Gimimo diena ir kortos

Gimimo diena ir kortos

2014 m. liepos 18 d., penktadienis

Liepos 17 gimusių korta

Kūrybingasis protas


KRYŽIŲ BERNIUKO ASMENYBĖS APIBŪDINIMAS

Kūrybinga, nesąžininga asmenybė ar abiejų bruožų mišinys? Visiškai įmanoma, jog kūrybingiausi žmonės gali būti ir nesąžiningiausi. Kryžių berniukas - neeilinių protinių gebėjimų ir talentų finansų srityje korta. Jo dienomis gimę žmonės yra energingi ir produktyvūs. Nuostabiais protiniais gabumais jie toli lenkia vidutinį asmenį, visuomenę. Šiuos žmones galima laikyti Vandenio epochos atstovais, nes jie nėra nei grynai vyriški, nei moteriški. Tai pažangūs asmenys, einantys mūsų visuomenės ir pasaulio raidos priešakyje.
Visoje malkoje mažai kortų, kurios galėtų prilygti kryžių berniukui protu, taigi pastarasis juo naudodamasis visada gali gerai užsidirbti pragyvenimui. Paprastai jie imasi kokio nors rizikingo verslo - vyrams tai labiau būdinga nei moterims. Jei darbas susijęs su kūrybine raiška, kryžių berniukas greičiausiai pasijus kaip žuvis vandenyje ir tikrai mėgausis juo tuo pat metu uždirbdamas daugybę pinigų.
Taigi kryžių berniukai - labai išradingi ir sumanūs žmonės, bet taip pat dažnai užsispyrę ir linkę pasiginčyti (tai simbolizuoja jų Marso korta kryžių dviakė). Paprastai jiems gana sunku pastebėti, kad kaip tik šis jų pomėgis neretai priveda prie nesutarimų su aplinkiniais žmonėmis. Kryžių berniukai pasiruošę leistis į ginčus kiekviena proga, nes protinė mankšta jiems visada teikia pasitenkinimą.
Užsispyrimas ir pastovumas kartais trukdo jiems regėti tiesą, bet ir padeda užbaigti tai, ką pradėjo, bei likti prie to, kuo tiki.
Būdamas karališkosios šeimos narys, kryžių berniukas nepakenčia smulkmeniškumo, be to, nėra pakantus kitų trūkumams. Jis nori būti gerbiamas ir trokšta tokių aplinkybių, kurios suteiktų visišką laisvę kurti ir tyrinėti. Šiems žmonėms niekada nestinga puikių sumanymų, kai kurie iš jų duoda didžiulį pelną. Neigiama kryžių berniuko savybė ta, kad jis gali elgtis neatsakingai, kartais nesąžiningai. Jo dienomis gimę žmonės į dalykus sugeba pažvelgti taip įvairiai, kad geras ar blogas poelgis jiems tiesiog neegzistuoja - viskas priklauso nuo požiūrio. Kokią nebūtą istoriją jie gali taip greitai ir įtikinamai sukurpti, kad pateisina bet ką. Vis dėlto išsisukti jam pavyksta tikrai ne visada. Sunki Saturno ranka visada primena kryžių berniukui ribas, kurių reikia prisilaikyti norint būti doram. Bėdos prasideda tada, kai jis pats pradeda tikėti savo istorijomis ir per daug atitrūkęs nuo tikrovės prisidaro aibes sunkumų.
Šiaip kryžių berniukai geri ir labdaringi žmonės. Nors ir linkę pasiginčyti, į visus žvelgia draugiškai ir meiliai.

KAI KURIE KRYŽIŲ BERNIUKO MEILĖS SANTYKIŲ YPATUMAI

Nelankstus požiūris į gyvenimą kryžių berniukui gali sukelti nemažai problemų. Protas ne visada geriausias pagalbininkas meilės reikaluose. Nors šiuo atžvilgiu kryžių berniuko karma nėra itin bloga. Šios kortos dieną gimusiems žmonėms reikia asmens, kuris visų pirma būtų draugas ir suteiktų laisvę būti savimi. Jeigu jo partneris toks, kryžių berniukas bus jam ištikimas ir atsidavęs. Šios kortos dienomis gimę vyrai yra nuostabūs meilužiai, o moterys - puikios draugės.
Dažno kryžių berniuko mylimasis, sutuoktinis ar šeimos narys turi rimtų sveikatos bėdų, taigi jam reikia tai išgyventi. Būna, kad sveikata pačiam kryžių berniukui trukdo palaikyti normalius santykius. Paprastai jų sveikatos sutrikimų priežastys emocinio pobūdžio, tai gali būti susiję su šeima ar mylimu žmogumi.

RYŠIŲ TARP ASMENYBĖS KORTŲ BENDRYBĖS

Moteriškos lyties kryžių berniukus su visais būgnų rūšies vyrais sieja karminiai ryšiai - kai kurie iš jų lengvesni, kai kurie sunkesni. Turbūt geriau joms sektųsi su kryžių rūšies vyrais. Kryžių berniukai vyrai jaučia silpnybę čirvų rūšies moterims. Būgnų moterys, bendraudamos su vyriškos lyties kryžių berniukais, niekada neišvengs bėdų.

KRYŽIŲ BERNIUKO MEILĖS GYVENIMAS

Visiems kryžių berniukams būdingas vienas neįprastas bruožas, kurį aprašyti nėra lengva. Šios kortos dienomis gimusios moterys gerokai skiriasi nuo vyrų. Pirmųjų elgesys labai taikus, nuo jų dvelkia ramybė ir nuovokumas. Paprastai jos atviros ir sugeba prisiderinti prie kiekvieno žmogaus. Jų požiūris į viską, neišskiriant ir meilės, labai intelektualus. Nors jos jokiu būdu nėra bejausmės savo partneriui, santykius su juo vertina visų pirma per intelekto prizmę. Situacija, sakyčiau, yra tokia: šios moterys širdimi myli, bet turi nuolat grumtis su stipriu protu, kuris, remdamasis tiesiogine patirtimi, nesiliauja daręs išvadų apie meilę ir bendrą gyvenimą. Toliau perskaitysite istoriją, iliustruojančią, kokią painiavą gali sukelti kryžių berniuko požiūris į meilę.
Viena mano klientė, gimusi kryžių berniuko valdomą dieną, ketino užmegzti seksualinius santykius, tik dar nenusprendė, su kuo - ar su viena savo drauge, ar su jos namuose dirbusiu vyru. Tokį sprendimą ji priėmė sužinojusi, jog jos vyras, kurį labai mylėjo, dėl ligos nebegali mylėtis. Kas bus tas partneris, jai nebuvo itin svarbu - ji tiesiog norėjo patenkinti savo seksualinius troškimus. Savo planų vyrui, žinoma, nesiruošė atskleisti - taip panašiomis aplinkybėmis elgiasi dauguma kryžių berniukų. Nesakė jam nei to, kad nesijautė patenkinta. Dėl to moters viduje įvyko didžiulis konfliktas, nes dabar ji gyveno dvilypį gyvenimą - apie vieną savo vyrui pasakojo viską, apie kitą - nieko. Dvilypumas visada trukdo artimiems santykiams, todėl jausdama, kad tolsta nuo savo vyro, ji toli gražu nesidžiaugė. Tačiau protu rado daugybę įtikinamų priežasčių laikyti visa tai paslaptyje.
Kaip minėjome, kryžių berniukas randa taip tikroviškai skambančių paaiškinimų, kokių nesugalvotų jokia kita malkos korta. Deja, šie paaiškinimai kartais su tiesa turi mažai ką bendra. O tiesa šiuo atveju buvo tokia: bijodama prarasti vyrą, ji nenorėjo net prasitarti jam apie savo planus ar liesti seksualinių bėdų temos. Po kelis mėnesius trukusių bandymų susirasti meilužį ji pati suvokė savo baimę ir nusprendė atverti vyrui tikruosius jausmus. Vyras jai pajuto dar didesnę meilę nei ligi tol, jų santykiai tapo daug artimesni. Visi jos planai, kuriems ji buvo skyrusi tiek energijos per tuos mėnesius, pasirodė beverčiai - prasmingas buvo tik vienas vienintelis pokalbis su vyru. Tai geras pavyzdys, kaip toli gali nunešti kryžių berniuko protas. Panašius poelgius skatina žmoguje tūnanti baimė, su kuria jis negali ar nesugeba tiesiogiai susiimti. Protas kartais taip supainioja tokį žmogų, jog šis užmiršta, ką ir kodėl daro, net pradeda tikėti savo paties pasiteisinimais.
Skaitytojai turbūt atkreipė dėmesį, kad šiai moteriai kryžių berniukui nebuvo didelio skirtumo, su kuo mylėtis - su moterimi ar su vyru. Tai būdingiau šios kortos dieną gimusioms moterims nei vyrams. Priešingai ramiam moterų būdui, šios kortos vyrai dažnai būna itin aktyvūs, visiškai panirę į kokią nors veiklą. Jų bendravimo įgūdžiai tikrai puikūs, todėl paprastai jie sukasi tokiame versle, kur gali sėkmingai „įdarbinti" savo įgimtą kūrybingumą ir gražbylystę. Tiek šių vyrų išvaizda, tiek poelgiai labai berniukiški. Jų akys dažnai valiūkiškai žiba, ir iš to galima suprasti, jog jie vėl sumąstę kokią nors išdaigą. Nesitikėkite iš jų visiško atvirumo. Jie visada kurpia kokį nors planą ar intrigą. Dauguma moterų, susitikinėjančių su kryžių berniuku ar už tokio ištekėjusių, savo lytiniu gyvenimu yra net daugiau nei patenkintos. Jos patvirtins, kad jų vaikinas ar vyras - geriausias meilužis, kokį kada turėjo. Tikriausiai kalta dėl to bus jų kūrybinė energija. Greičiausiai ir lovoje jie vis sugalvoja ką nors nauja.

KRYŽIŲ BERNIUKAS

GARSENYBIŲ GIMTADIENIAI

·         DONALD SUTHERLAND (1934 07 17), aktorius
·         HOWARD HESSEMAN (1940 02 27), aktorius
·         LEE MAJORS (1940 04 23), aktorius
·         BEN AFFLEK (1972 08 15), aktorius
·         TOM SELLECK (1945 01 29), aktorius
·         ANN JILLIAN (1950 01 29), aktorė
·         DIAHANN CARROLL (1935 0717), aktorė
·         ELLEN BURSTYN (1932 12 07), aktorė
·         GENA ROWLANDS (1946 06 19), aktorė
·         HEDY LAMARR (1913 11 09), aktorė
·         SARAH JESSICA PARKER (1965 03 25), aktorė
·         SHIRLEYTEMPLE-BLACK (1928 04 23), aktorė
·         JOYCE DEWITT (1949 04 23), aktorė
·         KATHERINE ROSS (1942 01 29), aktorė
·         KATHLEEN TURNER (1954 06 19), aktorė
·         VALERIE BERTINELLI (1960 04 23), aktorė
·         JOAN CUSACK (1962 10 11), aktorė
·         RALPH NADER (1934 02 27), vartotojų teisių gynėjas
·         ARETHA FRANKLIN (1942 03 25), dainininkė
·         ELTON JOHN (1947 03 25), dainininkas ir muzikantas
·         HOWARD COSELL (1920 03 25), sporto komentatorius
·         OPRAH WINFREY (1954 01 29), pokalbių šou vedėja
·         JEFFREY DAHMER (1960 05 21), žudikas maniakas

·         CHELSEA CLINTON (1980 02 27), buvusio JAV prezidento duktė

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą