Gimimo diena ir kortos

Gimimo diena ir kortos

2013 m. lapkričio 29 d., penktadienis

Lapkričio 30 dieną gimusių korta

Meilė ir įvairovė



ČIRVŲ TRIAKĖS ASMENYBĖS APIBŪDINIMAS

Čirvų triakė yra pirmoji korta gyvenimo išklotinėje. Ji simbolizuoja Vyro ir Moters ištrėmimą iš Rojaus sodo. Tai įvyko dėl gundymo, tad čirvų triakė šį gundymą gali reikšti įvairiai. Žinodami, kad tai pirmoji gyvenimo išklotinės korta, galime ją laikyti žengimo į dualizmo ir sumaišties pasaulį vieta. Čirvų triakės išgyvenimus būtų įmanoma palyginti su išsilaipinimu kokioje nors svetimoje, nepažįstamoje planetoje, kur viską reikia išsiaiškinti patiems.

Todėl žmonės, gimę čirvų triakės valdomą dieną, pasižymi amžinu smalsumu ir yra apdovanoti gerais protiniais sugebėjimais, būtinais vertinant bei analizuojant stebimus dalykus. Abiem lytims geriau sekasi dirbti kartu su vyrais, o moterys geriau jaučiasi dirbdamos vyriškoje draugijoje. Darbe šie žmonės paprastai daro pažangą, savo gyvenimą bei finansinę padėtį gerina keliaudami, ką nors keisdami. Jie yra darbštūs darbuotojai ir sulaukia sėkmės, kai tik randa kur save pritaikyti. Kad jaustųsi laimingi, jų veikla turi būti susijusi su tam tikra įvairove ar kelionėmis. Čirvų triakės meniniai bei kūrybiniai talentai tiesiog milžiniški. Viena stipriausių jų sielos savybių - gebėjimas įtaigiai reikšti jausmus.
Gyvenime šiems žmonėms reiktų nugalėti skurdo baimę ir išmokti abejones dėl vertybių paversti kūrybiškumu darbe ar versle - tai dvi pagrindinės jų pamokos. Jiems svarbu ugdyti savyje tikėjimą, kad prireikus niekada nepritrūks būtinų išteklių. Didžioji dalis tikro ar įsivaizduoto pinigų stygiaus atsiranda dėl to, kad šie žmonės negali aiškiai suvokti, kas jiems gyvenime svarbiausia. Tada įgimtas čirvų triakės kūrybingumas tampa jai svyravimų bei abejonių našta. Šiems žmonėms gali kilti tiek puikių ateities planų bei norų, kad jiems labai sunku užbaigti tai, kas pradėta, taigi ir sukaupti pakankamai pinigų, kad galėtų jaustis finansiškai saugūs. Sutikus tokių pat savybių turintį asmenį, neleidžiantį aiškiai suprasti, mylimi jie ar ne, abejonės gali nulemti itin sudėtingus karminius santykius.
Kai tik čirvų triakė įsisąmonina pastovumo ir stabilumo vertę, jos kūrybingumas išties tampa didžiu talentu, padedančiu pasiekti visus tikslus. Kartą suvokusi, kad duoti yra taip pat malonu, kaip ir imti, ji jaučia didžiulį pasitenkinimą dalindama kitiems žmonėms meilę ir tiesą. Paskyrusi savo gyvenimą metafizinių ar religinių dalykų pažinimui, čirvų triakė patiria daugiau pasitenkinimo ir ramybės.

KAI KURIE ČIRVŲ TRIAKĖS MEILĖS SANTYKIŲ YPATUMAI

Visoms triakėms reikalinga galimybių tyrinėjimo laisvė, tačiau labiausiai protiškai bei emociškai susipainioti gali čirvų triakė. Beieškant tų, kuriuos galėtų pamilti, jas neretai apima nežinia ir nepasitenkinimas - net jei randa tobulą meilę, stovinčią priešais. Be to, čirvų triakė gali simbolizuoti emocinį netikrumą. „Ar būsiu mylimas ?“, „Ar man suteiks laimės ši meilė ?“ Tokie klausimai dažnai užvaldo jų protus. Šių abejonių šaknys glūdi nelengvuose jų vaikystės išgyvenimuose. Čirvų triakės energija kartais nulemia seksualinį neapibrėžtumą ir eksperimentus. Ieškodama išminties, nemaža dalis šių žmonių nusprendžia išbandyti tokias idėjas kaip biseksualizmas ir homoseksualizmas.
Pirmoji jų karmos korta čirvų tūzas teigia, kad labiausiai čirvų triakėms reikia praleisti tam tikrą laiko tarpą vienoms: taip jos taptų savarankiškesnės emociniu požiūriu, imtų daugiau pasitikėti savo jėgomis. Kai čirvų triakė išmoksta skirti dalį savo neišsenkančios energijos sau, ji tampa nebe taip skaudžiai priklausoma nuo kitų žmonių meilės. Tada artimuose santykiuose atsiranda daugiau vietos juokui ir malonumams, o tokių santykių ji ir trokšta. Šiems žmonėms patinka gyventi lengvabūdiškai ir linksmai.
Čirvų triakės - labai žavios ir patrauklios asmenybės, joms paprastai nėra sunku ką nors sudominti. Jas traukia sąmojingi ir intelektualūs žmonės, tačiau neretai ir tokie pat neryžtingi kaip jos pačios. Čirvų triakė yra viena iš nepastoviausių kortų, tačiau ta pati energija daro jas puikiais pašnekovais, padeda kitais būdais išreikšti save. Jų nepastovumo, neištikimybės priežastį dažnai galima aptikti emociniuose konfliktuose bei įsipareigojimų baimėje. Kai kas galėtų pasakyti, kad čirvų triakė į šį pasaulį atėjo tam, kad meilę suprastų bandydama įvairiausius santykių tipus bei idėjas. Taip šie žmonės įgyja išminties, leidžiančios neabejoti savaisiais sprendimais, padedančios pelnyti sėkmę meilės reikaluose.

RYŠIŲ TARP ASMENYBĖS KORTŲ BENDRYBĖS

Vyriškos lyties čirvų triakes natūraliai žavi daugelis kryžių rūšies moterų. Taip pat jas stipriai traukia būgnų rūšies moterys. Moteriškos lyties čirvų triakių su dauguma kryžių bei čirvų rūšies vyrų laukia sunkumai. Pikų rūšies vyrams čirvų triakės moterys atrodo labai patrauklios, tačiau jiems su jomis nelengva kitais atžvilgiais.

TRIAKIŲ KŪRYBINGUMAS IR NERYŽTINGUMAS

Žmonės, gimę bet kokios triakės valdomą dieną, stipriai tapatinasi su savo kūrybingąja puse. Kadangi čirvų triakė yra pirmoji iš triakių, ji lengviausiai gali padaryti jaunatviškų klaidų (čirvai), jai daugiausia gali tekti mokytis iš skaudžios patirties. Siekiant geriau suvokti šiuos žmones, nepakenks kiek nuodugniau panagrinėti skaičiaus „trys“ reikšmę. Žvelgdami į tris, regime du ir vieną. Du simbolizuoja jungtį ir išbaigtumą, pusiausvyrą ir pastovumą; taigi du - laimingos ir susijungusios poros simbolis. Jis yra neatsiejama triakės asmenybės dalis, tačiau, bejos, turi ir kitų savybių. Iš šios energijos galime spręsti, kad žmogus, kurio gimimo korta yra triakė, vertina partnerystę. Tai moteriškasis principas. Jis leidžia šiems žmonėms būti patenkintiems tuo, ką jau turi - ar tai būtų artimas asmuo, darbas, sumanymas, ar dar kas nors. Be dvejeto, juos sudaro dar ir vienetas - vyriškasis principas, nuolat raginantis triakę judėti į priekį ir išbandyti nauja - įvairiausių rūšių santykius bei potyrius. Tačiau triakė, trokšdama naujų išgyvenimų bei pažinčių, nenori atsisakyti ir kitos savo asmenybės pusės - dviejų. Padėtis tokia, tarsi ji vienu metu norėtų ir to, ką jau turi, ir to, ko dar neturi. Kitos nelyginės kortos taip pat geidžia naujų daiktų, santykių bei išgyvenimų, tačiau skiriamoji triakės savybė ta, kad ji tuo pat metu nori išsaugoti ir tai, ką jau turi. Dėl šios savybės čirvų triakė gali sulaukti nemalonumų. Ypač tai pasakytina apie asmeninius santykius. Visų pirma atsiranda keli partneriai, norintys būti „vienu iš daugelio" triakės gyvenime. Neretai asmuo, kurio gimimo korta yra triakė, o ypač čirvų triakė, savo partneriams meluoja, kad galėtų neprarasti ieškomos santykių įvairovės. Melas jam kainuoja daugybę energijos, kelia įtampą, tačiau būdamas kūrybingas, jis sugeba su tuo veiksmingai susidoroti. Antra, nuolat mėtydamiesi pirmyn ir atgal meilės reikaluose, jie dažnai jaučiasi nesaugūs, nerimauja dėl meilės trūkumo. Nerimas savo ruožtu skatina juos ieškoti dar daugiau santykių ir tokiu būdu ratas užsidaro - kartais ir galo tam nėra. Ši meilės karuselė suteikia nedaug gilių išgyvenimų bei pasitenkinimo, tačiau įvairovės - į valias. Triakėms tai malonu, jas tai jaudina, bet kartais ši įvairovė kainuoja nemažai nervų ir širdies skausmo.
Daugeliui triakių svarbu įsisąmoninti, kad artumas neįmanomas be tam tikro kiekio įsipareigojimų, atsidavimo. O artumo trokštame visi. Mes norime priartėti prie kito asmens taip arti, kad galėtume jausti ir mėgautis jo meilės gelmėmis, taip pat ir savo meile jam. Tačiau pajutę tą nuostabią meilę, mes susiduriame ir su kitais jausmais, kurie iki tol buvo paslėpti nuo mūsų sąmoningo proto. Tai baimė būti paliktiems, mūsų pačių nesugebėjimas savęs pamatyti tokių, kokie esame, ir panašiai. Todėl meilės paieškos gąsdina mus labiau nei bet kas kitas. Kad besimėgaudami abipuse meile rastume drąsos nepasiduoti, sugebėtume pažvelgti šioms baimėms į akis, reikalingas atsidavimas. Šito daugelis triakių mokosi iš savo pačių klaidų.
Vis dėlto ne visos triakės yra tokios iškankintos sielos. Kiekviena triakė turi galimybę drąsiai sutikti vidines baimes ir susikurti nuostabų gyvenimą, kurį puoštų tikra meile bei artimi ryšiai su kitu asmeniu. Mūsų gimimo kortos tiktai atspindi mums būdingus elgesio modelius. Jei jie negatyvūs, mes galime atpažinti ir perprasti juos - tada jie daugiau nebedarys mums įtakos. Sutikę čirvų ar bet kokios kitos rūšies triakę, mes labai greitai išsiaiškinsime, kaip jai sekasi darbuotis su savo sąmone. Paprasčiausiai paklauskime apie jų meilės reikalus!

ČIRVŲ TRIAKĖS

Šventės

  • Mažosios Lietuvos prisijungimo prie Didžiosios Lietuvos akto diena.

Vardadieniai

Andrė – Andrėja – Andriejus – Andrius – Andrys – Dovainė – Saugarda – Saugardas – Saugardė – Saugina – Sauginas – Sauginė – Saugirdas – Saugirdė

Šią dieną Lietuvoje

Įvykiai

Gimimo dienos

Gimimo dienos Lietuvoje

Mirtys

Mirtys Lietuvoje

Šią dieną pasaulyje

Įvykiai

Gimimo dienos

Gimimo dienos pasaulyje

Mirtys

Mirtys pasaulyje
GARSENYBIŲ GIMTADIENIAI

·        RICHARD CRENNA (1926 11 30), aktorius
·        ROBERT GUILLAUME (1927 11 30), aktorius
·        MANDY PATINKIN (1952 11 30), aktorius
·        DENZEL WASHINGTON (1954 12 28), aktorius
·        MAGGIE SMITH (1934 12 28), aktorė
·        BILLY IDOL (1955 11 30), muzikantas
·        WOODROW WILSON (1856 12 28), buvęs JAV prezidentas
·        WINSTON CHURCHILL (1874 11 30), Jungtinės Karalystės ministras pirmininkas
·        MARK TWAIN (1835 11 30), rašytojas
·        EDGAR WINTER (1946 12 28), dainininkas
·        DICK CLARK (1929 11 30), pramogų verslo įžymybė


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą