Gimimo diena ir kortos

Gimimo diena ir kortos

2014 m. rugsėjo 29 d., pirmadienis

Rugsėjo 29 gimusių korta

Emocinės galios korta


ČIRVŲ AŠTUONAKĖS ASMENYBĖS APIBŪDINIMAS

Bene geriausiai šią kortą nusako žodžiai „galia meilėje“. Čirvų aštuonakė, kaip ir visos kitos aštuonakės, savo jėgą naudoti turi labai apdairiai, privalo mokytis atsakomybės. Žavesiu bei patrauklumu jos nepranokstamos, tačiau tapusios priklausomos nuo savo pačių jėgos, pradeda ją naudoti neišmintingai ir pamina kitų teises. Abi čirvų aštuonakės karmos kortos - septynakės. Tai reiškia, kad pradėjusios piktnaudžiauti galia, neigiamų pasekmių sulauks beveik iškart. Be to, septynakės suteikia šiems žmonėms didžiulę dvasinę išmintį, padedančią teisingai nukreipti savo veiksmus. Vadovaudamiesi tiesa, kurią jaučia vidumi, čirvų aštuonakės dienomis gimę žmonės gali pasiekti dvasines aukštumas ir dosniai dalintis su aplinkiniais meile bei gydomąja galia. Juk čirvų aštuonakė – ir gydūnų korta. Taigi jos dienomis gimę žmonės sugeba nesavanaudiškai dovanoti kitiems savo dvasinę stiprybę ir taip juos išgydyti.

Čirvų aštuonakės gyvenimo kelias yra vienas sėkmingiausių, daugeliui šios kortos valdomą dieną gimusių žmonių lemta tapti įžymiais mokytojais, menininkais, valstybės veikėjais ar atlikėjais. Pažvelgę j jų gyvenimo kelią, išvysime kryžių dešimtakę, būgnų aštuonakę ir pikų karalių - visos šios trys kortos puikuojasi viršutinėje gyvenimo išklotinės eilutėje, dar vadinamoje karūnos eilute. Tai suteikia didžiules galimybes pelnyti šlovę bei sėkmę. Taigi net pati kukliausia čirvų aštuonakė sulauks pripažinimo tarp draugų ir šeimoje.
Sveikata šiems žmonėms gali sukelti nemažai rūpesčių, nebent čirvų aštuonakė jai skirtų daug dėmesio. Neretai jos taip įsitraukia į darbą ar šeimos reikalus, jog visiškai užmiršta savo kūną ir labai jį išsekina. Pirmoji jų karmos korta pikų septynakė už tokį aplaidumą pareikalaus nemažos sąskaitos. Čirvų aštuonakės - sėkmės lydimos asmenybės, tad gali atrodyti, jog yra linkusios atsipalaiduoti ir mėgautis gyvenimo teikiamais malonumais. Vis dėlto jos neretai pasirenka tokį spartų gyvenimo ritmą, kad poilsiui tiesiog nebelieka laiko.
Įdomu, kad čirvų aštuonakę dažnai supa aštuonių artimiausių žmonių - šeimos ar draugų - ratas. Čirvų aštuonakė šiuo atžvilgiu simbolizuoja aštuonias ją mylinčias širdis. Būna, kad čirvų aštuonakė turi aštuonis vaikus, aštuonias žmonas ir panašiai.
Šiomis dienomis gimę žmonės labai intelektualūs. Tai jiems leidžia pasižymėti kaip mokytojams ar bet kokioje kitoje veikloje, kur reikia protinių gabumų. Šiaip jiems reikia nemažai paplušėti, kad užsidirbtų pinigų, tačiau jie tai sugeba, tad nerimauti dėl panašių dalykų čirvų aštuonakėms nederėtų. Gyvenime dauguma jų pelno tam tikrą pripažinimą, didesnės galimybės tam atsiveria atšventus 36-ąjį gimtadienį. Turėdamos tiek stiprybės, jos gali pasiekti bet ką, jei tik paskatos nėra grįstos baime.

KAI KURIE ČIRVŲ AŠTUONAKĖS MEILĖS SANTYKIŲ YPATUMAI

Panašiai kaip ir čirvų septynakės, šie žmonės apdovanoti didžiule jėga, bet privalo išmokti išmintingai su ja elgtis. Čirvų aštuonakė - kortų malkos donžuanas. Joms pakanka žavesio bei patrauklumo, tad gali gauti viską, ko tik panorės. Jos žino, kaip mylėti kitą žmogų ir kaip priversti jį pasijusti ypatingu. Čirvų aštuonakėms reikia mažiau palaikymo ar pritarimo nei daugumai kortų, todėl santykiuose jos paprastai išsaugo pranašumą. Dėl tokios priežasties šie žmonės dažnokai keičia partnerius - palieka buvusį, jei santykiai ima varžyti.
Santuokoje šios kortos valdomą dieną gimę žmonės gali būti šiek tiek agresyvūs. Nereta moteriškos lyties čirvų aštuonakė esti tokia karinga, jog atbaido nuo savęs kai kuriuos prielankumo siekiančius vyriškius. Vyrai dažniau pirmenybę teikia nuolankesnėms, švelnesnėms moterims.
Meilės reikaluose čirvų aštuonakės privalo aiškiai suvokti visus savo poelgius. Karminių atoveiksmių šie žmonės sulaukia greičiau nei kitos kortos. Jiems svarbu pažaboti savąją galią, naudotis ja brandžiai ir išmintingai - tik taip patirs tikrąją laimę.

RYŠIŲ TARP ASMENYBĖS KORTŲ BENDRYBĖS

Kryžių rūšies vyrai, bendraudami su čirvų aštuonakėmis, ypač moteriškos lyties, sulaukia rimtų sunkumų. O būgnų vyrams jos visai patinka. Vyriškos lyties čirvų aštuonakės jaučia stiprų potraukį tos pačios rūšies moterims, jų suderinamumas paprastai geras. Išimtis tik moterys čirvų berniukai - šios jiems atneša nelaimes.
ČIRVŲ AŠTUONAKĖ - DONŽUANO KORTA

Žmogus, gimęs čirvų aštuonakės valdomą dieną, neišvengiamai įgyja didžiulę galią emocinėje sferoje. Ši galia padeda jam nesunkiai gauti bet ką. Čirvų aštuonakė sugeba nokautuoti kitą savo dėmesiu bei susižavėjimu. Panorėjusi ji privers partnerį jaustis mylimiausiu ir trokštamiausiu žmogumi visame pasaulyje. Tai galingas ginklas ir mūsų aptariami asmenys gali naudotis juo kaip tinkami. Ričardas Giras, Džonas F. Kenedis jaunesnysis ir Džo DiMadžio - visi jie čirvų aštuonakės ir širdžių ėdikai.
Tam tikra prasme visos aštuonakės turi išmokti atskirti, kada jėga naudojama gerai, o kada - blogai. Iš tikrųjų kiekvienai gimimo kortai būdinga tam tikra galia. Aštuonakės ypatingos tik tuo, kad turi jos neįtikėtinai daug.
Čirvų aštuonakės dieną gimęs asmuo suvokia turįs savyje šios jėgos jau gyvenimo pradžioje. Vieną dieną jam tampa aišku, kad gali naudotis ja siekdamas patenkinti savo emocinius ar bet kokius kitus poreikius. Šios kortos vyrai gali tapti profesionaliais sukčiais ar moterų suvedžiotojais, bet lygiai taip pat puikiais gydytojais ar patarėjais - viskas priklauso nuo konkrečios asmenybės sąmoningumo bei vertybių.
Čirvų aštuonakės, nesuvokiančios karmos dėsnio ir to, kokią įtaką jų poelgiai daro aplinkiniams, greičiausiai piktnaudžiaus savo galia. Vis dėlto abi čirvų aštuonakės karmos kortos yra septynakės - pikų ir čirvų. Šiaip septynakės yra pačios dvasingiausios malkos kortos, taigi visada baudžia nesąmoningai, neatsakingai besielgiantį žmogų. Taigi galime suprasti, jog už kiekvieną bandymą piktnaudžiauti savo galia čirvų aštuonakė jau šiame gyvenime sulauks atlygio.
Čirvų aštuonakė savo stiprybę išreiškia bendraudama su artimais žmonėmis. Čirvai - pirmoji kortų rūšis, todėl jokia kita rūšis jai nėra pavaldi, nors daryti įtaką gali. Žmogaus, gimusio čirvų aštuonakės valdomą dieną, jėga gali paveikti tik mūsų „vidinį vaiką“. Šie žmonės aplinkinius valdo apribodami savo švelnumą, gėdindami ar versdami juos jaustis apskritai nevertais meilės. Nemažai čirvų aštuonakių pasirenka darbą, susijusį su vaikais - šiuo atveju jos geriausiai išnaudoja savo privalumus. Jų valdžion patenkantys suaugusieji arba labai nepasitiki savimi, arba yra prie jų prisirišę emociškai. Čirvų aštuonakės „triukai“ nepaveiks žmogaus, kurio „vidinis vaikas" yra gerai išsivystęs. Asmuo, aiškiai suvokęs, kas jam yra tiesa, pakyla virš visų čirvų aštuonakės simbolizuojamų bėdų.

ČIRVŲ AŠTUONAKĖS

GARSENYBIŲ GIMTADIENIAI

·         JOHN LARRODUETTE (1947 11 25), aktorius
·         RICHARD GERE (1949 08 31), aktorius
·         JOHN CLEESE (1939 10 27), komikas
·         DEBBIE GIBSON (1970 08 31), dainininkė
·         VAN MORRISON (1945 08 31), dainininkas
·         BRYANT GUMBEL (1948 09 29), televizijos laidų vedėjas
·         JERRY LEE LEWIS (1935 09 29), dainininkas
·         KELLY OSBOURNE (1984 10 27), dainininkė, Ozi Osborno duktė
·         SUSAN LUCCI (1949 12 23), aktorė
·         MADELINE KAHN (1942 09 29), aktorė
·         JIM HARBAUGH (1963 12 23), amerikietiškojo futbolo žaidėjas
·         FRANK ROBINSON (1935 08 31), beisbolininkas
·         JOHN PAXSON (1960 09 29), krepšininkas

·         HERSEY HAWKINS (1965 09 29), krepšininkas

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą