Gimimo diena ir kortos

Gimimo diena ir kortos

2014 m. balandžio 7 d., pirmadienis

Balandžio 7 gimusių korta

Ambicijų ir paslapčių korta


PIKŲ TŪZO ASMENYBĖS APIBŪDINIMAS
Pikų tūzas - tai senovinis misterijų simbolis, pati dvasingiausia korta malkoje, tačiau taip pat ji gali būti pati ambicingiausia ir labiausiai susitelkusi ties materialiais dalykais. Ši korta buvo žinoma ir kaip magų korta, nes daugybė ezoterinių mokymų naudojo ir dabar dar naudoja ją kaip savo simbolį. Tarp jų yra ir Magų ordinas, kurio nariai atsakingi už šios kortų sistemos išsaugojimą bei skleidimą.

Visas pikų tūzo gyvenimas - tai prieštaravimai tarp materialių, pasaulietinių potraukių ir giliai viduje glūdinčių dvasinių turtų, sukauptų per praeitus gyvenimus. Šios kortos gyvenimo kelyje matome dvi poras dvasinių skaičių - dvi septynakes ir dvi devynakes, simbolizuojančias išbandymus ir sunkumus materialiojoje plotmėje. Išties šios keturios kortos teigia, kad laimę pikų tūzas ras tik dvasiškai žvelgdamas į gyvenimą. Dvasinėje srityje jie yra gabesni už visas kitas malkos kortas; vos tik atsigręžia į šią pusę, jiems atsiveria durys, uždaros daugeliui kitų. Šios kortos iššūkis - suvokti tai.
Gali pasirodyti, kad pikų tūzas - kraštutinumų korta. Šie žmonės yra arba labai materialistiški, visiškai pasinėrę į darbą bei karjerą, arba labai dvasingi, besidomintys ezoteriniais dalykais. Tačiau net ir pirmieji tam tikromis aplinkybėmis sugeba ką nors duoti kitiems. Davimas yra neatsiejama jų gyvenimo dalis. Taip elgtis juos skatina pati prigimtis. Iš karmos kortos čirvų septynakes galima suprasti, kad kone didžiausi sunkumai jų laukia santykių, šeimos ir draugystės srityse. Pikų tūzai taip pat gali duoti gerą patarimą draugams ar tiems, kuriems to reikia. Kai kurie iš jų net paverčia tai savo profesija. Pikų tūzai mokosi leisti kitiems būti savimi, besąlygiškai juos mylėti. Kartais šios pamokos būna labai skausmingos. Galiausiai šie žmonės tampa mylintys ir atidūs kitiems. Jų misija - rasti vidinę ramybę, kuri ateina tarnaujant aukštesniems tikslams, aukojantis dėl jų. Jie pradeda tai suvokti, kai sumoka praeito gyvenimo karmines skolas. Tada jie išmoksta gyventi pagal nerašytą įstatymą, skelbiantį, jog „ką pasėjam, tą ir pjaunam*. Ir kiekvienąkart, kai tie žmonės nukrypsta nuo minėto įstatymo ar pradeda ignoruoti savo dvasinę prigimtį, jie sulaukia bausmės.
Materialistiškai nusiteikusių pikų tūzų ne-apleidžia bėdos. Tačiau ėmę vadovautis aukštesniaisiais principais, išgirdę vidinį balsą, jie tampa saugūs, gauna reikalingų žinių ir išvydę savo dvasios turtus randa vidinę ramybę.

KAI KURIE PIKŲ TŪZŲ MEILĖS SANTYKIŲ YPATUMAI

Pikų tūzų santykių sėkmę ar žlugimą iš esmės nulemia tai, ar sugeba jie žvelgti į gyvenimą dvasiškai. Linkusieji į materializmą pastebi, kad meilės srityje jiems vis nepasiseka. Emocinis prisirišimas tokiems žmonėms kelia nesibaigiantį skausmą. Juos gali išduoti mylimieji, šeimos nariai - nusivylimai persekioja tol, kol jie įsisąmonina, kad šių problemų šaknys - subtilūs jų pačių prisirišimai. Krenta į akis ir tai, kad jie labai aukština bei idealizuoja tikrąją meilę. Panašiai kaip ir kryžių tūzai bei kai kurios kitos kortos, pikų tūzai siekia su kitu žmogumi tobulo ryšio, kuris būtų dvasiškas ar bent amžinas savo prigimtimi. Jie jaučia, jog susijungti dieviškoje meilėje yra įmanoma, ir dažnai sudeda į santykius didžiules viltis. Vos tik jiems atidėjus į šalį šią svajonę ir pradėjus triūsti su savo jausmais bei emocijomis, jų santykiai pasitaiso, padidėja ir tikimybė rasti sielos draugą. Jų kelias į partnerystę yra sunkus, tačiau ne beviltiškas.
Širdies gilumoje pikų tūzai - mylintys ir linkę duoti žmonės, puoselėjantys apie meilę svajones, kurios laukia galimybės išsipildyti. Susikurti idealius santykius jie gali, tačiau paprastai tai įvyksta ne pačioje jaunystėje.

RYŠIŲ TARP ASMENYBĖS KORTŲ BENDRYBĖS

Moteriškos lyties pikų tūzai visada sulaukia pagalbos iš čirvų rūšies vyrų. Pačios jos paprastai padeda kryžių moterims. Pikų rūšies vyrai neretai siekia moteriškos lyties pikų tūzo, o šioms patinka būgnų rūšies vyrai. Nors pastariesiems su jomis nėra paprasta.

PRINCESĖ DIANA - PIKŲ TŪZAS

Puikus pikų tūzo meilės gyvenimo pavyzdys - princesė Diana. Štai matome princesę, kuri ištekėjo už savo princo - viskas atrodo kaip pasakoje. Daugelis manė, jog tai ir bus pasaka, kurioje princas susituokė su princese ir laimingai iki mirties gyveno. Pagaliau juk viskas buvo jų pusėje. Net jų astrologiniai Saulės ženklai (Vėžys ir Skorpionas) dažnai laikomi geriausiai derančiais zodiako ženklais. Vis dėlto jos gyvenimas klostėsi beveik pagal klasikinį pikų tūzo modelį - meilėje šiems žmonėms tenka patirti gana nemažų sunkumų.
Pikų tūzas yra vadinamas magų korta, nes visais laikais buvo vienas iš svarbiausių senovės misterijų simbolių. Tai turbūt pati dvasingiausia korta visoje malkoje, ir visi žmonės, kurių gimimo dieną valdo pikų tūzas, turės stoti į dvasinį kelią, o jeigu ne - labai stipriai kentės. O princesė Diana, matyt, nebuvo dvasingesnė nei jūs ar aš... Likimas pastatė ją priešais mus, kad mes galėtume būti jos gyvenimo įvykių liudininkai. Tokiu būdu visiems mums atsirado proga suprasti, kas yra šlovė bei aukšta kilmė. Ir pasirodė, jog vien šių dalykų maža, kad žmogus būtų laimingas. Pikų tūzui dažnai tenka gydytis gilias emocines žaizdas ar randus. Tik pažvelkite į jų gyvenimo kelio kortas: dvi septynakes ir dvi devynakes. Viena iš devynakių yra Saturno valdomame zodiako ženkle. Tai labai painus derinys. Net nesvarbu, su kuo pikų tūzas susituoks, kiek pinigų ar šlovės jam teks - tarpusavio santykiuose į paviršių iškils baimės ir emociniai įpročiai, su kuriais reikės tvarkytis. Kiekvienas pranešimas apie asmeninį princesės Dianos gyvenimą bylojo apie jos patiriamus emocinius sunkumus bei išbandymus, kurie galiausiai privedė prie skyrybų.
Pikų tūzo Neptūno korta yra čirvų dviakė. Taigi labiau už viską jie trokšta tobulos meilės. Meilę jie supranta labai idealistiškai, iš kiekvieno sutikto žmogaus tikisi labai daug, todėl yra lengvai pažeidžiami. Tačiau būtent jiems tenka palūžti, kai idealus sutraiško šalti ir nepaneigiami faktai. Princesė Diana ištekėjo už Skorpiono ženkle gimusio princo Čarlzo - kryžių šešiaakės. Dažniausiai šias dvi asmenybes sieja palankūs ryšiai, bet tarp jų yra ir Neptūno ryšys. Pradžioje princesei Dianai turėjo atrodyti, kad jos santuoka nepriekaištinga. Juk juos siejo užtektinai palankių ryšių, kad taip ir būtų. Labai daug porų puikiausiai sutaria net neturėdamos jų tiek. Ir nors dėl skyrybų kaltinti vien princesės nederėtų, jų gyvenimo pavyzdys iliustruoja, kaip vieno asmens karma gali paveikti bendrą gyvenimą.
Emocinis pikų tūzų gyvenimas neretai turi tragizmo atspalvį. Paguodą jie randa tik nesavanaudiškai darydami ką nors dėl kitų. Prisiminkime, kad princesė Diana dalyvavo daugelyje labdaringų projektų, naudodamasi savo aukšta padėtimi padėjo kitiems. Šioje srityje ji pelnė didžiausią sėkmę, kokios tik galėjo norėti. Tai yra akivaizdus jos gimimo kortos dvasinės galios įrodymas.
Vis dėlto princesės Dianos gyvenimas buvo tragiškas, mirė ji taip pat tragiškai. Šią asmenybę galima laikyti gyvu pavyzdžiu to, kad ne išorinės gyvenimo aplinkybės yra mūsų laimės ar kančios priežastis. Jeigu tie, kurių likimus ji paveikė, įsisąmonins šią svarbią pamoką, jos gyvenimas bus pasiekęs tikslą.

PIKŲ TŪZAI

GARSENYBIŲ GIMTADIENIAI

·        BURT REYNOLDS (1936 02 11), aktorius
·        JENNIFER ANISTON (1969 02 11), aktorė
·        PRINCESĖ DIANA (1961 07 01), Velso princesė
·        DAN AYKROYD (1952 07 01), aktorius
·        EMMANUEL LEWIS (1971 03 09), aktorius
·        JAMES GARNER (1928 04 07), aktorius
   RUSSELL CROWE (1964 04 07), aktorius 

Šventės

Vardadieniai

Donata – Hermanas – Hermis – Kantautė – Minvydas – Saurimė

Šią dieną Lietuvoje

Įvykiai

Gimimo dienos

Gimimo dienos Lietuvoje

Mirtys

Mirtys Lietuvoje

Šią dieną pasaulyje

Įvykiai

Gimimo dienos

Gimimo dienos pasaulyje

Mirtys

Mirtys pasaulyje

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą