Gimimo diena ir kortos

Gimimo diena ir kortos

2014 m. vasario 5 d., trečiadienis

vasario 6 gimusių korta

Likimo korta


PIKŲ ŠEŠIAAKĖS ASMENYBĖS APIBŪDINIMAS
Pikų šešiaakė yra vadinama likimo korta, nes ji - ryškiausias veiksmo ir atoveiksmio dėsnio simbolis. Ką pasėjam, tą teks pjauti. Ir tai yra teisinga šnekant tiek apie gerus, tiek apie blogus poelgius. Jei mūsų gimimo korta yra šešiaakė, galime tikėtis, kad tam tikromis gyvenimo atkarpomis patirsime tai, kas „nulemta“. Pradžią tokiems įvykiams ankstesniuose gyvenimuose davė mūsų veiksmai ar žodžiai. Jų pasekmės buvo atidėtos vėlesniam laikui, kai bus tinkamos aplinkybės atoveiksmiui. Kai kurie iš šių įvykių gali būti pozityvūs ir padėti mums, o kiti leidžia pajusti gyvenimo druskos skonį. Kadangi pikų šešiaakė įgauna stipriausią šešiaakių energijos išraišką, jos gyvenimo įvykiai labiau susiję su lemtimi nei daugumos žmonių. Todėl nemažai daliai pikų šešiaakių ima atrodyti, kad gyvenimas - vieta, kur jos turi nedaug pasirinkimų ir mažai galios pakeisti įvykius. Tiesa, kai įvykių grandinė jau „paleista“, ką nors pakeisti sunku, tačiau gyvenime vis dėlto yra labai daug dalykų, priklausančių nuo mūsų pačių, tad mūsų pasirinkimai visada yra reikšmingi. Tai vienas svarbiausių dalykų, ką reikia suprasti pikų šešiaakei.

Pikų šešiaakė - galinga korta, simbolizuojanti žmogų, kuris atėjo čia mokytis atsakomybės, neatsiejamos nuo tokios galios. Šie žmonės paprastai gali rinktis: tarnauti aukštesniam tikslui, ateities vizijai ir sulaukti didžiulės sėkmės arba to nedaryti, bet tada jų galia atsisuka prieš juos pačius ir verčia pulti. Dažniausiai jie elgiasi labai atsakingai, tačiau Neptūno įtaka nemažą jų dalį gali pastūmėti eskapizmo - mėginimo pabėgti nuo tikrovės - keliu, dėl to jie gali prarasti daugybę laiko tuščiai fantazuodami. Šie žmonės, žinoma, yra svajotojai, todėl jiems svarbu suderinti savo svajones su aukštesniais idealais bei principais, antraip jų svajonės gali virsti košmarais. Jiems reikia įsitverti didžiausios svajonės, vizijos, ir naudojantis savo galia jos siekti. Vos tik išvysta šią savo viziją, jų nebegali sustabdyti niekas. O pasitenkinimas visose gyvenimo sferose jiems garantuotas.
Šios kortos galimybės sulaukti sėkmės bei pripažinimo yra bene didžiausios visoje malkoje, daugelio jų laukia nepaprasti pasiekimai. Iš būgnų aštuonakės ir pikų karaliaus, esančių atitinkamai Marso ir Jupiterio padėtyse, suprasime, kad jos nesunkiai gali tapti turtingos. Aišku, kad tai virstų tikrove, jos turi veikti ir būti pasiruošusios prisiimti didžiulę atsakomybę.
Taip pat joms reikia saugotis polinkio pasiduoti tiek maloniai, tiek nemaloniai rutinai. Šie žmonės gali būti labai užsispyrę. Didžiausią pasitenkinimą, gyvenimo tikslą, kryptį ir daug gerų draugų jiems suteikia pažinimas. Turbūt didžiausi išbandymai jų laukia meilės reikaluose. Čia jiems kenkia jų pačių neryžtingumas.
Kadangi šių žmonių pirmoji karmos korta yra pikų devynakė, jų gyvenime tikrai bus netekčių, kai kuriais atvejais netgi tragiškų. Tačiau ta pati pikų devynakė garantuoja, jog išsikėlę tikslą panaudoti gausius savo talentus tam, kad pasaulyje būtų geriau, jie sulauks didžios sėkmės. Ši korta gali būti pati dosniausia visoje malkoje ir reikštis labai įvairiapusiškai. Daugelis jų savo profesijoje pasiekia aukštumų.
KAI KURIE PIKŲ ŠEŠIAAKĖS MEILĖS SANTYKIŲ YPATUMAI
Pikų šešiaakei labai sunku negalvoti apie meilę ir meilės nuotykius. Tačiau tuo pat metu į visas aplinkybes, verčiančias išgyventi tiek teigiamus, tiek neigiamus jausmus, jos linkusios žvelgti per intelekto prizmę ir taip patvirtinti savo sampratas bei idėjas. Kartais jos užmezga daug santykių vienu metu ir to pasekmės paprastai būna neigiamos. Troškimą palaikyti daugiau meilės santykių ir tokio pobūdžio pastangas dažniausiai skatina slapta baimė, kad joms neužteks meilės. Kol neatpažinta ir nepripažinta, ši baimė, simbolizuojama jų Saturno kortos čirvų triakės, gali labai trukdyti išgyventi tikrą artumą su kitu asmeniu.
Abi pikų šešiaakės lytis traukia sumanūs ir sąmojingi žmonės. Moterims patinka turtingi, aukštą padėtį užimantys, valdžią turintys vyrai. Tačiau jie gali būti nesąžiningi meilės reikaluose - panašiai kaip būgnų penkiaakė ir šešiaakė, tad reikia saugotis ir neįkliūti į jų pasakojimų bei istorijų žabangas.
RYŠIŲTARP ASMENYBĖS KORTŲ BENDRYBĖS
Vyriškos lyties pikų šešiaakes sieja puikūs ryšiai su čirvų rūšies moterimis, tačiau kad santykiai būtų sėkmingi, jiems reikėtų užleisti vadovaujamąją padėtį joms. Kryžių rūšies vyrams pikų šešiaakės moterys atrodo gana žavios, o būgnų rūšies vyrams jos patinka kaip draugės. Šios dažniausiai sulaukia naudos iš kitų pikų rūšies vyrų.
LIKIMAS IR LAISVA VALIA
Kaip byloja XIX amžiaus paskutinio dešimtmečio pasakojimai, aiškiaregys Olnis Ričmondas (Olney Richmond) buvo tvirtai įsitikinęs, kad gyvenimas yra nulemtas iki smulkmenų. Sakoma, kad jis sugebėdavęs nesuklysdamas išpranašauti, kokias kortas žmogus ištrauks iš malkos - jam tereikėdavę sužinoti to asmens gimimo datą ir laiką. Olnis vis kartodavo, kad viskas, ką mes šiame pasaulyje žinome, vyksta pagal griežtai nustatytus matematinius principus ir dėsnius. Pasak jo, net mažas paukštelis nukris iš dangaus, jei tai nesutiks su šiais dėsniais. Indų astrologai šiuo klausimu mano lygiai taip pat. Astrologijos meną įvaldę žmonės, vien žinodami jūsų gimimo datą, laiką bei vietą, pasakys, kada jūs susituoksite, kiek vaikų turėsite, kokį darbą dirbsite ir net tikslią jūsų mirties datą.
Tokią sampratą daugeliui iš mūsų suvokti yra nelengva. Mums patinka tikėti, jog galime rinktis. Pakalbėkime apie tai. Tūkstančiai knygų, kurių nemažai jūs ir aš esame skaitę, moko, kaip pakeisti likimą ir tapti savo „lemties kapitonu" Šios knygos padėjo daugybei žmonių. Tad kaipgi tas Olnis ir minėti astrologai gali taip tiksliai pranašauti ateitį ? Juk tai padaryti jie gali net nesusitikę su jumis, nežinodami jūsų vardo.
Fatalistai indų dvasininkai teigia, kad, norėdami priversti likimą materializuotis, mes turime sekti dharma. Jei trumpai, dharma reiškia „dvasinį mokymą". Jų nuomone, net jei mums yra lemta gyvenime užimti tam tikrą padėtį, kad tai įvyktų, mes vis tiek turime pasistengti. - savaime nieko neįvyks. Ar mūsų gyvenimas yra visiškai nulemtas, ar ne, galime suprasti pažvelgę į savo gimimo kortas.
Kortos, kurių skaičius nelyginis (tokios kaip triakės ar tūzai), nuolat kuria. Dėl šios priežasties jos linkusios tikėti, kad kuria ir savo likimą. Kortos, kurių skaičius lyginis, o ypač šešiaakės, linkusios leisti įvairiems dalykams patiems pas jas ateiti. Šešiaakės - labai pastovūs žmonės ir priešinasi pokyčiams. Praleidę su vienu iš tokių žmonių šiek tiek laiko, jūs nesunkiai tuo įsitikintumėte patys. Jie nepasijudins iš vietos tol, kol nepanorės. Dėl to jie gali įklimpti į rutiną - tada juos apima sąstingis, jie ima priešintis naujovėms. Galbūt todėl ir atrodo, kad jų gyvenimas yra labiau nulemtas nei kitų kortų. Jie dažnai būna panašūs į pasyvius įvykių stebėtojus. Susidaro įspūdis, kad viskas vyksta savaime, o jie tik sėdi ir spokso į erdvę priešais save. Kadangi pikų šešiaakėje matome stipriausiai išreikštas šešiaakių savybes, labiausiai tikėtina, kad kaip tik šie žmonės taip elgsis ir keiks likimą.
Florens Kempbel knygoje „Šventieji simboliai" leidžia suprasti, kad žmonės, kurių gimimo korta šešiaakė, sugeba įsijausti į savo likimo struktūrą. Net jei kartais, rodos, įsivelia į kasdienybės monotoniją, toje ramybėje jie gali įsiklausyti į savo vidinį balsą, kurį juk ir įmanoma išgirsti tik tada, kai protas santykinai ramus. Dėl šios priežasties jiems yra prieinama informacija, su kuria kitos malkos kortos susiliečia gana retai. Šios informacijos dalis - savo likimo ir vaidmens gerinant padėtį pasaulyje suvokimas. Įsiklausiusi į savo vidinį balsą, kiekviena pikų šešiaakė supras, jog likimas jai skiria ypatingą misiją ir kad ji gali labai padėti žmonijai.

 PIKŲ ŠEŠIAAKĖ

 GARSENYBIŲ GIMTADIENIAI

·         BABE RUTH (1895 02 06), beisbolo žvaigždė
·         CHASTITY BONO (1969 03 04), roko muzikos žvaigždės duktė
·         TOM BRQKAW (1940 02 06), žinių pranešėjas
·         EMMYLOU HARRIS (1947 04 02), dainininkas
·         ELVIS PRESLEY (1935 01 08), dainininkas ir aktorius
·         RONALD REAGAN (1911 02 06), buvęs JAV prezidentas
·         DANA CARVEY (1955 04 02), komike
·         JANE GOODALL (1934 03 04), antropologė
·         ZSA ZSA GABOR (1919 02 06), aktorė
·         NATALIE COLE (1950 02 06), dainininkė
·         CATHERINE O'HARA (1954 03 04), aktorė
·         MIKE FARRELL (1939 02 06), aktorius

·         STEPHEN MAWKING (1942 01 08), mokslininkas

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą