Gimimo diena ir kortos

Gimimo diena ir kortos

2014 m. liepos 2 d., trečiadienis

Liepos 2 gimusių korta

Draugystės korta


PIKŲ DVIAKĖS ASMENYBĖS APIBŪDINIMAS

Pikų dviakė - partnerystės darbe ir draugystės korta. Dviakėms būdingos ir baimės - paprastai vienatvės baimė. Ne išimtis yra ir pikų dviakė. Daugelis iš jų neriasi iš kailio, kad galėtų visada būti draugų apsuptyje, o jeigu koks žmogus draugystės išsižada ar išduoda jų pasitikėjimą, visos pikų dviakės tai priima kaip asmeninį įžeidimą. Jų karmos korta pikų šešiaakė - viena galingiausių karmos kortų: iš jos galime suprasti, jog pikų dviakės gyvenimas yra daugiau nulemtas nei kitų kortų. Veikiamos tos pačios pikų šešiaakės, retkarčiais jos gali įsivelti j rutiną. Ji kalta ir dėl pasitaikančių sveikatos sutrikimų. Daugeliui jų būtina įprasti gyventi sveikai.

Kadangi dvasios išklotinėje pikų dviakė patiria Urano - Urano poveikį, galime spręsti, kad visi šie žmonės turi stiprios intuicijos dovaną. Tačiau norėdami ja pasinaudoti, jie turi nuoširdžiai susidomėti savo dvasia, kurią dauguma į darbą bei karjerą panirusių pikų yra linkę apleisti.
Pikų dviakių protas yra stiprus ir logiškas - tai joms padeda užsidirbti pragyvenimui, tačiau logika dažniausiai menkai tepadeda asmeniniuose santykiuose. Dažnai šie žmonės visiškai vengia jausmų ir su jais susijusių išbandymų, jie įsitraukia į darbą ir apsišarvuoja logikos galia. Taip jie gali išsisukinėti nuo vedybų ir įsipareigojimų. Šiaip tai labai malonūs žmonės, jiems sekasi bendrauti, tačiau jų Plutono korta čirvų triakė byloja apie abejones
ir neryžtingumą tiek meilės reikaluose, tiek apskritai. Sis bruožas gali varginti juos visą gyvenimą. Apskritai jų gyvenimo kelias daug lengvesnis už daugumos, bet jiems nederėtų nuolaidžiauti savo silpnybėms, tinginiauti. Dažnai jie susituokia dėl pinigų.
Nemažai daliai pikų dviakių lemta sulaukti pripažinimo ar garbės. Ypač savo srityje sugeba pasižymėti vyrai, jie dažnai tampa vadovais. Iš antrosios jų karmos kortos kryžių karaliaus mes suvokiame, kad visi jie turi gabumų vadovauti - progai pasitaikius, tai jie daro lengvai ir natūraliai.
I dvasingumą atsigręžusi pikų dviakė gali energingai prisidėti prie darnos ir bendradarbiavimo pasaulyje kūrimo. Ši korta yra Naujojo bendradarbiavimo amžiaus ir Broliškos meilės - Vandenio epochos, į kurią kaip tik dabar žengia žmonija, korta. Taigi pikų dviakes galima laikyti sektinais draugiškumo pavyzdžiais. Tikėtina, kad šių žmonių savybės taps vyraujančia kitų dviejų tūkstančių metų tema.

KAI KURIE PIKŲ DVIAKĖS MEILĖS SANTYKIŲ YPATUMAI

Pikų dviakių vedybinė karma yra viena iš geresnių visoje kortų malkoje. Vis dėlto sėkmingai susituokti jaunystėje joms nepavyksta: tai tampa įmanoma tik susidorojus su dalimi baimių ir abejonių dėl partnerystės. Dažnai jų santykių pobūdį galima apibūdinti kaip „stumk - trauk“. Pradžioje jos nori, kad partneris priartėtų prie jų, tačiau kai tai įvyksta, stumia jį tolyn nuo savęs išsigandusios dar didesnio artumo padarinių. Pikų dviakė yra labai logiška korta, ir tai atspindi jos požiūris į meilę. Norėdami suvaldyti savo meilę, šie žmonės analizuoja santykių ir bendravimo subtilybes. Tačiau dažniausiai pikų dviakė ignoruoja emocinę savo gyvenimo pusę.
Pikų dviakės per praeitus gyvenimus daug padarė dėl santuokos ir taip sukaupė gerą karmą: tam tikrame šio gyvenimo etape jos sulauks užtarnauto atpildo. Šie asmenys yra puikūs vyrai ir žmonos - pastovūs ir ištikimi. Jų meilės reikaluose gali įsivyrauti ilgai trunkantys štiliai, bet dėl to jiems reiktų kaitinti tiktai pačius save. Susirasti naują gyvenimo draugą ar prisiimti meilės įsipareigojimus dažnai trukdo jų pačių baimės ir abejonės. Tada nepaprastai padeda bet kokia sąmoninga savo emocijų analizė.
Pagrindinė jų svyravimų meilės reikaluose priežastis yra Plutono korta čirvų triakė. Šie žmonės dažnai bando perprasti meilę bei santuoką savo protu ir vis suka ratus nesuvokdami, kad nelaimių kaltininkės yra jų pačių vidinės baimės. Kitais atvejais ši čirvų triakė veikia kaip atstumiantis magneto polius, neleidžiantis į šių žmonių gyvenimą ateiti meilei. Tačiau ir vėl jie dažniausiai to neįsisąmonina, nes didžioji jų energijos dalis yra sutelkta loginiame, kairiajame, smegenų pusrutulyje.

RYŠIŲ TARP ASMENYBĖS KORTŲ BENDRYBĖS

Vyriškos lyties pikų dviakės sulaukia palaiminimo iš čirvų rūšies moterų. Abi lytys turi kryžių rūšies draugių ir bendrininkių. Moteriškos lyties pikų dviakės neretai svajoja apie kitus pikų rūšies vyrus. Ypač patrauklios jos būgnų rūšies vyrams. Kryžių rūšies vyrams su jomis būna nelengva.

POLAS - TIPIŠKA PIKŲ DVIAKĖ

Polą mes galėtume pavadinti tipiška pikų dviake. Jis gimęs gegužės 4 dieną ir jam puikiai tinka darbštaus, logiškai mąstančio vaikino apibūdinimas - tą patį galėtume pasakyti apie didžiąją dalį pikų dviakių. Jis dirba programuotoju vienoje populiarioje kompiuterinius žaidimus kuriančioje kompanijoje Silicio slėnyje* ir jam tikrai sekasi. Florens Kempbel savo knygoje „Šventieji simboliai“ apie pikų dviakę teigia, kad daugelis dviakių bijo vienatvės. Mūsų gimimo korta, kaip ir Saulės ženklas, - tai energija, su kuria mes linkę susitapatinti taip stipriai, kad tiesiogine prasme laikome save ta energija. Štai dviakės paprastai suvokia save kaip vieną partnerystės pusę - priešingai nei tūzai, kurie regi save kaip atskirą asmenybę, net iki tam tikro laipsnio vienišių.
Bene labiausiai gyvenime Polas vertina draugiškus santykius tiek su vyrais, tiek su moterimis. Daugumą dalykų jam labiau patinka daryti drauge su kitais. Net likęs vienas, jis paprastai laiko suspaudęs rankoje telefono ragelį ir kalbasi su vienu iš savo draugų. Namuose dažniausiai galima sutikti vieną ar daugiau jo draugų, jei ne - greičiausiai Polas ką nors veikia su jais kitur. Polas išeikvoja nemažai energijos, kad galėtų visą dieną būti kuo nors užsiėmęs su kitais. Keletą kartų į jo butą pagyventi buvo atsikraustęs vienas iš jo draugų. Tai nėra kas nors neįprasta, tačiau pažvelgę į tai viso jo gyvenimo kontekste, pastebėsime ryškėjančią struktūrą. Vienam iš jo draugų išsikrausčius į kitą valstiją, Polas emociškai palūžo ir savaitę sirgo. Draugai jam yra daug svarbiau nei daugumai mūsų. Kadangi jo gimimo kortos rūšis - pikai, draugystę jis supranta kaip bendrus užsiėmimus, ne vien kaip pokalbius ar verslą (taip yra kryžių ir būgnų dviakių atveju). Jam labai patinka važinėtis dviračiu, slidinėti, žaisti kompiuterinius žaidimus ir rengti savo namuose vakarėlius.
Meilės reikaluose matome kiek kitokią padėtį. Iki santuokos Polui buvo likę visai nedaug, tačiau prie altoriaus jis taip ir nenuėjo. Atrodo, kad jis pritraukia tokias moteris, kurioms įsipareigojimai kelia nerimą arba jis juos atidėlioja pats. Stiprus ir logiškas jo protas vis dar nesugalvojo, kaip tinkamai išspręsti meilės ir santuokos klausimą.
Stiprioji dviakės savybė yra draugiškumas. Polas visą laiką buvo puikus draugas, labai gerai sutarė net su savo buvusiomis mylimosiomis. Vienintelis išbandymas pikų dviakėms šioje srityje yra skausmas, kai draugai juos palieka.

PIKŲ DVIAKĖS


GARSENYBIŲ GIMTADIENIAI

·         BILLY DEE WILLIAMS (1937 04 06), aktorius
·         ROBERT WAGNER (1930 02 10), aktorius
·         LAURA DERN (1967 02 10), aktorė
·         AUDREY HEPBURN (1929 05 04), aktorė
·         KIRSTIE ALLEY (1955 01 12), aktorė
·         HOWARD STERN (1954 01 12), šokiruojančiomis darbo manieromis pasižymėjęs radijo laidų vedėjas
·         RUSH LIMBAUGH (1951 01 12), pokalbių šou vedėjas
·         RANDY TRAVIS (1959 05 04), dainininkas
·         JERRY MATHERS (1948 06 02), aktorius
·         TAMMY WYNETTE (1942 05 04), dainininkas
·         DONOVAN (1946 02 10), dainininkas
·         GREG NORMAN (1955 02 10), golfo žaidėjas
·         MARK SPITZ (1950 02 10), plaukikas
·         GORDY SINGLETON (1937 03 08), „Motown" jrašų studijos jkūrėjas
·         DOMINIQUE WILKINS (1960 0112), krepšininkas
·         JIM RICE (1953 03 08), beisbolininkas

·         PRINCE WILLIAM (1982 06 02), Velso princas

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą