Gimimo diena ir kortos

Gimimo diena ir kortos

2014 m. rugsėjo 29 d., pirmadienis

Rugsėjo 28 gimusių korta

Visuotinės meilės korta


ČIRVŲ DEVYNAKĖS ASMENYBĖS  APIBŪDINIMAS

Čirvų devynakė reiškia didžiulius pasiekimus, didžiulius praradimus arba abu šiuos dalykus vienu metu. Ši korta ir ją pakeičianti būgnų septynakė yra dvasinės, tad pasitenkinimas, kurį patiria jų valdomomis dienomis gimę žmonės, pasiekiamas atidėjus į šalį visus asmeninius troškimus. Čirvų devynakė gyvenimo išklotinėje užima Saturno eilutę ir stulpelį: stipri šios griežtos planetos įtaka neleidžia jai nukrypti nuo to, kas yra teisinga bei tinkama, be greito, kartais negailestingo atpildo. Visos devynakės j pasaulį atėjo tam, kad baigtų kitados pradėtus reikalus, grąžintų praeities skolas - apmokėję šias, jos gali judėti pirmyn. Štai čirvų devynakės turės baigti kai kuriuos itin svarbius santykius - taip jos simboliškai užvers senus „sielos puslapius“. Priešindamasi tam, kas neišvengiama, šiuos įvykius ji suvoks kaip praradimą ir sielvartaus, nors išties tai bus tik sėkminga vieno gyvenimo etapo pabaiga. Čirvų devynakės gyvenimo kelyje apstu dvasinių pamokų. Tos, kurios siekia išgirsti širdies balsą ir tvirtai laikosi aukštesniųjų vertybių, greičiausiai bus laimingesnės, o atsidavusios baimei ir bėgančios nuo tikrovės labai kentės. Tam tikrais gyvenimo tarpsniais šie žmonės veikiausiai patirs finansinių netekčių - jas derėtų suprasti kaip praeities skolų apmokėjimą.

Žmonės, gimę čirvų devynakės valdomomis dienomis, yra dosnūs ir pasiaukojantys, pasiruošę dalintis savo vidiniais turtais su visu pasauliu. Nemaža jų dalis dirba patarėjais: tai lemia įgimtas troškimas padėti kitiems, puikūs protiniai gabumai. Čirvų devynakėms reikėtų būti atsargioms ir per daug neįsijausti į kankinio vaidmenį. Jų protas nepaprastai išradingas, jos sėkmingai jį pritaiko bet kokioje mokslo ar verslo srityje. Svarbus šių žmonių uždavinys - brandžiai naudoti savo kūrybingumą ir nesileisti žemesniųjų polinkių, tai yra nesąžiningumo bei apgaulės, keliu. Čirvų devynakė - arba labai laimingas ir dosnus, arba itin nusivylęs gyvenimu asmuo. Dera atsiminti, kad žmogus visada gali pasirinkti ir išreikšti aukštesniąją savo prigimties pusę, net jei jo likimas pilnas tokių dvasinių išbandymų kaip šios gimimo kortos.

KAI KURIE ČIRVŲ DEVYNAKĖS MEILĖS SANTYKIŲ YPATUMAS

Jei šios kortos dieną gimęs žmogus nenori veikti aukštesniuoju devyneto lygmeniu, meilės gyvenime gali susidurti su tokiais didžiuliais sunkumais, kokius kitos malkos kortos patiria labai retai. Čirvų devynakė šioje srityje neišvengs praradimų, tačiau jos pačios požiūris šiuos įvykius gali paversti pozityviomis "pabaigomis, suteikiančiomis pasitenkinimą. Emociniu atžvilgiu šie žmonės truputį nepastovūs, labai tikėtina, kad užmezgę konkrečius santykius sugalvos, jog jiems norisi kitokių, arba pritrauks partnerį, nesugebantį nuoširdžiai mylėti.
Čirvų devynakė - korta, linkusi į didžiulę tarpusavio priklausomybę asmeniniuose santykiuose. Šiems žmonėms būdingi aukos ir gelbėtojo tipo santykiai, o tai sąlygoja daugybę problemų, trukdo susivokti atėjus išbandymui. Prie tiesos čirvų devynakė prisikastų greičiau ir patirtų pasitenkinimą, kurio ieško, jei nustotų nuolat sau kartoti, jog tais savo poelgiais siekia partneriui padėti.

RYŠIŲ TARP ASMENYBĖS KORTŲ BENDRYBĖS

Vyriškos lyties čirvų devynakės dažnai jaučia potraukį pikų rūšies moterims: gera pora santuokai būtų pikų penkiaakė. Čirvų devynakes moteris neretai sutiksime su kitais čirvų rūšies vyrais, nors santykiai su kryžiais joms taip pat gali pasirodyti įdomūs bei vaisingi.

ČIRVŲ DEVYNAKĖ IR BŪGNŲ SEPTYNAKĖ - KARMINIAI SIELOS DVYNIAI

Čirvų devynakė - viena iš keturių ypatingų gimimo kortų, kurias pavadinau pusiau fiksuotomis. Šią nedidelę kortų grupelę sudaro dvi poros ir kiekvieną, šių porų pusę sieja ypatingi santykiai su antrąja puse. Viena tokia stebuklinga pora - čirvų devynakė ir būgnų septynakė. Kai kuriais atžvilgiais šios kortos - beveik priešingybės, tačiau tuo pat metu turi labai daug bendra. Būgnų septynakė gyvenimo išklotinėje užima ir Veneros stulpelį, ir eilutę. Venera susijusi su malonumais, grožiu, materialių patogumų pertekliumi ir pasitenkinimu, o kadangi Veneros įtaka minėtai kortai dviguba, tai malonumų kartais gali būti net per daug. O čirvu devynakė, kaip jau minėjome, patiria dvigubą Saturno, kone priešingos Venerai planetos, įtaką. Saturnas simbolizuoja stygių, karmines skolas ir sudėtingas pamokas, kurias reikės išmokti per gyvenimą. Kadangi čirvų devynakei Saturno poveikis yra dvigubas, šių žmonių gyvenimas - tik įsivaizduokime! - gali būti išties nelengvas.
Taigi šios dvi kortos gyvenimo išklotinėje užima vos ne priešingus polius. Tačiau kiekvienais metais kasmetinėje išklotinėje jos pereina į visai priešingą padėtį. Taigi nors gimimo metu jų padėtis tokia, kokią aprašėme, jau kitais gyvenimo metais jos pasikeičia vietomis. Čirvų devynakė atsiduria Veneros, o būgnų septynakė - Saturno eilutėje ir stulpelyje. Taip jos mainosi vietomis visą gyvenimą. Sis reiškinys unikalus ir išskiria jas iš visų kitų malkos kortų.
Kadangi šios dvi kortos kiekvienais metais keičiasi vietomis, gyvenime patiria labai panašių dalykų. Nors kartais šie žmonės mėgaujasi didžiausiais malonumais ir sėkme, nesvetimas jiems ir kitas kraštutinumas - skaudžios pamokos ir išbandymai. Jie patiria tiek pat dramatiškų emocinių praradimų (čirvų devynakė), kiek pelno milžiniškų finansinių pergalių (būgnų septynakė). Abi kortos yra labai dvasingos - tai du dvasiniai skaičiai, ir jų valdomomis dienomis gimusių žmonių sėkmė stipriai priklauso nuo to, kaip labai savo gyvenseną jie grindžia dvasine filosofija.
Susitikusios čirvų devynakė ir būgnų septynakė gali išgyventi neprilygstamą artumą. Unikalūs šias kortas siejantys saitai, daugybė bendrų bruožų leidžia joms užmegzti tokius santykius, kokie įmanomi vos kelioms malkos kortoms - jos gali patirti aukščiausią meilę. Dėl didžiulio panašumo esminį vaidmenį jų santykiuose vaidins veidrodinio atspindžio principas. Jei šie žmonės dar nėra pasiruošę išvysti skirtingų savo asmenybės pusių, tarp jų gali atsirasti didžiulė trintis, jie gali išsiskirti. O jeigu jie jau pamilo save, tiks vienas kitam tiesiog pasakiškai - didžioji kortų dalis apie panašius dalykus gali tik pasvajoti.

ČIRVŲ DEVYNAKĖ

GARSENYBIŲ GIMTADIENIAI

·         BRIGITTE BARDOT (1934 09 28), aktorė
·         ELIZABETH ASHLEY (194108 30), aktorė
·         JACLYN SMITH (194710 26), aktorė
·         GWYNETH PALTROW (1972 09 28), aktorė
·         WILLIAM F. BUCKLEY (1925 11 24), rašytojas
·         ED SULLIVAN (1902 09 28), pramogininkas
·         HILLARY CLINTON (1946 10 26), senatorė ir buvusi pirmoji dama
·         FRED MACMURRAY (1908 08 30), aktorius
·         BOB HOSKINS (1942 10 26), aktorius
·         STANLEY LIVINGSTON (1950 11 24), aktorius
·         BARBARA BILUNGSLEY (1922 12 22), aktorė
·         IVAN REITMAN (1946 10 26), kino prodiuseris
·         LADY BIRD JOHNSON (1912 12 22), buvusi pirmoji dama
·         DIANE SAWYER (1946 12 22), žurnalistė
·         ROBERT PARISH  (1953 08 30), krepšininkas
·         TIMOTHY BOTTOMS (1951 08 30), aktorius
·         KITTY WELLS (1919 08 30), dainininkė

·         MARCELLO MASTROIANNI (1924 09 28), aktorius 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą