylimu žmogumi, jos gali būti emociškai nepastovios. Neretai jų meilės ryšiai prasideda staiga, tačiau staiga ir užsibaigia. Galiausiai jos supras, kad asmuo, su kuriuo pradžioje siejo tik draugystės saitai, bus joms geriausias partneris. Kaip tik tokie santykiai ir suteiks jų širdžiai didžiausią pasitenkinimą. O norėdamos tai suvokti, jos teturi įveikti įsišaknijusias paskatas valdyti.
Čirvų septynakės - visuomeniški ir žavūs žmonės. Su sunkumais jos susiduria tik užmezgusios artimus santykius. Šios kortos vyrai, bendraudami su naujomis draugėmis bei mylimosiomis, nestokoja pasitikėjimo savimi.

RYŠIŲ TARP ASMENYBĖS KORTŲ BENDRYBĖS

Kai abiejų lyčių čirvų septynakės sutinka čirvų karalių, žino, kad šis žmogus - jų verta pora: jis sugebės tinkamai elgtis su čirvų septynakėmis ir jų nevaržys. Būgnų rūšies moterys dažniausiai įneša į abiejų lyčių čirvų septynakių gyvenimą gerų dalykų. Visos jos sulauktų įvairių sunkumų, jei bendrautų su būgnų rūšies vyrais.

ČIRVŲ SEPTYNAKĖ: BESĄLYGIŠKA MEILĖ

Čirvų septynakės savo esme yra mylinčios širdies žmonės, besiilgintys gyvenimo, kuriame nebūtų vietos baimėms, trokštantys meilės ir švelnumo. Jos nori tiesiog mylėti kitus už tai, kad šie yra, ir būti besąlygiškos meilės švyturiu. Vis dėlto nemaža jų dalis patiria vidinius konfliktus, kurių priežastys glūdi ankstesniuose įsikūnijimuose. Jų karmos korta čirvų aštuonakė mums sako, kad praeitame gyvenime šie žmonės turėjo didžiulę emocinę jėgą ir neretai ja piktnaudžiavo. Praeityje jie išsiugdė įprotį daryti viską savaip ir labai daug sau leisti reikšdami seksualumą ar tiesiog asmenybę. Tikėtina, kad jie skaudino kitus versdami jaustis nevertais jų meilės ar nevertais meilės apskritai. Tokios praeito gyvenimo įtakos išplaukia į čirvų septynakės gyvenimo paviršių įvairiais būdais. Labai dažnai jų gimimo horoskope tai atspindi blogus aspektus įgaunančios planetos Skorpiono ženkle arba aštuntame būste - abu jie susiję su jėga ir valdžia. Taigi matome, kad viena čirvų septynakės misija - atsisakyti troškimo valdyti. Ji privalo tai padaryti, jeigu kada nors tikisi išgyventi jai lemtą besąlygišką meilę.
Kiekvienas iš mūsų gimsta su tam tikru „sielos modeliu4. Iš esmės tai yra sustabarėję reagavimo į konkrečias aplinkybes modeliai. Tipiško sielos modelio pavyzdys toks: „Jeigu žmogus kalba su manimi per garsiai, aš manau, kad jis manęs nemyli." Mes susidarome išankstinę nuomonę apie dalykus, net jei mūsų racionalusis protas suvokia, kad tai netiesa. Kiekvienas turime savitus modelius, kurie veikia įvairias mūsų gyvenimo sferas.
Vienas čirvų septynakės sielos modelių toks: jai atrodo, kad aplinkiniai siekia primesti jai savo valdžią. Tai labiau pastebima meilės santykiuose nei versle ar bendraujant su draugais. Todėl daugelis šių žmonių neriasi iš kailio, kad tik bendraudami su mylimaisiais turėtų iniciatyvą. Tokia elgsena yra visiškai priešinga besąlygiškos meilės trokštančiai jų prigimčiai - štai ir konfliktas. Sielos modeliai nėra amžini. Jie gali būti pakeičiami suvokus juos sąlygojančius jausmus. Taigi čirvų septynakė neturi kito pasirinkimo - jai būtina į juos pažvelgti. Pamažu jos besąlygiškos meilės prigimtis įgauna daugiau galios nei valdyti linkusi čirvų aštuonakės prigimtis. Ji supranta, kaip nuostabu leisti visiems aplinkiniams žmonėms būti tokiems, kokie jie yra. Kai čirvų septynakė suteikia kitiems laisvę būti savimi, ji gauna pačią vertingiausią dovaną - atskleidžia tikrąją savo esybę.

ČIRVŲ SEPTYNAKĖ

GARSENYBIŲ GIMTADIENIAI

·         ANGIE DICKINSON (1931 09 30), aktorė
·         JANE ALEXANDER (1939 10 28), aktorė
·         CHARLES M. SCHULZ (1922 11 26), karikatūristas
·         RICH LITTLE (1938 11 26), komikas
·         BRUCE JENNER (1949 10 28), olimpinis čempionas
·         TINA TURNER (1938 11 26), dainininkė
·         JOHNNY MATHIS (1935 09 30), dainininkas
·         CHARLIE DANIELS (1936 10 28), dainininkas
·         DENNIS FRANZ (1944 10 28), aktorius
·         JOADUIN PHEONIX (1974 10 28), aktorius
·         JAMIGERTZ (1965 10 28), aktorė
·         JULIA ROBERTS (1967 10 28), aktorė

·         BILL GATES (1955 10 28), „Microsoft" kompanijos įkūrėjas

4 komentarai:

  1. Adobe Illustrator is a vector graphics editor and design program developed and marketed by Adobe Inc. Originally designed for the Apple Macintosh, development of Adobe Illustrator began in 1985. Along with Creative Cloud, Illustrator CC was released.
    https://maccracked.com/actual-multiple-monitors-crack/
    https://cracks4soft.com/acrylic-wifi-professional-crack/
    https://hdlicensed.com/actual-multiple-monitors-crack/
    https://windowscrack.net/adobe-illustrator-crack/

    AtsakytiPanaikinti
  2. Great information it helps people to manage life stages thanks for sharing!
    Nuke Crack
    Repairit LicenseKey
    Filmora Crack

    AtsakytiPanaikinti
  3. Interesting information your writing skill is good! SoftsOcean

    AtsakytiPanaikinti
  4. Ačiū už viską daktare Ellen! Kai susisiekiau su jumis, kad padėtumėte man nustoti skirtis su vyru, mano vyras nustojo pildyti skyrybų dokumentus ir dabar viskas yra daug geriau. Kaip sakei, visas skyrybų procesas buvo atšauktas, mano santuokoje problemų kėlusi bloga moteris paliko mano vyrą, o dabar kartu esame labai laimingi. Šia gyvenimo patirtimi dalinuosi su visais, kurie susiduria su panašiais iššūkiais santykiuose, santuokoje ar bet kokiais kitais klausimais. , galite susisiekti su daktare Ellen per WhatsApp +1(815)564-3618
    Ji puikiai moka šiuos burtus:
    * meilės burtai
    * santuokos burtai
    * pinigų magija
    * gražus burtas
    * sėkmės burtai
    * Sekso patrauklumo burtai
    * AIDS gydymo magija
    * Kazino urvas
    * Pašalinti prakeikti urvai
    * Apsauginis burtas
    * loterijos magija
    * Laimės burtai
    * Vaisingumo burtai
    * Telekinezės žiedas 💍
    paštas: ellenstpellcaster@gmail.com
    Whatsapp +1(815)564-3618

    AtsakytiPanaikinti