Gimimo diena ir kortos

Gimimo diena ir kortos

2013 m. lapkričio 27 d., trečiadienis

lapkričio 28 dieną gimusių korta

JAUSMINIŲ NUOTYKIŲ IEŠKOTOJAI



ČIRVŲ PENKIAAKĖS ASMENYBĖS APIBŪDINIMAS

Visoms penkiaakėms, norinčioms sulaukti ilgiau trunkančios sėkmės, reikia šiek tiek aprimti. Čirvų penkiaakė - ne išimtis. Jos karmos korta būgnų ketvirtakė mums sako, jog gana opi jų problema - saugumas. Šių žmonių baimės priežastys visų pirma yra finansinės. Uolus darbas ir pasirinktos krypties laikymasis visada atneš sėkmę. Klausimas tik tas, ar jie sugebės pakankamai ilgai išbūti vienoje vietoje, kol sulauks atlygio. Daugeliui pavyksta tai padaryti, nors ir nelengvai. Čirvų penkiaakė trokšta patirti viską, ką gali suteikti meilė ir pinigai. Tačiau ar tai įmanoma įstrigus vienoje vietoje, didžiulę laiko dalį skiriant tam pačiam darbui? Todėl reikia rinktis profesiją, susijusią su kelionėmis. Kelionės joms kuo puikiausiai tinka. Šie žmonės yra pasiruošę vykti į visas keturias puses.
Čirvų penkiaakės valdomą dieną gimę asmenys ieško įvairovės - jie trokšta išgyventi naujus ir kitoniškus santykius. Dabartiniai jų santykiai paprastai tėra dar viena nauja patirtis. Vos pasisotins jausmais, jie greičiausiai nedvejodami leisis į naujas paieškas. Tačiau kartais šis potyrių troškulys gali būti numalšintas keliaujant bei lankant svetimas šalis - tada naujų įspūdžių jie patiria tokiu būdu. Be meilės santykių, čirvai taip pat simbolizuoja namus ir šeimą. Trokšdami naujovių, šios kortos valdomą dieną gimę žmonės gali sukurti šeimos židinį ir užsienyje.
Antroji čirvų penkiaakės karmos korta yra kryžių penkiaakė, o jų Saturno korta gyvenimo kelyje - būgnų penkiaakė. Dėl šios priežasties jos dažniausiai bus didesnės nenuoramos už kitas penkiaakes. Jų gyvenimo kelyje apskritai tėra vos kelios lyginės kortos. Iš to mes galime suprasti, kad čirvų penkiaakės - kūrybingos, nuolat keliaujančios asmenybės. Daugelis iš jų turi meninių talentų, kuriuos gali išreikšti arba profesionaliai, arba namų veikloje su mylimaisiais. Taip pat jos apdovanotos gebėjimu suvokti dvasines idėjas, o kai kurios - unikaliu protu, pavyzdžiui, fotografine atmintimi ar ypatingais matematiniais gabumais.
Apskritai tokia nelyginių kortų gausa simbolizuoja bėdas, kurios turi būti sprendžiamos dvasiniais metodais. Pavyzdžiui, dvi devynakės (Marso ir Plutono kortos) rodo, kad, norėdami ką nors gauti, šie žmonės neretai turi išsižadėti asmeninių aistrų bei troškimų. Bandydami priversti ką nors vykti pagal jų valią, jie dažniausiai nusivilia. Tačiau vos „paleidžia vadeles^, viskas pradeda klostytis sėkmingai. Su tokiu reiškiniu tenka susidurti asmenims, kurių gyvenimo kelyje yra daug nelyginių kortų. Tai padeda jiems mokytis ir šį tą suprasti. Galiausiai čirvų penkiaakė išmoksta vadovautis tikėjimu, kurį simbolizuoja jų kosminio atlygio korta pikų septynakė. Šie žmonės įsisąmonina, kad eidami jiems skirtu keliu ir likdami ištikimi sau, jie įgauna trokštamą išmintį, o kartu dažnai atsiranda ir atsakomybė dalintis ja su kitais. Daug šių žmonių tampa puikiais mokytojais, jų mokymas būna grįstas išmintimi ir tiesiogine patirtimi.

KAI KURIE ČIRVŲ PENKIAAKĖS MEILĖS SANTYKIŲ YPATUMAI

Čirvų penkiaakė meilės reikaluose yra šiek tiek nepastovi ir tam tikru savo gyvenimo metu suvokia, kad meilėje jai reikia bent kiek laisvės. Sėkmingus santykius šie žmonės gali užmegzti su tomis kortomis, kurios taip pat vertina laisvę ir individualybės raišką, įsipareigojimų čirvų penkiaakė, kaip ir visos kitos penkiaakės, bijo - tai, jų įsitikinimu, atima galimybę regėti pasaulį. Nors gali sėkmingai susituokti, dauguma jų laimingiausios bus likusios vienos ar palaikydamos santykius, suteikiančius daugybę erdvės bei laisvės.
Čirvų penkiaakės gyvenimo kelyje yra ir stipri Veneros korta - pikų triakė. Dėl šios kortos įtakos joms patinka kūrybiška saviraiška, jas traukia tokių pat pomėgių turintys žmonės, nors meilės santykiuose patinka įvairovė. Kai kurioms iš jų žolė visada atrodys žalesnė kur nors kitur arba jos jaus poreikį bendrauti su daugiau nei vienu partneriu.
Meilės santykių su čirvų penkiaake pabaiga (jei ji ateina) paprastai būna karti ir paini, ją dažnai lydi pyktis ir apmaudas. Teisminiame skyrybų procese šie žmonės retai kada laimi - tai leidžia suprasti jų Marso korta čirvų devynakė. Kitaip galėtų būti nebent tada, jei jie atsisakytų visų asmeninių troškimų. Tie, kuriems tenka išgyventi tokias skausmingas skyrybas, gali nuspręsti daugiau niekada nebandyti laimės šioje srityje ir visą likusį gyvenimą likti vieniši. Jų meilės santykių kelias yra dvasinis, o tai reiškia, kad sėkmė ateis tik ugdantis tikėjimą ir atsisakant asmeninių prisirišimų, kurių šaknys - baimė arba pyktis. Devynakė simbolizuoja pergalę dvasinėje plotmėje ir dieviškos meilės pojūtį. Tai viena iš nedaugelio kortų, kurioms įmanoma tai patirti.



RYŠIŲ TARP ASMENYBĖS KORTŲ BENDRYBĖS

Vyriškos lyties čirvų penkiaakei gera pora būtų būgnų rūšies moteris, o draugiškus ryšius šie asmenys dažnai palaiko su pikų rūšies moterimis. Moteriškos lyties čirvų penkiaakes sužavi jaunesni kryžių rūšies vyrai, tačiau palankesnius santykius jos turbūt užmegztų su būgnų rūšies vyrais.

NERIMSTANTI ČIRVŲ PENKIAAKĖS ŠIRDIS

Savo gimimo kortos ir kortų, esančių mūsų kasmetinėse išklotinėse, energijas visada galime išreikšti daugiau nei vienu būdu. Čirvų penkiaakės valdomą dieną gimęs asmuo - ne išimtis. Kiekvienas kortas tyrinėjantis žmogus nesunkiai gali įsivaizduoti, kokios šios apraiškos yra. Štai kasmetinėje išklotinėje čirvų penkiaake gali reikšti skyrybas. Tad nejaugi ji pasmerkta skyryboms? Nebūtinai. Vis dėlto yra daugybė čirvų penkiaakių, kurios keičia ir keičia partnerius. O kodėl, beje, jos turėtų elgtis kitaip? Jų gyvenimo misija dažnai yra patirti skirtingų santykių tipus. Kiekvieną penkiaakę galima pavadinti asmeniu, kaupiančiu potyrius. Kadangi patyrimas mums suteikia išminties, dauguma penkiaakių galiausiai tampa labai išmintingais žmonėmis ir visai galimas daiktas, kad šių asmenų siela nukreipė juos įsikūnyti tokiais pavidalais dėl visiškai aiškaus tikslo - kad įgytų išminties, kurią gali suteikti tik tiesioginė patirtis.
Asmuo, kurio gimimo korta yra čirvų penkiaake, patyrimą kaupia bendraudamas ir draugaudamas su partneriu, susituokdamas, leisdamasis į meilės ryšius, išsiskirdamas bei išgyvendamas kitas su meile susijusias akimirkas. Pasitaiko tokių čirvų penkiaakių, kurios kartą susituokia, pragyvena su vyru ar žmona dvidešimt metų, tada išsiskiria ir daugiau apie vedybas nė negalvoja. Atrodo, tarsi šie žmonės būtų norėję išbandyti santuoką bei su ja susijusius įsipareigojimus. Tačiau kai tikslą pasiekia, jie atsisako šio vaidmens ir daugiau niekada jo nebevaidina. Įdomu pažymėti, kad dauguma penkiaakių niekada nejaučia sąžinės graužimo dėl savo praeities ar dabarties. Sprendimus jos daro visiškai blaiviu protu, nors kartais gali pasirodyti, kad daugelis jų tiesiog ignoruoja įprastą socialinę logiką.
Vis dėlto yra nemažai čirvų penkiaakių, ypač gimusių iki 1946 metų, kurios susituokė ir neišsiskyrė. Šie žmonės rado kitokį būdą išreikšti čirvų penkiaakės energiją - jų visuomeninį gyvenimą sudaro draugų ar šiaip pažinčių kaita. Jie nuolatos susipažįsta su naujais žmonėmis. Tai labai visuomeniški ir bendrauti mėgstantys žmonės - kur tik įkelia koją, jie visur tampa draugijos siela.
Tačiau gimusiuosius po 1960 metų galima pavadinti naujos rūšies atstovais. Dabar, kai mūsų kultūra daugiau ar mažiau toleruoja nevedybinius santykius, dauguma naujosios kartos čirvų penkiaakių yra dažnai partnerius mainantys keliauninkai. Jiems yra įprasta nuo vieno meilės romano ar santuokos pereiti prie kito. Šią čirvų penkiaakių energijos raišką galėtume laikyti pažangesne, nes ji ne tokia tradiciška kaip gimusiųjų iki 1946 metų. Vis dėlto stebint jaunesniąją kartą, galima aptikti ir kitų penkiaakės raiškos formų - ši raida ir toliau nesustos. Čirvų penkiaakės save išreikšti gali ir įvairiais kitais čia nepaminėtais būdais, bet aš tikiuosi, kad jūs sugebėtumėte jas atpažinti, jei susidurtumėte. Stebėdami penkiaakę, mes turime neužmiršti, kad pagrindinė jų veiksmų, kad ir kokie jie būtų, paskata - pasimėgauti. Joms tiesiog labai įdomu, koks pojūtis apima TAI darant. Patenkinusios šį poreikį, jos neišvengiamai leisis ieškoti naujų nuotykių. Jei tikrajai patirčiai prireiks trisdešimties metų santuokos, būtent tiek drauge jos ir gyvens. Jei patyrimui tereikia vienos nakties romano, to jos ir sieks. Jei įdėmiau pažvelgsime į jų kuriamas gyvenimo situacijas, suprasime, kokių išgyvenimų joms reikia, kad jų nerimstanti širdis taptų patenkinta.

ČIRVŲ PENKIAAKĖS

Vardadieniai

Egmontas – Eidenė – Eidenis – Gintenė – Gintenis – Gintilas – Gintilė – Jokūbas – Rimgauda – Rimgaudas – Rimgaudė – Rufas – Steponas – Vakarė

Šią dieną Lietuvoje

Gimimo dienos

Gimimo dienos Lietuvoje

Mirtys

Mirtys Lietuvoje

Šią dieną pasaulyje

Įvykiai

Gimimo dienos

Gimimo dienos pasaulyje

Mirtys

Mirtys pasaulyje
GARSENYBIŲ GIMTADIENIAI

·        HENRY WINKLER (1945 10 30), aktorius
·        ALAN KING (1927 12 26), komikas
·        RANDY NEWMAN (1943 11 28), dainininkas
·        CHARLES ATLAS (1893 10 30), sunkumų kilnotojas
·        EZRA POUND (188510 30), poetas
·        PAUL SHAFFER (1949 11 28), banko valdytojas
·        CARLTON FISK (1947 12 26), beisbolininkas
·        PHIL SPECTOR (1940 12 26), muzikos prodiuseris
·        ED HARRIS (1950 11 28), aktorius
·        ROY TARPLEY (1964 1128), krepšininkas
·        OZZIE SMITH (1954 12 26), beisbolininkas


1 komentaras:

  1. Sveiki visi Tai puikus atsiliepimas, kuriuo turiu pasidalinti. Kaip Dr.Ogala išgelbėjo mane ir mano brolį nuo herpeso ligų, jis sprendžia rimtas problemas ir gydo bet kokias ligas. Daktaras Ogala po daugelio metų bandymo išgydė mane nuo herpeso mažiau nei per savaitę, jis puikus ir tikrai žino, ką daro. Aš rekomendavau visiems. Šis burtų metikas yra labai labai geras. Profesionalus, tikslus, nuoširdus ir labai patyręs. Ačiū už jūsų darbą! Dėkoju savo draugui, kad jis mane informavo. Turiu pasikalbėti su jumis apie savo problemas. Aš nesitikėjau momentinių rezultatų ir buvau pasirengęs laukti kelis mėnesius. Mano nuostabai ir nuostabai, po kelių dienų spenelio pradėjau matyti rezultatus. Mano broliui buvo diagnozuotas herpeso virusas. Jis sutvarkė visus įmanomus būdus, kaip išsigydyti, tačiau viskas pasistengė, kad viskas nutrūktų, tačiau po to, kai mes tarnavome dr. per kurjerių tarnybą jis išsiuntė vaistažoles nuo herpeso viruso ir davė žingsnis po žingsnio instrukcijas, kaip jį pritaikyti, kai mano brolis jį pritaikė, nurodydamas, kad jis per 3 savaites nuo gydymo buvo visiškai išgydytas, mes išties šaunu. Dr. Ogala yra labai rekomenduojamas. Tai tikras dalykas. Išbandykite ir nenusivilsite! REIKIA PAGALBOS? Susisiekite +2347049668119 arba paštu: Drogala02@gmail.com
    (1) Diabetas, 2) ŽIV AIDS,
    (3) Šlapimo takų infekcija,
    (4) B HEPATITAS, 5) IMPOTENCIJA,
    (6) NETEKIMAS / NETEKIMYBĖ
    (7) DIARRHEA, 8) ASTHMA, 9) JEI NORITE VAIKO
    (10 JEI NETEKAUJI ILGAI LOVOS ...

    AtsakytiPanaikinti