Gimimo diena ir kortos

Gimimo diena ir kortos

2014 m. rugpjūčio 7 d., ketvirtadienis

Liepos 30 gimusių korta

Pasiaukojama meilė


ČIRVŲ BERNIUKO ASMENYBĖS APIBŪDINIMAS

Priklausydamas trijų fiksuotų kortų grupelei, čirvų berniukas turi tvirtą sampratą apie meilę. Taip pat jis įkūnija pasiaukojamos Kristaus meilės dvasią. Nors šios kortos dienomis gimusiems žmonėms nesvetimi berniuko bruožai (dėl to jie kartais pasielgia nebrandžiai ar klastingai), jie vadovaujasi išmintimi ir aukštesnėmis paskatomis. Vis dėlto šiems asmenims reikia saugotis, kad jų per daug neužvaldytų kankinio vaidmuo. Šie žmonės taip pat būna linkę vengti tikrovės, pasiklysti joje, tačiau tai greičiau išimtis, o ne taisyklė.
Meilė yra čirvų berniukų galia ir prigimtinė teisė. Į pasaulį jie atėjo tam, kad mylėtų kitus ir asmeniniu pavyzdžiu rodytų jiems kelią. Jie moka mylėti su karaliui būdingu kilniaširdiškumu ir kartą supratę, kad gyvenime jiems skirta vykdyti meilės misiją, ryžtingai prisiima atsakomybės naštą - tada jais galima tik žavėtis. Dažnas čirvų berniukas sugeba pasiaukoti - dėl kokio aukštesnio tikslo ar filosofijos gali atsisakyti asmeninio pasitenkinimo. Šie žmonės iš prigimties yra lyderiai, todėl paprastai pasirinktoje profesijoje sulaukia sėkmės. Jie yra pastovūs, jų teisingumo ir pareigos jausmai stiprūs. Ką nors pažadėję stengsis išpildyti, nebent viršų paimtų žemesnioji jų asmenybės dalis - „klastingasis berniukas “.
Kiekvienas, bendraujantis su čirvų berniuku, jaučia iš jo vidaus sklindančią šilumą, 3asiaukojimo dvasią. Tai padeda kilti j viršų visiems aplinkiniams žmonėms. Aukščiausią pasitenkinimą čirvų berniukai patiria stoję į dvasinį kelią ar užpildę savo gyvenimą bei darbą aukštesnėmis energijomis.

KAI KURIE ČIRVŲ BERNIUKO MEILĖS SANTYKIŲ YPATUMAI

Vien tai, kad čirvų berniukas - dvasinga korta, dar nereiškia, kad jam nebūdingos įprastos berniukų savybės. Jame kartais taip pat pabunda donžuanas, jaunatviškoji, žaismingoji šios kortos savybė. Jie taip pat jaučia pagundą leistis į meilės nuotykius - juk berniukai yra pati romantiškiausia malkos korta.
Pasiaukojamas čirvų berniuko būdas meilės santykius gali veikti tiek palankiai, tiek ne-palankiai - viskas priklauso nuo pačios asmenybės. Meilės reikaluose jie gabūs ir stiprūs, tačiau kartais pasielgia gana nebrandžiai ir tai gali pridaryti daug žalos. Dažnai meilę jie idealizuoja, turi savas nuostatas, filosofiją, kurios nepakeis niekas. Jei čirvų berniukas jus myli, sugebės dėl jūsų aukotis, galbūt būsite jų plano išgelbėti pasaulį dalimi.
Tačiau lygiai taip pat dėl šio gelbėtojo komplekso čirvų berniukas gali prikrėsti meilėje kvailysčių: tarkim, pasirinkti visiškai jo nevertą ar palūžusį partnerį vien tam, kad turėtų galimybę stebėti, kaip jo meilė gydo. Tai gali pasibaigti priklausomybe, aukos ir gelbėtojo tipo santykiais - dalykais, kurių pasekmės būna liūdnos.
Patyręs kelias nesėkmes meilėje, čirvų berniukas aiškiai suvokia, kokį skausmą ji gali sukelti, ir tampa atjaučiu bei mylinčiu partneriu. Jeigu čirvų berniukas atsiduoda kokiam aukštesniam tikslui (o tokių tarp jų daug), galite neabejoti - jis tikrai patikimas žmogus. Tada jį galima laikyti nekintamos ir patvarios meilės bei asmens, pasiruošusio pasiaukoti dėl mylimojo, jei tam būtų reikalas, pavyzdžiu.

RYŠIŲ TARP ASMENYBĖS KORTŲ BENDRYBĖS

Moteriškos lyties čirvų berniukui nėra išmintinga rinktis būgnų rūšies vyrą, puikiai tiks kiti čirvų dienomis gimę vyrai. Labai įtempti karminiai ryšiai juos sieja su pikų karaliumi ir kryžių aštuonake: jiems susitikus galios atsiras tiesiog per daug. Čirvų berniukai vyrai paprastai pridaro daug keblumų bet kokiai kryžių rūšies moteriai.

ČIRVŲ BERNIUKAS - GELBĖTOJAS AR KANKINYS?

Čirvų berniukas dažnai siejamas su Jėzumi Kristum, Žuvų epochos, kuri dabar artinasi prie pabaigos, gelbėtoju ir dvasiniu vedliu. Jis savo pavyzdžiu mokė meilės, kuri peržengia normalaus žmogaus patirtį. Tokia pasiaukojama meilė laikoma aukščiausia meilės forma, ją simbolizuoja Venera Žuvų ženkle. Neptūno energija (ši planeta valdo Žuvų ženklą) gali teikti tiek gėrį, tiek blogį – viskas priklauso nuo to, kaip bus naudojama. Mums stovint ant Vandenio epochos slenksčio, į daugelį tokios meilės apraiškų linkstama žvelgti kaip į per didelę tarpusavio priklausomybę ar kokį žalingą įprotį. Regėjome daugybę pavyzdžių, kai žmonės ar organizacijos piktnaudžiavo dvasine bei kitokia galia ir darė visa tai „dėl gėrio". Kita vertus, kai kurie čirvų berniuko dienomis gimę žmonės aukojasi tiek, jog netenka visų savo jėgų. Visiškai užmiršdami save, jie pamažu išsenka ir pailsta. Galiausiai ateina laikas, kai jie nebeturi ką duoti kitiems - praranda galimybę daryti tai, kas jiems taip patinka - aukotis.
Didelė dalis to, ko mus mokė Žuvų epocha, Vandenio amžiuje tampa nebenaudinga ir nereikalinga. Vandenio akimis, pasiaukodamas Jėzus niekam nepadarė paslaugos. Priešingai - taip pasielgdamas jis prarado galimybę daryti kam nors gera. Laikantis tokio požiūrio galima teigti, jog jo poelgis labiau primena bėgimą nuo tikrovės, o ne nuostabią dovaną mums. Žinoma, šiuo atveju toks požiūris-nėra teisingas. Vis dėlto jis iliustruoja, kaip šiais laikais gali būti piktnaudžiaujama Žuvų ženklo ir Neptūno energijomis. Biblija skelbia, kad išsigelbėti galime tik įtikėję Jėzų Kristų. O štai Vandenio epochos filosofija pataria atmesti aklą tikėjimą ir žvelgti į faktus. Liaukitės bandę gelbėti visus ir pasirūpinkite savimi. Jums nereikia jokio išganytojo, nes jūs ir taip išgelbėti - esate nepakartojami žmonės, turintys galią gyventi taip, kaip patys norite.
Galbūt dėl to kai kurie čirvų berniukai šiandieninėje visuomenėje atrodo senamadiški. Daug jų vis dar bando visus gelbėti, bet tai neveikia. Dažnai prireikia ilgų metų painių santykių, kad jie suvoktų savanaudiškumo vertę ir nustatytų savo meilės ribas. Čirvų berniukams labai sunku suprasti, kada reikia nesavanaudiškai aukotis, o kada dera tiesiog tarti kitam žmogui „ne“.
Su tokiomis problemomis susiduria ne vien čirvų berniukai. Kiekvienas mūsų vienaip ar kitaip patiria Neptūno energijos įtaką, kurios mastai skirtingiems žmonėms skiriasi. Tarp aukojimosi ir asmeninių poreikių patenkinimo visada turi išlikti pusiausvyra. Visi mes turime tapti sąmoningesni, liautis klaidžioję iliuzijoje ir užuot apgaudinėję save išvysti tiesą. Taip elgdamiesi mes atgauname savo galias ir dieviškumą - randame ryšį su viduje esančiu Dievu nauju būdu, kuris šioje Vandenio, arba Šviesos, epochoje atrodo tinkamesnis.

ČIRVŲ BERNIUKAS

GARSENYBIŲ GIMTADIENIAI

·         ARNOLD SCHWARZENEGGER (1947 07 30), aktorius
·         JAMIE LEE CURTIS (1958 11 22), aktorė
·         LISA KUDROW (1963 07 30), aktorė
·         RODNEY DANGERFIELD (1921 11 22), komikas
·         GEORGE GERSHWIN (1898 09 26), kompozitorius
·         URI GELLER (1946 12 20), aiškiaregys
·         PAUL ANKA (1941 07 30), dainininkas
·         CHARLES DEGAULLE (1890 11 22), Prancūzijos valstybės veikėjas
·         DELTA BURKE (1956 07 30), aktorė
·         SCOTT HAMILTON (1958 08 28), olimpinis dailiojo čiuožimo čempionas
·         T. S. ELIOT (1888 09 26), poetas
·         KEVIN KLINE (1947 10 24), aktorius
·         MARIEL HEMINGWAY (1961 11 22), aktorė
·         ANITA HILL (1956 07 30), teisės profesorė
·         DAVID SOUL (1946 08 26), aktorius
·         OLIVIA NEWTON-JOHN (1948 09 26), aktorė ir dainininkė
·         BILLY JEAN KING (1943 11 22), tenisininkė
·         KATE BUSH (1958 07 30), dainininkė
·         ROBERT VAUGHN (1932 11 22), aktorius

·         SERENA WILLIAMS (1981 09 26), tenisininkė

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą