Gimimo diena ir kortos

Gimimo diena ir kortos

2014 m. rugsėjo 6 d., šeštadienis

Rugsėjo 6 gimusių korta

Siekiantieji vertybių


BŪGNŲ PENKIAAKĖS ASMENYBĖS  APIBŪDINIMAS

Šiai kortai tenka ir nemaža dalis sunkumų, ir apdovanojimų. Kaip ir kitos penkiaakės, būgnų penkiaakė nemėgsta rutinos, neapkenčia visko, kas kėsinasi apriboti jos laisvę bei varžo. Šie žmonės gali būti amžini klajūnai, niekada neužsiimantys kuo nors itin ilgai. Vis dėlto kai kurie iš jų pradeda vertinti santykius arba darbą ir taip užsitikrina gyvenime saugumą. Nepasėdumas labiausiai reiškiasi kaip tik santykiuose bei darbe. Visos būgnų penkiaakės jaučia nepasitenkinimą, tačiau taip pat jos trokšta nuveikti ką nors vertinga ir įgyti gyvenime stabilumo. Šiedu tikslai dažnai kertasi tarpusavyje, tad joms prireikia nemažai išmonės, kad rastų profesiją, leidžiančią siekti abiejų. Daugumai būgnų penkiaakių geriausia rinktis prekybą. Jos sugeba bendrauti su pačiais įvairiausiais žmonėmis, ir tai šioje srityje laiduoja didžiulę sėkmę.

Būgnų penkiaakėms gyvenime greičiausiai teks patirti finansinių netekčių ir patekti į aplinkybes, kai turės nemažai sumokėti už savo kilniaširdišką prigimtį. Šių žmonių gimimo korta yra glaudžiai susijusi su būgnų devynake, todėl jie labai dosnūs; iš to mes taip pat galime suprasti, kad praeityje jie paliko neapmokėtų skolų, kurias reikės grąžinti šiame gyvenime. Būgnų penkiaakės - tai aukotojai, mėgstantys dalintis savo ištekliais su šeima bei artimais draugais, nors kartais pasijunta išnaudojami ir ima dėl to piktintis. Sugebėjimas duoti yra jų talentas, bet tai darydami, jie kartu ir mokosi.
Būgnų penkiaakės - iš prigimties dvasingi žmonės. Ši korta stovi gyvenimo išklotinės Neptūno stulpelyje, taigi jie supranta, kas turi tikrąją vertę. Jie turi aiškiaregystės talentą - kartais netgi nepaprastą. Išbandymai ateina savo žinias taikant praktiškai. Į šį gyvenimą jie atsineša tam tikrą karmos kraitį, kuris neretai verčia juos gana uoliai pasidarbuoti. Tingi būgnų penkiaakė tikrai neišvengs bėdų. Šiems žmonėms privalu gyventi pagal savo supratimą ir iš visų jėgų stengtis atlikti pradėtą darbą, nebandyti išvengti atsakomybės. Dėl stiprios Neptūno įtakos šie žmonės trokšta padėti kitiems ir tai tampa jų gyvenimiškojo darbo dalimi. Jeigu jie mato aukštesnius tikslus ar idealus, gali tapti savo likimo kūrėjais ir sulaukti daug daugiau sėkmės bei pasitenkinimo.
Daugiausia sunkumų būgnų penkiaakės patiria per pirmuosius 45-erius gyvenimo metus. Paskui jų gyvenimas akivaizdžiai pagerėja. Sulaukusios vidutinio amžiaus, jos dažnai atsiduria kryžkelėje, kai turi pažvelgti savo baimėms į akis bei visiems laikams jų atsikratyti. Kaip tik šiuo metu daugelis iš jų susidomi saviugda bei dvasingumu. Jos išgyvena transformaciją, ir daugeliu atžvilgių jų gyvenimas prasideda iš naujo. Nemažai būgnų penkiaakių tampa savo veiklos srities autoritetais - kiti žmonės į jas kreipiasi norėdami gauti pamokymų, patarimų.

KAI KURIE BŪGNŲ PENKIAAKĖS MEILĖS SANTYKIŲ YPATUMAI

Meilės reikaluose būgnų penkiaakės yra nerimastingos bei nepastovios. Įsipareigojimams jos dažnai jaučia priešiškumą. Dėl šių priežasčių daugumai jų nesiseka išbūti su tuo pačiu žmogumi ilgesnį laiką. Jos yra labai romantiškos, žavios ir gabios seksualiniuose dalykuose - tai simbolizuoja jų Veneros korta kryžių berniukas, o šio karmos korta yra dar vienas - būgnų berniukas. Dėl šių priežasčių jos yra laikomos kone pačiais geriausiais meilužiais.
Būgnų penkiaakes traukia sąmojingi bei kūrybingi žmonės, pačios jos meilės reikaluose gali būti žavios, tačiau kartu gudrios bei klastingos. Meilė neretai joms yra protinis žaidimas. Daugelis jų, įsivėlusios į meilės sampratos analizę, užmiršta savo jausmus. Savo pačių pasirinkimu šioje srityje jos gali būti labai niekšiškos ir nesąžiningos. Tuo pačiu metu knygos ir kita šviečiamoji medžiaga apie meilę joms gali padaryti milžinišką poveikį ir pakylėti jų dvasią, dovanoti daugiau laimės.
Didžiausias išbandymas šiems žmonėms yra santuokos samprata ir nuo meilės neatsiejamas artumo ilgesys - su juo gyvenime jiems tikrai teks susidurti. Gimę kaip penkiaakė, jie paprastai nenorės grįžti į įkalinimą „dėžėje“, kurią gali reikšti santuoka. Jie nuolat nori ką nors tyrinėti, leistis į vis naujus nuotykius.

RYŠIŲ TARP ASMENYBĖS KORTŲ BENDRYBĖS

Vyriškos lyties būgnų penkiaakes sieja stiprūs ryšiai su pikų rūšies moterimis. Būgnų penkiaakes moteris traukia kryžių rūšies vyrai, taip pat jas žavi būgnų rūšies vyrai. Joms reikia santykių, kurie pernelyg nevaržytų jų gyvensenos.
LAISVĖ PRIEŠ SAUGUMĄ IR LAIMĖJIMUS

Geriausias mano draugas Markas - klasikinis būgnų penkiaakės pavyzdys. Jame galima regėti daugumai penkiaakių būdingą vidinį konfliktą tarp laisvės bei noro įgyti saugumą ir palikti savo pėdsaką pasaulyje. Su Marku patyrėme daug nuostabių nuotykių. Kai buvome aštuoniolikos, viską atidėjome į šalį ir leidomės į kelionę po Jungtines Valstijas. Tokio pobūdžio santykiai mums visada teikdavo džiaugsmo. Man tereikėdavo paskambinti jam „Markai, gal norėtum pakeliauti po šalį?“, ir jis būdavo pasiruošęs. Tai būdingas būgnų penkiaakių bruožas. Jei pasiūlysite jiems pakeliauti, dažniausiai jie viską mes ir vyks su jumis.
Sulaukęs 36-erių, susitelkiau ties viena darbo sritimi ir tapau sėslesnis bei pastovesnis. Dėl to sulaukiau daugiau sėkmės, o Markas ir toliau keliavo, dažnai viską keitė. Po kiek laiko Markas suprato, kad, gyvendamas permainingą, kupiną nuotykių būgnų penkiaakės gyvenimą, taip nieko svarbesnio ir nenuveikė. Viena Marko asmenybės dalis troško sėkmės, tačiau kirtosi su kita, laisvę mylinčia jo dalimi, taigi tarp mūsų atsirado šiokia tokia įtampa.
Negalima sakyti, kad šitokia nuožmi kova vyksta kiekvienos būgnų penkiaakės viduje, tačiau šis bruožas joms tikrai būdingas. Penkiaakė turėtų paklausti savęs: ar man dera visą gyvenimą ieškoti nuotykių, tyrinėti naujas, dar nepažįstamas sritis, o gal geriau būtų susikurti tam tikras garantijas bei pamatus, nuo kurių atsispyręs galėčiau leistis į nuotykius? Įdomu, kad daugelis žmonių pinigus tapatina su laisve. Sakoma, jog laimės už pinigus nenusipirksi, tačiau jie suteikia laisvę daryti tai, ką norite ir kada norite, atveria daugybę galimybių, kurių be jų neturėtumėte. Jei tai yra tiesa, regime didžiulį kuriozą: būgnų penkiaakė, asmuo, nepaprastai trokštantis laisvės, turi kuriam laikui įsitaisyti vienoje vietoje ir susitelkti ties vienu užsiėmimu, kad užsidirbtų pakankamai pinigų patirti daugiau nuotykių. Tai turbūt ir reikia įsisąmoninti šiems žmonėms: daugiau laisvės įgausiu, galėsiu patirti dar įspūdingesnių nuotykių, jei skirsiu laiko tam, kad susikurčiau finansinę gerovę, suteiksiančią man šią laisvę. Vis dėlto daugumai būgnų penkiaakių taip pasielgti labai sunku. Dėl to jos dažniausiai ieškosi prekybininko darbo. Dažnai tokio pobūdžio darbas būna susijęs su kelionėmis. Taip vienu šūviu gali būti nušauti du zuikiai: būgnų penkiaakė tampa finansiškai nepriklausoma ir kartu nesijaučia kaip į narvą uždarytas paukštelis. Tokie sprendimai išskiria laimingas būgnų penkiaakes iš kitų.

BŪGNŲ PENKIAAKĖS

GARSENYBIŲ GIMTADIENIAI

·         ARMAND EASSANTE (1949 10 04), aktorius
·         BURT LANCASTER (1913 11 02), aktorius
·         CHARLIE CHAPLIN (1889 0416), aktorius
·         CHARLTON HESTON (1922 10 04), aktorius
·         DUSTIN HOFFMAN (1937 08 08), aktorius
·         DAVID SCHWIMMER (1966 11 02), aktorius
·         PETER GRAVES (1936 03 18), aktorius
·         SIDNEY POITIER (1927 02 20), aktorius
·         PETER USTINOV (1921 04 16), aktorius ir režisierius
·         DIANE LANE (1965 01 22), aktorė
·         LINDA BLAIR (1959 01 22), aktorė
·         QUEEN LATIFAH (1970 03 18), aktorė ir dainininkė
·         KAREEM ABDUL-JABBAR (1947 04 16), krepšinio žvaigždė
·         JANE CURTIN (1947 09 06), komikė
·         HENRY MANCINI (1924 04 16), kompozitorius
·         GLORIA VANDERBILT (1924 02 20), madų dizainerė
·         PATTY HEARST (1954 02 20), pagrobta turtinga paveldėtoja
·         CATE BLANCHETT (1969 05 14), aktorė
·         DAVID BYRNE (1952 05 14), dainininkas
·         KURT COBAIN (1967 02 20), dainininkas
·         WILSON PICKETT (1941 03 18), muzikantas
·         DAVID BRINKLEY (1920 07 10), žinių pranešėjas
·         GEORGE LUCAS (1944 05 14), prodiuseris
·         JESSICA SIMPSON (1980 07 10), dainininkė
·         SUSAN SARANDON (194610 04), aktorė
·         GEORGE BUSH (1924 06 12), buvęs JAV prezidentas

·         CINDY CRAWFORD (1966 02 20), modelis

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą