Gimimo diena ir kortos

Gimimo diena ir kortos

2014 m. rugpjūčio 7 d., ketvirtadienis

Rugpjūčio 3 gimusių korta

PALAIMINTOJI KORTA
  



BŪGNŲ DEŠIMTAKĖS ASMENYBĖS  APIBŪDINIMAS

Ši korta užima patį gyvenimo išklotinės vidurį, Jupiterio stulpelį ir eilutę, taigi iš visų pusių ją gaubia šios planetos palaiminimai. Iš esmės tai materialių gėrybių korta, nors visas galimybes išnaudoja tik nedaugelis jos dienomis gimusių žmonių. Be kita ko, visos būgnų dešimtakės yra apsaugotos nuo rimtesnių finansinių bėdų, jos visada galės džiaugtis bent šiokia tokia sėkme. O norėdamos išnaudoti aukščiausias galimybes, turi imtis verslo, geriausia - nuosavo. Būgnų dešimtakės puikiai nutuokia, kaip valdyti ir tvarkyti bet kokio dydžio verslą. Daug jų gauna nemažą palikimą arba turtingą sutuoktinį. Šie žmonės mėgsta būti dėmesio centre, ir tai visiškai atitinka kortos padėtį gyvenimo išklotinėje.
Galima būtų manyti, jog, apdovanoti tokiu palankiu likimu, šie žmonės turėtų būti labai dosnūs, tačiau taip būna ne visada. Daug jų visiškai susitelkia ties tuo, kaip uždirbus dar daugiau pinigų, ir tampa kietaširdžiais. Tačiau tarp jų rasime ir tokių, kurie įsiklauso, ką jiems sako intuicija, ir paskiria savo talentus bei lėšas pasaulio gerovei: šios būgnų dešimtakės išnaudoja savo karmos kortos kryžių damos teikiamus privalumus - intuiciją ir polinkį tarnauti kitiems. Visoms dešimtakėms gresia pavojus per daug prisirišti prie dalykų, susijusių su jų rūšimi. Būgnų dešimtakės atveju tai gali pasireikšti prisirišimu prie pinigų - kai kurios iš jų tampa itin savanaudiškos.

Kūrybingumas ir protiniai gabumai leidžia šios kortos dienomis gimusiems žmonėms sulaukti sėkmės užsiimant bet kokia veikla. Paprastai jie renkasi verslą ar finansus ir, kaip jau minėjome, sugeba susitvarkyti su bet kokio masto įmone. O jeigu būgnų dešimtakė ims domėtis dvasiniais dalykais, senatvėje jos sąmoningumas tik dar labiau išsiplės - priešingu atveju, atėjus gyvenimo rudeniui, ją kamuos abejonės ir baimės. Antrojoje gyvenimo pusėje didelė dalis šių žmonių atranda meninės saviraiškos būdus ir tai jiems labai padeda.

KAI KURIE BŪGNŲ DEŠIMTAKĖS MEILĖS SANTYKIŲ YPATUMAI

Būgnų dešimtakė karštai trokšta meilės ir artimų santykių. Tačiau iš praeitų gyvenimų ją lydi nelengva karma, kurią ji sudegina išgyvendama vienerias ar daugiau gana skausmingų skyrybų. Šią karmą ji susikūrė šiurkščiai palikusi mylimą žmogų. Taigi šiame gyvenime su ja greičiausiai bus pasielgta lygiai taip pat - to sulauks iš asmens, su kuriuo ji ne itin gražiai pasielgė praeityje.
Būgnų dešimtakei reikia meilės ir naujus santykius paprastai pradeda būtent ji. Tačiau norėdama laimingai susituokti, visų pirma ji turi susitvarkyti su savo pačios emociniu nepastovumu. Šie žmonės neretai patenka į aplinkybes, kai turi aukoti savo meilės poreikį dėl aukštesnių tikslų ar kad galėtų padėti kenčiantiesiems. Būgnų dešimtakė mokosi mylėti save ir savo vidinį vaiką. Atradusi šiuos vidinius saitus, ji tampa laimingesnė išoriniuose santykiuose.
Moteriškos lyties būgnų dešimtakei nederėtų leisti meilės santykiams tapti svarbesniais už darbą ir karjerą, išskyrus nebent kelis atvejus, kai su partneriu ją sieja puikus suderinamumas. Meilės gyvenime jos tyko daug sunkumų. Tai susiję su jų Saturno korta čirvų penkiaake ir liūdnai pagarsėjusia neryžtingumu meilės srityje asmenybės korta būgnų dama.

RYŠIŲ TARP ASMENYBĖS KORTŲ BENDRYBĖS

Būgnų dešimtakėms malonu bendrauti su čirvų rūšies vyrais, nors kai kuriais atvejais neišvengia ir išban dymų. Jos sulaukia palaiminimo iš kitų būgnų rūšies moterų, ypač užsiimančių verslu. Būgnų dešimtakių moterų ir daugumos kryžių rūšies vyrų suderinamumas yra labai geras.

BŪGNŲ DEŠIMTAKĖ IR MEILĖS PAIEŠKOS

Būgnų dešimtakės yra labdaringos, joms rūpi žmonijos gerovė, bet tarp šios kortos atstovų pasitaiko ir labai savanaudiškų bei egocentriškų asmenų. Kadangi ši korta užima pat\ gyvenimo išklotinės centrą, jos valdomomis dienomis gimę žmonės gali manyti, jog visas pasaulis sukasi apie juos ir jog jie yra verti nuolatinio aplinkinių dėmesio. Be to, būgnų dešimtakė gali būti įsitikinusi, kad yra apsaugota nuo bet kokių nemalonumų ir kad jaudintis nėra jokio reikalo. Save laiko itin svarbia, neeiline asmenybe. Būgnų dešimtakių Veneros korta gyvenimo išklotinėje yra čirvų tūzas, simbolizuojantis savęs pažinimo procesą. Troškimas būti mylimam neišvengiamai lemia konfliktą tarp egoizmo ir altruizmo. Santykiuose dažnai prireikia eiti į kompromisus, įsiklausyti į partnerio žodžius. O būgnų dešimtakė tokius kompromisus gali suprasti kaip skriaudą, nereikalingą auką. Daugeliui būgnų dešimtakių gyvenime ateina laikas, kai reikia rinktis: mylėti save arba savo partnerį. Cirvų penkiaakė, jų Saturno kdrta, beveik garantuoja, kad pasirinkti joms bus nelengva. Dažnai būgnų dešimtakei karma lemia išsiskirti su partneriu, ir nors pastarojo poelgiai daugeliui aplinkinių gali atrodyti žiaurūs, nuodugniau analizuodami jų santykius ir įvykius suvoksime, kad atsakomybė už nelemtas aplinkybes tenka būgnų dešimtakei. Be kita ko, čirvų penkiaakė reiškia asmeninę laisvę. Laisvės kaina būgnų dešimtakei yra gana didelė, nes ši korta jos gyvenimo kelyje užima Saturno, tai yra karminių skolų, padėtį. Įveikusi išbandymus ir gavusi laisvę būgnų dešimtakė nebenorės jos atsisakyti, paprastai stengsis visada palikti sau galimybę persigalvoti.
Aptariamos kortos gyvenimo kelyje yra dar vienas - Marso padėtį užimantis būgnų tūzas. Būgnų dešimtakę veikia net du tūzai, todėl gali atrodyti, kad ji susikoncentravusi tik į save, gobši ir perdėtai siekianti atkreipti kitų dėmesį. Tačiau iš tiesų jai tai yra būdas rasti save. Norėdama rasti gyvenimo prasmę, būgnų dešimtakė neišvengiamai turi nukreipti žvilgsnį vidun. Aplinkiniai gali tai laikyti savanaudiškumu, tačiau kito pasirinkimo ji neturi. Tiesą sakant, ieškodama prasmės viduje, ji sulaukia didžiausio gėrio.
Iš pirmosios jų karmos kortos kryžių damos suprantame, jog dauguma būgnų dešimtakių šiame gyvenime turi aukštesnį tikslą nei pinigų ar kitos nuosavybės kaupimas. Sis tikslas būna susijęs su meilės misija - pagalba kitiems žmonėms žiniomis bei tiesa. Susilietusios su šia slapta savo asmenybės puse, jos gali nuveikti nepaprastus darbus, pasiekti asmeninių bei profesinių laimėjimų aukštumas ir pasitenkinimą.

BŪGNŲ DEŠIMTAKĖS

GARSENYBIŲ GIMTADIENIAI

·         JAMES EARL JONES (1931 01 17), aktorius
·         MARTIN SHEEN (1940 08 03), aktorius
·         CHRIS FARLEY (1965 02 15), aktorius
·         CANDICE BERGEN (1946 05 09), aktorė
·         JESSICA TANDY (1909 06 07), aktorė
·         MUHAMMAD ALI (1942 01 17), boksininkas
·         LILY TOMLIN (1939 09 01), komike
·         JOEL GREY (1932 04 11), pramogininkas
·         TOM JONES (1940 06 07), dainininkas
·         SUSAN B. ANTHONY (1820 02 15), istorinė asmenybė
·         ETHEL KENNEDY (1928 04 11), Roberto Kenedžio žmona
·         NEIL SEDAKA (1939 03 13), dainininkas
·         TONY BENNETT (1926 08 03), dainininkas
·         BILLY JOEL (1949 05 09), muzikantas
·         MIKE WALLACE (1918 05 09), televizijos žurnalistas
·         OLEG CASSINI (1913 04 11), madų modeliuotojas
·         GWENDOLYN BROOKS (1940 06 07), poetė
·         PRINCE (1958 06 07), dainininkas
·         HUEY LEWIS (1951 07 05), dainininkas
·         ANNA KOURNIKOVA (1981 06 07), tenisininkė

·         DR. PHIL MCGRAW (1950 09 01), psichologas ir pokalbių šou vedėjas

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą