Gimimo diena ir kortos

Gimimo diena ir kortos

2014 m. sausio 5 d., sekmadienis

Sausio 6 gimusių korta

STIPRYBĖS DARBE KORTA




PIKŲ AŠTUONAKĖS ASMENYBĖS APIBŪDINIMAS

Pikų aštuonakė - pati galingiausia iš galios kortų, „aštuonakė tarp aštuonakių. Kaip tik dėl to jai tenka didžiausia atsakomybė, kad ta galia būtų nukreipta gera kryptimi. Visi jos valdomomis dienomis gimę žmonės sudėtingose situacijose jaus pagundą griebtis jėgos. Į pasaulį pikų aštuonakė atėjo tam, kad dirbtų dėl žmonijos gerovės, todėl anksčiau ar vėliau turi susitvarkyti gyvenimą taip, kad meilės reikalai neužgožtų šio svarbiausio tikslo. Pikų aštuonakės - didžiausi darbininkai, bemaž darbo maniakai.

Visiškai natūralu, jog patys stipriausi žmonės labiausiai linkę piktnaudžiauti jėga. O pasiteisinti gali pakakti fakto, jog tokia galia jiems buvo dovanota. Pikų aštuonakė gali samprotauti taip: „Jeigu jau man suteikta tokia jėga, tai reiškia du dalykus: galiu naudoti ją kaip tinkamas ir visada būsiu teisus.“ Tačiau didesnę neteisybę būtų sunku ir sugalvoti. Besivadovaudamos tokia klaidinga logika, pikų ir visos kitos aštuonakės kenčia nuo savo veiksmų padarinių.
Pikai susiję su dvasios karalija. Vis dėlto dauguma pikų rūšies žmonių vargiai sugeba atplėšti dėmesį nuo materialios naudos ir valdžios siekio. Sėkmė juos aplanko gana dažnai, jei tik jie bent kiek pasistengia. Šie asmenys patys gerai suvokia turį didžiulę galią, tačiau jų laukia rimtas išbandymas - ar panaudos ją tinkamai. Apsisprendę elgesį grįsti baime, savo jėgą naudos vengdami tiesos ir taip susinaikins.
Pikų aštuonakės trokšta, kad jomis žavėtųsi, tad atkakliai sieks tai užsitarnauti. Dauguma šios kortos dienomis gimusių žmonių stengiasi aprūpinti savo šeimą ir dažniausiai ieškos pasiturimai gyvenančios poros. Jų, kaip ir kelių kitų kortų veikiamų žmonių, finansinė padėtis po skyrybų labai pagerėja. Iškylančios kliūtys pikų aštuonakių dažniausiai nesustabdo, tik padeda joms suvokti tikrąsias savo galimybes. Be to, šie žmonės turi didžiulę gydomąją galią ir tinkamai ją nukreipę gali keisti aplinkinių žmonių gyvenimus. Dalis jiems tenkančio iššūkio - išmokti pozityviau žvelgti į gyvenimą pokyčių bei sukrėtimų, kurie tikrai juos aplankys, metu. Dvasinės studijos jiems visada duoda naudos, suteikia daugiau asmeninės laisvės.

KAI KURIE PIKŲ AŠTUONAKĖS MEILĖS SANTYKIŲ YPATUMAI

Pikų aštuonakė - viena emociškai stabiliausių malkos kortų. Ji retai kada susiduria su abejonėmis ir svyravimais (visa tai smarkiai veikia daugelį kitų kortų). Todėl šių žmonių galimybės sėkmingai susituokti ar užmegzti ilgalaikius meilės santykius yra didesnės nei vidutinės. Vis dėlto pikų aštuonakėms taip pat būdingas šioks toks emocinis nebrandumas, tad joms reikia šiek tiek laiko, kad jos suvoktų, kas tai yra tikra meilė. Bent pradžioje jų požiūris į meilę ir santuoką grynai intelektualus, jos laikosi tam tikros logikos. Ir tik per asmeninį patyrimą ateina išmintis. Nors svarbiausią vietą pikų aštuonakės gyvenime paprastai užima darbas, apie meilę ji susimąsto daug dažniau, nei galėtų įtarti aplinkiniai.
Pikų aštuonakės traukia asmenys, su kuriais įdomu bendrauti. Jos jaučia pagarbą aukštesnio intelekto žmonėms. Porą, kurios ieško, dažnai sutinka tarp bendradarbių. Daugelį jų su mylimuoju sieja ir darbinės ar finansinės partnerystės saitai. Renkantis antrąją pusę finansinė padėtis, beje, vaidina ne paskutinį vaidmenį. Praktiškoji jų asmenybės dalis kužda, jog turtingas partneris yra labai paranku.
Būdamos itin stiprios, pikų aštuonakės neretai suvokia, jog netinkamai naudojant šią jėgą galima sutrikdyti subtilią pusiausvyrą, siejančią du vienas kitą mylinčius žmones. Daug laimingesnės meilės reikalų atžvilgiu bus tos pikų aštuonakės, kurios įsisąmonino savo baimes.

RYŠIŲ TARP ASMENYBĖS KORTŲ BENDRYBĖS

Vyriškos lyties pikų aštuonakės jaučia stiprų potraukį būgnų rūšies moterims, tačiau visai tikėtina, kad su jomis daug ir kivirčysis. Abi lytys džiaugiasi draugyste su kitais pikais - tiek vyrais, tiek moterimis. Būgnų rūšies vyrai pastebi, jog abiejų lyčių pikų aštuonakės atneša jiems daug išbandymų bei sunkumų.
Pikų aštuonakė - galios korta, jos dienomis gimę žmonės varžysis dėl valdžios su bet kurios rūšies berniukais, damomis ar karaliais.

PIKŲ AŠTUONAKĖS IŠSIŠOKIMAI

Pikų aštuonakės, atrodo, pranoksta visas kitas aštuonakės savo valia, ryžtu ir veiksmų kryptingumu. Pailiustruosime tai keliais konkrečiais pavyzdžiais.
Prieš porą metų vedžiau užsiėmimus Kalifornijoje, Konkordo mieste. Visi dalyviai ant kaklo buvo pasikabinę kortelę su vardu ir gimimo korta. Viena ponia buvo pikų aštuonakė. Atsiminęs, kad aš (būgnų dama) atstovauju jos Marso kortai gyvenimo kelyje, išsigandau, kad galiu ją netyčiomis suerzinti. Deja, taip ir atsitiko - praslinkus dviem trečdaliams užsiėmimo, ji pašoko iš savo vietos ir pradėjo skųstis mano dėstymo būdu. Visi kursų dalyviai tiesiog sustingo ir sulaikę kvapą stebėjo, kuo visa tai baigsis. Ji be jokių skrupulų sudirbo mane ir akimirką atrodė, jog tuo mano organizuoti kursai ir baigsis. Laimei, galvoje man gana greitai šmėstelėjo geras atsakymas. Vis dėlto net nustebau, kaip lengvai ji pertraukė kursus ir perėmusi vadžias į savo rankas privertė mane atsakinėti į jos klausimus. Toli gražu ne kiekvienas sugeba mane nutildyti, ypač kai esu įsijautęs į dėstomą dalyką, tačiau ši pikų aštuonakė tai padarė. Išties galinga moteriškė!
Kitas panašus įvykis nutiko, kai dirbau pastatų rekonstrukcijos įmonėje su 300 darbuotojų. Turėjome labai aiškias gaires, ir kelerius metus niekas nebuvo nuo jų nukrypęs. Tačiau kartą į mano vadovaujamą skyrių atėjo dirbti vienas vyras, gimęs pikų aštuonakės valdomą dieną. Nors savo darbą atlikdavo net geriau, nei buvo reikalaujama, turėjo jis ir kai kurių asmeninių planų, kuriuos įgyvendinti jam buvo labai svarbu. Jei konkrečiau - dirbo prie stambaus sodininkystės projekto ir pradėjo naudoti kai kuriuos mūsų išteklius, aukojo tam daugybę laiko. Nepaisydamas visų mano ir kitų įmonės darbuotojų atkalbinėjimų, tą projektą jis vis dėlto įgyvendino. Kad galėtų daryti tai, ką nori, jam reikėjo nuolat kivirčytis su vadovais ir bendradarbiais. Taigi ši pikų aštuonakė tiesiogine žodžio prasme kovojo su 300 žmonių kolektyvu, bet sugebėjo pasiekti savo tikslą.
Sis pavyzdys rodo, kokią nepalenkiamą valią turi dauguma pikų aštuonakių. Jos ne visada bus linkusios bendradarbiauti ir palaikyti aplinkinius, tačiau sugeba pasiekti tai, ką užsibrėžia. Žinoma, ne visoms pikų aštuonakėms reikia eiti prieš nusistovėjusią tvarką, tačiau jei jau tokį žingsnį žengia, jos paprastai nepritrūksta stiprybės nugalėti. Štai kas yra galia ir ką ji žmogui leidžia pasiekti.

PIKŲ AŠTUONAKĖS

GARSENYBIŲ GIMTADIENIAI

·        DR. SUESS (1904 03 02), rašytojas
·        DAVID BRENNER (1945 02 04), komikas
·        JON BON JOVI (1962 03 02), dainininkas ir gitaristas
·        ALICE COOPER (1948 02 04), muzikantas
·        CARL SANDBURG (1878 01 06), poetas
·        DAN DUAYLE (1947 02 04), buvęs JAV viceprezidentas
·        ROSA PARKS (1913 02 04), Pilietinės teisės judėjimo lyderė
·        MICHAILAS GORBAČIOVAS (1931 03 02), Sovietų Sąjungos politinis vadovas
·        DENIS SAVARD (1961 02 04), ledo ritulininkas
·        LAWRENCE TAYLOR (1959 02 04), amerikietiškojo futbolo žaidėjas
·        TOM WOLFE (1931 03 02), rašytojas


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą