Gimimo diena ir kortos

Gimimo diena ir kortos

2013 m. lapkričio 28 d., ketvirtadienis

Lapkričio 29 dieną gimusių korta

Santuokos ir šeimos korta



ČIRVŲ KETVIRTAKĖS ASMENYBĖS  APIBŪDINIMAS

Štai mes turime pirmąją malkos ketvirtakę - pirmąją, siekiančią stabiliai įsikurti. Visa tai čirvų ketvirtakė bando atrasti santykiuose - arba intymiuose, arba draugiškuose. Šie žmonės meilę bei šeimą suvokia idealizuotai, o kai šie idealai pasirodo nepasiekiami, skausmas gali būti toks didelis, kad norėdami nusiraminti, jie turi nuo tos tikrovės pabėgti. Tačiau jeigu idealai derinami su objektyvia tiesa, šių žmonių šeimyninis bei intymusis gyvenimas gali būti tiesiog nuostabus ir kupinas pasitenkinimo. Jie jaučia vidinį pašaukimą padėti kitiems atsisakydami kai kurių asmeninių sumetimų. Taip elgdamiesi, jie patiria daugiau laimės, be to, mažiau jų svajonių virsta košmarais.

Daug čirvų ketvirtakių yra kitų globėjai. Bėdai prispyrus žmonės eina pas jas ieškoti meilės ir paramos. Pasitenkinimo jausmą jos patiria aplinkiniais rūpindamosi, dėl jų aukodamosi. Visi šie žmonės jaučia poreikį išreikšti save ir tai pasiekia tapę kokių nors grupių ar organizacijų mokytojais, renginių organizatoriais. Be to, kai kurie iš jų pasižymi mokslininko protu. Piniginiai reikalai jiems klostosi puikiai, o jeigu nesijaučia laimingi ir nėra produktyvūs, kaltinti turėtų tik save. Jiems būtina gyventi sveikai, nes šiai kortai labiau nei kitoms tiek fizinis, tiek emocinis piktnaudžiavimas niekada nesibaigia gerai.
Visos ketvirtakės gali būti valdingos, o čirvų ketvirtakė, norėdama išsaugoti svarbiausią savo gyvenime dalyką - šeimą, dažnai bandys kontroliuoti kitus šeimos narius. Jei persistengs, atėjus laikui išleisti vaikus į savarankišką gyvenimą kentės. Panašiai jos elgiasi net su draugais - neretai stengiasi išlaikyti aplink save tam tikrą žmonių ratą ir taip užsitikrinti asmeninį saugumą. Joms svarbu saugotis ir nepasiduoti savitarpei priklausomybei. Be to, ne visoms pasaulio būtybėms išties reikia tiek apsaugos bei globos, kaip gali pasirodyti čirvų ketvirtakei.
Čirvų ketvirtakės pasižymi stipria psichika, kuri - skiriant jai laiko - gali atnešti daug sėkmės. Dirbdamos jos ir naudojasi visais šiais savo gabumais - visai nesvarbu, ar suvokia tai sąmoningai. Didžiausios sėkmės jos gali tikėtis susitelkusios vienoje konkrečioje srityje ir lavindamosi.
Didelei čirvų ketvirtakės valdomą dieną gimusių žmonių daliai lemta tapti pasirinktos srities lyderiais. Kelyje į šią sėkmę paprastai jiems tenka susidurti su finansinėmis bei su valdžia susijusiomis problemomis. Šiame procese jiems svarbu savyje atrasti galių tuo pat metu išsaugant meilės bei paramos pagrindą.

KAI KURIE ČIRVŲ KETVIRTAKĖS MEILĖS SANTYKIŲ YPATUMAI

Čirvų ketvirtakės linkusios idealizuoti meilę ir šeimą, nors dažnai jų idealai būna per aukšti, kad galėtų atitikti tikrovę. Šios trapios meilės svajos dažnai skaudžiai dūžta atsitrenkusios į mūsų pasaulio tikrovę. Visa tai gali sukelti čirvų ketvirtakei stiprų skausmą ir neviltį. Vis dėlto šie žmonės yra mylintys bei stipriai atsidavę savo šeimai. Meilėje jiems lemta sulaukti tam tikrų išbandymų. Aukštus idealus jie pasieks išmokę pažvelgti į savo meilę dvasiškai. Čirvų ketvirtakės paprastai mėgstamos tarp vyrų ir turi tam tikros galios bei žavesio, kai randa kur save pritaikyti.

RYŠIŲ TARP ASMENYBĖS KORTŲ BENDRYBĖS

Vyriškos lyties čirvų ketvirtakės žino būdą, kaip užkariauti pikų rūšies moterų širdis, tačiau paprastai geresnius santykius jiems pavyksta užmegzti su būgnų rūšies moterimis. Moteriškos lyties čirvų ketvirtakėms gera pora yra kryžių rūšies vyrai, o draugauti joms sekasi su būgnų rūšies vyrais ir čirvų rūšies moterimis.

VĖŽIO ŽENKLO KORTA

Čirvų ketvirtakė labiau nei bet kuri kita ketvirtakė simbolizuoja namus ir šeimą - dalykus, susijusius su astrologiniu Vėžio ženklu. Sis zodiako ženklas valdo ketvirtąjį būstą. Taigi turime reikalų su namais, šeima, motina, globa ir apsauga. Visa tai ryškiai atsispindi čirvų ketvirtakės būde. Labai didelė tikimybė, kad, pažvelgę į jų gimimo horoskopą, aptiksime stiprų Vėžio ženklą, Mėnulį ar palankius ketvirtojo būsto aspektus.
Šie žmonės yra namų ir šeimos institucijos saugotojai, jie auklėja ir prižiūri savo vaikus nekreipdami dėmesio į tai, kokie tie vaikai yra. Jei turite artimą draugą ar bendradarbį, gimusį čirvų ketvirtakės valdomą dieną, nesvarbu, vyras jis ar moteris, šis asmuo elgsis su jumis taip, lyg būtumėte jo vaikas. Čirvų ketvirtakės globa - aiškiai moteriška savybė, dėl kurios šie asmenys įgauna panašumų su dama: ji taip pat pasižymi tokiu bruožu.
Polinkis globoti bei auklėti kitus kartais gali sukelti sunkumų. Čirvų ketvirtakė paprastai stengiasi išlaikyti aplink save nedidelį būrelį čirvų rūšies žmonių, kuriuos ši korta simbolizuoja. Pagrindinė jų apsaugos sistemos dalis yra žmonės. Kai vienas ar daugiau svarbių jiems žmonių dėl kokios nors priežasties turi išvykti kitur, mažiau nuovoki čirvų ketvirtakė gali bandyti juos sulaikyti: ji net nesupras, kad šitaip elgtis ją skatina baimė prarasti saugumo pojūtį. Čirvų ketvirtakė valdo tik tris dienas metuose. Viena iš jų priklauso Ožiaragio, kita - Šaulio, trečia — Skorpiono (Visų šventųjų dienos išvakarės - Helovinas) ženklui. Žmonės, gimę pastarąją dieną, bus labiausiai linkę valdyti, nes Skorpionas apskritai pasižymi valdingumu. Kadangi abi po Skorpiono ženklu gimusios čirvų ketvirtakės valdančiosios planetos kortos yra aštuonakės (taip pat su valdžia ir valdymu susijusios kortos), galime suprasti, kad ši čirvų ketvirtakė, norėdama išlaikyti savo apsaugos sistemą, greičiausiai naudos „valdymo" taktiką. Po Skorpiono ženklu gimusi čirvų ketvirtakė turi daugiausia galios ir gali nukreipti ją geram tikslui arba ja piktnaudžiauti. Taigi šiems asmenims tenka didžiulė atsakomybė įsisąmoninti tai ir neleisti baimėms jiems įsakinėti.
Vis dėlto paprastai čirvų ketvirtakės yra idealūs tėvai. Vaikystėje atžalos iš jų sulaukia daug meilės ir rūpesčio, todėl auga stiprios ir sveikos. Čirvų ketvirtakės visiems mums primena saugumo, tokio būtino augančiam vaikui, svarbą.

Šventės

  • Tarptautinė solidarumo su Palestinos tauta diena.

Vardadieniai

Butvydė – Daujotas – Saturnas – Saturninas

Šią dieną Lietuvoje

Įvykiai

Gimimo dienos

Gimimo dienos Lietuvoje

Mirtys

Mirtys Lietuvoje

Šią dieną pasaulyje

Įvykiai

Gimimo dienos

Gimimo dienos pasaulyje

Mirtys

Mirtys pasaulyje
ČIRVŲ KETVIRTAKĖS

GARSENYBIŲ GIMTADIENIAI

·        GERARD DEPARDIEU (1948 12 27), aktorius
·        JOHN AMOS (1941 12 27), aktorius
·        DIANE LADD (1932 11 29), aktorė
·        JOHANNES KEPLER (1571 12 27), astronomas
·        JANE PAULEY (1950 10 31), diktorius
·        DAN RATHER (1931 10 31), diktorius
·        LOUISA MAYALCOTT (1832 11 29), rašytoja
·        GARRY SHANDLING (1949 11 29), komikas
·        LOUIS PASTEUR (1822 12 27), chemikas
·        MICHAEL COLLINS (1931 10 31), astronautas
·        DAVID OGDEN STIERS (1942 11 29), aktorius
·        CATHY MORIARTY (1960 11 29), aktorė
·        PAUL SIMON (1928 11 29), JAV senatorius

·     

1 komentaras:

  1. Sveiki visi Tai puikus atsiliepimas, kuriuo turiu pasidalinti. Kaip Dr.Ogala išgelbėjo mane ir mano brolį nuo herpeso ligų, jis sprendžia rimtas problemas ir gydo bet kokias ligas. Daktaras Ogala po daugelio metų bandymo išgydė mane nuo herpeso mažiau nei per savaitę, jis puikus ir tikrai žino, ką daro. Aš rekomendavau visiems. Šis burtų metikas yra labai labai geras. Profesionalus, tikslus, nuoširdus ir labai patyręs. Ačiū už jūsų darbą! Dėkoju savo draugui, kad jis mane informavo. Turiu pasikalbėti su jumis apie savo problemas. Aš nesitikėjau momentinių rezultatų ir buvau pasirengęs laukti kelis mėnesius. Mano nuostabai ir nuostabai, po kelių dienų spenelio pradėjau matyti rezultatus. Mano broliui buvo diagnozuotas herpeso virusas. Jis sutvarkė visus įmanomus būdus, kaip išsigydyti, tačiau viskas pasistengė, kad viskas nutrūktų, tačiau po to, kai mes tarnavome dr. per kurjerių tarnybą jis išsiuntė vaistažoles nuo herpeso viruso ir davė žingsnis po žingsnio instrukcijas, kaip jį pritaikyti, kai mano brolis jį pritaikė, nurodydamas, kad jis per 3 savaites nuo gydymo buvo visiškai išgydytas, mes išties šaunu. Dr. Ogala yra labai rekomenduojamas. Tai tikras dalykas. Išbandykite ir nenusivilsite! REIKIA PAGALBOS? Susisiekite +2347049668119 arba paštu: Drogala02@gmail.com
    (1) Diabetas, 2) ŽIV AIDS,
    (3) Šlapimo takų infekcija,
    (4) B HEPATITAS, 5) IMPOTENCIJA,
    (6) NETEKIMAS / NETEKIMYBĖ
    (7) DIARRHEA, 8) ASTHMA, 9) JEI NORITE VAIKO
    (10 JEI NETEKAUJI ILGAI LOVOS ...

    AtsakytiPanaikinti