Gimimo diena ir kortos

Gimimo diena ir kortos

2014 m. rugsėjo 25 d., ketvirtadienis

Rugsėjo 25 gimusių korta

Mylinčios motinos korta


ČIRVŲ DAMOS ASMENYBĖS APIBŪDINIMAS

Kadangi čirvų dama patiria „dvigubą“ Neptūno įtaką, jai netrūksta šiai planetai būdingo idealizmo. Visi jos dienomis gimę žmonės yra žavingi ir patrauklūs, todėl aplinkinių dėmesio paprastai nepristinga. Čirvų dama - tai „mylinti motina", tad ji dalijasi savo meile su visais sutiktaisiais. Ji arba susituokia ir aukojasi šeimai, arba visas jėgas atiduoda darbui. Šių žmonių galimybės sulaukti sėkmės daugelyje profesijų yra didesnės už vidutines. Nepriklausomai nuo lyties joms ypač tinka „vyriškos" specialybės. Tai simbolizuoja jų Marso korta pikų karalius, labai galinga, daugeliui čirvų damų dovanojanti nepaprastą sėkmę.
Tapusios tėvais, abiejų lyčių čirvų damos į šias pareigas žiūri labai rimtai. Tarp jų ir vaikų paprastai užsimezga itin glaudūs ryšiai. Šiuo atžvilgiu čirvų damos panašios į čirvų karalius, kurie dažniausiai labiau atsidavę vaikams nei sutuoktiniui.

Čirvų damos dienomis gimę žmonės paprastai yra labai patrauklūs, lipšnūs, draugiški ir geranoriški. Jie gali būti sėkmės lydimi muzikai, visi vertina meną ir grožį. Daugelis jų suvokia savo didelius ekstrasensinius bei muzikinius gabumus ir jais pasinaudoja. Kol idealizmas paremtas tiesa, jie gali ramiai gyventi auklėdami ir mylėdami savo vaikus bei globotinius - tai jiems ir priklauso pagal gimimo kortą. Čirvų damos pašaukimas - dalytis su kitais savo meile, ir kuo daugiau ji tai daro, tuo laimingesnė jaučiasi. Čirvų dama, paklususi žemesniajai gimimo kortos pusei, per daug nuolaidžiauja savo silpnybėms, būna tingi, lengvabūdiška, linkusi plaukti pasroviui. Be viso to, ką jau minėjome, ši korta simbolizuoja jutiminius malonumus ir išgyvenimus. Tarp čirvų damų sutiksime daugybę išlaikytinių, bėgančiųjų nuo tikrovės ir alkoholikų. Tačiau jei jie atsigręš į aukštesnius idealus ir pasiryš atsižadėti tingumo bei paviršutiniško pasitenkinimo savimi, sugebės tikrai daug nuveikti.

KAI KURIE ČIRVŲ DAMŲ MEILĖS SANTYKIŲ YPATUMAI

Paprastai šios kortos valdomomis dienomis gimusius žmones traukia stiprūs ir finansiškai įtakingi žmonės. Čirvų dama - visų kortų numylėtinė. Moteris, turinti Afroditės gimimo kortą, - moters, apie kurią svajoja visi vyrai, įsikūnijimas. Ji apdovanota visomis moteriškomis savybėmis, kurios būtinos tobulai žmonai ar meilužei. Jos žavios, atsidavusios savo šeimai ir meilės idealams. Nuo jų dvelkia linksmumas ir tyrumas, aplinkiniams žmonėms dažniausiai neapsiverčia liežuvis jas už ką nors kritikuoti. Vis dėlto jų idealai kartais būna pernelyg aukšti, todėl pasitaiko, kad partneris nuleidžia jas žemyn. Reikia tikėtis, čirvų dama tada per daug nesusitrenks.
Taip pat žavūs bei grakštūs yra ir šios kortos dienomis gimę vyrai. Jie jautresni už daugumą kitų vyrų, neretai tampa namų šeimininkais, rūpinasi vaikais, o žmonos tuo metu uždirba šeimai duoną. Abi lytis traukia stiprūs, finansiškai apsirūpinę partneriai, daugelis jų tokį pasirenka savo sutuoktiniu.
Kai kuriais atvejais čirvų damos žavesys užleidžia vietą neryžtingumui ir kitų žmonių jausmų nepaisymui. Tokios asmenybės gali sėkmingai mėgautis nevedybiniais ryšiais, tačiau, deja, jos partneris gali būti lygiai toks pat.

RYŠIŲ TARP ASMENYBĖS KORTŲ BENDRYBĖS

Moteriškos lyties čirvų damos jaučia stiprų potraukį galingiems vyrams, ypač pikų rūšies. Būgnų rūšies vyrai gali pamesti dėl jų galvas, o kryžių vyrams jos pridaro nemažų sunkumų. Abiejų lyčių čirvų damoms sekasi draugauti su kryžių moterimis, tačiau čirvų damos vyrams jos atrodo kiek nenuspėjamos ir sunkiai suvokiamos.

SVAJINGOJI ČIRVŲ DAMA

Čirvų dama - seksualinių malonumų, romantinių ryšių ir vaikų globos valdovė. Vis dėlto ji gali būti per daug jausminga, idealistiška, o kai kuriais atvejais pernelyg nerūpestinga ir tingi.
Kartą vedžiau savaitinį seminarą, kuriame dalyvavo aštuonios moterys. Viena iš jų buvo čirvų dama. Iš visų dalyvių ji vienintelė neskyrė dalykui, kurį neva studijavo, laiko. Juokas ėmė stebint, kaip ji sėdėjo patogiai įsitaisiusi kėdėje ir mėgavosi ją apėmusiu tinguliu. Visi seminaro dalyviai taip pat atkreipė dėmesį į tai, kaip ji rymodavo paskaitose. Kai kurie žmonės būtų pagalvoję, kad ji nesugeba mokytis, tačiau, mano nuomone, šitaip elgtis jai tiesiog buvo malonu. Čirvų damoms patinka prabanga ir patogumai.
Abiejų lyčių čirvų damos neretai būna išvaizdžios ir žavios asmenybės. Deja, gana dažnai jos pakliūva į tarpusavio priklausomybę ir aukos ir gelbėtojo tipo santykius, kurie neleidžia joms išpildyti savo troškimų. Atsiminkime, kad čirvų dama - vienintelė visos malkos korta, patirianti dvigubą Neptūno įtaką. Ši planeta gali įkvėpti mus kilniems darbams dėl pasaulio gerovės, bet tuo pačiu metu jos energija gali taip sujaukti mūsų asmeninį gyvenimą, kad nelieka nė kibirkštėlės laimės. Tokia priklausomybė dažniausiai užsimezga tarp čirvų damų ir jos šeimos narių ar vyrų, žmonų, meilužių. Neptūno energijos užvaldytam žmogui labai sunku suvokti, jog jis taip pat turi savų poreikių ir norų. Pasitaiko, kad čirvų dama taip stengiasi padėti kitiems, jog pavirsta į kankinę. Ta pati Neptūno energija gali daryti teigiamą įtaką darbui, kur čirvų dama gali daug pasiekti. Tačiau meilės santykiuose ji dažniausiai trukdys.
Štai tipiška situacija, į kokias patenka čirvų dama: moteris čirvų dama yra ištekėjusi už įtakingo vyro. Jis rezga vieną nesantuokinės meilės romaną po kito, o čirvų dama puoselėja viltį, jog vieną gražią dieną jos vyras pasikeis. Pasitaiko, kad ji įtikinėja save, jog jei su tuo susitaikys ir toliau bus jam gera, vyras susipras ir vėl ją pamils. Tačiau apie savo skausmą niekada neprasitars, neleis žinoti, kad jai apskritai sunku.
Čirvų dama gali tapti daug kartų laimingesnė, jei paklausys vieno paprasto patarimo - įpras išsakyti savo jausmus bei poreikius partneriui. Kita vertus, taip elgtis kai kuriems žmonėms gali būti baugu, netgi labai. Visai įmanoma, kad čirvų damos partneris taip pat nori daryti tai, kas jai malonu, rūpintis ja, tad ši turi jam suteikti tokią galimybę. Jis arba ji turi nepabijoti ir atskleisti savo pažeidžiamas vietas. Tik tada čirvų damos santykiai su mylimu žmogumi taps tikrai artimi ir ji galės atvirai dalytis su juo gyvenimo džiaugsmu - o džiaugsmas šiai kortai priklauso iš prigimties.

ČIRVŲ DAMA

GARSENYBIŲ GIMTADIENIAI

·         MICHAEL DOUGLAS (1944 09 25), aktorius
·         TINI REID (1944 12 19), aktorius
·         MARK HAMILL (1951 09 25), aktorius
·         CHRISTOPHER REEVE (1952 09 25), aktorius
·         WILL SMITH (1968 09 25), aktorius
·         HEATHER LOCKLEAR (1961 09 25), aktorė
·         MARLOT HOMAS (1943 11 21), aktorė
·         GOLDIE HAWN (1945 11 21), aktorė
·         CATHERINE ZETA-JONES (1969 09 25), aktorė
·         JULIET PROWSE (1936 09 25), šokėja
·         BENITO MUSSOLINI (1883 07 29), Italijos diktatorius
·         PELE (1940 10 23), futbolo žvaigždė
·         JOHNNY CARSON (1925 10 23), pokalbių šou vedėjas
·         PETER JENNINGS (1938 07 29), televizijos diktorius
·         BARBARA WALTERS (1931 09 25), televizijos apžvalgininkė
·         MOTINA TERESĖ (1910 08 27), vienuolė misionierė
·         MICHAEL CRICHTON (1942 10 23), rašytojas
·         WEIRD ALYANKOVIC (1959 10 23), dainininkas
·         KEN GRIFFEY, JR. (1969 11 21), beisbolininkas
·         JENNIFER BEALS (1963 12 19), aktorė
·         ALYSSA MILANO (1972 12 19), aktorė
·         LYNDON B. JOHNSON (1908 08 27), buvęs JAV prezidentas

·         CHI-CHI RODRIGUEZ (193410 23), golfo žaidėjas

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą