Gimimo diena ir kortos

Gimimo diena ir kortos

2014 m. rugpjūčio 12 d., antradienis

Rugpjūčio 12 gimusių korta

TROKŠTANTIEJI MEILĖS IR PINIGŲ



BŪGNŲ TŪZO ASMENYBĖS APIBŪDINIMAS

Šiai kortai įgimta aistra gali būti išreiškiama pačiais įvairiausiais būdais, tačiau jiems visada kyla sunkumų, kai bando vienu metu džiaugtis ir meile, ir pinigais (ar karjera). Turbūt taip yra dėl to, kad jie iš prigimties linkę susitelkti į vieną konkrečią kryptį, o visas kitas apleidžia. Tai būdinga tiek vyriškos, tiek moteriškos lyties būgnų tūzams.
Jie gali būti nekantrūs, savanaudiški, net gobšūs, tačiau gali būti ir patys dosniausi. Pagal gyvenimo išklotinę ši korta patiria Jupiterio ir Neptūno įtakas; Jupiteris kartais išplečia Neptūnui būdingus idealus ir labdaringumą iki kraštutinumų. Jie gali būti geraširdžiai ir aukoti savo laiką bei energiją tiems, nuo kurių sėkmė nusisuko. Jie myli gyvūnus ir negali susitaikyti, kad šalia kas nors kenčia. Stipri Neptūno įtaka gali priversti juos siekti aukštų idealų, daugelis iš jų aukoja dideles sumas kokiam nors garbingam reikalui. Būgnų tūzai dažnai save laiko gelbėtojais ir gali daug padaryti dėl savo draugų, šeimos narių, verslo partnerių, meilužių ar sutuoktinių. Tačiau Neptūno įtaka gali sukurti ir iliuziją, vedančią mus apgaulės keliu, iškreiptų idealų link. Jei taip, viskas priklauso nuo konkrečios asmenybės bruožų. Štai Polas Njumenas yra būgnų tūzas, paaukojęs labdarai daugiau nei 200 milijonų dolerių. Kita vertus, liūdnai pagarsėjęs Adolfas Hitleris taip pat manė, kad daro pasauliui gerą darbą, ir rado būdų, kaip pateisinti milijonų nekaltų žmonių skerdynes. Šios dvi asmenybės atstovauja priešingiems neptūniškojo idealizmo poliams. Taigi svajinga, optimistiška būgnų tūzų prigimtis gali būti išreiškiama labai skirtingais būdais.

Šie žmonės yra kūrybingi ir sugeba vienu metu dirbti du darbus. Kasdien jie sutinka naujų žmonių ir tai lemia didžiąją jų sėkmės dalį. Jie ambicingi, daugelis turi šiokių tokių aktorinių sugebėjimų. Jų darbas paprastai būna susijęs su kelionėmis, kurios teikia jiems daug džiaugsmo. Jų gyvenimas - nesibaigiantys telefono skambučiai, nuolatinis bendravimas įvairiausiomis formomis su tam tikrais veiklos protrūkiais. Kad ir ką darytų, būgnų tūzai įsitikinę, jog pasaulyje jie gyvena tam, kad dovanotų žmonijai dideles dovanas. Visi jie linkę į intuityvųjį pažinimą, daugelį jų savaime traukia metafizinė gyvenimo pusė. Jeigu pinigai ar valdžia netampa aukščiausiomis vertybėmis, šių žmonių gyvenimas paprastai yra kupinas pasitenkinimo ir laimėjimų.

KAI KURIE BŪGNŲ TŪZŲ MEILĖS SANTYKIŲ YPATUMAI

Kaip jau minėjome, būgnų tūzų meilės reikalus labiausiai apsunkina nesugebėjimas jų suderinti su karjera. Jų santykiai dažnai būna tolimi: su savo partneriu matosi gana retai, todėl jiems lieka daugybė laiko darbui, kuriam paprastai teikia didžiausią svarbą. Kitais atvejais šie žmonės su savo partneriais praleidžia daug laiko keliaudami. Dauguma būgnų tūzų bent kartą gyvenime labai aiškiai patiria, kaip svarbu būti kartu su partneriu, o ne už „jūrų marių“.
Būgnų tūzai patiria stiprią Neptūno (Žuvų ženklo) įtaką, kuri jų gyvenime perauga į asmeninius santykius. Nors jie įžvelgia savo partneryje aukščiausias vertybes ir natūraliai juo rūpinasi, šis kartais nesugeba pateisinti jų lūkesčių. Dėl to būgnų tūzas nusivilia ar pradeda irzti. Jam būtina išmokti atvirai kalbėtis apie savo poreikius, taip pat regėti kitus tokius, kokie jie iš tikrųjų yra. Nuoširdžiai bendraujant viskas tampa įmanoma.
Daug kas yra pareiškęs, kad vyrams, kurių gimimo korta yra būgnų tūzas, vesti nederėtų. Atrodo, kad nenustygstanti vienoje vietoje jų prigimtis labiau tinka įvairiems meilės romanams nei ilgalaikiams įsipareigojimams. Tačiau šį permainų troškimą galima pozityviai išnaudoti radus tobulą gyvenimo draugą, kuriam patiktų keliauti kartu. Taip būgnų tūzo asmenybės dalis, paprastai priverčianti jį leistis į įvairiausius meilės nuotykius, būtų patenkinta.

RYŠIŲ TARP ASMENYBĖS KORTŲ BENDRYBĖS

Moteriškos lyties būgnų tūzai visada gerai sutaria su kryžių rūšies vyrais, ypač tais, kurie savo veiksmus grindžia brandžiąja savo asmenybės puse. Visi būgnų tūzai turi daug būgnų rūšies draugių, tačiau santuokai rinktis būgnų rūšies žmogų nėra patartina. Vyriškos lyties būgnų tūzai galėtų geriau sutarti su čirvų rūšies moterimis. Tačiau pasakyti ką nors tiksliau galima būtų tik panagrinėjus kiekvieną atvejį atskirai.



BŪGNŲ TŪZŲ MEILĖS REIKALAI

Tai, kaip dažnai būgnų tūzas sukuria atstumą tarp savęs ir partnerio, net stebina. Su tuo yra susijusi jų Veneros korta čirvų penkiaakė. Visos penkiaakės turi Saulio savybių. Šaulys - tai nuotykių ieškotojo, mėgstančio keliauti ir trokštančio pamatyti pasaulį žmogaus ženklas. Atvejį, kai Veneros korta yra čirvų penkiaakė, galima būtų lyginti su Venera, esančia Saulio ženkle, arba devintame būste, taip pat su Jupiterio aspektu Venerai (Jupiteris valdo ir Šaulio ženklą bei devintą būstą). Daugumos būgnų tūzų asmeniniame gimimo horoskope galima aptikti kaip tik tokius astrologinius ryšius.
Šiaip ar taip, beveik visada būgnų tūzo asmeniniai santykiai yra kaip nors susiję su kelionėmis ar nuotoliais. Patys jie neretai įsimyli daug keliaujantį žmogų, kuris, savaime suprantama, namuose būna ne per dažniausiai. Neretai keliauja ir jie patys, o namuose lieka partneriai. Pasitaiko kraštutinumų, kai būgnų tūzai keliauja kartu su partneriais ar net suteikia jiems laisvę susitikinėti su kitais. Žodžiu, tarp jų ir artimiausio žmogaus įsiterpia tam tikras atstumas. Kartais šis atstumas gali būti visai palankus - jei abiem partneriams patinka toks bendravimas ir jei jie supranta tai kaip savo santykių dalį. Tačiau jei taip nėra, tai tampa tikra problema. Daugiausia šiuos dalykus lemia karminiai ypatumai, susiję su Venera Saulio ženkle.
Hilarionas knygoje „Astrologija ir daugiau" teigia, kad tie, kurių gimimo horoskope Venera yra Šaulio ženkle, į pasaulį ateina suvokti meilės ir draugystės vertės. Jo nuomone, tokie žmonės per gyvenimą užmegs keletą „tolimų" santykių ir juos skiriantis atstumas sukels šalia esančio gyvenimo draugo širdyje ilgesį. Šis ilgesys atsvers praeituose gyvenimuose suformuotą santykių modelį, pagal kurį šiam žmogui lemta retai matytis su partneriu. Tai ypač pasakytina apie būgnų tūzus. Pamažu jie įsisąmonina, kad svarbu yra ne tik mylėti, bet ir būti kartu su tuo žmogumi fiziškai bei emociškai. Kad perprastų šią pamoką, būgnų tūzai pradeda nuo tolimų santykių, tačiau anksčiau ar vėliau pakeičia savo vertybių sistemą ir sukuria sveikesnį bei harmoningesnį santykių modelį.

BŪGNŲ TŪZAI

GARSENYBIŲ GIMTADIENIAI

·         GLENN FREY (1948 11 06), dainininkas
·         ABE VIGODA (1921 02 24), aktorius
·         MICHAEL CUNNINGHAM (1952 11 06), rašytojas
·         GEORGE HAMILTON (1939 08 12), aktorius
·         JEFF BRIDGES (1949 12 04), aktorius
·         KARL MALDEN (1914 03 22), aktorius
·         PAUL NEWMAN (1925 01 26), aktorius
·         RYAN O'NEAL (1941 04 20), aktorius
·         ELLEN DEGENERES (1958 01 26), komike ir aktorė
·         JOEY LAWRENCE (1976 04 20), aktorius
·         MATT DAMON (1970 10 08), aktorius ir scenaristas
·         JESSICA LANGE (1949 04 20) aktorė
·         WAYNE GRETSKY (1961 01 26), ledo ritulio žvaigždė
·         ANGELA DAVIS (1944 01 26), Amerikos pilietinės teisės judėjimo vadovė
·         EDDIE VAN HALEN (1957 01 26), roko muzikantas
·         GERALD FORD (1913 07 14), buvęs JAV prezidentas
·         DOUGLAS MACARTHUR (1880 01 26), JAV kariuomenės generolas Antrojo pasaulinio karo metu
·         REBECCA ROMIJN-STAMOS (1972 11 06), aktorė
·         SALLY FIELD (1946 11 06), aktorė
·         ADOLF HITLER (1889 04 20), diktatorius
·         WILLIAM SHATNER (1931 03 22), aktorius
·         CHRIS O'DONNELL (1970 06 16), aktorius
·         ETHAN HAWKE (1970 11 06), aktorius
·         ANITA BAKER (1958 01 26), dainininkė
·         PETE SAMPRAS (1971 08 12), tenisininkas
·         ANDREW LLOYD WEBBER (1948 03 22), kompozitorius

·         JESSE JACKSON (1941 10 08), politikas

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą