Gimimo diena ir kortos

Gimimo diena ir kortos

2014 m. gegužės 16 d., penktadienis

Gegužės 13 gimusių korta

FINANSINĖ ATSAKOMYBĖ




BŪGNŲ ŠEŠIAAKĖS ASMENYBĖS APIBŪDINIMAS

Skaičius „šeši“ reiškia atsakomybę ir karmą. Būgnų rūšis yra susijusi su finansais. Būgnų šešiaakė labai aiškiai jaučia esanti skolinga pinigų, o skolas, kaip ji žino, reikia grąžinti. Sis išskirtinis bruožas dažnai pasireiškia paranoja dėl neapmokėtų skolų. Štai būgnų šešiaakė gali stengtis iš anksto apmokėti telefono ir komunalines sąskaitas – taip ji apsisaugo nuo minčių, kad yra skolinga. Si savybė labai būdinga tiek vyriškos, tiek moteriškos lyties būgnų šešiaakėms.

Kaip ir kitų šešiaakių atveju, tokiems žmonėms jau šiame gyvenime grįžta viskas, ką jie atiduoda kitiems. Atėjus laikui mokėti praeitų gyvenimų sąskaitas, jie gali patirti ir didžiulių finansinių praradimų, ir laimėjimų. Kaip asmenybes, juos galima suskirstyti į du tipus: tuos, kurie iš paskutiniųjų stengiasi grąžinti skolas, ir tuos, kurie su finansais elgiasi neatsakingai. Pastarieji turi mokytis savarankiškumo. Kartais jiems skolingi būna aplinkiniai. Kad ir kokios būtų aplinkybės, galime neabejoti, jog būgnų šešiaakė gauna tiksliai tiek, kiek yra užsitarnavusi.
Būdamos gana pasyvios, jos gali patirti nuosmukių, tad retkarčiais turi save paraginti imtis veiklos. Atsikračiusios sąstingio, jos gali pasiekti ką tik panorėjusios. Saugios jos būna dirbdamos, veikdamos, o ne puoselėdamos viltis.
Iš esmės būgnų šešiaakė čia yra tam, kad padėtų kitiems geriau suprasti tikrąsias vertybes. Jei priims tai, ką iš vidaus joms duoda įgimta intuicija, visada jaus laimę - net nesvarbu, kokios bus išorinės jų gyvenimo aplinkybės. Atradusios ypatingą savo gyvenimo misiją, jos niekada nesirūpins dėl to, kiek turi pinigų. Būgnų šešiaakės gali tapti iškiliais mokytojais. Tai duoti pasirengę žmonės, jiems gali būti patikėta didžiulė atsakomybė. Jie turi konkrečių žinių apie aukštesnes vertybes, sugeba skirti ir nesuklysta rinkdamiesi. Jie yra įstatymo saugotojai.

KAI KURIE BŪGNŲ ŠEŠIAAKĖS MEILĖS SANTYKIŲ YPATUMAI

Po griežtoka būgnų šešiaakės išore slepiasi asmuo, kuriam nėra lengva patenkinti savo meilės poreikį. Jo elgseną su mylimu žmogumi stipriai veikia giliai viduje tūnanti baimė būti paliktam. Kol jis nesusidurs su šiomis savo baimėmis, suprasti, kodėl meilės santykiai vis žlunga, jam gali būti sunku.
Savo požiūrį į meilę šie žmonės grindžia intelektualinėmis sampratomis ir kartais ima manyti, kad meilės reikalus galima suplanuoti kaip paskaitų tvarkaraštį koledže. Kai jų nuostabius meilės sumanymus subtiliai ima veikti baimės, rezultatai būna visiškai priešingi. Šiems žmonėms visų pirma reikia išmokti sau atiduoti meilę ir švelnumą, kurio laukia iš kitų. Pagal būgnų šešiaakės karmos ypatumus, vieni labai svarbūs santykiai paprastai sužlunga, ir šis įvykis pakeičia jų gyvenimą bei padeda pažinti save. Sąžiningai žvelgdami į savo jausmus bei emocijas, šie žmonės įgyja žinių, kurios leidžia jiems geriau įvertinti kylančias problemas. Užuot tauškę įvairius pramanus ir taip vengdami tikrųjų savo jausmų, jie turi būti sąžiningi ir tiesūs tiek su pačiais savimi, tiek su aplinkiniais.

RYŠIŲ TARP ASMENYBĖS KORTŲ BENDRYBĖS

Abi lytys jaučia prielankumą kitomis būgnų rūšies kortomis, nors moteris gali traukti ir čirvų rūšies vyrai. Pikų rūšies vyrai daugumai būgnų šešiaakių atneša nemenkų išbandymų ir bėdų.


BŪGNŲ ŠEŠIAAKĖ - SPORTO ŽVAIGŽDĖ

Daug puikių sportininkų yra šešiaakės, nemažai - būgnų šešiaakės. O. Dž. Simpsonas, Džo Montana, Džo Luisas, Džekas Niklas ir Fredas Kaplzas - visi jie yra būgnų šešiaakės, kuriems šlovę padėjo pasiekti įgimti sportiniai gabumai. Šie žmonės, kaip žinome, nepaprastai veržliai siekia sėkmės, jie profesionalų varžybose labai įtemptomis akimirkomis sugeba veikti it stebukladariai. Kokie nematomi bruožai įkvepia jiems pergalės troškimą?
Būgnų šešiaakės neretai turi gilių emocinių žaizdų, kurias nuo pasaulio slepia po savo draugiška išore. Tai yra matoma jų gyvenimo išklotinėje, kur čirvų tūzas užima Saturno padėtį. Minėtos emocijos gali labai stipriai versti jas įtemptai kovoti dėl sėkmės. Cirvų tūzo ir Saturno derinys gimdo viešumo ir garbės troškimą, tačiau jis dažnai lieka nepatenkintas. Dėl šių priežasčių būgnų šešiaakė dažnai yra ypač jautri, į vidų susitelkusi asmenybė. O išoriškai gali atrodyti, kad ji laiminga ir neturi jokių bendravimo problemų. Šešiaakės apskritai nelinkusios rodyti savo jausmų ar jaudulio.
Gali būti, kad šis veiksnys ir lemia būgnų šešiaakės, kaip rungtyniautoj os, sėkmę. Nedera užmiršti ir kitos šios kortos savybės, kurią tam tikru lygiu turi visos šešiaakės, - tai mes galėtume pavadinti noru „atsilyginti*. „Šeši" yra teisingumo skaičius. Jei šešiaakė pajus, kad ją puolė, atsakys sutelkusi tokią pat jėgą, kokia, jos manymu, buvo panaudota prieš ją. Daugelis sportinių rungčių yra susijusios su puolimu, gynyba, kontrataka, o tokiomis sąlygomis šešiaakės energija gali suveikti it burtai. Bet tai - dar ne viskas: šešiaakė sugeba atrodyti ir elgtis taip, lyg jos nejaudintų gyvenimo įvykiai. Būgnų šešiaakės sportininkai garsėja tuo, kad net labai įtemptomis akimirkomis lieka ramūs - ši jų savybė baugina priešininkus ir suteikia pasitikėjimo jų komandos nariams. Sudėję visus šiuos bruožus, gausime sporto žvaigždę - vieni geriausių tarp jų yra būgnų šešiaakės.

GARSENYBIŲ GIMTADIENIAI

·         BOB NEWHART (1929 09 05), aktorius ir komikas
·         GARY SINESE (1955 03 17), aktorius
·         BENICIO DEL TORO (1967 02 19), aktorius
·         ELIZABETH MONTGOMERY (1933 04 15), aktorė
·         EMMA THOMPSON (1959 04 15), aktorė
·         GEENA DAVIS (1957 01 21), aktorė
·         JUSTINE BATEMAN (1966 02 19), aktorė
·         RADUEL WELCH (1942 09 05), aktorė
·         O. B. SIMPSON (1947 07 09), sportininkas
·         PENELOPE CRUZ (1974 04 28), aktorė
·         CHARLIZE THERON (1975 08 07), aktorė
·         ROY CLARK (1933 04 15), kantri stiliaus dainininkas
·         JOE MONTANA (1956 06 11), amerikietiškojo futbolo žvaigždė
·         JACK NICKLAUS (1940 0121), golfo žaidėjas
·         SMOKEY ROBINSON (1940 0219), dainininkas
·         JILL EIKENBERRY (1947 01 21), aktorė
·         TOM HANKS (1956 07 09), aktorius
·         GENE WILDER (1939 06 11), aktorius
·         JIMMY SMITS (1958 07 09), aktorius
·         BILLY CORGAN (1967 03 17), muzikantas
·         PETER GABRIEL (1950 05 13), muzikantas
·         NAT KING COLE (1919 03 17), dainininkas
·         KURT RUSSELL (1951 03 17), aktorius
·         DENNIS RODMAN (1961 05 13), krepšininkas
·         STEVIE WONDER (1951 05 13), dainininkas
·         COURTNEY LOVE (1965 07 09), dainininkė

·         PATRICK DUFFY (1949 03 17), aktorius

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą