Gimimo diena ir kortos

Gimimo diena ir kortos

2014 m. rugsėjo 21 d., sekmadienis

Rugsėjo 23 gimusių korta

Trokštantieji pažinimo


KRYŽIŲ TŪZO ASMENYBĖS APIBŪDINIMAS
Ryškiausios šios kortos savybės yra žinių troškimas, lydimas meilės troškimo (tai lemia karmos korta čirvų dviakė). Sudėkite jas ir gausite meilės tyrinėtoją, trokštantį atrasti idealų gyvenimo draugą. Šiai kortai būdinga ir paleistuvystė, tačiau tik tol, kol šis asmuo sutinka svajonių mylimąjį. Kryžių tūzai labiau linkę būti su bet kuo nei vieni, tačiau viso savęs jie neatiduos tol, kol nepasirodys tinkamas asmuo. Kaip ir visi tūzai, šie žmonės yra nekantrūs nenuoramos. Smalsumas verčia juos tapti godžiais tyrinėtojais, neretai sukaupiančiais didžiausias bibliotekas ir įvairiausio pobūdžio mokymosi medžiagos kolekcijas. Tas pats smalsumas padeda jiems išlikti jaunatviškiems net paskutiniais gyvenimo metais. Jie niekada nepaliauja domėtis naujovėmis, įvairiausiomis diskutuotinomis idėjomis bei temomis.
Kryžių tūzai yra labai sumanūs, naudodamiesi savo protu bei kūrybingumu, gali sukaupti nemažą turtą. Pinigus gali uždirbti veikla, susijusia su menu, moterų grupėmis,- tais būdais, kur gali praversti kūrybingumas ir greitas mąstymas. Tai labai malonūs ir dėmesingi žmonės - sugebėjimas bendrauti padeda jiems lengvai užmegzti draugystę darbe. Daugumai žmonių patinka bendrauti su kryžių tūzais, nes šalia jų jie jaučiasi ypatingi bei vertinami. Jų protas skvarbus ir greitas, kalba jie labai daug ir sąmojingai.
Svarbų vaidmenį šių žmonių gyvenime vaidina motina. Paprastai ji yra labai stipri moteris, turinti įžvalgų protą bei gerą nuojautą. Kaip ir būgnų tūzams, kurių Merkurijaus korta taip pat yra dama, bendravimas su motina jiems palieka neišdildomus įspūdžius, kurie visą likusį gyvenimą daro įtaką jų meilės santykiams su moterimis.
Senatvėje pasitenkinimo jie nepatirs, nebent patarimo pradės ieškoti dvasiniuose dalykuose. Dvi septynakės (Urano ir Neptūno kortos), ženklinančios paskutinę jų gyvenimo dalį, gali tuo laiku atnešti arba materialinius sunkumus, arba dvasinę sėkmę. Laimingiausi iš kryžių tūzų yra tie, kurių amžinas pažinimo siekis apima ir savęs pažinimą. Dažnai tai didžiulį ilgesį jaučiantys žmonės, ir tam, kad būtų patenkinti jų pažinimo bei permainų troškimai, jiems reikia kelionių, pokyčių gyvenime ir darbe.
KAI KURIE KRYŽIŲTŪZO MEILĖS SANTYKIŲ YPATUMAI
Kryžių tūzas yra viena iš keturių ypatingų kortų, kurias mes pavadinome pusiau fiksuotomis. Kryžių tūzas turi unikalų ryšį su čirvų dviake - jo karminiu sielos dvyniu. Toks pat ryšys visoje malkoje egzistuoja tik tarp kitų dviejų kortų: būgnų septynakės ir čirvų devynakės. Nors matote pateiktas septynias karmos kortas, išties artima kryžių tūzui yra tik čirvų dviakė. Abi šios kortos, galima sakyti, yra tikslūs viena kitos veidrodiniai atspindžiai- turi tokias pat charakterio savybes ir bruožus. Kadangi čirvų dviakė yra „įsimylėjėlių4 korta, kryžių tūzas taip pat labai trokšta rasti tobulą meilę. Tai, beje, nebūtinai reiškia tobulą santuoką. Su svajonių mylimuoju galima susituokti, tačiau, kalbant apie čirvų dviakę, tai nėra būtina sąlyga. Taigi kryžių tūzai ieško meilės santykių, kurie būtų amžini ir niekada nesibaigtų - greičiausiai net palikus šį pasaulį.
Kryžių tūzai, kaip ir čirvų dviakės, neretai laikomi palaidais žmonėmis. Vis dėlto šis epitetas tinka tik tiems, kurie iki šiol dar nespėjo rasti taip ieškomos tikrosios meilės. Jeigu jiems pavyksta sutikti savo svajonių žmogų, jie tampa ištikimi ir į šalis nebesidairo. Jų akyse galima išvysti romantišką švytėjimą - jie žino, kad jų jau laukia ypatingi santykiai. Svajonės apie tikrą ir nesibaigiančią meilę jie niekada neatsisako. Galite tik džiaugtis, jei tapote šiuo jiems ypatingu asmeniu.
Kryžių tūzas, kaip ir kelios kitos kortos, meilę labai idealizuoja, aukština. Dėl šios priežasties, svajonėms neišsipildžius, jie skaudžiai krinta žemyn. Bendrauti jie pradeda turėdami didžiulių lūkesčių, su dideliu užsidegimu - ypač tada, kai jiems atrodo, kad sutiko tą vienintelį. O jei santykiai ima ir sužlunga, jie gali užsisklęsti savyje ir duoti sau žodį niekada nebeatsiverti ir nebepasitikėti. Savo svajonės jie niekada neatsisako, tačiau daugiau gali nebemėginti. Šitokį smūgį patyrusiems kryžių tūzams reiktų pabandyti kiek tikroviškiau įsivaizduoti meilės santykius. Nuostabiausius santykius pavyksta užmegzti tiems, kurie ugdosi savo jausmus, o ne vien tikisi rasti tobulą gyvenimo draugą - tai gali būti tuščios viltys, kurias skatina jų karmos korta čirvų dviakė.
RYŠIŲ TARP ASMENYBĖS KORTŲ BENDRYBĖS
Moteriškos lyties kryžių tūzų likimas dažnai susikerta su kryžių rūšies vyrų likimais. Su jais joms dažniausiai pavyksta užmegzti malonius draugystės ar meilės ryšius. Būgnų rūšies vyrai paprastai joms atneša bėdų. Ypač tai pasakytina apie berniuką ir karalių. Pikų rūšies vyrams patinka kryžių tūzų moterys. Čirvų rūšies moterims sutarti su kryžių tūzų vyrais nelengva. Vyriškos lyties kryžių tūzai visada turi tos pačios rūšies draugių, kai kuriais atvejais ir mylimųjų.
VIENIŠASIS KRYŽIŲ TŪZAS
Atrodo, kad kryžių tūzai gali būti dvejopi. Vieni jų yra labai visuomeniški ir vieną meilės nuotykį jų gyvenime iškart keičia kitas. Kitiems meilės reikaluose tenka patirti ilgus „sausmečius“. Norite tikėkite, norite - ne, tačiau abu šie elgesio modeliai atspindi kryžių tūzų įnoringumą renkantis sau porą. Kodėl? Net tie kryžių tūzai, kurie yra visuomeniški ir mėgsta bendrauti, neprisileidžia savo mylimųjų pernelyg arti. Jie, kaip ir išgyvenantieji ilgas sausras, vis laukia pasirodant tobulo asmens, kuriuo galėtų pasikliauti visa širdimi bei siela. Dėl šios priežasties kryžių tūzai neretai lieka vieniši. Jie vis laukia tikrai nepaprasto žmogaus ir į jokias išlygas nesileidžia. Tačiau kai jie šį žmogų randa, prasideda įdomūs dalykai! Tik kelios kortos visoje malkoje sugeba taip karštai įsimylėti, kaip, beje, ir stipriai dėl to kentėti.
Dera atsiminti, kad svarbiausioji kryžių tūzo karmos korta yra čirvų dviakė. Viena vertus, ši korta ženklina meilės ryšius, kita vertus, ji užima Neptūno ir Veneros padėtį didžiojoje Saulės išklotinėje. Toks Neptūno (fantazijos, svajonės, misticizmas) ir Veneros (meilė, santykiai, malonumai) derinys daro šią kortą pačią romantiškiausią ir patraukliausią iš visų santykių kortų. Tačiau dėl jau minėtų idealistinių pažiūrų į meilę kryžių tūzai gali būti labai vieniši. Jie gali niekada taip ir nesutikti to ar tos, kuri atitiktų jų svajones arba ilgą reikalavimų sąrašą. Todėl daug kryžių tūzų gyvena vieniši.
Su čirvų dviake susijęs dar ir kitas pavojus. Šios kortos įtaka lemia tokias meilės fantazijas bei svajones apie tobulą gyvenimo draugą, kad kryžių tūzas, galiausiai sutikęs tą, kuris atrodo toks ir esąs, pakyla į daugumai iš mūsų sunkiai įsivaizduojamą romantinį skrydį. Tačiau, kaip sakoma, aukščiausiai pakilusieji žemiausiai puola. Taip yra ir su kryžių tūzais. Jeigu pasirinktas partneris pasirodo nesąs toks, kokį jie įsivaizdavo, pasekmės gali būti labai skausmingos.
Kai kurie kryžių tūzai yra žmonės, besinaudojantys kitais ir darantys tai pačiais įvairiausiais būdais. Jų išvaizda dažnai traukia akį ir jie turi bent dalelę seksualinės charizmos. Kartais jie gali pasinaudoti kitais trokšdami lytinių malonumų, kartais - pinigų ar saugumo. Tačiau jūs galite kirsti lažybų, kad kryžių tūzas yra arba įsimylėjęs, arba ne. Tarpinė būsena šiems žmonėms yra svetima. Jeigu susitikinėjate ar esate susituokęs su vienu iš jų, jums būtų visai ne pro šalį savęs paklausti: ar aš esu tas vienintelis, kurio jis ar ji laukė ? O jeigu suprasite, kad ne, gali būti, jog jumis tiesiog naudojamasi dėl kokių nors tikslų. Tačiau jei esate vienintelis, vadinasi, esate su tuo, kuris išmainytų visą pasaulį, kad tik galėtų su jumis būti.

KRYŽIŲ TŪZAS

GARSENYBIŲ GIMTADIENIAI

·         CLINT EASTWOOD (1930 05 31), aktorius
·         JODIE FOSTER (19621119), aktorė
·         SEAN CONNERY (1930 08 25), aktorius
·         COLIN FARRELL (1976 05 31), aktorius
    STOKELY CARMICHAEL (1941 06 29), Amerikos pilietinės teisės judėjimo vadovas
·         DIZZIE SILLESPIE (1917 10 21), džiazo muzikantas
·         BRUCE SPRINGSTEEN (1949 09 23), muzikantas
·         JULIO IGLESIAS (1943 09 23), dainininkas
·         RAY CHARLES (1930 09 23), dainininkas
·         PEGGY FLEMING (1948 07 27), dailiojo čiuožimo čempionė
·         LARRY KING (1933 11 19), pokalbių šou vedėjas
·         BROOKE SHIELDS (1965 05 31), aktorė
·         LEONARD BERNSTEIN (1918 08 25), dirigentas
·         TED TURNER (1938 11 29), žiniasklaidos magnatas
·         WALT WHITMAN (1819 05 31), poetas
·         ALEXANDRE DUMAS (1824 07 27), rašytojas
·         WIILIAM SAFIRE (1929 12 17), žurnalistas
·         MEG RYAN (1961 11 19), aktorė

·         CALVIN KLEIN (1942 11 19), madų dizaineris

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą