Gimimo diena ir kortos

Gimimo diena ir kortos

2014 m. sausio 5 d., sekmadienis

Sausio 7 gimusių korta

Tikėjimo korta

PIKŲ SEPTYNAKĖS ASMENYBĖS APIBŪDINIMAS

Ši korta yra laikoma viena iš pačių dvasingiausių visoje malkoje. Šie žmonės gali pelnyti didžiulę sėkmę, nebent imtų nepaisyti juos per gyvenimą vedančios išminties. Jie čia yra tam, kad išmoktų pasitikėti ir jokiomis aplinkybėmis neprarastų tikėjimo. Pagrindiniai išbandymai bus susiję su darbu ir sveikata. Turbūt sunkiausias iš jų - išsaugoti pozityvų požiūrį į gyvenimą, kai fizinis kūnas kenčia nuo vienokios ar kitokios negalios. Tačiau būtent tai turi patirti daugelis pikų septynakių.

Karmos korta būgnų karalius skatina šiuos žmones gyventi pačiomis aukščiausiomis vertybėmis, kokias tik jie suvokia, jeigu tikisi sulaukti to palaiminimo ir galios, kuri iš prigimties yra jiems skirta. Tas pats būgnų karalius suteikia jiems daug vidinės stiprybės ir polinkį kartais daryti kitiems spaudimą. Sis karalius - vienintelis vienakis karalius malkoje. Dėl šios priežasties pikų septynakė gali būti vienpusiška ar subjektyvi bendraudama su aplinkiniais. Suvokdama šį savo polinkį, ji turėtų sąmoningai jo vengti. Šiaip buvimas pikų septynake neatsiejamas nuo tam tikros rizikos. Šie žmonės yra priversti derinti savo mąstymą, kalbą ir veiksmus su aukštesniu požiūriu - antraip jiems tenka kentėti daugybę negandų. Dauguma jų problemų virsta ligomis, nelaimingais atsitikimais ar kitais kūniškais skausmais.
Pikų septynakės gyvenimo kelias yra vienas iš geresnių visoje malkoje. Vien tai, kad šių žmonių gimimo korta gyvenimo išklotinėje stovi Jupiterio stulpelyje, rodo, kad gyvenime išsipildys daug asmeninių jų troškimų. Jie yra apdovanoti daugybe talentų, kuriuos gali panaudoti siekdami sėkmės ir pasitenkinimo. Nemažai šių žmonių tampa įžymūs ir lydimi sėkmės. Net jų Saturno korta būgnų ketvirtakė yra globos bei saugumo simbolis. Taigi žalos jiems padaryti gali tik jų pačių baimės ir abejonės.
Žmonės, kurių gimimo korta pikų septynakė, yra globojami dvasinės galios, tačiau ši globa tampa reali tik suderinus savo veiksmus su aukštesnėmis tiesomis bei paskatomis. Tada jų gyvenime prasideda stebuklai. Daug šių žmonių imasi ypatingos misijos padėti pasauliui, jų tikslas - skleisti gėrį. O tos pikų septynakės, kurios įstringa savanaudiškų minčių raizgalynėje, yra pasmerktos daugiau ar mažiau kentėti. Gyventi jos privalo pagal savo būties supratimą, klausydamos intuicijos. Daugelis jų susituokia su turtinga asmenybe ar gauna finansinę meilės partnerio paramą. Šiaip joms viskas sekasi gerai tol, kol uoliai dirba ir klauso sąžinės balso. Sustabdyti jų negali niekas - tik jos pačios.

KAI KURIE PIKŲ SEPTYNAKĖS MEILĖS SANTYKIŲ YPATUMAI

Šių žmonių santuokinė karma yra viena iš geresnių visoje malkoje. Santuoka gali labai teigiamai paveikti tiek jų finansinę, tiek dvasinę būklę. Pikų septynakes traukia turtingi ir protingi asmenys, tačiau joms reikia saugotis polinkio per daug sureikšminti finansus, nes aukštesniųjų vertybių stygius atneš daugiau bėdų negu gerovės.
Pikų septynakės moterys paprastai turi tvirtą valią - panašiai kaip jų karmos korta būgnų karalius. Dėl to joms neretai būna sunku nusileisti iki nuolankios ir santūrios moters vaidmens. Jos gali drąsiai priešintis bet kuriam vyrui, todėl (jeigu šis nori su ja sutarti) jam derėtų savimi pasitikėti.
Nors jų santuokinė karma gera, šiems žmonėms vis dėlto nepavyksta išvengti jų gimimo kortai skirtų sunkumų, kurie daro neigiamą įtaką visoms gyvenimo sritims, taip pat ir meilės santykiams. Juos gali užvaldyti baimė ar neigiamas požiūris j gyvenimą net tada, kai turi viską, ko nori. Jiems privalu mokytis neprarasti tikėjimo ir pozityvaus mąstymo, nes tik tada tarp partnerių tekės teigiamos energijos.

RYŠIŲ TARP ASMENYBĖS KORTŲ BENDRYBĖS

Moteriškos lyties pikų septynakes traukia tiek būgnų, tiek kryžių rūšies vyrai. Kryžių vyrai taip pat jomis žavisi. Vyriškos lyties pikų septynakes traukia pikų rūšies moteris, o būgnų rūšies moterų su jais laukia sunkumai. Šios kortos vyrai neišvengtų išbandymų su čirvų rūšies moterimis.

NESĖKMIŲ LYDIMA PIKŲ SEPTYNAKĖ

Kai sutiksite pikų septynakes valdomą dieną gimusį žmogų, prieš jam pradedant pasakoti apie save paklauskite: „Ar kada nors buvote patekęs į rimtą avariją?“ Ir nustebsite, kaip dažnai šie žmonės atsakys teigiamai: taip, toks įvykis jiems bus nutikęs visai neseniai. Daugelio jų gyvenimas - avarijų virtinė. Tai nereiškia, kad vieninteliai nelaimingi atsitikimai jiems yra susiję su automobiliais, tačiau tokio pobūdžio nelaimės - tikrai dažnos.
Kartą į salę, kurioje Mičigano valstijoje vedžiau praktinį seminarą, įžengė moteris su ramentais. Ir kaip jūs manote, kas ji tokia buvo? Ogi pikų septynakė! Nežinojau, ar ji buvo patyrusi avariją, ar sirgo kokia nors liga. Kai paklausiau, ji prisipažino, kad griuvo važiuodama motociklu. Moteris buvo smulkutė, visai nepanaši į tokias, kurios laksto motociklais, tačiau taip jau buvo.           <
Kitas pavyzdys - padavėja, kuriai buvo vos per dvidešimt. Pateikiau jai mūsų klausimą šįkart tikėdamasis neigiamo atsakymo - ji, kaip man pasirodė, buvo dar per jauna. Tačiau kai išgirdo klausimą, jos veidas ištįso. Ji papasakojo mums apie avariją, į kurią buvo patekusi prieš metus. Sunkesnių sužalojimų nepatyrė, bet, šiaip ar taip, įvykis buvo gana rimtas.
Nesvarbu, ar visos pikų septynakes patenka į avarijas, tačiau aišku viena - didžiąją asmeninės karmos dalį šie žmonės atidirba savo kūnu. Sis procesas susijęs su skausmais ir ligomis, kartais plintančiomis lytiškai, ir tai daro didesnę ar menkesnę įtaką jų santykiams, santuokai bei gyvenimui apskritai. Tokia kova dažnai tęsiasi ilgus metus.
Iki šiol dar nesu sutikęs pikų septynakes, kuri per savo gyvenimą nebūtų patyrusi kokių nors kūniškų bėdų. Tai, beje, simbolizuoja)x\. gimimo korta, dar žinoma kaip kūniškų ar fizinių sunkumų korta. Esmė - ne pati liga ar skausmai. Faktas, jog viskas, kas vyksta su jais fizinėje plotmėje, tampa labai svarbu jų gyvenime. Taigi didžiausi išbandymai pikų septynakei yra susiję su sveikata.
Vis dėlto nederėtų užmiršti, kad pikų septynakė nėra pralaimėjimų korta. Visos septynakes simbolizuoja sunkumus, kurie gali virsti pergale, jei jos išsiugdys pozityvų požiūrį į gyvenimą. Pikų septynakė tikrai gali pelnyti dvasinę pergalę ir tikėjimu įveikti kasdienes bėdas.

PIKŲ SEPTYNAKĖS

GARSENYBIŲ GIMTADIENIAI
·        BARBAMKRA HERSHEY (1948 02 05), aktorė
·        DEBBIE REYNOLDS (1932 04 01), aktorė
·        DAVID EISENHOWER (1947 04 01), JAV prezidento sūnus
·        MILLARD FILLMORE (1800 01 07), JAV prezidentas
·        BOBBY BROWN (1969 02 05), dainininkas
·        JENNIFER JASON LEIGH (1962 02 05), aktorė
·        JACKIE JOYNER-KERSEE (1962 03 03) lengvaatletė, olimpinė čempionė
·        HANK AARON (1934 02 05), beisbolininkas

·        HERSCHEL WALKER (1962 03 03), amerikietiškojo futbolo žaidėjas

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą