Gimimo diena ir kortos

Gimimo diena ir kortos

2014 m. sausio 4 d., šeštadienis

Sausio 4 gimusių korta

Sėkmės darbe korta

PIKŲ DEŠIMTAKĖS ASMENYBĖS APIBŪDINIMAS
Pikų dešimtakė kartais būna labai materialistiška ir tikra darbo maniakė. Jei taip yra, jos šeimyninis gyvenimas smarkiai kenčia, o ji - kartu su juo, nes namai ir šeima pikų dešimtakei taip pat labai svarbu. Tai, ties kuo pikų dešimtakė labiausiai susitelkusi, priklauso nuo pačios asmenybės, tačiau dauguma jų neišvengia konflikto tarp šių dviejų esminių troškimų.
Ypač sunku jausti šeimyninio gyvenimo pasitenkinimą ir suderinti tai su karjeros siekiu moterims. Pikų dešimtakės gyvenimo kelyje esama daug dvasinių įtakų, kurios suteikia šiems žmonėms galimybę tapti savo likimo šeimininkais ir labai daug padaryti dėl kitų gerovės. Vis dėlto traukia juos ir materialūs pasiekimai, o ėmę šių vaikytis, jie nebepastebi savo dvasinių galimybių, trukdo sau augti. Šiems žmonėms būna sunku apsispręsti meilės reikaluose, santuokinio gyvenimo padanges kartais temdo skurdo baimė. Ėmę piktnaudžiauti jiems suteikta galia, jie labai apsunkina savo asmeninį gyvenimą. Ir vis dėlto pikų dešimtakės sugeba mylėti kilniai, laisva nuo prisirišimų dvasine meile. Jei kreipiasi patarimo į aukštesniąją savasties pusę, jos gali gauti viską, ko tik panorės.
Kadangi abi pikų dešimtakės karmos kortos gyvenimo išklotinėje yra veikiamos Neptūno, jos dienomis gimę žmonės turi polinkį pernelyg įsitraukti į kokią nors vieną veiklą, tapti nuo jos priklausomi. Sudėkime tai su pikų dešimtakės atkaklumu ir gausime į kraštutinumas galinčią pulti asmenybę. O kraštutinumai gali būti tiek pozityvūs, tiek negatyvūs. Šiaip jos mokosi iš tiesioginės patirties, todėl stengiasi viską išgyventi širdimi. Kartais jų nuotykiai būna dramatiški.
Pikų dešimtakė neišvengs praradimų. Tačiau jie ne beprasmiai - taip ji mokosi atsisakyti prisirišimo prie idėjų ir gyvenimo būdo. Sąmoningai išmokdamos šias pamokas, pikų dešimtakės patiria dvasinius suvokimus. Sis gyvenimas jai iš dalies tam ir skirtas.

KAI KURIE PIKŲ DEŠIMTAKĖS MEILĖS SANTYKIŲ YPATUMAI

Šios kortos dienomis gimusiems žmonėms dažnai sunku suderinti atsidavimą darbui ir šeimai. Didelis ambicingumas ir kūrybingumas kartais priverčia juos svyruoti meilės reikaluose, o tai nieko gera neduoda; neretai jie patys nežino, ko iš tikrųjų nori, arba nuolat pritraukia prie savęs nuoširdžiai meilei atsiduoti nesugebančius partnerius. Abiem atvejais pasekmės vienodos - pikų dešimtakės meilės gyvenimas būna nedarnus ir nepastovus. Skyrybos dažnai būna susijusios su finansinių klausimų sprendimu, jis retai kada būna palankus pikų dešimtakėms.
Apie netikrumą dėl meilės byloja ir jų Veneros korta būgnų triakė. Su jos simbolizuojamomis problemomis pikų dešimtakė taip pat turi susidoroti, jei nori užmegzti sėkmingus bei ilgalaikius santykius. Šios abejonės paprastai nukelia pasitenkinimą į vėlesnius jų gyvenimo metus. Šiuo atžvilgiu pikų dešimtakės likimas panašus į pikų dviakės ir būgnų aštuonakės, kurios turi susigrumti su čirvų triakės sąlygojamais išbandymais ir išsiaiškinti atsakymus į daugybę klausimų. Tik tada jos sugeba užmegzti ilgalaikius bei laimingus meilės santykius.
Iš esmės pikų dešimtakių meilės karma yra gera ir rimtesnių priežasčių, galinčių užkirsti kelią santuokinei laimei, nėra. Jos - linkę duoti ir mylėti mokantys žmonės. Jiems tereikia atrasti būdus, kaip suderinti šeimyninio gyvenimo troškimą su prigimtu veiklumu ir ambicijomis.

RYŠIŲ TARP ASMENYBĖS KORTŲ BENDRYBĖS

Pikų dešimtakės vyrai gali sėkmingai vesti daugelį kryžių rūšies moterų. Moteriškos lyties pikų dešimtakės jaučia silpnybę čirvų rūšies vyrams, jas, be to, sieja meilei palankūs ryšiai su būgnų rūšies vyrais. Kiti pikų vyrai taip pat tinka joms į porą.

PIKŲ DEŠIMTAKĖ: VISKAS ARBA NIEKO

Pikų dešimtakė yra karjeristė. Būdama „dešimtakė tarp dešimtakių“, ji įkūnija Ožiaragį bei dešimtajam horoskopo būstui būdingą sėkmės ir pripažinimo siekį. Pikų dešimtakė gali būti labai praktiška ir ryžtinga - daugelis jų sugeba pasiekti savo tikslą. Iš esmės vienintelis dalykas, kuris kertasi su šiuo ryžtingu pripažinimo siekiu, - meilės, namų ir šeimos troškimas. Tiesiog įdomu, kaip tokie skirtingi bruožai dera vienoje asmenybėje. Štai pikų dešimtakės, kuri iš esmės orientuota į darbą bei sėkmę, abi karmos kortos yra čirvų rūšies - tai čirvų ketvirtakė ir čirvų dama. Abi jos tam tikra prasme yra priešingybė pikų dešimtakei, nes glaudžiai siejasi su namais bei šeima. Astrologijoje dešimtasis būstas (kuriam atstovauja pikų dešimtakė) yra tiesiai priešais ketvirtąjį - namų, saugumo ir globos būstą (čirvų ketvirtakė ir čirvų dama). Gali atrodyti keista, kad tokie glaudūs vidiniai saitai sieja pikų dešimtakę ir dvi pagrindines santuokos bei šeimyninio gyvenimo kortas. Kaip rodo mano asmeninė patirtis, šios prieštaringos įtakos jų gyvenime gali pasireikšti įvairiais būdais, tačiau jų esmė nesikeičia.
Kaip pavyzdį paimkime Kristę Brinkli. Ji - pikų dešimtakė, buvusi Bilio Džoelo (būgnų dešimtakės) žmona. Ši moteris nemažai laiko buvo visiškai atsidėjusi karjerai ir, kaip žinome, sulaukė nemažos sėkmės. Tada ją užvaldė namų ir šeimyninio gyvenimo ilgesys, ji vedė ir susilaukė vaiko. Santuoka su Biliu truko maždaug devynerius metus ir visai tikėtina, jog ji iširo todėl, kad Kristei trūko profesinės veiklos - tuo būdu ji būtų realizavusi savo prigimtas galimybes. Šiaip ar taip, moteris vėl pasirodė madų žurnalų puslapiuose. Šios knygos rašymo metu ji ištekėjo antrą kartą, o kas bus toliau - dar pamatysime. Daugelis pikų dešimtakių tarytum laikrodžio švytuoklė krypsta tai į vieną, tai į kitą pusę, taip bandydamos patenkinti dvi skirtingas savo asmenybės dalis.
Panašus ir vienos mano klientės, pikų dešimtakės, gyvenimas. Iki santuokos ji buvo sėkmės lydima moteris. Tačiau prie pabaigos artėjant trečiajai dešimčiai ji ištekėjojr penkiolika metų praleido augindama vaikus - buvo motina (čirvų dama). Kreipėsi ji į mane išgyvendama stiprų vidinį konfliktą - vėl norėjo dirbti. „Grįžusi į darbą turėsiu nutolti nuo vyro ir šeimos. Kaip man sutaikyti šias prieštaras ?“ Vidurio kelią tarp darbo ir šeimyninio bei meilės gyvenimo rasti šiai moteriai buvo labai sunku. Abu troškimai atrodė vienodai stiprūs ir tempė ją į visai priešingas puses.
Kitas pavyzdys - pikų dešimtakė vyras, neturintis antrosios pusės jau šešerius metus. Kai paklausiau apie tai, jis tarė: „Šiuo metu mylėti tiesiog neturiu laiko.“ Dieną jis mokosi, nes nori tapti gydytoju, o vakarais dirba, kad galėtų tęsti mokslus. Tačiau akivaizdu, kad jis jautėsi gana vienišas. Laiko slidinėti ar bendrauti su draugais jis rasdavo, tačiau, kaip galima suprasti, vengė intymių santykių. Kartą jis prisipažino, kad paskutinė jo mergina jam sukūrė daug problemų. Žodžiu, jis nusprendė, jog nemalonumai, kuriuos reikia kęsti užmezgus santykius, yra pernelyg didelė kaina už meilę, bent jau šiuo metu. Čia matome, kad jis yra atsidavęs savo gimimo kortos įtakai. Dabar vyriškiui darbymetis, tačiau kiekvieną dieną jis gali įsimylėti ir vėl pradėti meilės, šeimos ir namų gyvenimo tarpsnį - pereiti į šeimyninio gyvenimo fazę.

PIKŲ DEŠIMTAKĖS

GARSENYBIŲ GIMTADIENIAI

·        FARRAH FAWCETT (1947 02 02), aktorė
·        JANE WYMAN (1914 01 04), aktorė
·        JAMES JOYCE (1882 02 02), rašytojas
·        JACOB GRIMM (1785 01 04), pasakų kūrėjas
·        LOUIS BRAILLE (1809 01 04), išradėjas
·        ISAAC NEWTON (1642 01 04), mokslininkas
·        DON SHULA (1930 01 04), amerikietiškojo futbolo treneris




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą