Gimimo diena ir kortos

Gimimo diena ir kortos

2014 m. gegužės 9 d., penktadienis

Gegužės 6 gimusių korta

Sėkme apdovanotas verslininkas


BŪGNŲ KARALIAUS ASMENYBĖS APIBŪDINIMAS
Būgnų karalius - vertybių, finansų ir verslo meistras. Įgimti gabumai padeda jam pelnyti sėkmę bet kokiame versle. Šios kortos dieną gimusiam žmogui visada palankiau pačiam vadovauti įmonei, nei būti pavaldiniu. Kartais jie būna itin savanaudiški, tačiau tai nėra taisyklė.

Ši korta yra vienintelis „vienakis“ karalius kortų malkoje, dėl to jo veikiami žmonės gali nepastebėti tam tikrų gyvenimo ar situacijų aspektų. Taip pat jie būna itin užsispyrę, nepratę įsiklausyti į kitų nuomonę, o taip lengva įgyti priešų. Iškeltas kovos kirvis, pavaizduotas ant jų kortos, greičiausiai simbolizuoja pomėgį varžytis. Visi būgnų karaliai puikiai suvokia, kas yra tikrai vertinga, ir vadovaudamiesi tuo, o ne baimėmis, gali tapti garbingiausiomis verslo pasaulio asmenybėmis. Jie itin turėtų saugotis ir nepiktnaudžiauti savo valdžia, nepaminti kitų teisių. Turėdamas tiek stiprybės, būgnų karalius gali vengti savo jausmų ir taip susikurti daug problemų. Dažniausiai šie žmonės gauna progą atskleisti aukštesniąją savo gimimo kortos pusę tik tada, kai išsprendžia emocines problemas, lydinčias juos nuo pat vaikystės. O iki tol jie gali atrodyti šalti ir kietaširdžiai.
Būgnų karaliai labai išradingi, jie sugeba uždirbti didžiulius pinigus. Jie - galingos asmenybės ir pasauliui gali padaryti daug gera. Kartais jie būna pavyzdžiu to, kuris „gyvena pasaulyje, bet nėra jo susaistytas“.
KAI KURIE BŪGNŲ KARALIAUS MEILĖS SANTYKIŲ YPATUMAI
Būgnų karaliaus meilės karmos nepavadinsime nei labai gera, nei bloga. Tačiau būdami karaliai, jie yra gana stiprūs ir nelinkę nusileisti, o tai asmeniniuose santykiuose gali būti nesklandumų priežastis. Ypač meilės reikaluose su stipria vyriškąja puse turi padirbėti moteriškos lyties būgnų karaliai, nes moteriai pagal įprastas normas derėtų būti santūresnei. Šiaip jos linkusios dominuoti ar bent jau visame kuo prilygti partneriui, tad kai kurie vyrai su jomis nesusitvarko. Kai kurios iš jų po kelių nesėkmingų bandymų net atsisako vilčių rasti laimę meilėje. Kartais taip nutinka ir šios kortos dienomis gimusiems vyrams.
Abiejų lyčių būgnų karaliai gana dažnai žvelgia į santuoką vien finansiniu aspektu. Bet kokiu atveju jiems patartina nusibrėžti aiškią ribą tarp verslo ir meilės, - bent jau kol ras tinkamą porą.
Be to, visiems būgnų karaliams svarbu mokytis reikšti savo emocijas. Atviras bendravimas nutiesia tarp dviejų žmonių tiltą, jie tampa artimesni - taip elgdamiesi būgnų karaliai gali pagerinti savo vedybinį gyvenimą. Juos traukia sąmojingi, išsilavinę asmenys; dažnai su savo antrąja puse užsiima tuo pačiu verslu.
RYŠIŲ TARP ASMENYBĖS KORTŲ BENDRYBĖS
Moteriškos lyties būgnų karalius sieja glaudūs saitai su čirvų rūšies vyrais. Tai galingas, bet kartais nelengvas derinys. Būgnų moterys žavisi būgnų karaliais vyrais ir galėtų ištekėti už vieno iš jų. Vyrams būgnų karaliams lemta patirti daug sunkumų, jei bendraus su pikų rūšies moterimis, todėl į žmonas jų imti nereikėtų.
KAIP ĮGYTI PRIEŠŲ
Būgnų karalius tarp kitų malkos kortų garsėja savo priešų skaičiumi. Arsenijus Holas, vienas įžymiųjų šios kortos atstovų, yra parašęs ne vieną knygą apie savo gyvenimą ir priešus, kuriuos įgijo siekdamas karjeros. Florens Kempbel ir Edita Rendal būgnų karalių vadina pačia materialistiškiausia, kiečiausią širdį turinčia malkos korta. Jų teigimu, žemesniąją kortos pusę išreiškiantys būgnų karaliai pasiryžę bet kokiam poelgiui, kad išpildytų savo troškimus ar išsikovotų viršenybę. Bet kuo gi jie užsitarnavo tokį vardą?
Ar kada nors atkreipėte dėmesį, kad vienintelis karalius, kurio atvaizde ant kortos matyti tik viena akis, - būgnų? Tokie pat yra ir čirvų bei pikų berniukai. „Vienakės“ kortos linkusios regėti pasaulį labai vienpusiškai. Visose trijose minėtose kortose šis bruožas pasireiškia skirtingai. Pikų berniukas, kurio žemesniajai pusei atstovaujantis asmuo vadinamas vagimi, nuolat apgaudinėja kitus ir mano, kad jo elgesys visiškai pateisinamas. Pasiaukojimo kortai čirvų berniukui labai sunku adekvačiai vertinti dalykus, susijusius su meile. Jis tarytum neregys visiškai nemato partnerio ydų, taigi šis gali juo paprasčiausiai naudotis. O vienpusiškas būgnų karaliaus požiūris ryškiausias profesinėje srityje. Čia jam labai sunku peržengti savo įsitikinimų, idėjų ir vertybių sistemos ribas, objektyviai įvertinti padėtį.
Panagrinėję būgnų karalių horoskopus, dažnai aptiksime abipusę Merkurijaus ir Mėnulio sąveiką. Susiliejusios šiųdviejų planetų energijos lemia didelę jausmų (Mėnulis) įtaką žmogaus mąstysenai (Merkurijus). Būtent toks asmenybės bruožas vadinamas subjektyviu mąstymu. Taip žmogus klaidingai susitapatina su savo idėjomis bei įsitikinimais, netenka galimybės suvokti, kad ir kitoks požiūris į pasaulį gali būti teisingas. Kadangi jie dar nestokoja išdidumo ir turi įprotį visada pasiekti užsibrėžtą tikslą (tai būdinga visiems karaliams), gausime tikro tirono portretą. Daugelis bendraujančiųjų su būgnų karaliais pripažins, kad epitetas „tironas“ šiems puikiai tinka.
Valdyti žmones yra linkę visi berniukai, damos ir karaliai. Kiekvienas jų savaip siekia gauti trokštamus dalykus, tačiau visiems tenka kovoti su ta pačia pagunda - piktnaudžiauti galia. Dažnai esame labiau linkę panaudoti visą turimą valdžią ir pakeisti aplinkybes, nei atsigręžti ir pažiūrėti į akis savo baimėms ir emocijoms. Įpratę šitaip elgtis, pamažu prarasime ryšį su savo pačių jausmais, drauge nutolsime nuo savęs, skurdžiau suvoksime tikrovę.
Būgnų karaliams būdingas subjektyvus mąstymas verčia visada laikyti save teisiais, nors jų iš tikrųjų sprendimus sąlygoja nepatenkinti emociniai poreikiai, kurių jie nesuvokia. Be to, jie mažiau už kitas kortas bijo įsivelti į konfliktus su aplinkiniais. Sis žmogus per daug nesisieloja su kuo nors susikivirčijęs, galbūt dėl to aplinkiniai kartais jaučiasi tarsi patekę į mūšio lauką.
Vis dėlto bendraudami su artimais asmenimis, būgnų karaliai iš esmės taikūs ir teisingi - dėl to jų gyvenimas paprastai lengvas ir nerūpestingas. Tačiau vos tik apima baimė ar kitos emocijos, jie kaipmat pasitelkia visas savo nemenkas jėgas, kad situaciją pakeistų. Ne toks sąmoningas būgnų karalius, kaip, beje, ir kiti karaliai, tokiu atveju bando primesti aplinkiniams savo valią. Taip ir atsiranda priešiški santykiai.
 BŪGNŲ KARALIUS

GARSENYBIŲ GIMTADIENIAI
·         CHUCK NORRIS (1940 03 10), aktorius
·         JOHN SCHNEIDER (1954 04 08), aktorius
·         GEORGE CLOONEY (1961 05 06), aktorius
·         FAYE DUNAWAY (1941 01 14), aktorė
·         SHARON STONE (1958 03 10), aktorė
·         ANGELINA JOLIE (1975 06 04), aktorė
·         WlLLIE MAYS (1931 05 06), beisbolo žvaigždė
·         ROBERT MERRILL (1919 06 04), operos žvaigždė
·         ABRAHAM LINCOLN (1809 02 12), buvęs JAV prezidentas
·         PRINCE EDWARD (1964 03 10), princas
·         BOB SEGER (1945 05 06), dainininkas
·         ARSENIO HALL (1955 02 12), pokalbių šou vedėjas
·         ANDY ROONEY (1919 01 14), rašytojas
·         JUDY BLUME (1938 02 21), rašytojas
·         FRANCO ZEFFIRELLI (1923 02 12), režisierius
·         BETTY FORD (1918 04 08), buvusio JAV prezidento žmona
·         DAVE THOMAS (1932 07 02), verslininkas
·         DENNIS WEAVER (1924 06 04), aktorius
·         MICHELLE PHILLIPS (1945 06 04), dainininkė

·         RICHARD HATCH (1961 04 08), televizijos laidos „Survivor" nugalėtojas

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą