Gimimo diena ir kortos

Gimimo diena ir kortos

2014 m. birželio 22 d., sekmadienis

Birželio 22 gimusių korta

PROTO GALIOS KORTA




KRYŽIŲ AŠTUONAKĖS ASMENYBĖS APIBŪDINIMAS

Kryžių aštuonakė - viena iš trijų fiksuotų kortų. Jos protas itin stiprus, tad kitų žmonių pažiūros bei nuomonė menkai ją teveikia. Daug puikių teisininkų yra gimę būtent kryžių aštuonakės valdomą dieną. Tačiau jie gabūs ir kitokio pobūdžio intelektualinei veiklai. Pavyzdžiui, daug garsių chemikų, raketų konstruktorių ir branduolinės fizikos žinovų - taip pat kryžių aštuonakės. Šie žmonės išties gali išmokti bet ką.
Kryžių aštuonakių gyvenimo kelias yra vienas sėkmingiausių tarp visos malkos kortų. Šie žmonės gali pasiekti bet ką, jiems tereikia išsikelti aiškų tikslą. Dauguma jų tampa turtingi ir įžymūs. Vis dėlto jiems būtina užsitikrinti gyvenime pusiausvyrą. Protinė ir emocinė ramybė šiems žmonėms - svarbiausias dalykas, jeigu nenori atsisveikinti su sėkme. Kryžių aštuonakės dieną gimę asmenys turi nemažai psichinės jėgos, tad gali tapti puikiais gydytojais. Pripažinimą gali suteikti bet kuris jų gabumas, viskas, ko jiems reikia, kad sulauktų laimėjimų bei pasitenkinimo, - įsisąmoninti tikruosius tikslus.

Didelis šių žmonių pastovumas kelia savų problemų - jiems sunku prisitaikyti prie kintančių aplinkybių. Kryžių aštuonakės protas, sampratos, idėjos bei principai itin nelankstūs. Dažnai jos jau gimdamos atsineša tam tikrą principų rinkinį, nuo kurio stengiasi nenukrypti nė per nago juodymą. Vis dėlto neišvengiamai ateis tokie gyvenimo tarpsniai, kai šie asmenys bus priversti keistis - sunkios dienos aštuonakei. Pokyčiams įvykus, ji tarytum naujai atgimsta, tampa dar stipresnė bei laimingesnė.
Suvienijusi savo pastangas su čirvų berniuku ar pikų karaliumi, kryžių aštuonakė sulauks didžiulės bei ilgalaikės sėkmės, bet su sąlyga, kad šiomis pastangomis sieks kokio kilnaus tikslo žmonijos labui. Norėdamos pasiekti geriausių rezultatų, jos turėtų iškelti savo darbą aukščiau už asmeninį gyvenimą ir šių dviejų dalykų nepainioti.

KAI KURIE KRYŽIŲ AŠTUONAKĖS MEILĖS SANTYKIŲ YPATUMAS

Iš esmės kryžių aštuonakės santuokinė karma yra gera. Atsiminkime, kad ši korta yra fiksuota, taigi jos valdomomis dienomis gimusių žmonių emocijos kinta ne taip jau greitai. Veneros korta pikų ketvirtakė taip pat liudija, jog namų bei šeimos židinys jiems pernelyg brangus, kad mainytų jį į meilės nuotykius, nors kitos kortos dažnai tokiam troškimui neatsispiria. Vis dėlto daugumos kryžių aštuonakių laukia nelengvos skyrybos ar išsiskyrimas su mylimu žmogumi. Dažniausiai taip nutinka, kai aptariamos kortos dieną gimęs žmogus savo likimą susieja su būgnų rūšies asmeniu.
Išsiskirti su meilės partneriu kryžių aštuonakei paprastai lemta dėl jos pačios veiksmų - tai karma, kurią reikia išgyventi. Tokie pokyčiai pastovumą mėgstančiai kryžių aštuonakei sukelia daug sunkumų. Kryžių aštuonakių moterų gyvenimas dažnai klostosi taip. Peržengusi ketvirtąją dešimtį, ji užmezga santykius su jaunesniu būgnų rūšies vyru, kuris supažindina ją su itin dvasinga ar romantiška meile. Gana greitai ji supranta, kad, be nusistovėjusių protinių schemų bei koncepcijų, pasaulyje esama daug kitų dalykų. Tada ji ryžtasi atsigręžti į viduje glūdintį nuotykių bei įvairių meilės išgyvenimų troškimą. Taigi išsiskiria su mylimuoju ir pereina į naują gyvenimo pakopą taip išsilaisvindama iš nekintamų elgesio modelių.
O pasikeitusi įgauna daugiau laisvės ieškoti tokių santykių, kurie labiau atitiktų jos poreikius, kad ir kokie šie būtų. Kryžių aštuonakė moteris neturėtų leisti, kad asmeniniai santykiai jai taptų svarbesni už profesinius rūpesčius. Priešingu atveju ji visada praras didžiąją savo galios dalį ir įsivels į emocinę painiavą bei sumaištį.

RYŠIŲ TARP ASMENYBĖS KORTŲ BENDRYBĖS

Vyriškos lyties kryžių aštuonakės dažnai žavisi būgnų rūšies moterimis, kurios į jų gyvenimą visada atneša sunkumų. Būtent su būgnų rūšies moterimi jiems galiausiai lemta išsiskirti. Moteriškos lyties kryžių aštuonakėms su būgnais vyrais sekasi kiek geriau. Šios kortos dienomis gimę vyrai jaus potraukį čirvų rūšies moterims. Abi lytys gerai sutaria su kryžių rūšies vyrais.

KRYŽIŲ AŠTUONAKĖS PASTOVUMAS

Kryžių aštuonakės pastovumas itin pastebimas mentalinėje sferoje. Jei ji įsikala ką nors į galvą, atsisakyti to būna sunku. Žemiau pateikiame tai iliustruojančią istoriją.
Viename neseniai vykusiame praktiniame seminare dalyvė moteris visiems papasakojo apie savo vyrą - kryžių aštuonakę. Daugeliu atžvilgiu tai sėkmės lydimas žmogus, tačiau jo užsispyrimas tikrai keistas.
Miesto, kuriame jie gyveno, valdžia pakeitė eismo kryptį dviejose pagrindinėse vienpusio eismo gatvėse. Sis pokytis mūsų kryžių aštuonakei buvo nepakeliamas. Galiausiai jis nusprendė daugiau apskritai nebevažinėti tomis gatvėmis. Nuostabiausia, kad, kiekvienąkart išvažiuodamas ar įvažiuodamas į miestą, šis žmogus turėjo sukti daugiau nei penkių mylių lanką. Vis dėlto, jo protu, šis pasirinkimas iš dviejų galimų buvo geresnis. Kitas žmogus tokį sprendimą būtų palaikęs geriausiu atveju nepraktišku. Kryžių aštuonakei pakeisti nusistovėjusius įpročius bei įsitikinimus taip sunku, jog ji vengia net galvoti apie tai.
Daug kryžių aštuonakių nugyvena gyvenimą visiškai nekeisdamos savo sampratų ir principų. Paprastai tai joms atneša sėkmę, jos jaučiasi laimingos, bet anksčiau ar vėliau neišvengiamai išgirsta vidinį raginimą eiti pirmyn ir plėsti savo požiūrį į pasaulį bei asmeninį gyvenimą. Permainų procesas gali užtrukti metų metus. Kadangi kryžių aštuonakės Plutono korta gyvenimo kelyje - būgnų dama, keistis dažnai paskatina būgnų rūšies žmogus.
Dauguma moteriškos lyties kryžių aštuonakių, baigdamos penktąją dešimtį ar įkopusios į šeštąją, sutinka būgnų rūšies vyrą, kuris tarsi katalizatorius paspartina jų asmenybės transformaciją. Kartais tai nutinka net anksčiau, o tam tikrais atvejais - net ne vieną sykį. Paprastai viskas prasideda meilės romanu ar ypatinga aistra dažniausiai jaunesniam būgnų rūšies vyrui. Pastarasis pažadina tokius kryžių aštuonakės jausmus, kokių ši dar nebuvo patyrusi. Tokia moteris paprastai įsimyli būgną, net jei jų santykiai daugeliu atžvilgiu atrodo neperspektyvūs bei nepraktiški. Nors trunka jie paprastai ne itin ilgai, kryžių aštuonakės moters gyvenime palieka neišdildomą žymę - ji pasikeičia ir įžengia į pasaulį, kuriame daug daugiau galimybių asmeninei laimei bei išgyvenimams.
Nors turi daug privalumų, kryžių aštuonakės taip pat turi nešti joms skirtą kryžių. Beveik kiekvienos iš jų laukia rimta krizė, priversianti keisti įpročius ir pasaulėžiūrą. Be to, jai, labai branginančiai pastovumą, reikia smarkesnio nei kitoms kortoms postūmio, kad pradėtų keistis ar pajudėtų į priekį. Turbūt nesuklysime teigdami, jog Dievas nori, kad mes tobulėtume ir keistumės. Pagaliau argi ne tam gyvenimas ir skirtas ?


GARSENYBIŲ GIMTADIENIAI

·        PATRICK SWAYZE (1954 0818),aktorius
·        ROBERT REDFORD (1937 08 18),aktorius
·        VINCE  VAUGHN (1970 03 28), aktorius
·        CAROL BURNETT (1936 04 26), aktorė
·        EDWARD  NORTOS (1969 08 18), aktorius
·        MERYL STREEP (1949 06 22), aktorė
·        NATALIE WOOD (1938 07 20), aktorė
·        SUSAN DEY (1952 12 10), aktorė
·        ROSEANNE CASH (1955 05 24),
·        ROMAN POLANSKI ( 1933 08 18), režisierius
·        B. B, KING (1925 09 16), muzikantas
·          CARLOS SANTANA (1947 07 20), muzikantas
·        SAMMY SOSA (1968 11 12), beisbolininkas
·        NADIA COMANECI (1961 11 12), olimpinė gimnastikos čempionė
·        DWIGHT EISENHOWER (1890 10 14), buvęs JAV prezidentas
·        NEIL YOUNG (1945 11 12), dainininkas
·        REBA MCENTIRE (1954 03 28), dainininkė
·        BOB DYLAN (1941 05 24), dainininkas
·        PRISCILLA PRESLEY (1946 05 24), aktorė
·        LAUREN BACALL (1924 0916), aktorė
·        DAVID COPPERFIELD (1956 0916), iliuzionistas

·        DIANNE WIEST (1948 03 28), aktorė

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą