Gimimo diena ir kortos

Gimimo diena ir kortos

2014 m. liepos 1 d., antradienis

Liepos 1 gimusių korta

MENININKŲ KORTA



PIKŲ TRIAKĖS ASMENYBĖS APIBŪDINIMAS
Pikų triakė turi visas galimybes gyvenime pasiekti didžiulę sėkmę, bet jai reikės pasistengti. Šių žmonių našta yra sunkesnė nei daugumos, nes gyvenimo išklotinėje ši korta yra Saturno eilutėje. Tačiau įtemptai dirbdami jie sulauks palaiminimo - gyvenimo išklotinėje ši korta yra Jupiterio stulpelyje. Jų karmos korta būgnų šešiaakė leidžia mums suprasti, jog šie žmonės atsinešė karmines skolas, susijusias su finansais ar vertybėmis, kurias reikės sumokėti. Likimas juos dažnai suveda su būgnų šešiaakės valdomą dieną gimusiais žmonėmis, kurie šias skolas ir surenka. Pagrindinė pamoka jiems – tapti atsakingiems bei sąžiningiems tvarkant finansinius reikalus. Pikų triakėms dažnai teks atsidurti tokioje padėtyje, kai jos jausis finansiškai apgautos. Būgnų šešiaakė pasakoja, kad dauguma tokių atvejų (jei ne visi) - užmokestis už darbelius praeituose gyvenimuose.

Pikų triakė gali reikšti svyravimus, susijusius su darbu ar sveikata, tad sveikatą joms reikia rūpestingai saugoti. Kuo daugiau dėl savo sveikatos nerimaus, tuo blogesnė ji gali tapti, todėl šių žmonių pareiga - sekti savo mintis ir jausmus, susijusius su sveikata. Daugeliu atvejų dėl sveikatos bėdų kaltos įvairios emocinės įtampos. Didelis veržimasis dirbti, daryti karjerą neretai kertasi su kūno ir emocinės būklės priežiūra. Jausdamos tokį stiprų poreikį kurti, jos gali per daug išsibarstyti į skirtingas puses, o tai kartais sukelia įtampą.
Pikų triakių Jupiterio korta pikų dama (jos karmos korta - būgnų dešimtakė) sudaro sąlygas didžiulei sėkmei versle: ši pasiekiama puoselėjant savo vidines vertybes. Tai joms, beje, vienas iš geriausių būdų atrasti gyvenime pasitenkinimą. Šie žmonės turi meninių gabumų ir pasirinktomis išraiškos priemonėmis gali sukurti kai ką tikrai prasminga bei įspūdinga. Jei tik patys išsiaiškina, kas jiems gyvenime svarbiausia, viskas, ko jiems reikia ir ko jie nori, ateina savaime. Pikų triakės gali pasižymėti ir komercijos bei reklamos srityse, nors šis kelias nepatenkins jų kūrybingosios asmenybės dalies. Jos puikiai prisitaikiusios vienu metu dirbti kelis darbus - dažnai taip ir daro, vis dėlto joms reikia saugotis užsigriebti per daug.
Triakės neatsiejamos nuo didžiulio kūrybinio potencialo, kuris, be kita ko, kartais gali gundyti nesakyti visos tiesos ar net pasakoti nebūtus dalykus ir taip palengvinti sau gyvenimą. Ypač tai aktualu pikų triakėms, kurių antroji karmos korta yra būgnų berniukas. Jos be jokio vargo gali kurpti istorijas, kuriomis kiti net nesuabejoja, ir niekada nepritrūkti „paklausių' idėjų. Vis dėlto matydami jų gyvenimo kelio Saturno pozicijoje kryžių berniuką suprantame, jog bent truputį nukrypusios nuo sąžinės, jos visada nusivils ir sulauks rūpesčių. Trokštamą sėkmę atneš tik aukščiausias principingumas bei ryžtas. Tarp pikų triakių galima aptikti įžymiausių pasaulio menininkų.

KAI KURIE PIKŲ TRIAKĖS MEILĖS SANTYKIŲ YPATUMAI

Pikų triakė - labai kūrybinga ir romantiška asmenybė. Jai reikalingas partneris, su kuriuo ją sietų bendri interesai. Šie žmonės meilės reikaluose gali susidurti su tam tikromis kliūtimis, besiremiančiomis į vidines baimes būti paliktiems ar atstumtiems, kurias pikų triakėms reikia nugalėti. Tačiau kalbant apskritai, jų galimybės susituokti visai neblogos. Pikų triakėms reikia rasti būdą, kaip pozityviai reikšti savo kūrybingumą, antraip šie žmonės laimės ieškos nesantuokiniuose ryšiuose.
Neretai pikų triakės pritraukia prie savęs linkusį kritikuoti ir pesimistiškai nusiteikusį partnerį. Tačiau net ir tada šis partneris dažniausiai gauna gerą uždarbį ir jie abu sugeba tuo mėgautis. Šiai kortai toli gražu nesvetimas idealizmas, galintis virsti romantiškais santykiais. Meilę abu partneriai gali labai sudvasinti, o susituokę siekti aukštų tikslų. Vis dėlto tas pats idealizmas kartais pikų triakę apakina ir neleidžia jai pastebėti įvairių partnerio neigiamybių, tad pasitaiko, kad ji lieka su tuo, kuris visai neatitinka jos svajonių.
Pikų triakės dažnai jau vaikystėje susiduria su emocinėmis kliūtimis, kurias joms reikia įveikti. Taip pat šiems žmonėms svarbu pratintis mąstyti pozityviai - tik taip jiems meilės srityje pavyks įveikti sunkumus. Jie yra nenuoramos - tai gali pasireikšti ir meilės reikaluose. Rasti žmogų, turintį jų charakterio įvairovę atitinkančių savybių derinį, nelengva, tačiau įmanoma.

RYŠIŲ TARP ASMENYBĖS KORTŲ BENDRYBĖS

Vyriškos lyties pikų triakių vaikosi būgnų rūšies moterys - jie joms atrodo labai patrauklūs. Abiejų lyčių pikų triakės būna laimingesnės bendraudamos su kryžių rūšies vyrais, nors šie net ir geriausiu atveju darys šiokią tokią neigiamą įtaką. Kartais sunkoka gali būti ir su būgnų rūšies vyrais. Moteriškos lyties pikų triakes traukia čirvų rūšies vyrai.

AKTORIAI IR MENININKAI

Atkreipkime dėmesį į tai, kaip triakės panašios į atitinkamų rūšių berniukus. Nors berniuko akių skaičius ir skiriasi (11), jie turi daug tokių pat savybių kaip ir tos pačios rūšies triakės. Puikus to pavyzdys - pikų triakė ir pikų berniukas. Pirmoji pavadinta menininkų, antroji - aktorių korta. Vis dėlto daug žmonių, gimusių pikų triakės valdomą dieną, yra garsūs aktoriai, o pikų berniuko valdomą dieną - žymūs menininkai. Pikų rūšies kortos apskritai yra stipriausios. Čirvai simbolizuoja jausmus, kryžiai - mintis, būgnai - turtą ar tai, ko mes norime. Tačiau pikai simbolizuoja tai, ką mes iš tikrųjų darome. Kūrybingam pikų rūšies žmogui daug svarbiau tobulinti savo veiklą, o jausmas, idėja ar kūrinio kaina jo ne itin domina. Pikų rūšies menininkas yra savo amato meistras - toks požiūris būdingas tiek pikų triakei, tiek pikų berniukui. Kadangi vaidinimas - tai įsijautimas į tam tikro personažo gyvenimą ir darymas to, ką daro jis ar ji, aiškėja, jog pikų triakė tapti aktoriumi ar aktore gali taip pat lengvai kaip ir dailininku, muzikantu ar kitų meno rūšių atstovu.
Kaip ir berniukai, triakės išsiskiria romantiniu polėkiu. Šioje knygoje jau minėjome, kad kūrybinę raišką astrologijoje valdo penktasis būstas, bet taip pat jis yra susijęs ir su meile, romantika, seksualiniais malonumais. Tiek pikų berniukas, tiek pikų triakė šia prasme yra talentingi. Bet kas, susitikinėjęs ar susituokęs su vienu iš jų, patvirtins, kad meilės bei sekso srityse šios kortos pranoksta daugelį. Šiuos žmones galima vadinti vienais iš geriausių meilužių.
Vis dėlto tai dar nereiškia, kad jie yra ir geriausi vedybų partneriai. Seniai žinomas faktas, kad daugumos aktorių, dailininkų ir muzikantų intymųjį gyvenimą sudaro nenutrūkstama meilės nuotykių virtinė. Jei jie veda ar išteka - santuoka dažniausiai ilgai netrunka arba į ją įsipina vienas ar daugiau slaptų ryšių. Tokie žmonės įsipareigoti ir nesugeba, ir nenori. Jeigu jūs ar aš nueitume į banką ir paprašytume paskolos, bankas išskaičiuotų iš mūsų kreditingumo kažkiek taškų, jei sužinotų, kad mes aktoriai, menininkai. Kreditingumo samprata yra susijusi su gebėjimu išlikti prie to paties: pabaigti tai, kas pradėta, iki galo. O patys romantiškiausi ir kūrybingiausi žmonės šios savybės dažnai stokoja. Tai juos menkai domina. Retos išimtys iš šios taisyklės yra tos pikų triakės ir pikų berniukai, kuriems išties pavyksta atrasti save pasirinktame darbe. Tada visas jų kūrybinis ir romantinis polėkis ar bent jo dalis yra panaudojama toje veikloje, todėl jie nejaučia poreikio ieškoti naujų santykių tam, kad pajustų pasitenkinimą.

PIKŲ TRIAKĖS

GARSENYBIŲ GIMTADIENIAI

·         IVAN LENDL (1960 03 07), tenisininkas
·         DANIEL TRAVANTI (1940 03 07), aktorius
·         GREGORY PECK (1916 04 05), aktorius
·         JOE PESCI (1943 02 09), aktorius
·         SPENCER TRACY (1900 04 05), aktorius
·         BETTE DAVIS (1908 04 05, aktorė
·         GALE STORM (1922 04 05), aktorė
·         MARILYN MONROE (1926 06 01), aktorė
·         MIA FARROW (1945 02 09), aktorė
·         GENERAL COLIN POWELL (1937 04 05), generolas
·         NAOMI JUDD (1946 0111), dainininkė
·         DOUG HENNING (1947 05 03), iliuzionistas
·         ARTHUR HAILEY (1920 04 05), romanistas
·         PETER WOLF (1946 03 07), roko dainininkas
·         CAROLE KING (1942 02 09), dainininkė
·         FRANKIE VALLI (1937 05 03), dainininkas
·         JAMES BROWN (1933 05 03), dainininkas
·         ALEXANDER HAMILTON (1755 01 11), valstybės veikėjas
·         WILLARD SCOTT (1934 03 07), televizijos veikėjas
·         ANDY GRIFFITH (1926 06 01), aktorė

·         HEIDI KLUM (1973 06 01), manekenė

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą