Gimimo diena ir kortos

Gimimo diena ir kortos

2014 m. gegužės 3 d., šeštadienis

Gegužės 2 gimusių korta

PASITENKINIMAS DARBU




PIKŲ KETVIRTAKĖS ASMENYBĖS APIBŪDINIMAS

Pikų ketvirtakė - pasitenkinimo darbu korta. Tai viena „tvirčiausių' malkos kortų. Žmonės, gimę šios kortos valdomą dieną, dažnai atrodo panašūs į uolą. Jie pastovūs, sugeba uoliai ir atkakliai
dirbti, o kilus problemai, jais galima pasikliauti. Likimas dažniausiai negaili jiems pinigų ir gero darbo. Tačiau iš Saturno kortos būgnų tūzo galime suprasti, kad, net ir nestokodami gerovės, jie vis tiek nerimauja dėl finansų - nekontroliuojamas šis polinkis gali kliudyti siekti sėkmės. Dėl savo Merkurijaus kortos čirvų dešimtakės įvairiose draugijose jie bemaž iškart sulaukia pripažinimo, be to, yra lengvai bendraujantys žmonės, geri oratoriai. Kai kurie iš jų gali tapti puikiais reklamos vadovais, rašytojais.

Ketvirtakės gali būti labai užsispyrusios, taigi tokią teisę turi ir šių kortų pikų rūšis. Kaip karmos kortą turėdami kryžių dešimtakę, šie žmonės daug žino ir privalo gyventi pagal savo tiesas. Jie yra labai sumanūs, pasižymi gera intuicija ir nemėgsta būti varžomi. Iš Veneros kortos būgnų dešimtakės suprantame, kad juos supa turtingi draugai. Vis dėlto renkantis, su kuo draugauti ir ką mylėti, į pinigus per daug dėmesio kreipti nederėtų.
Šių žmonių organizmas paprastai stiprus, o sveikatą prižiūrėti jiems geriausia natūraliais metodais. Pikų ketvirtakė yra dirbančio žmogaus korta - tikrą nusiraminimą ir pasitenkinimą šie žmonės atranda dirbdami.
Neretai jie prisideda prie kokios nors humanistinės misijos. Tokia veikla jiems suteikia didžiulę laimę.
Senatvę jie dažniausiai praleidžia pildydami savo svajones - keliaudami po pasaulį. Tuo pasidžiaugti jaunystėje jiems paprastai netenka.

KAI KURIE PIKŲ KETVIRTAKĖS MEILĖS SANTYKIŲ YPATUMAI

Žmonės, kurių gimimo korta pikų ketvirtakė, - labai dosnios ir mylinčios asmenybės. Net jei jie atrodo griežti ir užsispyrę, turėdami kilnią širdį, atiduos jums bet ką. Juos traukia pasiturintys žmonės ir kartais prieš savo norą pradeda išoriškai vaizduoti, kad viskas puiku, užmiršdami tikrąsias vertybes, kuriomis yra grįsti nuoširdūs santykiai. Apskritai jiems nederėtų painioti pinigų ir malonumų arba verslo ir asmeninių santykių. Baimė dėl pinigų dažniausiai įneša į jų intymųjį gyvenimą per daug įtampos ir sumaišties. Jiems labiausiai tiktų partneris, su kuriuo kartu galėtų keliauti. Jų santuokinė karma yra geresnė nei vidutinio žmogaus.

RYŠIŲ TARP ASMENYBĖS KORTŲ BENDRYBĖS

Pikų ketvirtakės dažnai turi būgnų rūšies draugių ir bendrininkių. Moteriškos lyties pikų ketvirtakės ypač žavisi būgnų rūšies vyrais, o pikų rūšies vyrams jos atrodo labai patrauklios fiziškai. Santykiai su kryžių rūšies vyrais abiejų lyčių pikų ketvirtakėms paprastai yra problemiški. Pikų ketvirtakė moteris galėtų sėkmingai ištekėti už pikų rūšies vyro, ypač jei jis yra pakankamai atsakingas ir subrendęs.

IŠLIKIMAS AR LAIMĖ?

Kas slypi po griežta, kartais gal net patenkinta savimi pikų ketvirtakės išore? Dažnai tai stiprus saugumo ir materialių patogumų troškimas. Si korta iš visų ketvirtakių jaučia turbūt didžiausią saugumo poreikį. Buvimas ketvirtake yra tiesiog neatsiejamas nuo troškimo susikurti tokias aplinkybes, kuriomis netrūktų jokių svarbiausių reikmių. Tai žmonės, kurie visada geriau jaučiasi dirbdami.
Tačiau yra ir kitų veiksnių, kurie pikų ketvirtakei suteikia didesnę už visas kitas malkos kortas motyvaciją. Šis veiksnys - būgnų tūzas Saturno pozicijoje jų gyvenimo kelyje. Saturno korta dažnai nurodo tą mūsų gyvenimo sritį, kurioje mums sudėtingiausia. Kai kuriais atvejais ji simbolizuoja dalykus, kurių atlikti beveik neįmanoma. Pikų ketvirtakei sunkumų kelia pinigų troškimas ar baimė likti be nieko. Dažnai ši baimė glūdi taip giliai, kad sąmoningai nėra suvokiama. Tačiau ji gali būti viena svarbiausių varomųjų jėgų jų gyvenime ir, norėdami išsivaduoti nuo įtempto, kovos pilno gyvenimo, šie žmonės turi ją perprasti. Bendras pikų ketvirtakių bruožas - darbo manija. Jie neretai būna tikri maniakai, kai dirba. Šį bruožą gali turėti ir kitos kortos: būgnų ir pikų tūzai, pikų dešimtakė, tačiau priežastys, verčiančios šiuos žmones taip elgtis, yra skirtingos. Pikų ketvirtakės polinkio persidirbti šaknys yra jų amžinas materialaus saugumo siekis. Saturno korta būgnų tūzas gali lemti nuolat graužiančią baimę, kuždančią, kad negausime tam tikrų daiktų ar išteklių tada, kai jų mums prireiks. Jeigu mes šių savo jausmų nesuvokiame, nesugebame jų savyje atpažinti, galime visą gyvenimą praleisti bandydami užpildyti įsivaizduojamą tuštumą.
Sis užslėptas stygiaus pajautimas verčia daugelį pikų ketvirtakių egzistuoti amžinu išlikimo režimu - net nesvarbu, suvokia jie tai ar ne. Tokios būsenos žmogus yra linkęs mąstyti trumparegiškai, tad jo sprendimai dažnai prikuria ilgalaikių bėdų. Neretai nutinka, kad mes patys susikuriame tai, ko bandome išvengti. Šį savo polinkį pikų ketvirtakė gali pakeisti, jei tik yra pasiruošusi pažvelgti vidun ir suprasti savo paskatas.
Taigi išeitis - sąmoningumas. Visų pirma reikia savęs paklausti: ar darbas teikia man malonumą? Jeigu ne, tada greičiausiai mes dirbame verčiami baimės. Ir kuo ši baimė didesnė, tuo mažiau pasitenkinimo mums teiks darbas. Ketvirtakės turi įgimtą gebėjimą mėgautis veikla, tad pateikusios sau šį klausimą, jos turi būti be išlygų sąžiningos. Aptikę tam tikrus neigiamus veiksnius, verčiančius taip sunkiai dirbti, šie žmonės gali pradėti iš naujo kurti savo gyvenimą.

PIKŲ KETVIRTAKĖ


GARSENYBIŲ GIMTADIENIAI

JACK LEMMON (1925 02 08), aktorius
NICK NOLTE (1940 02 08), aktorius
ROBERT DOWNEY, JR. (1964 04 04), aktorius
ROB REINER (1945 03 06)( aktorius ir režisierius
HEATH LEDGER (1979 04 04), aktorius
LESUS GORE (1946 05 02), aktorė
NANCY MCKEON (1966 04 04), aktorė
MAYA ANGELOU (1928 04 04), rašytoja ir poetė
JOHN GRISHAM (1955 02 08), rašytojas
GOERGE FOREMAN (1949 01 10), boksininkas
TOM ARNOLD (1959 03 06), komikas
ALAN GREENSPAN (1926 03 06), Federalinės rezervų sistemos pirmininkas
TED KOPPEL (1940 02 08), diktorius
ED MCMAHON (1923 03 06), televizijos veikėjas
ROD STEWART (1945 01 10), dainininkas
GARY COLEMAN (1968 02 08), aktorius
BING CROSBY (1904 05 02), dainininkas ir aktorius
MICHELANGELO (1475 03 06), dailininkas
GABRIEL GARCIA MARDUEZ (1928 03 06), rašytojas
ELIZABETH BARRETT BROWNING (1806 03 06), poetė
DAVI DBECKHAM (1975 05 02), futbolininkas


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą