Gimimo diena ir kortos

Gimimo diena ir kortos

2014 m. rugsėjo 27 d., šeštadienis

Rugsėjo 27 gimusių korta

SĖKMĖ KOLEKTYVE



ČIRVŲ DEŠIMTAKĖS ASMENYBĖS APIBŪDINIMAS

Čirvų dešimakėms kaip ir čirvų tūzams, šiems žmonėms būdingi didžiuliai troškimai, dėl to gresia pavojus nuklysti nuo tiesos kelio. Vis dėlto jie jau suvokė tiesą ir šiomis žiniomis vadovausis kiekviename gyvenimo žingsnyje - tai, beje, yra jų prigimtinė teisė. Šie žmonės kūrybingi, dažniausiai linkę j meną. Jie yra lyderiai - ne sekėjai. Jiems patinka vaikai ir žmonių grupės, kurias galėtų laikyti savo vaikais ar kurie jais žavėtųsi. Neretai čirvų dešimtakes išvysime priekyje - kaip atlikėjas ir panašiai, o kitos jų visiškai pasineria į gausios šeimos rūpesčius. Abiem atvejais jas dažniausiai supa dešimt širdelių, kurias galima matyti pavaizduotas ant jų gimimo kortos.
Čirvų dešimtakės gyvenimo kelyje yra du tūzai, be to, ir ją pačią iš dalies galima laikyti tūzu (1+0=10), todėl bandydami nuspręsti, kas jiems gyvenime svarbiausia, šie žmonės jaučia stiprų poreikį tyrinėti save. Kadangi daugelis stipriai į tai įsitraukia, kiti gali palaikyti juos savanaudžiais ar egocentriškais. Tačiau tikrai savanaudiškai elgiasi bei nepaiso kitų poreikių tik tie iš jų, kurie labiau už viską siekia įgyti pinigų ir daiktų. O svarbiausias dalykas čirvų dešimtakei paprastai yra santykiai. Tokie žmonės būna atidūs ir malonūs.
Šios kortos dieną gimusiam žmogui svarbūs sąžinės klausimai. Cirvų dešimtakė turi būti sąžininga su pačia savimi, geriausia jai yra atrasti ar suformuluoti filosofiją, padedančią visais gyvenimo atvejais likti tiesiai ir atvirai
su aplinkiniais žmonėmis. Kol čirvų dešimtakė neduos sau žodžio kalbėti tik tiesą, jos gyvenimas gali panėšėti į neišbrendamą pramanytų istorijų liūną. Tokiu atveju didžiąją savo energijos dalį ji eikvoja tam, kad palaikytų vis kuriamas iliuzijas. O ją daug tikslingiau būtų panaudoti produktyviai reiškiant save, vadovaujant kitiems.

Cirvų dešimtakės yra novatoriškos ir gali labai daug nuveikti pasirinktoje srityje - joms tik reikia pratintis priimti aiškius sprendimus. Kai kurios iš jų veikia dėl žmonijos gerovės, kitos būna savanaudiškos - paprastai tai labai priklauso nuo galutinio jų tikslo. Šie žmonės nepriklausomi, neretai impulsyvūs, tačiau išmintis paprastai padeda jiems išsaugoti pusiausvyrą. Panaudodami savo įgimtus gabumus, pasaulyje jie gali palikti neišdildomą pėdsaką. Apskritai čirvų dešimtakės yra švelnūs ir išmintingi ar bent jau išmintingi žmonės. Išmintis yra jų globėja, kelią rodanti šviesa.
KAI KURIE ČIRVŲ DEŠIMTAKĖS MEILĖS SANTYKIŲ YPATUMAI
Cirvų dešimtakės stiprybė pasireiškia meilės reikaluose, ją traukia taip pat galingos asmenybės. Šios kortos dienomis gimę žmonės linkę stengtis dėl meilės. Jie žavūs ir kiti juos mėgsta. Pirmąjį žingsnį dėl santykių žengs kaip tik jie. Tai jų sėkmės meilės ir santuokos reikaluose formulė. Cirvų dešimtakių meilės gyvenimo karma iš esmės gera. Vis dėlto kartais jas apima abejonės, dėl kurių gali kilti bėdų.
Čirvų dešimtakės - labai sumanūs žmonės, tačiau kai nukreipia savo intelekto galią į meilės sferą, gali sulaukti nemalonumų. Meilės neįmanoma suplanuoti kaip dienotvarkės. Dažniausiai šiuo atveju patartina situaciją „išjaustitc, užuot bandžius nuspręsti protu.

RYŠIŲ TARP ASMENYBĖS KORTŲ BENDRYBĖS
Vyriškos lyties čirvų dešimtakėms dažnai atrodo patrauklios kryžių rūšies moterys. Abiem šios kortos lytims patartina privengti būgnų rūšies moterų. Išbandykite štai tokį devizą: „Tiesiog sakau „ne“ moteriai būgnų damai.“ Didžiulių sunkumų čirvų dešimtakė moteris gali suteikti ir būgnų rūšies vyrams. Pikų rūšies vyrai, bendraudami su abiejų lyčių čirvų dešimta- kėmis, sulaukia naudos. Čirvų dešimtakė vyras ir kai kurios pikų rūšies moterys galėtų būti puikūs sutuoktiniai.
VESLIS SNAIPSAS - ČIRVŲ DEŠIMTAKĖ
Čirvų dešimtakei daug bruožų suteikia pirmoji jos karmos korta kryžių berniukas. Puikus pavyzdys šiuo atveju bus Veslis Snaipsas - suprasti jo asmenybę atidžiau nepatyrinėjus kryžių berniuko nepavyks. Atminkime, kad pirmoji mūsų karmos korta paprastai žymi tas mūsų savybes, kuriomis esame linkę piktnaudžiauti. Ji V. Snaipsui suteikia berniokišką vyriškumą ir patrauklią išvaizdą. Pačios vyriškiausios kortos malkoje - tūzai, dešimtakės, berniukai ir karaliai. Kai žmogus yra veikiamas dviejų iš jų - ir dešimtakės, ir berniuko, galime būti tikri, kad tai bus stipri, vyriška asmenybė, turinti atitinkamą kūno sudėjimą. Visa tai V. Snaipsui puikiai pasitarnavo vaidinant didvyrį tokiuose filmuose kaip „Karo menas'„57-asis keleivis" ir „Ašmenys". Sis vyriškis, be to, labai mėgstamas moterų.
Išskirtinis kryžių berniuko bruožas - aštrus protas, mokėjimas diskutuoti. Tai genijų, neretai turinčių fotografinę atmintį, korta. 1997 metais spauda citavo tokius Veslio žodžius: „Aš nesuprantu priesaikos būti amžinai kartu prasmės. Jau pati idėja, kad to reikia siekti, ydinga. Ji paverčia mus visuomeninės priesaikos vergais. Mylėti galima, tačiau tai dar nereiškia, kad turėtume būti pririšti prie kokio nors kūno.“ Toks požiūris į santuoką labai būdingas kryžių berniukams. Šio aktoriaus pasaulėžiūrą galima laikyti pažangia - tai irgi panašu į kryžių berniuką. Jis, pavyzdžiui, pareikalavo, kad Mimi vaidmenį filme „Meilužiai" atliktų azijietė (ją suvaidino Ming-Na). Tuo jis siekė „griauti rasinių ir seksualinių tabu sienas". 2003 metais Veslis vedė savo antrojo vaiko motiną Niki Park, taip pat azijietę. Tai labai būdinga Vandeniui, kurį siejame su tuo pačiu kryžių berniuku.
Kitas būdingas kryžių berniukų bruožas - polinkis ginčytis. Jiems tikrai patinka debatai, ir ginčą dažnai pradeda kaip tik šią dieną gimęs žmogus. Kraštutiniais atvejais tai gali virsti konkurencija ir konfliktais. Grįždami prie Veslio Snaipso, galime paminėti, jog jis praleido nemažai laiko teismo salėse... na, jums viskas aišku.
Tačiau svarbiausias čirvų dešimtakės bruožas - noras visada būti publikos, žmonių apsuptyje. Šį troškimą lengviausia išpildyti tapus aktoriumi. Šiuo atžvilgiu jos skiriasi nuo žmonių, gimusių kryžių berniuko valdomomis dienomis. Nors taip pat visuomeniškas, kryžių berniukas tam neteikia tokios didelės reikšmės. O čirvų dešimtakė visada stengsis užsitikrinti, kad ją suptų minia.

ČIRVŲ DEŠIMTAKĖ
GARSENYBIŲ GIMTADIENIAI

·         SAMUEL L. JACKSON (1948 12 21), aktorius
·         INGRID BERGMAN (1915 08 29), aktorė
·         GERALDINE CHAPLIN (1944 07 31), Čarlio Čaplino duktė
·         ANDY DICK (1965 12 21), komikas ir aktorius
·         HARPO MARX (1893 11 23), komikas
·         CHARLIE PARKER (1920 08 29), džiazo muzikantas
·         HELEN REDDY (1942 10 25), dainininkė
·         MICHAEL JACKSON (1958 08 29), dainininkas
·         CHRIS EVERT (1954 12 21), tenisininkas
·         CARL BANKS (1962 08 29), amerikietiškojo futbolo žaidėjas
·         SHAUN CASSIDY (1959 09 27), dainininkas
·         MEATLOAF (1947 09 27), dainininkas
·         MARION ROSS (1936 10 25), aktorė
·         JANE FONDA (1937 12 21), aktorė
·         STEVE KERR (1965 09 27), krepšininkas
·         ANNE TYLER (1941 10 25), rašytoja
·         B. K. ROWLING (1965 0731), rašytoja
·         BOB KNIGHT (1940 10 25), krepšinio treneris
·         PHIL DONAHUE (1935 12 21), pokalbių šou vedėjas
·         FLORENCE GRIFFITH-JOYNER (1959 12 21), sportininkė

·         WILL PERDUE (1965 08 29), krepšininkas

1 komentaras:

  1. Po vedybų mano gyvenimas tapo labai sunkus, vyras pradėjo vytis kitas moteris, nes po metų laukimo nedaviau jam vaikų. Mačiau, kaip mano santuoka subyrėjo. Aš padariau viską, kas įmanoma, kad pakeisčiau situaciją, bet niekas nepadėjo, kol nesutikau daktaro Makha, dvasinio gydytojo. Dr Makha išgelbėjo mano gyvybę ir santuoką. dabar turiu 2 vaikus. Esu dėkingas daktarui Makhai, todėl palieku savo atsiliepimus visiems, kurie turi santuokos ir vaisingumo problemų. KONTAKTAS

    📧paštas: makharituals@gmail.com
    Whatsapp: +1(815)564-3618

    AtsakytiPanaikinti