Gimimo diena ir kortos

Gimimo diena ir kortos

2014 m. rugsėjo 10 d., trečiadienis

Rugsėjo 11 gimusių korta

Žinių valdovas


KRYŽIŲ KARALIAUS ASMENYBĖS APIBŪDINIMAS

Kryžių karalius - aukščiausia žinių ir bendravimo rūšies korta, tad jam nestinga nieko, ko reikia norint tapti bet kokios pasirinktos srities autoritetu. Per ankstesnius gyvenimus šie žmonės sukaupė galybę žinių, ir dabar jos visada jiems padeda. Kryžių karaliai gana retai priima kokį kitą egzistuojantį mokymą ar filosofiją - išminties semiasi iš neišsenkamo aukštesniojo šaltinio ir gyvena taip, kaip jiems liepia širdis.
Kryžių karaliai gali būti įvairiausių profesijų atstovai, tačiau paprastai jie užima atsakingą padėtį. Žmonės visada jaučia jiems pagarbą. Tarp jų sutiksime sėkme apdovanotų dailininkų, valstybės veikėjų ir muzikantų. Bene didžiausias šių žmonių privalumas - įžvalga, nuovokumas ir žavesys, dėl kurio kiti juos mėgsta. Dažniausiai kryžių karaliams geriau sekasi dirbti su partneriu nei pavieniui.
Daug kryžių karalių piktnaudžiauja narkotikais, alkoholiu ar kaip kitaip bėga nuo tikrovės. Siekdamas suvokti ir išspręsti vidinius konfliktus, kurie dažnai turi ryšį su vaikystėje patirtais sunkumais, kryžių karalius gali išbandyti įvairiausias gyvenimo teikiamas alternatyvas. Kai kurios atrodys visiška aukščiausių jo galimybių priešingybė. Vis dėlto sulaukę trisdešimties, jie tarytum prabunda ir įsisąmonina savo galią bei atsakomybę.

Tarp visų kortų kryžių karalius aiškiausiai jaučia dalykus, esančius anapus jutimo organų sferos. Jam tiesiog įgimta gyvenimą suvokti intuityviai. Galima sakyti, kad didžiausi kryžių karaliaus sunkumai susiję su santuoka. Šioje srityje savo galimybes jie išnaudoja ne visada. Pasauliui kryžių karalius gali duoti labai daug, o to nepadaręs, tikrai gailėsis.

KAI KURIE KRYŽIŲ KARALIAUS MEILĖS SANTYKIŲ YPATUMAI

Iš esmės kryžių karalių vedybinė karma nėra bloga, jiems patinka jausti šalia savęs artimą žmogų. Vis dėlto kai kurios santuokinio gyvenimo ypatybės jiems tikrai bus nemalonios. Galimas daiktas, jiems ims atrodyti, kad susituokę jie neteks asmeninės laisvės. O laisvė kryžių karaliams svarbi, ją jie kartais vertina net labiau nei laimingus meilės santykius. Tačiau anksčiau ar vėliau jie paprastai vis tiek sukuria šeimą.
Dažnai su bėdomis dėl vedybų, sekso ar vaikų susiduria moteriškos lyties kryžių karaliai. Jų Plutono korta čirvų dama gali lemti pačius įvairiausius rezultatus, tarp jų - ir neigiamus. Šioms moterims būtų pravartu plačiau pasidomėti čirvų damos reikšmėmis, nes ji simbolizuoja esminę dvasinę transformaciją jų gyvenime.
Vyrai kryžių karaliai dažniausiai traukia kai kuriuos neigiamus čirvų damos bruožus įkūnijančias moteris - linkusias bėgti nuo tikrovės, tingias ar pataikaujančias savo silpnybėms. Tiek šios kortos dienomis gimusiems vyrams, tiek moterims svarbu išmokti skirti širdimi suvokiamą tiesą nuo proto gimdomų romantiškų fantazijų. Šiaip kryžių karalius pasižymi puikia įžvalga, be to, jis valingas ir stiprus. Jo partneris turi sugebėti susitvarkyti su ta jėga, bet tuo pat metu neužimti gynybinės padėties, o tai kartais nelengva. Taigi vyriškai stipriai ir kartais linkusiai dominuoti moteriai, gimusiai kryžių karaliaus valdomą dieną, nėra paprasta rasti partnerį, su kuriuo galėtų būti savimi.

RYŠIŲ TARP ASMENYBĖS KORTŲ BENDRYBĖS

Tiek vyriškos, tiek moteriškos lyties kryžių karaliai geriausiai sutaria su būgnais, o sunkumų neišvengia su čirvais, išskyrus čirvų karalių, kuris jiems visada yra tinkama pora. Draugauja jie paprastai su kryžiais, kuriems neretai galiausiai tampa vienokio ar kitokio pobūdžio mokytojais.

AUKŠČIAUSIOJI TIESA

Kryžių karalius neįtikėtinai įžvalgus ir aiškiai suvokia dalykus, į kuriuos kiti žmonės retai teatkreipia dėmesį. Jis tol negalės atsipalaiduoti ir nesijaus savo vėžėse, kol neištaisys menkiausio netikslumo, kiekvienos klaidelės visur, su kuo susiliečia. Šie žmonės būna skrupulingai smulkmeniški ir viską bando paaiškinti racionaliai. Taigi kryžių karaliai nuolat ieško kiekvienos pasekmės priežasčių ir nenurimsta tol, kol vidumi nepajunta prisikapstę iki tiesos. O radę tiesą tampa jai ištikimi visa širdimi bei siela.
Ieškodami vis aukštesnės tiesos, jie išgyvena daug rimtų transformacijų. Galima sakyti, jog jie patys dega savo su-kurtose liepsnose. Todėl jei kryžių karalius verčia jus pažvelgti į akis tiesai, kurią regi jumyse, atminkite, kad ši tiesa - tarsi dviašmenis kardas, žeidžiantis juos ne menkiau nei jus. Dauguma jų, rodos, suvokia tai ir jus kritikuodami ar ką nors patardami, daro tai sąmoningai, su užuojauta.
Sielos gelmėse kryžių karaliai labai pažangūs ir daugelis aplinkinių žmonių jų požiūrį į gyvenimą gali vertinti kaip neortodoksinį ar net keistoką. Tačiau būtent ši Vandenio ženklo ypatybė leidžia kryžių karaliams savo idėjomis formuoti mūsų pasaulio ateitį. Turėdami omenyje, kad didelė jų dalis galiausiai imasi atsakomybės vadovauti kitiems ir kad kryžių karalius - viena iš keturių labiausiai paplitusių gimimo kortų, suprasime, jog būtent šios kortos atstovai yra pagrindinė visuomenei bei kultūrai kryptį nurodanti jėga. Permetę akimis kryžių karaliaus dienomis gimusių įžymybių sąrašą nesunkiai įsitikinsime, kiek daug šie žmonės davė žmonijai. Jei aplinkiniai klausytųjų patarimų, pasaulio civilizacijoje viskas būtų grįsta blaiviu protu ir tiesa, kurią galima suprasti ir įrodyti.
Kryžių karalius garsėja savo pasakytais ar parašytais žodžiais. Juk mintys, žodžiai, idėjos, įsitikinimai, įžvalga ir bendravimas - kryžių rūšies valdos. Labiausiai savo prigimtį atskleidžia, o kartu ir didžiausią pasitenkinimą jaučia tie kryžių karaliai, kurie atvirai skelbia pasauliui aukščiausią tiesą ir taip padeda žmonėms ją suvokti.

KRYŽIŲ KARALIUS

GARSENYBIŲ GIMTADIENIAI
·         DEAN MARTIN (1917 06 17), aktorius
·         JONY DANZA (1951 04 21), aktorius
·         TROY DONAHUE (1936 01 27), aktorius
·         SEAN ASTIN (1971 02 25), aktorius
·         ANDIE MACDOWELL (1958 04 21), aktorė
·         BRIDGET FONDA (1964 01 27), aktorė
·         DONNA REED (1921 01 27), aktorė
·         JOAN CRAWFORD (1908 03 23), aktorė
·         ZEPPO MARX (1901 02 25), komikas
·         WOLFGANG AMADEUS MOZART (1756 01 27), kompozitorius
·         FIDEL CASTRO (1927 08 13), diktatorius
·         ALFRED HITCHCOCK (1899 08 13), režisierius
·         WALT DISNEY (1901 12 05), pramogų verslo magnatas
·         BILLY GRANAM (1918 11 07), evangelistas
·         AKIRA KURQSAWA (1910 03 23), kino režisierius
·         GEORGE HARRISON (1943 02 25), muzikantas,
·         JOHN LENNON (1940 10 09), muzikantas
·         IGGY POP (1947 04 21), roko dainininkas
·         ELŽBIETA II  (1926 04 21), karalienė
·         JONI MITCHELL (1943 11 07), dainininkas
·         BARRY MANILOW (1946 06 17), dainininkas
·         ANNIKA SORENSTAM (1970 10 09), golfo žaidėja

·         VENUS WILLIAMS (1980 06 17), tenisininkė

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą