Gimimo diena ir kortos

Gimimo diena ir kortos

2014 m. vasario 6 d., ketvirtadienis

Vasario 7 gimusių korta

Klajūnai



PIKŲ PENKIAAKĖS ASMENYBĖS APIBŪDINIMAS
Pikų penkiaakė - pokyčių ir kelionių korta. Šie žmonės - geri nenuoramos ir šis jų bruožas reiškiasi gana įdomiais būdais. Paprastai jie neapkenčia rutinos ir randa užsiėmimų, teikiančių įvairovę. Dauguma jų yra aistringi keliautojai ar bent jau dažnai keliasi gyventi į naujas vietas. Vis dėlto jų nepasėdumas neretai susijęs su dvasinėmis paieškomis, troškimu rasti tiesą ir ugdytis vidinę savastį. Dėl Merkurijaus kortos čirvų berniuko poveikio jie gali nemažai paaukoti dėl mylimųjų ar dėl išsilavinimo. Ypač tai pasakytina apie jų jaunystę. Čirvų dešimtakė, jų karmos korta, dovanoja ryškią sėkmę visuomenėje, kita vertus, visuomeninis gyvenimas jiems kartais gali tapti našta. Veneros korta kryžių devynakė kalba apie dosnią šių žmonių prigimtį, dėl kurios jie kartais gali būti išnaudojami. Iš šios dvasinės devynakės kyla daug asmeninių nusivylimų, ypač susijusių su draugyste bei meile. Todėl šiems žmonėms labiau sekasi grupėse, nei bendraujant su vienu asmeniu. Pikų penkiaakės turi stiprių dvasinių polinkių, tad norėdamos patirti aukščiausias dvasinių kortų (kryžių ir pikų devynakių), esančių jų gyvenimo kelyje (Veneros ir Marso padėtyse), savybes, jos privalo mokytis besąlygiškai mylėti. Dauguma jų gyvenimo kelio kortų yra palankios, todėl mes linkę manyti, kad pikų penkiaakė materialia prasme yra viena geriausių visoje malkoje.

Šiems žmonėms būdingas tvirtas vertės suvokimas ir geri organizaciniai gebėjimai. Dauguma jų yra talentingi prekybininkai ar finansų konsultantai. Metams bėgant, jų gyvenimas gerėja. Tai ypač tampa akivaizdu po 39-ojo gimtadienio, kai jie ima keistis į gera. Po šios ribos juos dažnai aplanko laiminga meilė ir finansinė sėkmė, jie randa vis daugiau pasitenkinimo namuose bei šeimyniniame gyvenime, pamažu silpsta jų poreikis keliauti.
KAI KURIE PIKŲ PENKIAAKĖS MEILĖS SANTYKIŲ YPATUMAI
Šie žmonės yra populiarūs ir mėgstami. Malonumų jie semiasi iš meilės, romantikos ir kelionių. Meilės reikaluose išvengti nusivylimų jiems ne visada pavyks, nes čia jie yra tam, kad baigtų kai kuriuos dar praeitame gyvenime užmegztus santykius. Iš dviejų devynakių Veneros ir Marso padėtyse matome, kad jų gyvenime bus keli pagrindiniai santykiai, kurie jiems patiems gali atrodyti kaip tai, ko ieškojo, tačiau šie santykiai nesiklostys taip, kaip jiems norėsis. Pozityvus požiūris padėtų paversti nevykusius santykius mokymosi pabaiga. Pikų penkiaakei svarbu suvokti, kad šie, atrodytų, atimami iš jų santykiai greičiausiai nebūtų atnešę nieko gera, todėl protingiausia su jais atsisveikinti.
Šių dviejų devynakių įtaka pikų penkiaakių meilės gyvenimui yra itin akivaizdi. Veneros ir Marso kortos paprastai išpildo žmogaus asmeninius bei meilės troškimus, dovanoja pasitenkinimą. Tačiau minėtos kortos verčia mus atsisakyti to, ko norime. Tai kai kurioms pikų penkiaakėms gali būti didžiulis išbandymas, o kitoms padeda išsiugdyti didingą gebėjimą mylėti dvasiškai. Pastarieji žmonės gali aukotis dėl mylimųjų ir dažniausiai suteikia laisvę daryti tai, kas šiems būtų geriausia.
Verta atkreipti dėmesį ir į čirvų dviakę Jupiterio padėtyje - ši korta žada visą gyvenimą truksiančią ypač turtingą draugystę. Tačiau ji gali lemti ir nepaprastą meilę, ateisiančią tada, kai bus išmoktos dviejų devynakių pamokos. Dėl šios priežasties reikšmingiausi meilės potyriai dažnai aplanko sulaukus vyresniojo amžiaus.
RYŠIŲTARP ASMENYBĖS KORTŲ BENDRYBĖS
Pikų penkiaakės moterys gali būti geros žmonos čirvų rūšies vyrams, nors išbandymų ir keblumų šie neišvengtų. Būgnų rūšies vyrai - geri jų draugai. Kryžių moterys jaučia tam tikrą silpnybę vyriškos lyties pikų penkiaakėms. Moteriškos lyties pikų penkiaakės gali gerai sutarti su kitais pikų rūšies vyrais, tačiau jų santykiai būtų susiję su tam tikromis pamokomis.
PIKŲ PENKIAAKĖS PATIRTIES TROŠKIMAS
Būdama stipriausia iš penkiaakių, pikų penkiaakė gali padaryti viską, kad tik patirtų naujų įspūdžių. Sis bruožas būdingas visoms penkiaakėms, tačiau dramatiškiausias to pavyzdys yra pikų penkiaakė. „Žmonių padermės“ skaičius „penki" simbolizuoja asmenis, atėjusius į pasaulį paragauti, kas per daiktas yra tas gyvenimas. Jie nori sužinoti, koks jis yra skirtingose vietose, įvairiausiomis aplinkybėmis, išgyventi visa, ką pasaulis gali jiems pasiūlyti.
Kaip pavyzdį paimkime pikų penkiaakės valdomą dieną gimusį vieną žmogų. Jis kas pusmetį persikrausto gyventi į naują butą ar namą. Dar svarbiau, kad, jo nuomone, tai visiškai normalu ir kad taip turėtų gyventi visi. Jam sunku įsivaizduoti, kaip ilgesnį laiko tarpą galima tūnoti vienoje vietoje. Jis tiesiog skanauja naujas gyvenimo aplinkybes.
Kitas pikų penkiaakės tipas yra „visų galų meistras'“. Toks asmuo yra išbandęs daugybę profesijų, dalyvavęs įvairiausiuose kūrybiniuose projektuose. Jo darbo kambaryje išvysime daugybę įvairiausios paskirties prietaisų, aksesuarų, knygų, kitų daiktų. Jis, kaip ir daugelis penkiaakių, yra puikus prekybininkas, tačiau sėkmė šioje srityje nenumaldo jo troškimo kaupti naujus įspūdžius. Jis ir toliau bando naujas profesijas, tyrinėja naujas pinigų uždirbimo galimybes bei būdus.
Galiausiai kita pikų penkiaakė - šįkart moteris - turi du namus (ir kontoras), kuriuos skiria apie 300 mylių. Ji taip sutvarkiusi savo gyvenimą, kad maždaug kas porą savaičių turi keliauti pirmyn ir atgal - iš vienos vietos į kitą. Jos darbas paprastai susijęs su didelių renginių - tokių kaip koncertai ir meno parodos (visa jos karmos kortos čirvų dešimtakės sfera) - reklama. Tuo metu ji pradėjo susitikinėti su vienu vyriškiu. Jie pradėjo kartu gyventi, bet moteris ir toliau kas porą savaičių vykdavo į savo kitus namus darbo reikalais. Kartą, jai išvykus, tas vyriškis susidraugavo su kita moterimi, kurios finansinė būklė buvo prasta. Jis pakvietė ją apsigyventi netoliese. Grįžusi pikų penkiaakė pamatė savo valdose kitą moterį, kuri kiekvieną rytą pusryčiaudavo su jos vyriškiu. Viskas atrodė labai įtartinai. Pikų penkiaakė pasielgė gana netikėtai ir neįprastai - ji leido tai moteriai pasilikti. Išėjo taip, kad ta kita moteris šalimais gyveno ištisus mėnesius, o pikų penkiaakės vyriškis padėjo jai imtis naujo verslo, padarė dėl jos daugybę kitų gerų darbų. Visi artimiausi pikų penkiaakės draugai pradėjo kalbėti, kad priimti tą moterį į savo gyvenimą yra tikra beprotystė.
Galų gale po metų padėtis tapo kritiška, ir ta kita moteris išvyko. Pikų penkiaakė prisipažino taip ilgai kentusi šias aplinkybes todėl, kad jai buvo visiškai svetimas pavydo jausmas. Tas draugas buvo pirmasis jos sutiktas vyras, privertęs ją pajusti savininkiškumą bei pavydą. Norėdama patirti, koks šis pojūtis yra iš tikrųjų, ji metus kentė išties keistą situaciją. Kai suvokė, kad tikrai pavydi, nusprendė, jog jau patenkino smalsumą, ir skubiai visa tai užbaigė.
Šios moters gyvenimas iliustruoja, jog penkiaakės sprendimai yra sunkiai suvokiami aplinkiniams, tačiau, jos po-žiūriu, viskas turi tobulą prasmę. Tokia giluminė paskata - siekis patirti nauja, troškimas išgyventi viską, ką tik įmanoma, - išskiria jas iš visų kitų kortų.
 PIKŲ KETVIRTAKĖS


GARSENYBIŲ GIMTADIENIAI
·        ALEC BALDWIN (1958 04 03), aktorius
·        BOB DENVER (1935 01 09), aktorius
·        DEAN STOCKWELL (1936 03 05), aktorius
·        MARLON BRANDO (1924 04 03), aktorius
·        EDDIE MURPHY (1961 04 03), aktorius ir komikas
·        ASHTON KUTCHER (1978 02 07), aktorius
·        DORIS DAY (1924 04 03), aktorė
·        JENNIE GARTH (1972 04 03), aktorė
·        CHARLES DICKENS (1812 02 07), rašytojas
·        GARTH BROOKS (1962 02 07), kantri stiliaus dainininkas
·        JUDY COLLINS (1939 05 01), dainininkė
·        RITA COOLIDGE (1945 05 01), dainininkė
·        TIM MCGRAW (1967 05 01), dainininkas
·        DAVE MATTHEWS (1967 01 09), muzikantas
·        WAYNE NEWTON (1942 04 03), dainininkas

·        SERGIO GARCIA (1980 0109), golfo žaidėjas

1 komentaras:

  1. Gimimo Diena Ir Kortos: Vasario 7 Gimusių Korta >>>>> Download Now

    >>>>> Download Full

    Gimimo Diena Ir Kortos: Vasario 7 Gimusių Korta >>>>> Download LINK

    >>>>> Download Now

    Gimimo Diena Ir Kortos: Vasario 7 Gimusių Korta >>>>> Download Full

    >>>>> Download LINK

    AtsakytiPanaikinti