Gimimo diena ir kortos

Gimimo diena ir kortos

2014 m. sausio 31 d., penktadienis

Vasario 1 gimusių korta

AKTORIŲ KORTA




PIKŲ BERNIUKO ASMENYBĖS APIBŪDINIMAS

Dėl proto galios ir kūrybingumo pertekliaus pikų berniuko dieną gimęs asmuo gali tapti mistiku, dvasiniu. vedliu arba vagimi. Si korta simbolizuoja į žmogų, įšventintą į dvasios slėpinį, tačiau taip pat ją galima pavadinti sukčiaus korta. Dauguma pikų berniukų turi bent po truputį šių abiejų savybių - kiekvienas iš jų pats turi nukreipti itin kūrybingą savo protą tiesos ir išminties keliu. Priešingu atveju jie gali tapti savo pačių intrigų aukomis.

Šių žmonių kūrybinės galios ir protiniai gebėjimai nekelia jokių abejonių. Klausimas tik tas, kokia linkme jie nukreips savo energiją - elgsis išmintingai ir kantriai ar susivilios lengvu laimikiu ir pasiduos silpnybėms. Pikų berniukas užima ypatingą padėtį dvasios išklotinėje - stiprybė gali padėti jam pasiekti aukštumas, bet taip pat nutempti žemyn.
Materialiu atžvilgiu pikų berniuko gyvenimo kelias yra vienas iš lengviausių tarp visų malkos kortų. Daug ką jie gauna beveik be pastangų, tačiau kaip tik tai kartais būna daugelio jų problemų priežastis. Kai viskas klojasi lyg sviestu patepta, žmonės mažiau vertina tai, ką turi, ir linkę piktnaudžiauti. Iš dalies dėl to kai kurie pikų berniukai pasirenka vagies kelią. Jiems norisi patirti gyvenimo kraštutinumus, jausti iššūkį. Deja, taip vaikydamasis aštrių pojūčių, pikų berniukas gali atsidurti, pavyzdžiui, kalėjimo kameroje. Patekęs į aklavietę jis susimąsto ir atsigręžia į save - tai ir yra dvasinis įšventinimas, glūdintis pačioje šios kortos prigimtyje. Žaidžiantieji su ugnimi anksčiau ar vėliau nudegs. Bet kartu ši liepsna ir nuskaistins juos.
Šie žmonės lengvai sulaukia publikos palankumo ir gali tapti sėkme apdovanotais menininkais ar aktoriais. Neretai jie paveldi nemažas pinigų sumas, nors galėtų gerai užsidirbti ir patys. Pikų berniukai yra ambicingi ir gali tikėtis sėkmingos karjeros. Jų gyvenimo kryptis ir pasisekimai visų pirma priklauso nuo jų vertybių sistemos, kuri iš esmės formuojama jau vaikystėje.


KAI KURIE PIKŲ BERNIUKO MEILĖS SANTYKIŲ YPATUMAI

Siame gyvenime pikų berniukui skirta „atidirbti“ gana nelengvą meilės karmą. Jis neišvengs santykių, skirtų suvokti tiesos, įsipareigojimų vertę, taip pat kaip tinkamai realizuoti stiprų seksualinį troškimą. Pikų berniukai - labai kūrybingos, romantiškos ir nepriklausomos asmenybės, o šių savybių derinys, nesivadovaujant išmintimi ir sąžine, gali jiems pridaryti bėdų. Apie idealų meilužį ar sutuoktinį jie svajoja daugiau nei dauguma kitų kortų ir kaip tik šios svajonės verčia juos nesiliauti ieškojus. Kaip tik svajonėms būtų galima suversti atsakomybę už gana dažnus pokyčius meilės gyvenime. Gali nutikti taip, kad nė vienas asmuo taip niekada ir neatitiks aukštų jų meilės idealų. Sėkmė meilės reikaluose priklauso nuo jų pačių, taigi jei jie bendraudami su draugais ar sutuoktiniais nejaučia pasitenkinimo, kaltinti gali tik save.
             

PIKŲ BERNIUKAS - DVASINIS ĮŠVENTINIMAS

Visi berniukai simbolizuoja vienokią ar kitokią iniciacijos, arba įšventinimo, formą. Pikų berniukas yra svarbiausios iniciacijos - dvasinio įšventinimo - simbolis. Pagrindinis uždavinys, nuolat kylantis šios kortos valdomą dieną gimusiam žmogui - pakilti iš žemesniosios berniukų prigimties ir pasiekti aukštesniąją. Pikų berniukas įkūnija abu šiuos kraštutinumus. Dėl žemesniosios savo prigimties jis yra visiškai nepatikimas, su juo prasidėjus visada galima laukti bėdų. Tokia asmenybė Dievo suteiktus gabumus pritaiko apgaudinėdama ir išnaudodama kitus. Kaip jų poelgiai veikia nuskriaustuosius, jiems nė motais. Tokie yra dauguma pikų berniukų, bent jau panašių polinkių turi visi, net nesvarbu, ar dabar leidžia jiems reikštis, ar ne. Kita vertus, greičiausiai kaip tik ši stipri neigiama gimimo kortos įtaka verčia pikų berniuką iš esmės keistis. Pikų berniukas daugiau už kitus berniukus domisi dvasiniais dalykais. Širdimi toks žmogus suvokia, kad, norėdamas patirti dvasinį virsmą, jis turi pasistengti visai nedaug. Kai kurie jų dar jaunystėje strimgalviais puola į dvasinės transformacijos upę, kad išnertų jau kitame krante. O kiti tik pavaikštinėja jos pakrantėmis ir niekada į ją neįbrenda. Galima pakartoti seną tiesą: žmogaus likimas - jo paties rankose. Kiekvienas pikų berniukas pats pasirenka gyvenimo kelią ir pats yra atsakingas už savo sprendimus.
Dvasinis įšventinimas - tai žemesniojo kelio išsižadėjimas dėl aukštesniojo, daugiau suderinamo su kilniais principais ir įsitikinimais. Pasirinkusieji aukštesnįjį kelią pradeda gilintis į doros filosofiją, tampa sąžiningesni ir daug dėmesingesni aplinkiniams žmonėms. Vis dėlto vien išpažinti dvasinę filosofiją yra niekis, jeigu ji neparemta atitinkamais veiksmais. Tikras dvasinis įšventinimas turi atsispindėti mūsų veiksmuose (poelgiai, veiksmai - esminiai pikų rūšies žodžiai). Tokių pikų berniuko veiksmų pavyzdys galėtų būti atsisakymas rūkyti ar kasdienė jogos praktika. Tada nerūkymas ir jogos pratybos tampa jo gyvensenos dalimi [gyvensena - dar vienas svarbus pikų rūšies žodis). Miniu čia jogą todėl, kad tai savo esme yra dvasinė veikla. Jogą praktikuojančio žmogaus sąmonė plečiasi net tada, kai jis tai daro vien norėdamas sulieknėti.
Siekdamas realizuoti visas savo galimybes, pikų berniukas vienu gyvenimo metu imsis dvasinės veiklos. Tai, beje, nebūtinai turi nutikti iš karto. Laiko apribojimų čia nėra. Vien faktas, kad žmogus yra pikų berniukas, sako mums, jog jam lemta patirti gyvenime visus šios kortos aspektus. Prieš visiškai pasikeisdamas, jis galbūt penkiasdešimt metų prastums kaip vagis ar melagis. Gali būti ir taip, kad jis išsivaduos iš šių žemų instinktų dar vaikystėje ir nuo pat sąmoningo gyvenimo pradžios vadovausis dvasiniais principais. Trečiuoju atveju pikų berniukas visą gyvenimą gali blaškytis tarp gėrio ir blogio, nors tikėtini ir kitokie variantai. Kartais tokių žmonių poelgiai vienu metu pasižymi ir vienomis, ir kitomis ypatybėmis. Iliustruosiu tai tikra istorija.
Floridoje susipažinau su moterimi pikų berniuku, kuri buvo profesionali astrologė. Ji buvo tikrai talentinga, viena geresnių profesionalių, kokias man kada pasitaikė sutikti. Ji išties padėdavo žmonėms. Vis dėlto tvarkydama savo komercinius reikalus, ta dama apsuko apie pirštą kelis žmones ir, beje, nepajuto jokio sąžinės graužimo. Iš šio pavyzdžio matome, kaip viename asmenyje gali derėti abi priešingos pikų berniuko pusės. Tai daugiau ar mažiau pasakytina apie visus. Visi žmonės vienaip ar kitaip išreiškia tiek aukščiausias, tiek žemiausias savo gimimo kortos savybes. Į kraštutinumus linkęs pikų berniukas padeda to neužmiršti. Taip pat jis primena, kad visiems mums gyvenime privalu patirti dvasinę transformaciją ir įšventinimą.

PIKŲ BERNIUKAI


GARSENYBIŲ GIMTADIENIAI

·         CLARK GABLE (1901 02 01), aktorius
·         SHERMAN HEMSLEY (1938 02 01), aktorius
·         MEL GIBSON (1956 01 03), aktorius
·         VICTOR BORGE (1909 01 03), pianistas
·         CICERO (106 m. pr. Kr. 0103), Romos politikas, rašytojas, filosofas
·         BOBBY HULL (1939 0103), ledo ritulininkas
·         DABNEY COLEMAN (1932 01 03), aktorius
·         LANGSTON HUGHES (1902 02 01), poetas
·         DON EVERLY (1937 02 01), dainininkas
·         B. R. R.TOLKIEN (1892 01 03), rašytojas
·         RICK JAMES (1952 02 01), dainininkas

·         LISA MARIE PRESLEY (1968 02 01), dainininkė, Elvio Preslio duktė

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą