Gimimo diena ir kortos

Gimimo diena ir kortos

2014 m. sausio 28 d., antradienis

Sausio 28 gimusių korta

Motiniškos intuicijos korta

KRYŽIŲ DAMOS ASMENYBĖS APIBŪDINIMAS
Visos damos iš prigimties imlios, linkusios tarnauti bei padėti žmonėms. Mentalinė kryžių rūšis susijusi su mentaline sfera, tad kryžių dama dažnai užsiima leidybine veikla, administraciniu darbu, o geriausiai tai suvokusios tampa aiškiaregėmis, mediumais ir panašiai. Kaip valdovė, ji visada atsimena savo vietą karališkuosiuose rūmuose ir priešinasi visiems, kas bando prikergti jai kokį kitą, žemesnį, stereotipą. Iš jos karmos kortos čirvų triakės ir Veneros kortos kryžių penkiaakės galime suprasti, kad neryžtingumas ir svyravimai meilės bei draugystės klausimais trukdo jai patirti kiek pastovesnę laimę šiose srityse. Kryžių damos apdovanotos didžiuliais protiniais gabumais, o įgimta intuicija labai padeda gyvenime, net jei sąmoningai jos to ir nesuvokia. Šios kortos dienomis gimusiems žmonėms būdingi neįtikėtini organizaciniai sugebėjimai, tačiau dažnai jie pasirenka tokį įtemptą gyvenimo būdą, jog persitempia, pervargsta.

Jupiterio korta pikų tūzas žada didelį atpildą, bet sulauks jo kryžių dama tik tada, jei jos darbas ar siekiai bus kaip nors susiję su dvasingumu. Jau per praeitus gyvenimus ji sukaupė daugybę išminties, kuria gali bet kada pasinaudoti. Kryžių dama taip pat žinoma Motinos Marijos vardu, ir daug jos veikiamų žmonių turi vieną ar daugiau „vaikų“, dėl kurių aukojasi - kaip kad dėl savo sūnaus Jėzaus aukojosi Šv. Mergelė Marija.
Kryžių damos labai kūrybingos ir išradingos, neretai susitvarko su keliais darbais iš karto, daug kuo domisi. Geriausiai joms sekasi, kai darbe turi galimybę panaudoti savo kūrybingumą, kai gali laisvai keliauti. Kryžių damos nori būti gerbiamos, tad stengiasi gerai atlikti prisiimtas pareigas. Kai kurioms jų lemta padaryti mūsų visuomenei daug gera. Įgimtą polinkį padėti ir globoti kitus jos gali išreikšti darbe, duodančiame naudos tūkstančiams.
KAI KURIE KRYŽIŲ DAMOS MEILĖS SANTYKIŲ YPATUMAI
Nors dauguma kryžių damų susituokia, ne visų jų santuoka būna sėkminga, ne visos jaučiasi laimingos. Šios kortos dienomis gimę žmonės pasižymi labai stipriu protu ir valia, tad nedaug kam pavyksta sugyventi su tokiu savavališku partneriu. Be to, kryžių damoms lemta išgyventi sudėtingus santykius ir to anksčiau ar vėliau jos neišvengs. Dėl šios priežasties didelė kryžių damų dalis veda ar išteka, tačiau neilgai trukus visiems laikams išmeta iš galvos mintis apie santuoką. Šių žmonių norai greitai keičiasi, ir tai verčia partnerius suabejoti jų meile - tai dar viena kryžių damų skyrybų priežastis. Jos yra atsiskleidusios asmenybės, taigi kad santykiai gyvuotų, partneris turi būti protingas, mokėti deramai bendrauti. Išbandymus, kuriuos turi įveikti kryžių dama, kai įsimyli, sunkina jos emocinis nepastovumas.
Šios kortos, taip pat būgnų damos meilės gyvenimo karma yra sunkiausia iš visų malkos kortų. Apie kryžių damą tokią išvadą mums daryti leidžia jos Saturno korta čirvų septynakė ir pirmoji karmos korta čirvų triakė. Abi jos kalba apie stiprius emocinius poreikius, su kuriais reikia elgtis labai atidžiai. Ir vis dėlto ryžtingai stengdamasi, bet kuri kryžių dama gali užmegzti labai sėkmingus meilės santykius. Klausimas tas, ar ji norės stengtis. Dauguma šios kortos dieną gimusių žmonių pasitenkina ilgalaikiais, bet ne per daug įpareigojančiais santykiais. Dažnai didžiausią meilę jie jaučia darbui, o santykiai ir tikras artumas, dėl kurio, kaip minėjome, jiems reikia nemažai paplušėti, atsiduria antrame plane.
Nors ir esama kliūčių, kryžių damos galimybės sukurti nepriekaištingus meilės santykius labai didelės. Ji gali tapti princese, kuri išteka už princo, vėliau tampa karaliene ir ilgai bei laimingai gyvena.
RYŠIŲTARP ASMENYBĖS KORTŲ BENDRYBĖS
Moteriškos lyties kryžių damos labai traukia pikų rūšies vyrus. Kryžių damos vyrai žavisi būgnų rūšies moterimis. Moterys kryžių damos, bendraudamos su čirvų rūšies vyrais, neretai sulaukia bėdų, tačiau būna ir išimčių.
NEKANTRIOJI KRYŽIŲ DAMA
Kryžių dama - labai jautri ir dirgli asmenybė. Jai sunku ramiai pakęsti lėtus, kvailokus ir tingius žmones. Kryžių damos gyvenimo būdą kiti greičiausiai pavadintų įtemptu. Stipriai jos gimimo ir gyvenimo kelio Priveikianti triakių energija teikia kūrybingumo, sumanumo, ji lengvai prisitaiko, tačiau turi polinkį dažnai bei greitai viską keisti. Dėl to netgi gali pasirodyti, kad šie žmonės vartoja kokias nors stimuliuojamąsias medžiagas - jų mąstymas ir veiksmai kartais būna žaibiški. Šiaip veiksmų staigumą bei vairavimo įgūdžius atspindi Merkurijaus korta mūsų gyvenimo kelyje. Kryžių damos atveju ji - pikų dešimtakė, skatinanti tuoj pat pasiekti norima.
Štai vienas tikras nutikimas. Kryžių damos dieną gimusi moteris važiavo automobiliu antrąja greitkelio juosta, o vienas lėčiau judėjęs vyriškis nepanoro jai užleisti kelio. Neaišku, ar taip jis pasielgė tyčia, ar ne, tačiau kryžių dama tai suprato kaip asmeninį įžeidimą. Ji taip įtūžo, jog stuktelėjo savo automobilio priekiu į jo automobilio galą. Žinoma, vėliau dėl tokio savo poelgio ji gailėjosi, nes tai jai kainavo per tūkstantį dolerių. Tačiau tuo metu pinigai jai buvo nė motais. Įvykis iliustruoja įgimtą kryžių damai nervingumą. Įdomu, kad visi mikčiojantys suaugusieji, kuriuos man yra tekę sutikti, buvo kryžių damos. Jų protas, regis, veikia per greitai, kad kalbos padargai spėtų nuosekliai perduoti visas mintis.
Kryžių damos - nenuilstantys darbštuoliai, ir galite tik džiaugtis, jeigu jums dirba toks žmogus. Jie nemėgsta palikti nebaigto darbo ir sugeba daug greičiau nei kiti susidoroti su stambiais projektais. Jie nepaprasti organizatoriai, nestokoja kūrybinių gabumų, kuriuos pritaiko darbe. Jeigu šiek tiek nurimtų ir išsiugdytų truputį pakantumo lėtesniems už save žmonėms, darbo vaisiai imtų teikti jiems daug daugiau pasitenkinimo.
KRYŽIŲ DAMOS
GARSENYBIŲ GIMTADIENIAI
·        ALAN ALDA (1936 01 28), aktorius
·        JACK NICHOLSON (1936 04 22), aktorius
·        JIMMY STEWART (1908 05 20), aktorius
·        NORMAN FELL (1924 03 24), aktorius
·        STEVE McQUEEN (1930 03 24), aktorius
·        WILL FERRELL (1968 07 16), aktorius
·        ELIJAH WOOD (1981 01 28), aktorius
·        BARBARA STANWYCK (1907 07 16), aktorė
·        CHER (1946 05 20), aktorė ir dainininkė
·        ISABELLA ROSSELLINI (1952 06 18), aktorė
·        JACKIE GLEASON (1916 02 26), komikas
·        GINGER ROGERS (1911 07 16), šokėja ir aktorė
·        PETER FRAMPTON (1950 04 22), gitaristas ir dainininkas
·        RICHARD SPECK (1941 10 06), žudikas maniakas
·        BONNIE RAITI (1949 11 08), dainininkė
·         
·        YAO MING (1980 09 12), krepšininkas
·        BRETT FAVRE (1969 10 10), amerikietiškojo futbolo žaidėjas
·        DALE EARNHARDT, JR. (1974 10 10), lenktynininkas
·        TOMMY HILFIGER (1951 03 24), madų dizaineris
·        DAVID CROSBY (1941 08 14), dainininkas
·        GLEN CAMPBELL (1936 04 22), dainininkas
·        JOHNNY CASH (1932 02 26), dainininkas
·        YEHUDI MENUHIN (1916 04 22), smuikininkas
HALLE BERRY (1968 08 14), aktorė 

·         

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą