Gimimo diena ir kortos

Gimimo diena ir kortos

2014 m. gegužės 31 d., šeštadienis

Gegužės 30 gimusių korta

Pokalbių korta


KRYŽIŲ DVIAKĖS ASMENYBĖS APIBŪDINIMAS
Tarp žmonių, gimusių šios kortos valdomą dieną, galite sutikti pačių įvairiausių asmenybių. Kai kurios iš jų baugščios ir bijo beveik visko, o labiausiai - vienatvės. Jos stengsis iš paskutiniųjų, kad suburtų aplink save ratą žmonių, kurie jomis žavėtųsi ar su kuriais būtų galima pasišnekučiuoti. Kryžių dviakių prigimtis dažniausiai visuomeniška, joms labai patinka įkvepiantys pokalbiai. Tačiau tarp jų sutiksime ir atsiskyrėlių, kuriems, rodos, kitų visai nereikia. Bet iš tiesų šie žmonės taip pat bijo ir visada prisiriša prie kokio nors išskirtinio asmens. Jų karmos korta pikų tūzas gali reikšti širdyje glūdinčią mirties ar pokyčių baimę, kuria aiškintina didelė jų elgsenos dalis.
Šie žmonės jau gimdami atsineša daug sugebėjimų bei talentų. Jie gali pasižymėti versle ir bendraudami su žmonėmis - jiems visada smagiau dirbti kartu su kitais nei vieniems. Jų gyvenimo kelias, beje, yra vienas iš sėkmingesnių. Si korta turi stiprią globą, ir egzistuoja aibės priežasčių, dėl kurių šie žmonės gali jaustis dėkingi. Taigi suvokę, kiek gausos yra jų gyvenime, jie išsilaisvins iš slaptų baimių, galinčių pridaryti daug žalos.
Kryžių dviakės mėgsta kalbėtis, dalintis idėjomis. Jų protas sugeba skirti įvairias subtilybes. Jos yra sąmojingos ir žavios, jei tik, žinoma, neapima baimė, paverčianti jas irzliomis, pasiruošusiomis ginčytis. Didžioji jų gyvenimo dalis jau yra nulemta, tad viena iš svarbių užduočių joms - tiesiog suvokti daiktus tokius, kokie jie yra.


KAI KURIE KRYŽIŲ DVIAKĖS MEILĖS SANTYKIŲ YPATUMAI

Kryžių dviakės - vieni iš fiziškai gražiausių, patraukliausių ir protingiausių žmonių; matydami juos aplinkiniai mano, jog partnerį šie gali susirasti kokį tik panorėję. Kai kuriais atvejais tampa tiesiog neaišku, kodėl šie žmonės ilgalaikiams santykiams pasirenka būtent tą, o ne kitą asmenį. Beje, tai greičiau pasakytina apie moteriškos lyties kryžių dviakės. Labiausiai jų meilės santykiai atspindi jų vidinį pasitenkinimą bei savimeilę nei ką nors kita. Jeigu jie dar neatpažino įgimtos baimės ir nepažvelgė jai į akis, sutiks bendrauti su bet kuo, kad tik išvengtų vienatvės - net su piktu žmogumi, neurotiku. Tai gali sukelti tam tikrą priklausomybę ar kitokius nepageidautinus reiškinius.
Pikų šešiaakė (Plutono korta) ir čirvų dama (kosminio atlygio korta) dažnai rodo, kad jų meilės ryšių baigtis jau nulemta: jų paskirtis - išmokyti kryžių dviakės atsakomybės meilės reikaluose. Plutono kortos, tai yra pikų šešiaakės, reikšmę reikėtų panagrinėti įdėmiau, nes ji dažnai susijusi su kliūtimis, trukdančiomis patirti pasitenkinimą meilės srityje. Marso korta čirvų ketvirtakė kalba, kad kryžių dviakės dažnai pasirenka labai seksualų, mėgstantį pasiginčyti ar agresyvų partnerį ir kad retkarčiais kylančių ginčių kurstytoja gali būti ji pati. Kryžių dviakės protas linkęs kritikuoti, todėl šis žmogus sugebės atkapstyti vi-sas kito klaidas ir trūkumus, vis dėlto tai jam nepadeda išsirinkti partnerio. Nemažai kryžių dviakės valdomomis dienomis gimusių žmonių pasirenka sutuoktinį, kurio niekaip negalima būtų pavadinti idealiu. Kaip tik tada į paviršių išnyra kritiškoji jų asmenybės dalis, ir jie iššvaisto daug laiko bei energijos analizuodami neigiamas savo partnerių savybes. Kad santykiai būtų sėkmingi, jiems būtina apmalšinti šį polinkį, nes tik tada partneris atskleis savo privalumus. Žinoma, tuo pat metu šiems žmonėms reikia saugotis, kad jų pačių idealizmas visiškai neatimtų galimybės pastebėti akį rėžiančių partnerio ydų.
Apdairiai išsirinkę partnerį, jie sulaukia didžiulio atpildo. Tai viena iš kortų, galinčių užkariauti kiekvieno geidžiamo žmogaus širdį. Šioje srityje jie turi didesnę pasirinkimo laisvę, nes patys pasižymi daugybe svarių privalumų. Jeigu sąmoningai pabandytų suvokti savo paskatas, reikmes, troškimus bei jausmus, jie pritrauktų dėmesingesnį ir labiau mylintį partnerį, o šis patenkintų kryžių dviakės poreikį turėti tobulą draugą, su kuriuo ji viskuo galėtų dalytis.

RYŠIŲ TARP ASMENYBĖS KORTŲ BENDRYBĖS

Moteriškos lyties kryžių dviakės gerai sutaria su kryžių ir būgnų rūšies vyrais. Jeigu joms norisi daugiau laiko praleisti namuose, būti vaikus auginančio-mis žmonomis, tada turbūt geriausiai tiks kryžių rūšies vyras, ypač kryžių karalius. Su būgnų rūšies vyrais jas sieja stiprus romantinis ryšys, tačiau greičiausiai jų santykiai ilgai netruktų. Vyriškos lyties kryžių dviakėms reikėtų būti atsargioms su čirvų rūšies moterimis, nes tokie ryšiai atneštų daug išbandymų.

BAUGŠČIOJI KRYŽIŲ DVIAKĖ

Florens Kempbel knygoje „Šventieji simboliai" apie kryžių dviakę atsiliepia gana griežtai. Pasak jos, kryžių dviakė - tai bene labiausiai baimių persekiojama, daugiausia psichologinių problemų turinti korta visoje malkoje. Mano tyrimų duomenimis, daugeliu atvejų tai išties pasitvirtina. Dėl viso to kaltinti reikėtų pirmąją jų karmos kortą - pikų tūzą. Būdamas galingas mirties ir transformacijos simbolis, pikų tūzas gali sąlygoti sunkią neurozę, kurios pirminė priežastis - mirties baimė. Jeigu žmogus labai bijo mirties, baimę jam gali kelti beveik visos gyvenimo sritys. Kryžių dviakė šiuo požiūriu nėra vienintelė, tačiau būtent šioje kortoje šis principas atsiskleidžia nuosekliausiai.
Daugelis kryžių dviakių serga įsivaizduotomis, arba psichosomatinėmis, ligomis. Šie žmonės vienokiu ar kitokiu laipsniu gali pasiduoti hipochondrijai (liguistam polinkiui perdėtai rūpintis savo sveikata, įsikalbėti ligas, kurių iš tikrųjų nėra) ir skirti daugybę laiko bei energijos nesibaigiančiai savo sveikatos priežiūrai. Kitas kryžių dviakės kamuoja konkrečios, nemažai sunkumų keliančios fobijos: baimė skraidyti lėktuvais, likti uždarose patalpose ar būti aukštuose pastatuose.
Turinčios tokių baimių prisipažins ne visos kryžių dviakės, tačiau dauguma - taip. Jų karmos korta pikų tūzas simbolizuoja neaprėpiamą nežinomybę, plytinčią po jų logiškuoju protu. Šį nežinia gali sąlygoti vienas nemaloniausių baimių. Ryškią vietą tarp jų užima vienatvės baimė. Pateiksiu pavyzdį. Vieno mano draugo gimimo korta yra kryžių dviakė. Kai paliko pirmoji žmona, jį apėmė toks nerimas, kad atsigulęs į lovą susirietė į kamuoliuką ir taip išgulėjo 6 savaites! Tačiau kalbant apskritai, tai yra labai draugiška, sėkmės lydima asmenybė. Jis turi didžiausią būrį draugų ir stengiasi tvarkyti savo gyvenimą taip, kad jam niekada nereikėtų likti visiškai vienam. Taigi tikra teisybė, jog kryžių dviakė geriau bendraus su bet kuo, nei pasiliks viena. Iš principo tai galima pasakyti apie visas dviakės, tačiau kryžių dviakė visas kitas šiuo požiūriu smarkiai lenkia.
Kai mes imamės ką nors spręsti genami baimės, visada susikuriame tik dar didesnių bėdų. Baimė atima iš mūsų galimybę naudotis įgimta intuicija. Išsigandę mes atsiduriame kritiškoje padėtyje ir karštligiškai ieškome šiaudo, kurio galėtume nusitverti. Tačiau tas šiaudas dažniausiai patenkina tik trumpalaikius mūsų poreikius, ir viskas. Baimė būdinga mums visiems. Ji - natūrali gyvenimo dalis, labai reikalinga kai kuriomis aplinkybėmis, neleidžianti imtis to, kas galėtų padaryti žalos mums ar aplinkiniams. Tačiau tapusi perdėta, ji ima kenkti. Taip dažnai atsitinka kryžių dviakės valdomą dieną gimusiems žmonėms. Jie vis nesiliauja grindę savo veiksmų baimėmis, o tai gimdo vis naujas bėdas.
Geriausias vaistas kryžių dviakei - atsigręžti į gilumoje glūdinčią ir dažnai neduodančią ramybės baimę. „Bijoti mums nėra ko, nebent pačios baimės", -  kitados pasakė Vinstonas Čerčilis. Šį posakį kryžių dviakei reikėtų įsiminti. Daugelis jų visų pirma turi prisipažinti sau, kad bijo. Joms reikia užgesinti savo proto kambario šviesas ir stoti priešais tamsoje tūnančias pabaisas. Tos, kurios sugeba taip pasielgti, randa savyje naujų mistinių galių - jas žymi pikų tūzas, senovinis slaptųjų žinių simbolis, magų ženklas.

KRYŽIŲ DVIAKĖ

GARSENYBIŲ GIMTADIENIAI

·         MICHAEL B. POLLARD (1939 05 30), aktorius
·         SCOTT BAIO (1961 09 22), aktorius
·         STEVE GUTTENBERG (1958 08 24), aktorius
·         JOHN CUSACK (1966 06 28), aktorius
·         VlGGO MORTENSEN (1958 10 20), aktorius
·         WYNONNA JUDD (1964 05 30), dainininkė
·         MARSARET MEAD (1901 12 16), antropologė
·         GILDĄ RADNER (1946 06 28), komikė
·         GRACIE ALLEN (1905 07 26), komikė
·         MEL BROOKS (1928 06 28), komikė
·         KEVIN SPACEY (1959 07 26), aktorius
·         MICK JAGGER (1943 07 26), dainininkas
·         MARGARE TATWOOD (1939 11 18), rašytoja
·         KATHY BATES (1948 06 28), aktorė
·         TOM PETTY (1952 10 20), muzikantas
·         MICKEY MANTLE (1931 10 20), beisbolininkas
·         JANEAUSTEN (1775 12 16), rašytoja
·         MARLEE MATLIN (1965 08 24), aktorė
·         LUDWIGVAN BEETHOVEN (1770 12 16), kompozitorius

·         ALAN SHEPARD (1923 11 18), astronautas

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą