Gimimo diena ir kortos

Gimimo diena ir kortos

2014 m. birželio 27 d., penktadienis

Birželio 25 gimusių korta

Tiesos paieškos


KRYŽIŲ PENKIAAKĖS ASMENYBĖS APIBŪDINIMAS 

Kryžių penkiaakė reiškia permainas bei neramų protą. Mūsų pastebėjimu, šie žmonės yra labai smalsūs ir tai juos verčia nuolat judėti. Iš karmos kortos čirvų penkiaakės galime suprasti, kad pokyčių apstu ir jų meilės gyvenime, todėl tai nėra patys tinkamiausi žmonės santuokai. Kryžių penkiaakės iš esmės yra nuotykių ieškotojos, trokšta tyrinėti, pažinti, o įsipareigojimų jos dažniausiai vengia kaip maro. Dėl tokių polinkių šie asmenys tampa klajūnais, kai kuriais atvejais būna net iki kraštutinumų nepastovūs. Kryžių penkiaakė - pati nepasėdžiausia korta iš visų. Nors jos yra labai lanksčios, persikraustymai į naujus namus ar gyvensenos pokyčiai paprastai užkrauna joms nemažai atsakomybės ir sunkumų, kuriuos simbolizuoja Saturno korta pikų penkiaakė.
Veneros korta pikų tūzas kalba apie slaptus meilės ryšius ir abejones renkantis partnerį. Tas pats tūzas daugeliui iš jų suteikia labai seksualų ir sodrų balsą. Jupiterio padėtyje esanti būgnų septynakė yra milijonierių korta, todėl didelė dalis kryžių penkiaakių turi krūvas pinigų, nors, tiesą sakant, iššvaisto ar praranda juos taip pat greitai, kaip ir gauna. Šiems žmonėms derėtų šalintis spekuliacijų ir azartinių lošimų. Nors jie yra sėkmės kūdikiai, dėl polinkio išlaidauti, lošėjų žodžiais tariant, nėra geri „finansų vadybininkai'', kas iš esmės reiškia supratimą, kada reikėtų baigti. Šie žmonės - puikūs pardavėjai ir prekybos agentai, nes sugeba rasti bendrą kalbą su pačiais įvairiausiais žmonėmis. Gimusieji po Mergelės ir Dvynių ženklu pasižymi įspūdingu balsu arba sugebėjimu taip save išreikšti, kad pelnytų didžiulį pasisekimą prekiaudami ar ką nors reklamuodami.

Įgimtas smalsumas leidžia šiems asmenims įgyti daug žinių, kurių jie dažniausiai nepritaiko arba įsikimba į vieną minties giją. Nepatirdami pasitenkinimo iš savo pačių susikurtos įsitikinimų struktūros, kartais jie tampa skeptikais. Kryžių penkiaakė, norėdama parodyti, jog nėra prisirišusi prie kurios nors vienos idėjos, dažnai stoja į priešingą ginčo pusę. Domėdamasi dvasiniais dalykais brandžiame amžiuje, ji gautų atsakymus į savo klausimus ir patirtų daugiau pasitenkinimo bei ramybės. Jai pagelbėti galėtų dvasinis mokytojas.

KAI KURIE KRYŽIŲ PENKIAAKĖS MEILĖS SANTYKIŲ YPATUMAI

Kalbant apie meilės santykius, priklausomai nuo asmenybės, buvimas kryžių penkiaake gali reikšti arba palaiminimą, arba prakeikimą. Iškilioji kortos savybė ta, kad šie žmonės pažangūs ir gali kaip lygūs su lygiais bendrauti su kiekvienu kitu žmogumi. Dėl to jie yra mėgstami ir patys mėgsta draugiją. Kita vertus, jie gali taip bijoti įsipareigojimų, kad pritraukia pačias neįprasčiausias situacijas ir gali niekada nepatirti stipraus ryšio su kitu žmogumi. Net ir saugodamiesi jie neišvengs emocinių netekčių. Daugiausia tiesos apie juos sužinosime iš jų nuostatų bei vertybių.
Kryžių penkiaakė dėl savo nerimstančios prigimties laikoma viena iš netinkamiausių santuokai kortų visoje malkoje. Vienokiu ar kitokiu būdu dauguma jų stengiasi išvengti bet kokių įsipareigojimų. O jeigu kryžių penkiaakė dar ir gudri, viską sutvarkys taip, kad atrodytų, jog įsipareigojimų ji negali prisiimti dėl partnerio kaltės. Iš tikrųjų šitaip elgtis jas verčia didžiulė baimė, kad šeima atims iš jų laisvę.
Nenoras prisiimti įsipareigojimus ir Veneros kortos pikų tūzo įtaka verčia jas dairytis į jau vedusius žmones ar palaikyti slaptus meilės ryšius. Savo asmeninio gyvenimo, beje, kitiems atskleisti jos nelinkusios. Daugumai kryžių penkiaakių įprastas vienišiaus gyvenimas, nors pasitaiko ir išimčių - pastarieji sugeba nurimti ir gali labai daug padaryti dėl meilės.

RYŠIŲ TARP ASMENYBĖS KORTŲ BENDRYBĖS

Abiejų lyčių kryžių penkiaakės dažnai draugauja su čirvų rūšies vyrais, kurie jas mėgsta. Tačiau šiuos žmones kartais gali sieti nelengvas karminis ryšys. Kryžių rūšies moterys taip pat mielai leidžia laiką su abiejų lyčių kryžių penkiaakėmis. Kryžių penkiaakės moterys gali sėkmingai susituokti su kai kuriais būgnų rūšies vyrais. Be to, jas paprastai traukia kai kurie pikų rūšies vyrai.

BRIUSAS - LAIMINGA KRYŽIŲ PENKIAAKĖ

Briusas yra kryžių penkiaakės valdomą dieną gimęs žmogus, įkūnijantis daugelį teigiamų savo gimimo kortos savybių. Dauguma kryžių penkiaakių nėra patenkintos savimi. Jos skundžiasi, esą nesugeba baigti prasmingų darbų ir nuolat graužiasi dėl pinigų. Tačiau Briusas - tai asmuo, visiškai susitaikęs su savo nerimstančia bei smalsia prigimtimi ir radęs būdų, kaip ją pozityviai išreikšti. Sulaukęs 41 metų, jis nebuvo nė karto vedęs, tačiau labai daug keliavo po pasaulį. Jį aplankė šiokia tokia finansinė sėkmė, ir būtinybės dirbti jam nebeliko. Ar atsimenate tą būgnų septynakę Jupiterio padėtyje kryžių penkiaakės gyvenimo kelyje? Ji šiems žmonėms dažnai pažeria daugybę pinigų, pavyzdžiui, Briusą gausa lydėjo visur, kur tik jis ėjo.
Briuso gyvenime buvo laiko tarpsnių, kai per vienerius metus jis sugebėdavo porą ar net tris kartus persikraustyti į naujus namus. Briusas, rodos, visada yra kelyje, o namais vadina toli gražu ne vieną vietą. Jis gerai išmano daugybę dalykų ir visur randa draugų. Jis nesisieloja, jog neturi nuolatinių santykių, jį visiškai patenkina atsitiktiniai ryšiai. Šiaip tai nėra įprasta, nes daugumai žmonių tokie santykiai emociniu požiūriu yra nesuvokiami.
Briusas labai didžiuojasi savo automobiliu. Atrodytų visai logiška, kad automobilis toks svarbus jo vertybių sistemoje - jis juk simbolizuoja laisvę žemiškojoje plotmėje (tai būdinga daugeliui kryžių penkiaakių). Briusas kruopščiai jį prižiūri, jaudinasi, tarsi tai būtų gyva būtybė.
Briusą galima laikyti laimingosios kryžių penkiaakės savybės įsikūnijimu. Jis - žmogus, sugebėjęs suvokti savo prigimtį ir kuo geriausiai ją išnaudoti. Tokių laimingų kryžių penkiaakių daug nesutiksite, tačiau jų yra. Dauguma šių žmonių dažniausiai nepatenkinti savo gyvenimu, jiems niekaip nepavyksta suderinti prieštaravimų tarp laisvės troškimo ir stabilumo siekio. Taigi laimingiausios yra tos kryžių penkiaakės, kurios įsisąmonina, jog čia yra tam, kad kauptų patirtį bei idėjas, ir leidžia sau atitinkamai elgtis. Tuo pačiu metu tiki, kad gaus viską, ko tik prireiks. Šitaip žvelgiantieji į gyvenimą paprastai gauna net daugiau nei būtina. Jupiterio korta būgnų septynakė yra tiek dvasinės, tiek materialios gausos simbolis, ir visa tai - prigimtinė kryžių penkiaakės teisė.

KRYŽIŲ PENKIAAKĖS

GARSENYBIŲ GIMTADIENIAI

·         CHRISTOPHER WALKEN (1943 03 31), aktorius
·         DANIEL DAY-LEVVIS (1957 04 29), aktorius
·         GEORGE WENDT (1948 10 17), aktorius
·         WOODY HARRELSON (1961 07 23), aktorius
·         JOHN DAVIDSON (1941 12 13), aktorius ir dainininkas
·         DANIEL RADCLIFFE (1989 07 23), aktorius
·         MICHELLE PFEIFFER (1957 04 29), aktorė
·         KIM CATTRALL (1956 08 21), aktorė
·         GEORGE ORWELL (1903 06 25), rašytojas
·         WILT CHAMBERLAIN (1923 08 21), krepšinio žvaigždė
·         GABE KAPLAN (1946 03 31), komikas
·         JERRY SEINFELD (1955 04 29), komikas
·         ROD MCKUEN (1933 04 29), poetas ir kompozitorius
EMINEM (1974 10 17), repo atlikėjas 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą