Gimimo diena ir kortos

Gimimo diena ir kortos

2014 m. sausio 20 d., pirmadienis

Sausio 20 gimusių korta

Dvasinių vertybių korta


BŪGNŲ SEPTYNAKĖS ASMENYBĖS APIBŪDINIMAS
Būgnų septynakė yra viena iš tų unikalių kortų, kurios pavadintos pusiau fiksuotomis. Būdama ypatingų septynių kortų šeimos narė, ši korta priklauso kitokiai kategorijai nei likusios keturiasdešimt penkios, o jos valdomą dieną gimusių žmonių gyvenimas turi išskirtinę žymę. Jie yra labai užsispyrę, tačiau tuo pat metu ypač kūrybingi, be to, kai kuriems iš jų, išnaudojusiems aukščiausias dvasinių turtų kortos galimybes, šiame gyvenime yra lemta tapti milijonieriais. Būdami būgnai, šie žmonės visada susiję su pinigais, o kaip dvasinis skaičius, jie privalo likti neprisirišę prie jų, antraip šioje srityje juos persekios nesibaigiantys sunkumai. Šie žmonės arba nuolat rūpinasi dėl pinigų, arba nė trupučio nesirūpina ir turi jų tiek, kiek tik nori. Vis dėlto dauguma gyvenimo pamokų jiems būna susijusios su pinigais.

Kita mokymosi erdvė - asmeniniai santykiai. Būgnų septynakėms labai svarbu šeima, mylimieji ir draugai. Su šeima jas ir varge, ir džiaugsme sieja labai glaudūs saitai, su ja jos dalijasi ir bendrais išbandymais. Jos sugeba mylėti dvasiškai, dėl to neretai ryžtasi aukotis dėl šeimos ar kitų artimų žmonių. Išties dėl tėvų ar šeimos jos padarytų viską. Būgnų septynakė - viena dvasingiausių kortų visoje malkoje, taigi sėkmė ją aplanko kiek kitokiais būdais nei tradicinį ar materialistišką žmogų. Laimingiausios yra tos būgnų septynakės, kurios niekada nepraranda tikėjimo, jog joms bus suteikta viskas, ko tik prireiks.
 Paprastai šie žmonės yra nenuoramos, dažnai keičia darbą arba gyvenamąją vietą. Jų meilės gyvenimas neretai būna susijęs su aukomis bei nusivylimais, ir tai tęsiasi tol, kol jie atsisako prisirišimo prie kitų ir išmoksta leisti artimiems žmonėms būti savimi. Dvasinių dalykų studijos teikia šiems žmonėms pasitenkinimą ir patvirtina tai, ką kužda jų pačių nuojauta.
KAI KURIE BŪGNŲ SEPTYNAKĖS MEILĖS SANTYKIŲ YPATUMAI
Pagrindinė šios kortos santykių tema yra glaudžiai susijusi su išsilaisvinimu iš asmeninių prisirišimų bei mokymusi dvasingiau suvokti meilę. Tai iš prigimties mylintys žmonės, pasiruošę dėl mylimųjų aukotis. Jie išgyvens vieną ar kelis karminės meilės ryšius, kurie pakylės jų meilę į aukštesnį dvasinį lygmenį, paskatins prisiimti daugiau atsakomybės. Kaip ir kai kurių kitų kortų, šių žmonių meilės bei partnerystės idealai aukšti. Tačiau taip jau lemta, kad šie idealai yra tikrinami kiekviename žingsnyje; kartais tai vyksta smarkiau, kartais ramiau. Kadangi yra užsispyrę ir nepriklausomi, jie traukia prie savęs intensyvius santykius, kurie jos išmoko daug svarbių dalykų.
RYŠIŲ TARP ASMENYBĖS KORTŲ BENDRYBĖS
Dauguma moteriškos lyties būgnų septynakių jaučia potraukį ir neretai išteka už čirvų rūšies vyrų. Taip pat jos svajoja apie būgnų rūšies vyrus. Vyriškos lyties būgnų septynakėms patrauklios atrodo pikų rūšies moterys, jie dažnai palaiko draugiškus santykius su kryžių rūšies moterimis. Būgnų septynakėms moterims kryžių rūšies vyrai atneša nemažai išbandymų.
 BŪGNŲ SEPTYNAKĖS: JOS ATĖJO ČIA IŠ KITOS PLANETOS               
Būgnų septynakės - kitokie žmonės nei dauguma. Skiriasi jie tam tikru neapibrėžiamu būdu, ir suvokti tai įmanoma tik pažinus vieną iš jų. Vien pažvelgę į gimusių šios kortos valdomomis dienomis įžymybių sąrašą, manau, suprasite, ką turiu omenyje. Endis Varholas, Deividas Lincas, Džordžas Karlinas ir Frederikas Felinis, - tai tik kelios būgnų septynakės, apie kurias daugelis mūsų esame girdėję. Skirtingai nei kiti, šie žmonės nesivadovauja įprastomis gyvenimo taisyklėmis. Jų idėjos, požiūris į gyvenimą ir prioritetai nelabai derinasi su mūsų visuomenės bei kultūros normomis. Kartais netgi atrodo, tarsi visos fiksuotos ir pusiau fiksuotos kortos būtų atėjusios iš kitos planetos. Šias kortas, tai yra kryžių aštuonakę, pikų karalių, čirvų berniuką, kryžių tūzą, čirvų dviakę, būgnų septynakę ir čirvų devynakę, sieja jų nepanašumas į likusias 45 malkos kortas. Reikia pridurti, kad šių kortų valdomomis dienomis gimę žmonės praleidžia vienas su kitu daug laiko. Tarp daugelio kryžių aštuonakių artimų draugų ar giminaičių aptiksime būgnų septynakę ar čirvų berniuką. Be to, šios ypatingos septynių kortų šeimos nariai visai neblogai supranta vienas kitą, o mes tik žiūrime į juos išplėtę iš nuostabos akis.
Visos minėtos kortos pasižymi stipria valia ir pastoviu būdu. Jei jau apsisprendė, nebeįmanoma jų atkalbėti. Šie žmonės - uolūs darbininkai, jais visada galima pasikliauti kritiškais atvejais, tikėti jų duotu žodžiu. Savo valios jėga jie daugeliui iš mūsų suteikia saugumo bei tikrumo jausmą. Tačiau dėl tos pačios „fiksuotos prigimties" kai kurie iš jų yra labai sunkiai sukalbami, nesugeba išgirsti kito žmogaus.
Šiaip ar taip, jiems mes esame labai skolingi. Štai būgnų septynakės yra ypač kūrybingos, jos nuolat stebina pasaulį savo idėjomis. Jos sugeba įžengti į dvasinių turtų sritis, kur slypi pačios geriausios komercijos bei reklamos idėjos. Šios idėjos dažniausiai yra pažangios, nekasdieniškos, bet kartu labai efektyvios. Tie iš mūsų, kuriems būgnų septynakė ką nors kuria ar pardavinėja, yra tikri sėkmės kūdikiai.

















BŪGNŲ SEPTYNAKĖS

GARSENYBIŲ GIMTADIENIAI
·        ERIK ESTRADA (1949 03 16), aktorius
·        KEVIN BACON (1958 07 08), aktorius
·        ROBERT MITCHUM (1917 08 06), aktorius
·        CYBILL SHEPHERD (1950 02 18), aktorė
·        JUDITH IVEY (1951 09 04), aktorė
·        JULIE CHRISTIE (1940 04 14), aktorė
·        MOLLY RINGWALD (1968 02 18), aktorė
·        PATRICIA NEAL (1926 01 20), aktorė
·        SARAH MICHELLE GELLAR (1977 04 14), aktorė
·        PETE ROSE (1941 04 14), beisbolo žvaigždė
·        ARTE JOHNSON (1934 0120), komikas
·        GEORGE BURNS (1896 01 20) komikas
·        GEORGE CARLIN (1937 05 12), komikas
·        JERRY LEWIS (1925 03 16), komikas
·        LORETTA LYNN (1935 04 14), kantri stiliaus dainininkė
·        DAVID LYNCH (1946 01 20), muzikantas ir aktorius
·        FREDERICO FELLINI (1920 01 20), prodiuseris
·        BILLY ECKSTINE (1914 07 08), dainininkas
·        STING (1951 10 02), dainininkas
·        BEYONCE KNOWLES (1981 09 04), dainininke
·        TONY HAWK (1968 05 12), riedlentininkas

·        TARA LIPINSKI (1982 06 10), dailiojo čiuožimo čempionė

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą