Gimimo diena ir kortos

Gimimo diena ir kortos

2014 m. gegužės 28 d., trečiadienis

Gegužės 28 gimusių korta

Protinis pasitenkinimas


KRYŽIŲ KETVIRTAKĖS ASMENYBĖS APIBŪDINIMAS
Nors kryžių ketvirtakė reiškia pastovumą, kryžių penkiaakės įtaka rodo, kad šiems žmonėms būdingas vidinis nerimastingumas, galintis pasireikšti pačiais įvairiausiais būdais. Kryžių ketvirtakės - pažangūs žmonės, galintys panaudoti šį savo bruožą profesinėje veikloje. Tai, beje, geriau nei leisti, kad nepanaudotas šis nerimas - tingumas sutrukdytų jiems siekti sėkmės. Šie žmonės turi tvirtas pažiūras ir nelinkę keisti nuomonės, jei kas nors bando juos įtikinti, nebent patys pajustų, kad tai jiems bus į naudą. Daugeliu atvejų jiems labai tinka epitetas „užsispyręs“. Jie mėgsta pasiginčyti, nes paprastai ginčus laimi, taip pat jiems dažniausiai sekasi teisiniai reikalai.

Kryžių ketvirtakės valdomą dieną gimę žmonės yra tvirto kūno sudėjimo ir nebijo sunkesnio darbo. Tai sėkmės lydima korta. Šie asmenys gali būti geri prekybininkai, jiems pa-tinka kalbėti apie tai, kuo tiki. Jie populiarūs, gerai jaučiasi grupėse. Darbe jie turės gerą vardą, jei, žinoma, neleis pomėgiui padiskutuoti tapti nevaldomam. Tačiau laimingų meilės santykių trokšta ir jie - tai pagrindinis jų gyvenimo iššūkis.
Veržlumu bei ryžtu ši korta dažnai maskuoja norą sulaukti kitų pripažinimo, o gauti tai aukojantis jai nėra lengva. Kitais atvejais troškimas sulaukti darbe pasisekimo varžosi su meilės bei švelnumo troškimu. Sėkmingiausi šiems žmonėms paprastai būna paskutiniai gyvenimo metai - tada jie dažnai mėgaujasi turtu bei saugumu. Apskritai kryžių ketvirtakės yra „žinių saugotojos“. Jos parodo mums, jog informacija turi praktinę vertę ir kad mes galime būti laimingi panaudodami tai, ką jau turime.

KAI KURIE KRYŽIŲ KETVIRTAKĖS MEILĖS SANTYKIŲ YPATUMAI

Nors meilės poreikis gali pasireikšti įvairiai, jis yra svarbiausias kryžių ketvirtakės gyvenimo akcentas. Kartu su nerimastingumu bei įsipareigojimų baime kai kuriais atvejais jis gali sąlygoti neapsakomai skausmingus santykius. Tačiau to pasakyti apie visus kryžių ketvirtakės valdomą dieną gimusius žmones negalima. Jų meilės karma iš esmės yra gera. Laimingesni jie būna susiradę partnerį, kuris taip pat šiek tiek vertina asmeninę laisvę.
Iš jų Veneros kortos pikų berniuko suprantame, kad jiems būtina pasisaugoti ir nesusi- dėti su prastą vardą turinčiais žemos moralės asmenimis. Jei jie leidžia reikštis žemesniajai savo gimimo kortos pusei, gali tapti labai romantiškais, bet kartu ir pačiais nesąžiningiausiais meilužiais visoje kortų malkoje arba pritraukti prie savęs tokių savybių turinčių žmonių. Daug kas iš jų žavisi menininkais ar šiaip kūrėjais, tačiau pastarųjų sąžiningumas dažnai yra abejotinas. Ta pati korta, pikų berniukas, gali būti išreikšta aukštesniu lygiu - kaip potraukis dvasiškai į gyvenimą žvelgiantiems asmenims. Tokie santykiai paprastai atneša daugiau laimės.

RYŠIŲ TARP ASMENYBĖS KORTŲ BENDRYBĖS

Moteriškos lyties kryžių ketvirtakės lengvai susidraugauja su pikų rūšies vyrais, o būgnų ir čirvų rūšies vyrai tiesiog žavisi jomis. Su kitais kryžių rūšies vyrais jos gali sulaukti nemenkų sunkumų. Vyriškos lyties kryžių ketvirtakės jaučia silpnybę kryžių rūšies moterims. Juos labai traukia ir pikų rūšies moterys - ypač jei šie vyrai yra jaunesni nei 24 metų ir veikia kaip kryžių berniukai.

KRYŽIŲ KETVIRTAKĖS INTYMUSIS GYVENIMAS

Kadangi kryžių ketvirtakių Veneros korta yra pikų berniukas, šios kortos valdomomis dienomis gimę žmonės linkę užmegzti santykius su nesąžiningais ar žemos moralės asmenimis. Pikų berniukas - tai aktorių ir vagių korta. Todėl kryžių ketvirtakes dažnai galima sutikti su muzikantais, dailininkais, aktoriais ar neaiškių tikslų turinčiais asmenimis. Netgi sėkmingai susituokusios kryžių ketvirtakės neturėtų visiškai pamiršti atsargumo, kai bendrauja su partneriu. Pavyzdžiui, viena kryžių ketvirtakė moteris ištekėjo ir laimingai gyveno su savo vyru 30 metų, tačiau šiam mirus ji sužinojo, jog sutuoktinis per 20 metų palaikė meilės ryšius su kita moterimi, bet sugebėjo taip gudriai viską slėpti, kad ji nieko neįtarė. Pikų berniuko korta puikiai nusako šio vyro elgseną meilės santykių sferoje.
Pikų berniukas yra pats stipriausias iš visų berniukų. Visi jie gali tapti melagiais, jei leis savo kūrybinei energijai reikštis negatyviu būdu. Kadangi stipriausias berniuko savybes įkūnija pikų berniukas, jame paprastai galime išvysti dramatiškiausią pavidalą įgavusius tiek pozityvius, tiek negatyvius šios kortos bruožus. Iš tokios kryžių ketvirtakės Veneros kortos galime suprasti, kad labai nesąžininga meilės reikaluose gali būti ne tik ji pati, bet ir gali pritraukti tokius žmones prie savęs. Į aptariamo elgesio modelį įeina tikrų ketinimų slėpimas, kitų asmenų išnaudojimas siekiant sekso, emocinio saugumo ar pinigų, nuolatinis netiesos sakymas ir visiškas nesugebėjimas pasitikėti aplinkiniais. Juk tiesa, kad melagis netiki niekuo.
Kaip pavyzdį paimkime dar vieną moteriškos lyties kryžių ketvirtakę, ji iliustruoja, kaip minėti elgesio modeliai reiškiasi santykiuose. Taigi ta dama nuolat keičia partnerius, kurie dažniausiai priklauso muzikantų ar šiaip veltėdžių ratui. Šiuose santykiuose visada krinta į akis išnaudojimo tema. Žinoma, išnaudojama yra ji, nes gyvena gana turtingai. Kartą ji prisipažino, jog sąmoningai naudojasi pasiturinčios moters padėtimi, kad pritrauktų ir išlaikytų prie savęs partnerius - jai atrodė, kad jos pačios šiems nepakaks. Įdomu, kad ji buvo patraukli, sėkmės lydima moteris, ir vyrai lakstė paskui ją net nekviečiami. Tačiau kiekvienąkart, kai ji leisdavo į meilės santykius įsiterpti pinigams, tie santykiai greitai nutrūkdavo. Ji imdavo dejuoti, esą ją išnaudoja, netgi plėšia.
Kita pikų berniuko pusė kryžių ketvirtakei - nesvarbu, ar ji būtų moteris, ar vyras - rodo kelią į laimę. Šis galingas berniukas, galintis simbolizuoti nesąžiningumą bei apgaulę, taip pat atstovauja dvasiniam įšventinimui. Dvasinis įšventinimas šiame kontekste reiškia suvokimą, kad ir mes galime gyventi geriau, bei iš jo kylančius aukštesniais principais ir tiesa grįstus pokyčius, leidžiančius pozityviai išreikšti savo asmenybę. Laimingai veda ar išteka tos kryžių ketvirtakės, kurios pasirenka aktualią joms gyvenimo filosofiją ir tampa jai ištikimos. Filosofijos, galinčios pakeisti žmogaus gyvenimą, kai ji praktikuojama kiekvieną dieną, pavyzdys yra teisingumas. Visų pirma kryžių ketvirtakė turi būti sąžininga su pačia savimi - pripažinti savo baimes, gundančias priimti sprendimus, kurie gali sukelti daug bėdų. Kai šie asmenys taps sąžiningi su pačiais savimi, o paskui ir su aplinkiniais, jiems atsiskleis visa tiesa. Tada jų meilės santykiai gali prisipildyti tokio dvasingumo, kokį patirti galimybę turi vos kelios kortos. Santykiai, grįsti tiesos filosofija, gali dovanoti neįtikėtiną artumą ir gilius meilės išgyvenimus. Širdyje to ilgisi visos kryžių ketvirtakės, ir tai tampa tikrove joms pradėjus keistis.

KRYŽIŲ KETVIRTAKĖS

GARSENYBIŲ GIMTADIENIAI

·         TYLER POSEY (1991 10 18), aktorė
·         VALERIE HARPER (1940 08 22) aktorė
·         SOPHIA LOREN (1934 09 20), aktorė
·         JENNIFER LOPEZ (1970 07 24), aktorė ir dainininkė
·         AMELIA EARHART (1898 07 24), lakūnė
·         NORMAN SCHWARZKOPF (1934 08 22), JAV generolas
·         CHUCK BERRY (1926 10 18), muzikantas
·         SPIKE JONĖS (1911 12 14), muzikantas
·         KIRSTEN DUNST (1982 0430), aktorė
·         GLADYS KNIGHT (1944 05 28), dainininkas
·         WILLIE NELSON (1933 04 30), dainininkas
·         JOHN LITHGOW (19451018), aktorius
·         MICHAEL VICK (1980 06 26), amerikietiškojo futbolo žaidėjas
·         MIKE DITKA (1939 10 18), amerikietiškojo futbolo treneris
·         BARRY BONDS (1964 07 24), beisbolininkas

·         RUDY GIULIANI (1944 05 28), buvęs Niujorko meras

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą