Gimimo diena ir kortos

Gimimo diena ir kortos

2014 m. vasario 2 d., sekmadienis

Vasario 3 gimusių korta

Visuotinio gyvenimo korta


PIKŲ DEVYNAKĖS ASMENYBĖS APIBŪDINIMAS
Ši korta - pati galingiausia iš mūsų aptartų visuotinių kortų. Jos dienomis gimę žmonės jaučia didžiausią poreikį atsisakyti visų neigiamų asmenybės bei gyvensenos modelių. Kai kurių jų gyvenimas - nesibaigianti praradimų virtinė, tačiau tarp pikų devynakių sutiksime ir visiškai atsėdėjusiųjų tarnystei kitiems ir jos yra tikrai laimingos. Pikų devynakė turi visų kitų devynakių bruožų. Ji privalės leisti numirti vienai svarbiai savo asmenybės daliai, o tada galės iš naujo atgimti. Galbūt šitaip ji atsisveikins su žalingais įpročiais ar nusistovėjusia darbo tvarka, bendravimo manieromis ar požiūriu į finansus. Kai kuriais atvejais atsikratyti jai tenka kelių dalykų iš karto. Pikų devynakėms jokiu būdu negalima ignoruoti įgimto dvasingumo. Ugdydamos šią savo asmenybės pusę, jos gaus progą daryti tai, kas bus gėris visiems, sugebės nesunkiai atsižadėti visko, kas nebepadeda siekti aukštesnių tikslų. Taigi kai kurios pikų devynakės nepaprastai daug padaro dėl pasaulio - ją taip pat būtų galima vadinti didžiausio labdario korta.

Daug pikų devynakių tampa puikiais menininkais, mokytojais ar atlikėjais. Čirvų karalius (jų karmos ir kartu Veneros korta) suteikia joms daug emocinės galios, žavesio ir išminties - dėl to publika jas mėgsta. Daug šių žmonių gabūs menui ar muzikai. Tas pats čirvų karalius padeda jiems ir kitu atžvilgiu - suteikia išminties, kurios reikia norint nugalėti emocijas ir baimes, kai ateina laikas su atsisveikinti su vakarykšte diena.
Pikų devynakės gabios ir verslui: tokia veikla gali atnešti joms finansinę sėkmę. Vis dėlto didžiausią pasitenkinimą jos patiria vykdydamos „meilės misiją". Kuo platesni bus jų darbo užmojai, kuo labiau jos susitelks ties gerų dalykų didelėms žmonių grupėms darymu, tuo skaisčiau suspindės įgimta jų galia, tuo toliau jos pažengs keliu dieviškumo link.
KAI KURIE PIKŲ DEVYNAKĖS MEILĖS SANTYKIŲ YPATUMAI
Pikų devynakė yra pakankamai žavi ir emociškai stipri, kad sugebėtų patraukti partnerį, kai to užsinori. Vis dėlto „devynakė tarp devynakių" neišvengia praradimų, kartais ją pradeda persekioti slapta baimė, kuždanti, jog visiškai atsivėrusi neteks artimo žmogaus. Be to, dar pačioje gyvenimo pradžioje dažna pikų devynakė patiria emocinių traumų, kurių palikti randai kliudo išsaugoti meilės santykius. Galima netgi sakyti, kad ji stengiasi neprisileisti prie savęs partnerio. Jei ji elgtųsi švelniau, jos žavesys savaime pritrauktų antrąją pusę. Iš esmės ji gali užkariauti kiekvieno geidžiamo žmogaus širdį.
Pikų devynakė moteris yra itin valinga ir nepriklausoma - tai lemia jos karmos korta čirvų karalius. Deja, šie jos bruožai gali sukelti sunkumų meilės santykiuose. Ne kiekvienas vyras susitvarkys su tokia stipria moterimi. Dėl tos pačios priežasties ji gali viena auginti vaikus - moteris, kurią veikia karalius, savo vaikams sugeba atstoti ir tėvą, ir motiną. Šiaip ar taip, pikų devynakė moteris per daug nesielvartauja dėl vyrų, nebent įsiveltų į abipusę priklausomybę ir bandytų partnerį „išgelbėti".
Pikų devynakės - išties labdaringi ir nuostabūs asmenys. Jie sugeba mylėti ne tik paskirus žmones, bet ir žmonių grupes. Kaip buvo minėta, pikų devynakei lemta prarasti ryšius su keliais jai labai svarbiais asmenimis. Vis dėlto tokių atvejų vadinti praradimais nereikėtų.
RYŠIŲ TARP ASMENYBĖS KORTŲ BENDRYBĖS
Vyriškos lyties pikų devynakės jaučia ypatingą vidinį artumą čirvų rūšies moterims - jų draugystė nesunkiai perauga į santuoką. Pikų devynakes moteris panašūs ryšiai sieja su tos pačios rūšies vyrais. Vyrus čirvus su moteriškos lyties pikų devynakėmis taip pat sieja meilės ryšiai. Būgnų vyrams jos jaučia stiprų fizinį potraukį.
ŠIS GYVENIMAS MAN - PASKUTINIS
Ar kartais jums neteko sutikti žmogaus, teigusio, esą ši jo inkarnacija paskutinė? Kai išgirstu ką nors panašaus, visada turiu stipriai tvardytis, kad nepradėčiau kvatotis. Galbūt ir klystu, tačiau esu linkęs manyti, jog žmogus, gyvenantis čia paskutinį kartą, turėtų būti nepaprastai laimingas, įgyvendinęs visas savo svajones, troškimus bei norus. Bet kadangi tokio iki šiol dar nemačiau, manau, kad žmogaus, po mirties paliksiančio šią kūriniją, dar nesutikau.
Viena iš pirmųjų, kuri man pasakė tokį dalyką, buvo pikų devynakė moteris, gimusi po Žuvų ženklu. Pagal profesiją - knygų leidėja ir organizatorė. Labai laiminga ji neatrodė, tačiau pasidalijo su manimi labai aiškia nuojauta, jog šis gyvenimas mūsų planetoje jai paskutinis. Tada aš viduje nusijuokiau ir pagalvojau: „Žinoma, žinoma, aš taip pat čia gyvenu paskutinį kartą." Vis dėlto kiek vėliau buvau priverstas pripažinti, kad šiek tiek tiesos jos žodžiuose buvo.
Kiekviena pikų devynakė (tiesą sakant, ir kitos devynakės) gimė tam, kad baigtų svarbiausią sielos raidos ciklą. Visa tai stipriausiai pasireiškia pikų devynakės atveju, nes pastaroji rūšis - paskutinė kortų malkoje. Todėl žmogus, gimęs pikų devynakės valdomą dieną, artėja prie labai reikšmingo dvasinio ciklo pabaigos. Beje, ta moteris įkūnijo daug pozityvių savo gimimo kortos bruožų. Savo darbą dirbo grynai dėl kitų gerovės ir už vertingus nuopelnus nelaukė jokio pripažinimo. Ji stengėsi padėti autoriams pasiekti skaitytojus.
Šis gyvenimas pikų devynakei paskutinis, kai ji užsiima įprastais darbais, gyvena tam tikru būdu. Atsiminkite, kad pikų rūšis simbolizuoja darbą, sveikatą ir gyvenseną - dalykus, sudarančius mūsų būties pagrindą. Kiekvienas pikų devynakės dieną gimęs žmogus darbo atžvilgiu šiame gyvenime labai daug pasieks, jo pastangos duos ilgai lauktų vaisių - taigi tam tikra prasme šis gyvenimas cikle yra paskutinis. Manau, kad toji moteris intuityviai tai jautė, tačiau šiek tiek klaidingai interpretavo savo nuojautas.
Čirvų devynakė laikui bėgant atsižada konkrečių santykių, elgsenos meilės reikaluose modelių, daugiau nebepadedančių tobulėti. Kryžių devynakė gimsta tam, kad atsisakytų kai kurių jai nebenaudingų galvosenos ir bendravimo būdų. Būgnų devynakė savo gyvenime turės atmesti kai kuriuos troškimus bei vertybes, taip pat ir pinigų uždirbimo būdus. O pikų devynakei tinka visa tai ir dar daugiau. Pikai - stipriausioji malkos rūšis. Jeigu turime šios rūšies kortų savo gyvenimo kelyje, mūsų gyvensenai ir užsiėmimams jos darys didžiulę įtaką. Todėl pikų devynakei reikia atsisakyti daugiau nei kitoms devynakėms. Joms gali atrodyti, kad visa jų būtis artėja prie pabaigos. Tačiau atminkime, kad bet kokia pabaiga - tai tik tam tikro raidos etapo galas. Taigi pikų devynakė ruošiasi naujam gyvenimui, kuriame bus daugiau laimės ir džiaugsmo. O liūdėti galvojant apie visus tuos dalykus, kuriuos būtina palikti užnugaryje, nėra jokio reikalo.
PIKŲ DEVYNAKĖS

GARSENYBIŲ GIMTADIENIAI
·         ROBERT DUVALL (1931 01 05), aktorius
·         DIANE KEATON (1946 01 05), aktorė
·         FRAN TARKENTON (1940 02 03), amerikietiškojo futbolo žvaigždė
·         HARRY BELAFONTE (1927 03 01), dainininkas
·         GERTRUDE STEIN (1874 02 03), rašytoja
·         JAMES MICHENER (1907 02 03), rašytojas
·         WALTER MONDALE (1928 01 05), buvęs kandidatas į JAV prezidento postą
·         NORMAN ROCHWELL (1894 02 03), dailininkas
·         GLENN MILLER (1904 03 01), garsus džiazo muzikantas
·         DAVID NIVEN (1910 03 01), aktorius
·         RON HOWARD (1954 03 01), aktorius ir režisierius
·         ROGER DALTREY (1944 03 01), muzikantas

·         HARRY CARAY (1919 03 01), sporto diktorius

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą