Gimimo diena ir kortos

Gimimo diena ir kortos

2014 m. rugpjūčio 7 d., ketvirtadienis

Rugpjūčio 2 gimusių korta

Pardavėjų korta


BŪGNŲ BERNIUKO ASMENYBĖS APIBŪDINIMAS

Būgnų berniukas - pardavėjo korta. Šie žmonės įžvalgūs, protingi ir visada sugeba gerai uždirbti padedami savojo žavesio bei sąmojo. Jie labai savarankiški ir kūrybingi, vadovaujasi tiek instinktais, tiek protu. Būgnų berniukai gali pasiturimai bei sėkmingai gyventi, nes sugeba tvarkyti finansinius reikalus. Nedaugelis paklauso aukštesnių idealų šauksmo ir tampa savo rūšies karaliais. Prigimtiniai ekstrasensiniai gebėjimai gali nuvesti juos prie dvasinio sąmoningumo, tačiau dažnai jie per daug susikoncentravę į savo protą, kad tyrinėtų intuicijos, bene didžiausio savo talento, teikiamas galimybes.

Kai kurie būgnų berniukai pasirenka profesionalaus aiškiaregio kelią, o kitiems jau pats ryšys su visata gali kelti baimę. Bet kuriuo atveju dauguma jų pradeda naudotis intuicija sulaukę brandesnio amžiaus.
Būgnų berniukas - įkalbinėjimo meistras. Jis sulaukia sėkmės vadovaujamajame darbe, kuriame reikia būti žmonių priešakyje, taip pat gerai uždirba pramogų versle ar gydydamas žmones. Daugelis jų yra meniškos sielos, o kai kurie ypač gabūs kuriai nors meno šakai. Dažno būgnų berniuko širdyje slypi troškimas padaryti pasauliui ką nors gera. Vis dėlto berniuko prigimtis daro savo, ir visą gyvenimą toks žmogus gali praleisti flirtuodamas bei linksmindamasis.
Kadangi būgnų berniuką gyvenimo išklotinėje veikia Uranas ir Neptūnas, šie žmonės darbo atžvilgiu mėgsta pasilikti galimybę persigalvoti. Laisvė (Uranas) reiškia jiems labai daug, jie į ją dažnai žvelgia kaip į šventenybę (Neptūnas). Todėl neretai būgno berniuko dienomis gimę žmonės bando verstis privačia praktika ar pasirenka profesiją, kuri leistų jiems patiems laisvai planuoti dienotvarkę. Tai turbūt viena iš priežasčių, kodėl jie linkę rinktis prekybininko ar reklamos agento karjerą. O prilygti jiems šioje srityje, tiesą sakant, sugebės retas. Posakis apie pardavėją, įsiūliusį ledo kubelius eskimui, tikriausiai buvo sukurtas apie asmenį, gimusį būgnų berniuko valdomą dieną.
Didžiulė kūrybinė energija kiekvieną berniuką gali priversti pasielgti nebrandžiai ir nepatikimai, tačiau jo ketinimai bus geri net tada, kai jis nesugebės išpildyti, ką pažadėjęs. Jie mėgsta linksmintis ir net sulaukę senatvės išsaugo kai kuriuos jaunatviškus bruožus. Didelis pomėgis bendrauti daro juos geriausiais pardavėjais visoje kortų malkoje. Šiems žmonėms tiesiog privalu susirasti darbą, kur galėtų pozityviai panaudoti savo kūrybines galias ir kur būtų pripažinti jų talentai.

KAS KURIE BŪGNŲ BERNIUKO MEILĖS SANTYKIŲ YPATUMAI

Būgnų berniukai idealizuoja asmeninės laisvės sampratą ir tai labai dažnai trukdo jiems duoti ištikimybės įžadus. Jei paklausite apie tai, remdamasis aukštais asmeninės laisvės idealais, jis labai argumentuotai pagrįs savo gyvenimo būdą. Tačiau tiesa greičiausiai paprastesnė - jie tikrai bijo kainos, kurią tenka mokėti susituokus. Kaip minėjome, žodis „laisvė“ jiems ypatingas ir - pripažįsta jie tai ar ne - kaip tik su ja susiję klausimai sulaiko nuo ilgalaikių santykių.
Didžioji būgnų berniuko gyvenimo kelio kortų dalis (pradedant Merkurijaus ir baigiant Neptūno korta) gyvenimo išklotinėje užima Neptūno eilutę arba stulpelį. Neptūno korta jiems yra čirvų dama, simbolizuojanti pačią svajingiausią meilę. Taigi Neptūno energijos įtaka lemia, kad meilę šie žmonės nepaprastai idealizuoja. Būgnų berniukas gali tapti tobulu meilužiu ar sutuoktiniu. Kūrybinė energija kartais gimdo neįtikėtinas romantines fantazijas, tačiau jie gali stipriai kentėti, kai fantazijų objektai nesugeba prilygti tiems nuostabiems dalykams, kuriuos būgnų berniukai juose įžvelgia.

RYŠIŲ TARP ASMENYBĖS KORTŲ BENDRYBĖS

Vyriškos lyties būgnų berniukai pasvajoja apie čirvų rūšies moteris, o kryžių rūšies vyrų požiūriu, būgnų berniukai moterys - žavios, nors kartais teikia sunkumų.

JUNGTINĖS AMERIKOS VALSTIJOS - BŪGNŲ BERNIUKAS

Dauguma žmonių net nepagalvoja, kad jų šalis taip pat turi gimimo kortą, - tai yra tikra tiesa. Ją paanalizavę daug sužinosime apie mūsų kultūrą, administracinę bei politinę sistemą. Liepos 4-ąją* valdo būgnų berniukas, dažnai vadinamas „pardavėjo korta“. Šios kortos veikiami žmonės paprastai gabūs skelbti ar reklamuoti tai, kuo tiki, daug jų sulaukia sėkmės versdamiesi prekyba. Kita vertus, kai kurie iš jų neatsakingi ir gudrūs. Tačiau kaip galime tvirtinti, jog būgnų berniuko bruožai būdingi visai nacijai?
Visų pirma panagrinėkime kai kurias būgnų berniuko savybes. Iš esmės būgnų berniukas simbolizuoja įšventinimą į aukštesniąją vertybių sistemą. Labai tikėtina, kad būgnų berniuko valdomais metais aiškiai suvokiame, kas mums gyvenime tikrai prasminga. Štai staiga tarsi praregime ir pajuntame, kad žmonės ar daiktai, kurių labai troškome, mums nėra tokie svarbūs. Pavyzdžiui, žmogų kartais aplanko tvirtas suvokimas, kad pinigai - tai dar ne viskas, kad vertybių sąraše jie turi užleisti vietą kitiems dalykams. Taigi būgno berniuko įtaką patiriančio žmogaus ar visos šalies uždavinys - atėjus laikui išgyventi šį virsmą. Pažvelgę į jo gyvenimą, išvysime ir pačių niekingiausių, ir pačių tauriausių poelgių - tokiu būdu jis mokosi. Tai reiškia, kad būgnų berniukas gali būti didžiausias vagis, bet netikėtai pasikeisti ir atsisakyti visų materialių paskatų dėl kokio nors dvasinio idealo. Neretai kitos pasaulio šalys Jungtines Valstijas priskiria prie valstybių vagių, galinčių padaryti viską dėl visagalio dolerio. Kiekvienas rimtesnis tarptautinių santykių studentas jums pasakys, kad įsivelti į beveik visus karus, kuriuose dalyvavo, Ameriką pastūmėjo finansiniai sumetimai, o ne kokios kitos priežastys, apie kurias galima pasiskaityti spaudoje.
Būgnų berniukas gyvenimo išklotinėje užima Urano ir Neptūno padėtis. Šių dviejų planetų įtakų derinys gana įdomus. Kaip žinome, dabar mes esame Žuvų ir Vandenio epochų sandūroje. Pirmąją valdo Neptūnas, antrąją - Uranas. Iš to galime suprasti, jog Jungtinėms Valstijoms buvo lemta padėti pasauliui pereiti šį virsmą iš Žuvų kartos, kurią galima apibūdinti teiginiu „aš tikiu“', į Vandenio kartą, besiremiančią „aš žinau“ nuostata. Galima šį Urano ir Neptūno energijų derinį aiškinti ir kitaip. Tada būgnų berniukas simbolizuos asmeninės laisvės (Vandenis) idealą (Neptūnas). Juk JAV įkūrė žmonės, pabėgę nuo persekiojimų bei draudimų Europoje ir kituose pasaulio kraštuose. Kurdami naują valstybę, jie siekė, kad joje būtų galima džiaugtis kalbos ir religijos laisve. Taigi Jungtinės Valstijos - tokio tipo visuomenės pradininkės. Ir kaip matome, ši nauja valdymo sistema bei visuomenė yra lydima sėkmės. JAV dabar yra viena pažangiausių šalių pasaulyje. Daugumą mūsų technologinių laimėjimų galima sieti su Urano įtaka valstybės gimimo kortai būgnų berniukui.
Turėdamos tokią gimimo kortą, JAV visada bus susijusios su komerciniais ir finansiniais reikalais, o kai kurie jų gali būti užkulisiniai. Lygiai tą patį galima pasakyti ir apie būgnų berniuką žmogų. Turbūt galima kirsti lažybų, kad visi šios šalies santykiai su kitomis valstybėmis - ar tai būdų prekyba, ar karas - visada bus grįsti finansiniais interesais. Tačiau taip pat galime neabejoti, jog Jungtinės Valstijos visada pasisakys už asmenybės laisves. Kad ir koks epizodas būtų vaidinamas nacionalinio ar internacionalinio teatro scenoje, laisvės idealai visada bus branginami ir saugomi.

* Šią dieną 1776 m. buvo paskelbta JAV nepriklausomybė

BŪGNŲ BERNIUKAS

GARSENYBIŲ GIMTADIENIAI

·         GREGORY HINES (1946 02 14), aktorius ir šokėjas
·         OMAR SHARIF (1932 04 10), aktorius
·         PETER O'TOOLE (1932 08 02), aktorius
·         HALEY JOEL OSMENT (1988 04 10), aktorius
·         MELISSA GILBERT (1964 05 08), aktorė
·         LIZA MINNELLI (1946 03 12), pramogininkė
·         AL JARREAU (1940 0312), dainininkas
·         NEIL SIMON (1927 07 04), dainininkas
·         LOUIS ARMSTRONG (1900 07 04), dainininkas ir muzikantas
·         JAMES TAYLOR (1948 03 12), dainininkas ir dainų kūrėjas
·         DON MEREDITH (1938 04 10), sporto komentatorius
·         JOHN MADDEN (1936 04 10), sporto komentatorius
·         BJORN BORG (1956 06 06), tenisininkas
·         ABIGAILVAN BUREN (1918 07 04), straipsnių autorė

·         KATE MOSS (1974 01 16), manekenė

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą