Gimimo diena ir kortos

Gimimo diena ir kortos

2014 m. rugpjūčio 26 d., antradienis

Rugpjūčio 26 gimusių korta

Mylinčio tėvo korta


ČIRVŲ KARALIAUS ASMENYBĖS APIBŪDINIMAS

Būdamas čirvų rūšies priešakyje, čirvų karalius pripažįsta, kad meilė - aukščiausioji galia. Šios kortos dienomis gimę žmonės tampa nuostabiais tėvais, tačiau, deja, jų negalima pavadinti geriausiais sutuoktiniais. Atsidavimas vaikams ir darbui kartais trukdo jiems pakankamai meilės skirti vyrui ar žmonai. Tikra tiesa, kad čirvų karaliai moka mylėti ir myli visus žmones nekintama meile. Vis dėlto pasirinkę netinkamą vedybų partnerį, gali sulaukti bėdų. Jiems jokiu būdu nedera užmegzti santuokinio ryšio vadovaujantis vien žemesnėmis paskatomis.
Šie žmonės, kaip ir visi kiti karaliai, gali tapti tironais, tačiau taip nutinka tik tada, kai juos išduoda patys artimiausi asmenys. Iš praėjusių gyvenimų jie atsineša sugebėjimą valdyti savo emocijas ir išmintingai vadovauti šeimyniniam gyvenimui. Jums pasisekė, jeigu toks žmogus laiko jus savo šeimos nariu.

Čirvų karaliai gali pasižymėti versle, ypač kaip patarėjai finansų klausimais. Geriau jiems sekasi bendradarbiaujant su kitais, nei veikiant pavieniui. Teisiniuose reikaluose jie taip pat išmintingesni nei vidutinis žmogus, tad su jais ginčytis neverta: aštrus čirvų karaliaus protas visada ras, kaip paneigti jūsų teiginius.
Šios kortos dienomis gimę žmonės pasmerkti prarasti mylimuosius. Išmintis palengvina tokius likimo smūgius, vis dėlto ir jiems tokiais atvejais būna skaudu. Didelė dalis čirvų karalių apdovanoti ypatingais protiniais, o kartais ir ekstrasensiniais gabumais. Žinios pačios srūva pas juos ir padeda pasiekti karjeros aukštumas.

KAI KURIE ČIRVŲ KARALIAUS MEILĖS SANTYKIŲ YPATUMAI

Čirvų karalius - puikus meilužis ir tėvas, tačiau nekoks vyras. Jis, kaip ir kiti karaliai, gali piktnaudžiauti savo jėga. Ši korta dar vadinama „žavinguoju karaliumi''. Taigi tarp jų sutiksime ne mažiau donžuanų nei tarp čirvų aštuonakių. Čirvų karaliaus archetipas - sultonas hareme. Tiesiog nuostabu, kaip dažnai šie asmenys lieka nevedę, bet įsigudrina išlaikyti šalia savęs būrelį moterų. Nebūtinai jos yra meilužės. Kai kurios gali būti jo studentės, šeimos narės ar draugės. Žodžiu, bet kokiu atveju čirvų karalių labai dažnai supa gerbėjų grupelė.
Valdingumas ir užsispyrimas - nemaža moteriškos lyties čirvų karalių bėda. Valios jėga jos paprastai nenusileidžia jokiam vyrui ir dažniausiai siekia paimti šeimos vadeles į savo rankas. Taigi jų partneriams kartais būna nelengva. Jei dar prisiminsime visiems čirvų karaliams būdingą polinkį ginčytis, suprasime, koks kantrus turi būti partneris.
Čirvų karaliai turi labai stiprų teisingumo pojūtį. Dažnai jie stoja į nuskriaustojo pusę, todėl šeimoje ir darbe laikomi taikdariais. Kita vertus, jie taip pat trokšta atpildo, jei mano, jog nesąžiningai buvo pasielgta su jais pačiais.
Anksčiau ar vėliau čirvų karaliai užmezga karmiškai nulemtus santykius - partneris čia atspindi jų pačių nepastovumą. Tai jiems padeda suvokti, kokius jausmus aplinkiniams sukelia šis bruožas.

RYŠIŲ TARP ASMENYBĖS KORTŲ BENDRYBĖS

Čirvų karaliams moterims patartina vengti pikų rūšies vyrų. Čirvų karaliai vyrai turėtų būti atsargūs su būgnų rūšies moterimis, nors pastarosios paprastai geidžia jų draugijos. Moterys čirvų karaliai gali laimingai ištekėti už būgnų vyrų, jei šie jau išmoko elgtis brandžiai ir atsakingai.

ŽAKLINA KENEDI-ONASIS

Žaklina visai neseniai atsisveikino su šiuo pasauliu. Jai tada buvo 64 metai. Tai buvo labai gerbiama moteris, išsiskirianti savo manieromis ir gyvenimo būdu. Savo laiku ji buvo užkariavusi amerikiečių širdis žavesiu ir artistiškumu. Mes negalėjome atsigėrėti jos skoninga apranga, tuo, kaip ji puošė Baltuosius rūmus, o ypač čirvų karaliui būdingu elgesio su pavaldiniais stiliumi. Atsiminkime, jog, be kita ko, čirvų karalius - santykių, meninių polinkių ir stiliaus meistras.
Džonas Kenedis buvo kryžių triakė. Turėdami omenyje, kad čirvų karaliaus karmos korta - kryžių dviakė, suprasime, kad jo ir Žaklinos santuoka daugeliu atžvilgių buvo ideali. Kryžių dviakė - Mėnulio korta kryžių triakei, o toks ryšys dažnai geriausias vedyboms. Kryžių triakė meilės reikaluose yra labai nepastovi, taigi visai įmanoma, kad jis palaikė slaptus meilės ryšius. Būdama jo Merkurijaus korta, pikų triakė Merlin Monro turėjo jį nemažai dominti. Bet kadangi jis atstovavo Mėnuliui, ji iš Džono tikėjosi palaikymo. To jis, būdamas prezidentas, žinoma, negalėjo jai suteikti. Taigi šiam meilės trikampiui buvo lemta žlugti, o mes iš jo galime daug pasimokyti.
Po Džono nužudymo Žaklina parodė visą savo gimimo kortai priklausančią jėgą. Juk pagaliau čirvų karalius yra tėvo korta, tad svarbiausiu dalyku jos gyvenime iškart tapo vaikų gerovė. Daugelis stebėjosi, kokią stiprybę Žaklina parodė rūpindamasi jais tuo ypač sunkiu šeimai metu. Vėliau ji ištekėjo už Aristotelio Onasio, gimusio būgnų damos valdomą dieną. Šią kortą su čirvų karaliumi gyvenimo išklotinėje sieja labai palankus Veneros ryšys ir jie, be abejo, jautė vienas kitam tikrą meilę.
Po antrojo vyro mirties Žaklina grįžo į Niujorką ir įsitraukė į leidybinę veiklą. Atminkime, kad jos karmos korta kryžių dviakė suteikia polinkį į komunikacijų sferą. Čirvų karaliai labai sumanūs ir gali patys skintis kelią šiose srityse. Dirbdami jie gali pasinaudoti savo meniniais gabumais.
Likus metams iki mirties, Žaklinai prasidėjo kryžių karaliaus, taip pat susijusio su pikų šešiaake ir septynake, periodas kasmetinėje išklotinėje. Tada stipriai pablogėjo jos sveikatos būklė. Mirties metais kasmetinėje išklotinėje dominavo būgnų tūzas ir būgnų devynakė, susiję su pikų tūzu ir kryžių dviake. Taigi atsisveikinimo su pasauliu metu ją veikė visos šios sveikatos ir mirties klausimus valdančios kortos. Įdomu ir tai, kad tuo metu jai buvo Urano periodas, susijęs su kryžių triake. Taigi mirtis jai galėjo reikšti grįžimą pas buvusį vyrą Džoną F. Kenedį, kryžių triakę.

ČIRVŲ KARALIUS

GARSENYBIŲ GIMTADIENIAI

·         CHRISTOPHER LLOYD (1938 10 22), aktorius
·         MACAULAY CULKIN (1980 08 26), aktorius
·         BRAD PITT (1963 12 18), aktorius
·         ANNETTE FUNICELLO (1942 10 22), aktorė
·         SALLY STRUTHERS (1948 07 28), aktorė
·         VERONICA HAMEL (1943 11 20), aktorė
·         STEVEN SPIELBERG (1947 12 18), režisierius, prodiuseris
·         JACQUELINE ONASSIS (1929 07 28), buvusio JAV prezidento žmona
·         KEITH RICHARDS (1943 12 18), muzikantas
·         CHRISTINA AGUILARA (1980 12 18), dainininkė
·         MIKE TYSON (1966 06 30), boksininkas
·         LINDA MCCARTNEY (1942 09 24), fotografė ir dainininkė
·         BRIAN BOITANO (1963 10 22), olimpinis dailiojo čiuožimo čempionas
·         JEFF GOLDBLUM (1952 10 22), aktorius
·         DEREK JACOBI (1938 10 22), aktorius
·         TIMOTHY LEARY (1920 10 22), psichologas
·         BO DEREK (1956 11 20), aktorė

·         TY COBB (1886 12 18), beisbolininkas

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą