Gimimo diena ir kortos

Gimimo diena ir kortos

2014 m. birželio 8 d., sekmadienis

Birželio 8 gimusių korta

Visuotinių vertybių ir labdarių korta


BŪGNŲ DEVYNAKĖS ASMENYBĖS APIBŪDINIMAS
Būgnų devynakės į pasaulį ateina tam, kad baigtų didįjį sielos ir asmenybės evoliucijos etapą. Tai jos pasieks dosniai dalindamosi su kitais žmonėmis nuosavybe, o atėjus laikui turi būti pasiruošusios atsisveikinti ir su tam tikrais žmonėmis. Nesivadovaudamos tokiais principais turės stipriai nusivilti ir apgailestauti. Tačiau labdaringa, dosni ir neprisirišusi prie materialių gėrybių bei žmonių būgnų devynakė būna tikrai laiminga ir produktyvi. Būgnų devynakės gali pasiekti aukštesnį sąmoningumo lygį, tačiau tai tampa tikrove tik tada, kai jos susirūpina visuotine gerove.

Nepaisydami praradimų, kurių retkarčiais neišvengs, šie žmonės gali siekti sėkmės versle, ypač susijusiame su prekyba ar veikla, kur reikalingas kūrybingumas. Būgnų devynakė puikiai sugeba populiarinti tai, kuo pati tiki, ji gera pašnekovė, bendrauja lengvai ir sklandžiai. Daug šios kortos dienomis gimusių asmenų tampa profesionaliais patarėjais, kiti išgarsėja savo išmintimi pažįstamų žmonių rate. Laikydamiesi aukštesnių principų, jie gali tapti net turtuoliais. O ignoruodami aukštesniuosius gyvenimo dėsnius (pavyzdžiui, skelbiančius, jog norint ką nors gauti, reikia duoti) neišvengiamai sulauks nesėkmių bei kančių. Būgnų devynakė turėtų būti atsargi prie vairo ir visais kitais atvejais, kai esama bent šiokios tokios rizikos. Kelyje jos linkusios elgtis nutrūktgalviškai, nelaimės čia joms nutinka dažniau nei daugeliui kitų.
Be viso to, būgnų devynakės yra labai protingos, tad jas savaime traukia darbas, kuriame galėtų šiuos gabumus pritaikyti. Galinga Marso korta (kryžių karalius) padeda daugeliui jų tapti talentingais teisininkais ar pasižymėti bet kurioje komunikacijų srityje. Tas pats kryžių karalius suteikia joms išskirtinę sėkmę teisiniuose procesuose ir debatuose. Turbūt geriausiai būgnų devynakei sekasi prekiauti ir ką nors reklamuoti. Būtent pardavinėdamos jos gali sukaupti didžiausią turtą, nors dažna vis dėlto pasirenka intelekto reikalaujantį darbą - jis gali pasirodyti įdomesnis.
Svarbus būgnų devynakių uždavinys - savo žavesį ir galią naudoti dirbant gerus darbus. Daugeliui šios kortos atstovų lemta daug nuveikti dėl pasaulio gerovės, neretai šie žmonės padeda kitiems eiti aukštesnių žinių ar suvokimo link.
KAI KURIE BŪGNŲ DEVYNAKĖS MEILĖS SANTYKIŲ YPATUMAI

Būgnų devynakės mėgsta pasišnekučiuoti ir labiau vertina sąmojingų bei sumanių žmonių draugiją. Daugumos jų laukia bent viena sudėtinga karminio pobūdžio santuoka. Pa-prastai ant jų pečių gula atsakomybė rūpintis šeima, sutuoktiniu ar vaikais. Santuokos reikalai joms dažniausiai karmiškai nulemti, ji gyvuoja labai ilgai. Be to, būgnų devynakės linksta prie tradicinių vertybių. Šie žmonės dosnūs, tad sugyventi su jais nesunku.
Santuoką būgnų devynakės dažnai suvokia kaip darbą, užtraukiantį daugybę pareigų. Neretai jos visą gyvenimą dirba dėl šeimos gerovės.

RYŠIŲ TARP ASMENYBĖS KORTŲ BENDRYBĖS
Moteriškos lyties būgnų devynakes dažnai traukia kryžių rūšies vyrai, nes gali joms būti geri santuokos ar verslo partneriai. Būgnų devynakės vyrai patinka pikų rūšies moterims, tačiau būgnų rūšies moterų su jais laukia sunkumai. Moteriškos lyties būgnų devynakė gerai sutartų su kitais būgnais vyrais. Vyriškos lyties būgnų devynakės visada turėtų saugotis kryžių moterų (išimtis būtų tik kryžių berniukas - jo valdomomis dienomis gimusi moteris galėtų būti šiems gera žmona). Abiem lytims derėtų būti atsargioms su būgnų damomis, kurios yra pirmoji jų karmos korta. Būgnų devynakės šiems žmonėms dažnai turi nepaprastai sunkių karminių įsiskolinimų.

PINIGAI, DAIKTAI IR BŪGNŲ DEVYNAKĖ

Daugelis būgnų devynakių jaučia, jog aplinkiniai su jomis elgiasi ne visai teisingai. Pasitaiko, kad ji paskolina pinigų, tačiau jų neatgauna. Kai ji užmezga finansinę partnerystę, partneris neretai nugriebia meškos dalį arba verslas apskritai žlunga - žodžiu, būgnų devynakė daug pelno negauna. Šios kortos dienomis gimę žmonės gali tapti ilgapirščių ar kitokios „specializacijos" nusikaltėlių auka. Jos niekada nelaimi loterijoje, azartiniuose žaidimuose. Susidaro įspūdis, kad šie žmonės visada priversti duoti, o kiti juos tik išnaudoja. Su panašiais sunkumais būgnų devynakės susiduria daug dažniau nei kiti žmonės, tad jos gali nuspręsti, jog toks jau jų likimas - vis krečia joms piktus pokštus.
Štai kokias pasekmes sukelia devynakių energija, veikdama finansus ir materialines vertybes (būgnai). Tačiau visos šios nesėkmės turi prasmę - ateidama į pasaulį, būgnų devynakė atsineša daugybę įsitikinimų, nuostatų bei asmeninių prisirišimų, susijusių su materialiais dalykais. O kaip tik šių dalykų savo gyvenime ji ir turi atsisakyti. Būgnai simbolizuoja tai, ką vertiname, kas mums svarbiausia. Būgnų devynakė per gyvenimą turės iš pagrindų perrikiuoti savo vertybių sistemą. O tai padaryti jai padės konkrečių daiktų ar žmonių praradimai.
Būgnų devynakė privalo įsisąmoninti, kaip jos gyvenime reiškiasi kosminiai dėsniai. Jei rimtai susimąstys apie įvykius, kurie jai nutinka, supras, kad kiekvienas praradimas atveria vis naujas galimybes susiliesti su visuotine tikrove. O kai atsisakys visų prisirišimų, ją užlies dvasinių palaiminimų lietus. Ji tarsi atras naują „aš“, kuriam rūpi ne tik savo, bet ir visų kitų poreikiai. Galiausiai išplėtusi savo akiratį, būgnų devynakė tampa laiminga. Toks visuotinis požiūris į gyvenimą yra visų būgnų devynakių galutinis tikslas.

BŪGNŲ DEVYNAKĖS

GARSENYBIŲ GIMTADIENIAI
·        DAVID CASSIDY (1950 04 12), aktorius
·        FRED DRYER (1946 07 06), aktorius
·        MICHAEL CAINE (1933 03 14), aktorius
·        SYLVESTER STALLONE (1946 07 06), aktorius
·        KEANU REEVES (1964 09 02), aktorius
·        SHANNON DOHERTY (1971 04 21), aktorė
·        CIAIRE DANES (1979 04 12), aktorė
·        FRANK LLOYDWRIGHT (1867 06 08), architektas
·        FRANK BORMAN (1928 03 14), astronautas
·        HANK KETCHAM (1920 03 14), karikatūristas
·        BILLY CRYSTAL (1947 03 14), komikas
·        JOAN RIVERS (1937 06 08), komikė
·        DUINCY JONĖS (1933 0314), kompozitorius ir dirigentas
·        FRED ASTAIRE (1899 05 10), šokėjas ir aktorius
·        HERBIE HANCOCK (1940 04 12), muzikantas
·        TINY TIM (1922 04 12), dainininkas
·        SONNY BONO (1935 02 16), dainininkas ir meras
·        DAVID LETTERMAN (1947 04 12), pokalbių šou vedėjas
·        CHRISTAM CAULIFFE (1948 09 02), mokytoja ir astronautė
·        BARBARA BUSH (1925 06 08) buvusi pirmoji dama
·        KEVIN COSTNER (1955 01 18), aktorius

·        GEORGE W. BUSH (1946 07 06), JAV prezidentas

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą