Gimimo diena ir kortos

Gimimo diena ir kortos

2013 m. lapkričio 24 d., sekmadienis

Lapkričio 25 dieną gimusių korta

Emocinės galios korta



ČIRVŲ AŠTUONAKĖS ASMENYBĖS APIBŪDINIMAS

Bene geriausiai šią kortą nusako žodžiai „galia meilėje“. Čirvų aštuonakė, kaip ir visos kitos aštuonakės, savo jėgą naudoti turi labai apdairiai, privalo mokytis atsakomybės. Žavesiu bei patrauklumu jos nepranokstamos, tačiau tapusios priklausomos nuo savo pačių jėgos, pradeda ją naudoti neišmintingai ir pamina kitų teises. Abi čirvų aštuonakės karmos kortos - septynakės.
Tai reiškia, kad pradėjusios piktnaudžiauti galia, neigiamų pasekmių sulauks beveik iškart. Be to, septynakės suteikia šiems žmonėms didžiulę dvasinę išmintį, padedančią teisingai nukreipti savo veiksmus. Vadovaudamiesi tiesa, kurią jaučia vidumi, čirvų aštuonakės dienomis gimę žmonės gali pasiekti dvasines aukštumas ir dosniai dalintis su aplinkiniais meile bei gydomąja galia. Juk čirvų aštuonakė – ir gydūnų korta. Taigi jos dienomis gimę žmonės sugeba nesavanaudiškai dovanoti kitiems savo dvasinę stiprybę ir taip juos išgydyti.
Čirvų aštuonakės gyvenimo kelias yra vienas sėkmingiausių, daugeliui šios kortos valdomą dieną gimusių žmonių lemta tapti įžymiais mokytojais, menininkais, valstybės veikėjais ar atlikėjais. Pažvelgę j jų gyvenimo kelią, išvysime kryžių dešimtakę, būgnų aštuonakę ir pikų karalių - visos šios trys kortos puikuojasi viršutinėje gyvenimo išklotinės eilutėje, dar vadinamoje karūnos eilute. Tai suteikia didžiules galimybes pelnyti šlovę bei sėkmę. Taigi net pati kukliausia čirvų aštuonakė sulauks pripažinimo tarp draugų ir šeimoje.
Sveikata šiems žmonėms gali sukelti nemažai rūpesčių, nebent čirvų aštuonakė jai skirtų daug dėmesio. Neretai jos taip įsitraukia į darbą ar šeimos reikalus, jog visiškai užmiršta savo kūną ir labai jį išsekina. Pirmoji jų karmos korta pikų septynakė už tokį aplaidumą pareikalaus nemažos sąskaitos. Čirvų aštuonakės - sėkmės lydimos asmenybės, tad gali atrodyti, jog yra linkusios atsipalaiduoti ir mėgautis gyvenimo teikiamais malonumais. Vis dėlto jos neretai pasirenka tokį spartų gyvenimo ritmą, kad poilsiui tiesiog nebelieka laiko.
Įdomu, kad čirvų aštuonakę dažnai supa aštuonių artimiausių žmonių - šeimos ar draugų - ratas. Čirvų aštuonakė šiuo atžvilgiu simbolizuoja aštuonias ją mylinčias širdis. Būna, kad čirvų aštuonakė turi aštuonis vaikus, aštuonias žmonas ir panašiai.
Šiomis dienomis gimę žmonės labai intelektualūs. Tai jiems leidžia pasižymėti kaip mokytojams ar bet kokioje kitoje veikloje, kur reikia protinių gabumų. Šiaip jiems reikia nemažai paplušėti, kad užsidirbtų pinigų, tačiau jie tai sugeba, tad nerimauti dėl panašių dalykų čirvų aštuonakėms nederėtų. Gyvenime dauguma jų pelno tam tikrą pripažinimą, didesnės galimybės tam atsiveria atšventus 36-ąjį gimtadienį. Turėdamos tiek stiprybės, jos gali pasiekti bet ką, jei tik paskatos nėra grįstos baime.

KAI KURIE ČIRVŲ AŠTUONAKĖS MEILĖS SANTYKIŲ YPATUMAI

Panašiai kaip ir čirvų septynakės, šie žmonės apdovanoti didžiule jėga, bet privalo išmokti išmintingai su ja elgtis. Čirvų aštuonakė - kortų malkos donžuanas. Joms pakanka žavesio bei patrauklumo, tad gali gauti viską, ko tik panorės. Jos žino, kaip mylėti kitą žmogų ir kaip priversti jį pasijusti ypatingu. Čirvų aštuonakėms reikia mažiau palaikymo ar pritarimo nei daugumai kortų, todėl santykiuose jos paprastai išsaugo pranašumą. Dėl tokios priežasties šie žmonės dažnokai keičia partnerius - palieka buvusį, jei santykiai ima varžyti.
Santuokoje šios kortos valdomą dieną gimę žmonės gali būti šiek tiek agresyvūs. Nereta moteriškos lyties čirvų aštuonakė esti tokia karinga, jog atbaido nuo savęs kai kuriuos prielankumo siekiančius vyriškius. Vyrai dažniau pirmenybę teikia nuolankesnėms, švelnesnėms moterims.
Meilės reikaluose čirvų aštuonakės privalo aiškiai suvokti visus savo poelgius. Karminių atoveiksmių šie žmonės sulaukia greičiau nei kitos kortos. Jiems svarbu pažaboti savąją galią, naudotis ja brandžiai ir išmintingai - tik taip patirs tikrąją laimę.

RYŠIŲ TARP ASMENYBĖS KORTŲ BENDRYBĖS

Kryžių rūšies vyrai, bendraudami su čirvų aštuonakėmis, ypač moteriškos lyties, sulaukia rimtų sunkumų. O būgnų vyrams jos visai patinka. Vyriškos lyties čirvų aštuonakės jaučia stiprų potraukį tos pačios rūšies moterims, jų suderinamumas paprastai geras. Išimtis tik moterys čirvų berniukai - šios jiems atneša nelaimes.

ČIRVŲ AŠTUONAKĖ - DONŽUANO KORTA

Žmogus, gimęs čirvų aštuonakės valdomą dieną, neišvengiamai įgyja didžiulę galią emocinėje sferoje. Ši galia padeda jam nesunkiai gauti bet ką. Čirvų aštuonakė sugeba nokautuoti kitą savo dėmesiu bei susižavėjimu. Panorėjusi ji privers partnerį jaustis mylimiausiu ir trokštamiausiu žmogumi visame pasaulyje. Tai galingas ginklas ir mūsų aptariami asmenys gali naudotis juo kaip tinkami. Ričardas Giras, Džonas F. Kenedis jaunesnysis ir Džo DiMadžio - visi jie čirvų aštuonakės ir širdžių ėdikai.
Tam tikra prasme visos aštuonakės turi išmokti atskirti, kada jėga naudojama gerai, o kada - blogai. Iš tikrųjų kiekvienai gimimo kortai būdinga tam tikra galia. Aštuonakės ypatingos tik tuo, kad turi jos neįtikėtinai daug.
Čirvų aštuonakės dieną gimęs asmuo suvokia turįs savyje šios jėgos jau gyvenimo pradžioje. Vieną dieną jam tampa aišku, kad gali naudotis ja siekdamas patenkinti savo emocinius ar bet kokius kitus poreikius. Šios kortos vyrai gali tapti profesionaliais sukčiais ar moterų suvedžiotojais, bet lygiai taip pat puikiais gydytojais ar patarėjais - viskas priklauso nuo konkrečios asmenybės sąmoningumo bei vertybių.
Čirvų aštuonakės, nesuvokiančios karmos dėsnio ir to, kokią įtaką jų poelgiai daro aplinkiniams, greičiausiai piktnaudžiaus savo galia. Vis dėlto abi čirvų aštuonakės karmos kortos yra septynakės - pikų ir čirvų. Šiaip septynakės yra pačios dvasingiausios malkos kortos, taigi visada baudžia nesąmoningai, neatsakingai besielgiantį žmogų. Taigi galime suprasti, jog už kiekvieną bandymą piktnaudžiauti savo galia čirvų aštuonakė jau šiame gyvenime sulauks atlygio.
Čirvų aštuonakė savo stiprybę išreiškia bendraudama su artimais žmonėmis. Čirvai - pirmoji kortų rūšis, todėl jokia kita rūšis jai nėra pavaldi, nors daryti įtaką gali. Žmogaus, gimusio čirvų aštuonakės valdomą dieną, jėga gali paveikti tik mūsų „vidinį vaiką“. Šie žmonės aplinkinius valdo apribodami savo švelnumą, gėdindami ar versdami juos jaustis apskritai nevertais meilės. Nemažai čirvų aštuonakių pasirenka darbą, susijusį su vaikais - šiuo atveju jos geriausiai išnaudoja savo privalumus. Jų valdžion patenkantys suaugusieji arba labai nepasitiki savimi, arba yra prie jų prisirišę emociškai. Čirvų aštuonakės „triukai“ nepaveiks žmogaus, kurio „vidinis vaikas" yra gerai išsivystęs. Asmuo, aiškiai suvokęs, kas jam yra tiesa, pakyla virš visų čirvų aštuonakės simbolizuojamų bėdų.

ČIRVŲ AŠTUONAKĖS

GARSENYBIŲ GIMTADIENIAI
·        JOHN LARRODUETTE (1947 11 25), aktorius
·        RICHARD GERE (1949 08 31), aktorius
·        JOHN CLEESE (1939 10 27), komikas
·        DEBBIE GIBSON (1970 08 31), dainininkė
·        VAN MORRISON (1945 08 31), dainininkas
·        BRYANT GUMBEL (1948 09 29), televizijos laidų vedėjas
·        JERRY LEE LEWIS (1935 09 29), dainininkas
·        KELLY OSBOURNE (1984 10 27), dainininkė, Ozi Osborno duktė
·        SUSAN LUCCI (1949 12 23), aktorė
·        MADELINE KAHN (1942 09 29), aktorė
·        JIM HARBAUGH (1963 12 23), amerikietiškojo futbolo žaidėjas
·        FRANK ROBINSON (1935 08 31), beisbolininkas
·        JOHN PAXSON (1960 09 29), krepšininkas
·    
   HERSEY HAWKINS (1965 09 29), krepšininkas
1454 - Catherine Cornaro, queen of Cyprus (d. 1510)
1501 - Yi Hwang, Confucian scholar (d. 1570)
1507 - Joost de Damhoudere, Flemish lawyer (Praxis rerum criminalium)
1562 - Lope Felix de Vega, Madrid Spain, dramatist/poet (Angelica, Arcadia)
1577 - Piet Hein, Dutch naval commander and folk hero (d. 1629)
1638 - Catherine of Braganza, Queen of Charles II of England (d. 1705)
1697 - Gerhard Tersteegen, German evangelist/poet (wrote in blood)
1703 - Jean-François Séguier, French astronomer and botanist (d. 1784)
1712 - Charles-Michel de l'Épée, French philanthropist and developer of 'Signed French' (d. 1789)
1714 - Yoriyuki Arima, Japanese mathematician (d. 1783)
1721 - Willem Crul, admiral (West-Indies)
1734 - Johann Friedrich Wilhelm Wenkel, composer
1737 - Christian Friedrich Penzel, composer
1741 - Johann Christian Frischmuth, composer
1752 - Johann Friedrich Reichardt, composer
1753 - Otto Carl Erdmann Kospoth, composer
1778 - Mary Anne Schimmelpenninck, British Christian writer (d. 1856)
1787 - Franz Xavier Gruber, Austria, organist/composer (Silent Night)
1814 - Julius Robert von Mayer, German physician and physicist (d. 1878)
1817 - John Bigelow, American statesman and author (d. 1911)
1823 - Joseph Alexander Cooper, Bvt Mjr Gen (Union volunteers), died in 1910
1825 - Edward Augustus Wild, Brigadier General (Union volunteers), died in 1891
1828 - Franjo Racki, Croatian historian/politician
1834 - Jean-Baptist Colyns, composer
1835 - Andrew Carnegie, Scottish/US industrialist/philanthropist
1839 - Stanislaw Duniecki, composer
1840 - Hugo Verriest, Flemish author/poet (Flemish Movement)
1841 - Ernst Schröder, German mathematician (d. 1902)
1843 - Henry Ware Eliot American industrialist, philanthropist and the father of T. S. Eliot (d. 1919)
1844 - Karl F Benz, German designer/auto manufacturer (4-taktmotor)
1845 - José Maria de Eça de Queiroz, Portuguese novelist (d. 1900)
1846 - Carrie Nation, American temperance advocate (d. 1911)
1852 - Johan N Salvator, [Johann Orth], archduke of Austria
1856 - Sergei Ivanovich Taneyev, Russia, composer (Oresteia)
1858 - Alfred Capus, French author (d. 1922)
1862 - Ethelbert Woodbridge Nevin, composer
1869 - Ben Lindsey, American judge and social reformer (d. 1934)
1870 - Winthrop Ames, American theatrical director (d. 1937)
1871 - Cornelis J "Cor" van Ast, actor/director (Ghost Hotel)
1874 - Joe Gans, American boxer (d. 1910)
1876 - Princess Victoria Melita of Edinburgh and Saxe-Coburg and Gotha, Grand Duchess of Hesse (d. 1936)
1877 - Harley Granville-Barker, London, dramatist/producer/critic
1878 - Georg Kaiser, writer
1880 - Leonard S Woolf, English author/husband of Virginia Woolf
1880 - Elsie J. Oxenham, British children's author (d. 1960)
262nd Pope John XXIII262nd Pope John XXIII (1881) 1881 - Pope John XXIII [Angelo Roncalli], Bergamo Italy, 261st pope (1958-63)
1881 - Peder Gram, composer
1883 - Percy Marmont, London England, actor (Capt Apache)
1883 - Harvey Spencer Lewis, American mystic (d. 1939)
1886 - Percy Holmes, cricketer (Engl, 555 partners with Sutcliffe for Yorks)
1886 - Rex Maupin, St Joseph Mo, orchestra leader (Tin Pan Alley TV)
1887 - Nikolai Vavilov, Russian geneticist (d. 1943)
1890 - Isaac Rosenberg, English war poet and artist (d. 1918)
1895 - Anastas I Mikoyan, Armenia, member of Supreme Soviet
1895 - Ludvik Svoboda, Czech general/politician
1895 - Wilhelm Kempff, Juterbog Germany, pianist (Unter dem Zimbelstern)
1895 - Helen Hooven Santmyer, American writer (d. 1986)
1896 - Virgil Thomson, KC Mo, composer/music critic (4 Saints in 3 Acts)
1899 - Vera Reynolds, Richmond VA, silent screen actress (Lawless Woman)
1899 - William R Burnett, US, author (Little Caesar)
1900 - Arthur Schwartz, composer (Girl from Paris, Excuse my Dust)
1900 - Helen Gahagan Douglas, Nixon's 1st opponent/(Rep-D-Ca)
1900 - Rudolf Höß, commandant of the Auschwitz concentration camp (d. 1947)
1901 - Tibor Serly, Losonc Hungary, violinist/composer (American Elegy)
1901 - Arthur Liebehenschel, Commandant of Auschwitz concentration camp (d. 1948)
1902 - Eddie Shore, Boston Bruins (#2), hall of famer
1903 - Martin Soames, traveller
1903 - William Dehart Hubbard, Cin Ohio, long jumper (Olympic-gold-1924)
1904 - Herbert Reynolds Inch, composer
1904 - Jessie Royce Landis, [Medbury], Chicago, actress (North by Northwest)
1904 - Lillian Copeland, US discus thrower (Olympic-gold-1932)
1904 - Ba Jin, Chinese novelist (d. 2005)
1904 - Toni Ortelli, Italian composer and alpinist (d. 2000)
1907 - John Stuart Hindmarsh, British racing driver and aviator (d. 1938)
1909 - Hugh Davson, physiologist/writer
1909 - Manny Martindale, cricketer (fiery WI pace bowler of 30's)
1910 - Leon Poliakov, historian
1911 - Roelof Frankot, Dutch painter (d. 1984)
1913 - Jack Davies, screenwriter
1913 - Lewis Thomas, American physician and essayist (d. 1993)
Baseball Player Joe DiMaggioBaseball Player Joe DiMaggio (1914) 1914 - "Joltin'" Joe DiMaggio, Yankee Clipper (56 game hitting streak), (d. 1999)
1914 - Eddie Boyd, blues vocal/pianist (Mississippi)
1914 - Léon Zitrone, Russian-born French journalist and television host (d. 1995)
1915 - Augusto Pinochet, general/president (Chile)
1915 - George Mudie, cricketer (WI all-rounder in one Test 1935, 5 & 3-40)
1915 - Ron Hamence, cricketer (Australian batsman post-WWII)
1919 - Chaim Pearl, rabbi
1920 - Ricardo Montalban, Mexican actor (Fantasy Island, Star Trek II, Naked Gun)
1920 - Tuanku Syed Putra ibni Almarhum Syed Hassan Jamalullail, King of Malaysia (d. 2000)
1920 - Noel Neill, American actress
1922 - Ilja Hurnik, composer
1922 - Gloria Lasso, French-Spanish singer (d. 2005)
1923 - Jaap van Meekren, Dutch TV host (AVRO/RTL4)
1923 - Mauno Koivisto, president of Finland (1982-94)
1924 - Paul Desmond, US jazz saxophonist
1924 - Tui St George Tucker, composer
1924 - Takaaki Yoshimoto, Japanese poet, critic, and philosopher.
1925 - Jose Napoleon Duarte, president El Salvador
1926 - Jeffrey Hunter, New Orleans, Louisiana, American actor (Star Trek Cage, The Searchers)
1926 - Murray Schisgal, playwright (Luv)
1926 - Poul [William] Anderson, US, sci-fi author (7 Hugos, Mirkheim)
1928 - James "Jimmy" Johnson, US gospel/blues singer/guitarist
1929 - Jack Hogan, Chapel Hill NC, ator (Combat, Adam 12, Sierra)
1929 - Theo Bruins, Dutch pianist/composer (Sei Studii)
1931 - Dickie Jeeps, English rugby international/chairman Sports Council
1933 - Kathryn Grant Crosby, Houston Texas, actress (Mr Cory, Big Circus)
1933 - Krzysztof Penderecki, Polish composer (Die Teufel von Loudon)
1933 - Lenny Moore, NFL back (Baltimore Colts)
1933 - Ramiro Cortes, composer
1933 - Rene Enriquez, SF California, actor (Ray Calletano-Hill Street Blues)
1936 - Matt Clark, Washington DC, actor/director (Return to Oz, Horror Show)
1936 - Trisha Brown, American choreographer and dancer
1938 - John "Jack" Baines, mountaineering publisher
1939 - Martin Feldstein, economist (1977 John Bates Clark Medal)
1939 - Rosanna Schiaffino, Genoa Italy, actress (Minotaur, Mazzabubu)
1940 - Percy Sledge, soul singer (When A Man Loves A Woman)
1940 - Richard Furrer, Worgl Germany, astronaut (STS 22)
1940 - Joe Gibbs, American football coach
1941 - Riaz Ahmed Gohar Shahi, Indian Muslim Sufi, author, spiritual leader (d. 2001)
1942 - Rosa Von Praunheim, [Holger Mischwitzky], Riga Latvia, dir (Affengeil)
1942 - Tracey Walter, Jersey City NJ, actor (Best of the West)
1943 - Roy Lynes, rocker (Status Quo)
1944 - Ben Stein, American actor
1945 - George Webster, American football player (d. 2007)
1945 - Patrick Nagel, American artist (d. 1984)
1947 - John Larroquette, New Orleans LA, actor (Dan Fielding-Night Court)
1947 - Jonathan Kaplan, Paris France, director (Heart Like a Wheel)
1947 - Linda Laflamme, rocker
1947 - Val Fuentes, rocker (It's A Beautiful Day)
1947 - Tracey Walter, American actor
1948 - Storm Field, [Elliot], NY, weatherman (WABC TV, WCBS TV)
1948 - Jacques P. Dupuis, French Canadian politician
1949 - Kerry O'Keeffe, cricketer (Australian leg-spinner 1971-77)
1949 - Rita Jenrette, San Antonio Tx, wife of Rep John Jenrette (D-SC)
1949 - [Boris] Alexander Godunov, Sakhalin USSR, dancer/actor (Die Hard)
1950 - Alexis Wright, Australian author
1951 - Bucky Dent, all star shortstop (Chicago White Sox, NY Yankees)
1951 - Johnny Rep, Dutch soccer player
1951 - Bill Morrissey, American musician
1951 - Arturo Pérez Reverte, Spanish novelist and war reporter
1952 - Amelia Rorer, LPGA golfer
1952 - Ernest Harden Jr, Detroit Mich, actor (Marcus-Jeffersons)
1952 - Imran Khan Niazi, cricketer (Pakistan's greatest all-rounder) and politician
1952 - John Lynch, American politician current governor of New Hampshire
1953 - Monique St Pierre, Weisbaden Germany, playmate of year (Nov, 1978)
1953 - Jeffrey Skilling, American former CEO of Enron
1955 - Bruno Tonioli, Italian born British dancer
1956 - Ena Heese, South African costume designer (Willem of Orange)
1956 - Liana Vicens, Puerto Rico, 100m breaststroke (Olympics 1968)
1956 - Hélène Goudin, Swedish politician
1957 - Chico Walker, baseball player
1957 - Bob Ehrlich, Jr., former Maryland governor
1958 - Gary Coveyou, rocker
1959 - Steve Rothery, Brampton, guitarist, (Marillion-Clutching at Straws)
1959 - Charles Kennedy, British politician
1960 - Amy Grant, Augusta, Georgia, American gospel/rock singer (Glory of Love, Baby Baby)
Publisher and Lawyer John F. Kennedy Jr.Publisher and Lawyer John F. Kennedy Jr. (1960) 1960 - John F Kennedy Jr, NYC, lawyer, magazine publisher (George) and son of JFK
1960 - Kasey Smith, Queens NY, heavy metal artist (Danger Danger-Screw It)
1960 - Mary Ostergren, St Paul Minn, biathelete (Olympics-1994)
1961 - Amy Gibson, actress (General Hospital)
1961 - Kenny Monday, Tulsa Oklahoma, 163 lbs freestyles wrestler (Oly-88, 92, 96)
1962 - Gilbert Delorme, Canadian ice hockey player
1963 - Bernie Kosar, NFL quarterback (Miami Dolphins, Cleveland Browns)
1963 - Steve Ave, St Germain Enlay France, US 1500m runner
1963 - Kevin Chamberlin, American actor
1963 - Holly Cole, Canadian jazz singer
1964 - Dan Saleaumua, NFL defensive tackle (KC Chiefs, Seattle Seahawks)
1964 - Nolan Jay Henke, Battle Creek MI, PGA golfer (1990 BC Open)
1964 - Wendy Wyland, Jackson Mich, platform diver (Olympic-bronze-1984)
1964 - Mark Lanegan, American musician (Screaming Trees)
1965 - Anthony Newman, NFL safety (New Orleans Saints)
1965 - Cris Carter, NFL wide receiver (Minnesota Vikings)
1965 - Jeff Norton, Acton, NHL defenseman (Edmonton Oilers)
1965 - Mike Gebhardt, Columbus Ohio, mistral yachter (Olympics-6th-1996)
1965 - Yasmin "Yaz" Farooq, Waupun Wisc, rower (Olympics-4th-92, 96)
1965 - Dougray Scott, Scottish television and film actor
1966 - Mark Whiten, Pensacola FL, outfielder (Atlanta Braves, NY Yankees)
1966 - Stacy Lattisaw, Wash DC, disco singer (Million Dollar Baby)
1966 - Tim Armstrong, American musician (Rancid and The Transplants)
1967 - Andrea Stinson, WNBA guard (Charlotte Sting)
1967 - Anthony Nesty, swimmer (won Suriname's 1st gold olympic medal)
1967 - Curtis Baldwin, Los Angeles California, actor (Calvin-227)
1967 - Kazuya Nakai, Japanese voice actor
1967 - Gregg Turkington, American comedian (as Neil Hamburger) and musician
1968 - John Johnstone, Liverpool NY, pitcher (Houston Astros)
1968 - Jory Husain, Milwaukee Wisc, actor (Jawaharial-Head of the Class)
1968 - Erick Sermon, American rap music artist
1969 - Anthony Peeler, NBA guard (LA Lakers, Vancouver Grizzlies)
1969 - Donald Reynolds, WLAF defensive tackle (Frankfurt Galaxy)
1969 - Jacqueline Hennessy, Edmonton, actress (Dead Ringers)
1969 - Jillian Hennessy, Edmonton, twin actress (Claire-Law & Order, Paper)
1970 - Purvis Hunt, NFL/WLAF guard (Houston Oilers, Scottish Claymores)
1970 - Saskia Sibilo, Miss Suriname (1990)
1970 - Shane Pahukoa, NFL safety (NO Saints)
Actress Christina ApplegateActress Christina Applegate (1971) 1971 - Christina Applegate, Hollywood, actress (Kelly-Married With Children)
1972 - Kevin Han, Shanghai China, US badminton player (Olympics-96)
1972 - Petteri Nummelin, Turku FIN, hockey defenseman (Team Finland)
1973 - Erick Strickland, NBA guard (Dallas Mavericks)
1973 - Yatil Green, wide receiver (Miami Dolphins)
1974 - Cynthia Geyn Brown, San Jose CA, playmate (May, 1995)
1976 - Donovan McNabb, American football player
1976 - Clint Mathis, American soccer player
1977 - Guillermo Cañas, Argentine tennis player
1977 - Marcus Marshall, Australian racing driver
1978 - Lauren Hewitt, Australian 100m/200m runner (Olympics-96)
1978 - Laurie Miller, Miss Alaska Teen USA (1997)
1978 - Ringo Shiina, Japanese musician
1979 - Thea Gilmore, British songwriter
1979 - Michael Lehan, American National Football League player
1980 - Kushan Liyanarachchi, Sri Lankan, prominent Live Buddhism Practitioner
1980 - Josh Lomberger, American professional wrestling backstage interviewer
1980 - Aaron Mokoena, South African soccer player
Twin daughter of US President George W. Bush Barbara Pierce BushTwin daughter of US President George W. Bush Barbara Pierce Bush (1981) 1981 - Barbara and Jenna Bush, twin daughters of U.S. President George W. Bush
1981 - Xabi Alonso, Spanish international footballer
1981 - Mauricio Rua, Brazilian Mixed Martial Artist
1981 - Jared Jeffries, American basketball player
1983 - Joey Chestnut, American champion competitive eater
1983 - Kirsty Crawford, Scottish singer/songwriter
1984 - Gaspard Ulliel, French actor
1986 - Craig Gardner, English footballer
1986 - Amber Hagerman, American kidnapping and murder victim, basis of the Amber Alert system (d. 1996)
1986 - Katie Cassidy, American singer and actress
1990 - Yasmin van der Meer, 15 millionth Netherlander

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą