Gimimo diena ir kortos

Gimimo diena ir kortos

2014 m. gegužės 16 d., penktadienis

Gegužės 17 gimusių korta

Apsukruolių korta


BŪGNŲ DVIAKĖS ASMENYBĖS APIBŪDINIMAS
Būgnų dviakės turi įgimtą intuiciją, kuria vadovaudamosi visada ras teisingą kelią ir pasieks sėkmę. Su šia intuicija susijęs aukštų vertybių rinkinys, dažnai ir „gyvenimo misija“, į kurią visada įtraukiami partneriai. Veikti šiuos žmones paprastai skatina pinigų ar kitų gėrybių troškimas. Troškimai, ambicijos jiems yra palanku, nes retkarčiais jie gali įklimpti rutinoje - taip dažnai atsitinka artimiausiuose santykiuose. Įsiklausę, ką pataria vidus, jie aptiktų kelią, pilną įdomybių ir dovanų. Geriausiai būgnų dviakėms sekasi įsitvirtinus viename versle. Jas dažnai lydi sėkmė, ir jeigu šie žmonės vis dėlto nesijaučia laimingi, kaltinti gali tik save. Ši korta pavadinta apsukruolių korta, nes būgnų dviakės su malonumu užsiima verslu bei finansais, ypač kartu su draugais ir partneriais. Ši partnerystės korta labiau linkusi dirbti kolektyve nei vienumoje.
Du yra logikos skaičius. Būgnų dviakės protas sugeba greitai skirti ir vertinti. Dėl tos pačios priežasties jas dažnai traukia darbas kompiuteriu - tai jos sugeba. Imlus būgnų dviakės protas tampa pesimistiškas, linkęs ginčytis tik tada, kai šio asmens jausmai nepatenkinti.

Būgnų dviakei sekasi tvarkyti finansus. Dauguma šių žmonių, ypač kirtę 35 metų ribą, uždirba stambias pinigų sumas. Jiems tikrai yra už ką būti dėkingiems.
Būgnų dviakei reiktų saugotis, kad visuomeninės pareigos nepakenktų jų sveikatai ir gerovei. Kartais jos taip uoliai įsitraukia į darbą, kad visiškai užmiršta pasirūpinti savimi. Pinigai joms plaukia verčiantis nekilnojamuoju turtu. Labiausiai tai seksis vyresniame amžiuje. Šiaip gerą sveikatą jos išsaugoti gali visą gyvenimą. Būgnų dviakė - viena iš kortų, kurios „savininkas“ greičiausiai išgyvens 100 metų. Šiems žmonėms patinka bendrauti, būti draugijoje, sudarinėti sandorius.
Kai kurios būgnų dviakės turi ypatingą gyvenimo tikslą, misiją. Jos gali dalinti pasauliui ir tiems, kuriuos myli, aukštesnes žinias. Tokie žmonės yra šviesos nešėjai.
KAI KURIE BŪGNŲ DVIAKĖS MEILĖS SANTYKIŲ YPATUMAI
Būgnų dviakės požiūris į meilę, principai yra tvirti ir nusistovėję, taigi, viena vertus, jomis galima žavėtis. Kita vertus, tie principai ir sampratos šiems žmonėms yra didžiausia kliūtis tapti laimingiems meilėje. Daugeliui iš jų svarbu suvokti, kad meilė ir santuoka yra kur kas daugiau už nusistovėjusias jų sampratas apie tai. Užmezgus tiek gerus, tiek blogus santykius, šie principai priverčia juos „įstrigti“. Tokiu būdu jie gali užsibūti situacijose, kur visiškai nėra laimės. Taip atsitikus, jie pasidaro kandūs, susitelkia ties neigiamybėmis, atsuka pasauliui į ginčus linkusią šios kortos pusę. Jei atsitinka, kad tarp sutuoktinių nelieka jokio emocinio ryšio, vyriškos lyties būgnų dviakė dažniausiai turės daug nevedybinių santykių, tačiau bet kokia kaina vengs skyrybų. Taigi prieš ryžtantis santuokai, visoms būgnų dviakėms reiktų patikrinti įsitikinimo „vedybos sujungia žmones visam gyvenimui“ svarumą.
Jų Plutono korta čirvų tūzas ženklina stiprų, bet dažnai paslėptą meilės, prisirišimo poreikį, kurio jos, įsitraukusios į mentalinį gyvenimą, darbą bei verslą, gali ir nepastebėti, nesuvokti. Sis vidinis meilės bei savigarbos poreikis yra daugelio jų problemų šerdis.
Būgnų dviakė paprastai yra labai intelektuali asmenybė. Galingas protas, labai praverčiantis karjeroje, gali stipriai trukdyti siekiant sėkmės asmeniniuose santykiuose - jis suvaržo galimybę jausti. Pasistengus šių varžtų galima atsikratyti ir išmokti reikšti intymius jausmus, kas yra būtina siekiant normalių santykių.
RYŠIŲ TARP ASMENYBĖS KORTŲ BENDRYBĖS
Moteriškos lyties būgnų dviakės gali sėkmingai iš-tekėti už pikų rūšies vyro. Vyriškos lyties būgnų dviakėms gali labiau sektis su čirvų rūšies moterimis. Visos būgnų dviakės turi daug būgnų rūšies draugių.
MEILĖ IR PINIGAI
Būgnų dviakės ir būgnų tūzo meilės reikaluose yra nemažai bendra. Abiem atvejais elgesio modelį lemia du vienas šalia kito gyvenimo išklotinėje stovintys tūzai - čirvų ir būgnų. Jeigu pažvelgsite į būgnų dviakės ir būgnų tūzo gyvenimo išklotines, pastebėsite, kad minėtieji tūzai vaidina svarbų vaidmenį: mat čirvų tūzas yra būgnų tūzo, o būgnų tūzas - būgnų dviakės karmos korta. Taigi šiedu tūzai labai reikšmingi, jie stipriai veikia būgnų dviakės ir būgnų tūzo asmenybes - jiems abiem nėra lengva vienu metu pelnyti sėkmę ir darbe, ir meilėje.
Būgnų dviakės Plutono korta yra čirvų tūzas, o kosminio atlygio korta - būgnų tūzas. Neretai mums reikia rinktis tarp Plutono ir kosminio atlygio kortų: ar aš noriu meilės (čirvų tūzas), ar sėkmingos karjeros (būgnų tūzas)? Atsakyti į šį klausimą reikia ir būgnų dviakei, ir būgnų tūzui. Būgnų dviakės Plutono korta čirvų tūzas atskleidžia labai giliai įsišaknijusį meilės bei švelnumo poreikį ir tai yra viso jų gyvenimo iššūkis. Būgnų dviakė turi puikius protinius sugebėjimus, jai paprastai labai sekasi darbe. Tačiau jei kalbėsime apie meilę, šis čirvų tūzas yra kone silpniausia jų vieta. Ir puikus protas šioje gyvenimo srityje joms nepadės.
Jei būgnų dviakė įsimyli, santykiai tiesiog užvaldo visą jos esybę. Tenkindamos savo meilės poreikį, jos gali patirti nuostabius ir stiprius jausmus. Kai tai nutinka, joms neretai pradeda atrodyti, kad meilė - tai viskas, ko joms reikia. Jas galima palyginti su dykumoje iš troškulio jau mirštančiais žmonėmis, kurie staiga randa oazę. Tada darbas ir karjera dažnai pasitraukia į antrą planą. Tai nėra harmoninga, bet kadangi čirvų tūzo meilės poreikis patenkintas, jos ir toliau juda tokia linkme. Vis dėlto po kiek laiko, kai medaus mėnuo baigiasi, į paviršių pradeda kilti įvairios problemos. Būgnų dviakę apima panika. Ji stengiasi suprasti, kas atsitiko meilei, bando intelektu rasti išeitį. Taip elgdamasi, ji paprastai patiria nesėkmę. O iš tikrųjų tereikia permąstyti savo požiūrį į meilę bei vedybas. Būgnų dviakė nesiliauja galvojusi „Aš privalau išsaugoti santuoką. Aš turiu išsaugoti santuoką. Geriau likti santuokoje, nei išsiskirti" ir panašiai. Ji ir toliau kenčia, nuolat dėl to skundžiasi, tačiau nieko nesiima. Kai kurios būgnų dviakės metų metus palaiko santykius su meilužiu ar meiluže taip ir neišsiskirdamos su sutuoktiniu. Santykiams žlugus, jos kartais numoja ranka į meilę ir vėl panirusios į darbą ieško pasitenkinimo. Tokiu būdu ratas užsidaro, o po kiek laiko prasideda naujas.
Šių žmonių gyvenimas nebūtinai sukasi tokiu ratu, nors stebėdami būgnų dviakės, tokį modelį įžvelgsime neretai. Tie, kurie prisipažįsta, kad jiems labai reikia meilės bei švelnumo, gali išeiti iš šio uždaro rato ir gyventi kitaip. Kalbant apskritai, būgnų dviakės turi daugiau priežasčių jausti dėkingumą nei visos kitos kortos. Jos gali būti laimingos ir veiklios, tuo pat metu mylėti ir būti mylimos.
GARSENYBIŲ GIMTADIENIAI
·        DENNIS HOPPER (1936 05 17), aktorius
·        DUDLEY MOORE (1935 04 19), aktorius
·        HUGH GRANT (1960 09 09), aktorius
·        KATE HUDSON (1979 04 19), aktorė
·        MATTHEW BRODERICK (1962 03 21), aktorius
·        PETER FONDA (1939 02 23), aktorius
·        SAM SHEPARD (1943 11 05), aktorius
·        ELIZABETH ALIAM (1934 01 25), aktorė
·        JAYNE MASFIELD (1933 04 19), aktorė
·        COURTNEY COX ARDUETTE (1964 06 15), aktorė
·        ROSIE O'DONNELL (1962 03 21), aktorė, komike ir pokalbių šou vedėja
·        CHEECH MARIN (1946 07 13), komikas
·        ADAM SANDLER (1966 09 09), komikas
·        EDWIN NEWMAN (1919 01 25), žurnalistas ir rašytojas
·        JOHANN S. BACH (1685 03 21), kompozitorius
·        TONI BRAXTON (1967 10 07), dainininkė
·        OZZY OSBOURNE (1948 12 03), dainininkas
·        TIMOTHY DALTON (1946 03 21), aktorius
·        SUGAR RAY LEONARD (1956 05 17), boksininkas
·        HARRISON FORD (1942 07 13), aktorius
·        MICHAEL KEATON (1951 09 09), aktorius
·        HELEN HUNT (1963 06 15), aktorė
·        JIM BELUSHI (1954 06 15), aktorius
·        ENYA (1961 05 17), dainininkė
·        ALEX HALEY (1921 08 11), rašytojas
·        HULK HOGAN (1953 08 11), imtynininkas

·        SIMON COWELL (1959 10 07), televizijos laidų vedėjas

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą