Gimimo diena ir kortos

Gimimo diena ir kortos

2014 m. kovo 11 d., antradienis

Kovo 11 gimusių korta

LABDARIŲ KORTA





BŪGNŲ DAMOS ASMENYBĖS APIBŪDINIMAS

Būgnų dama dažnai abejoja savo vertybių sistema (dėl to kalta jos karmos korta būgnų triakė). Taigi atėjus būtinybei rinktis, šie žmonės neretai susiduria su sunkumais. Būgnų damos mėgsta įvairovę, jos kūrybingos ir sumanios, jei tik jų minčių nepasigvelbia rūpesčiai dėl pinigų, o taip, deja, pasitaiko. Būgnų dama pasižymi geru skoniu, tik jis jai nemažai kainuoja. Didelį pasitenkinimą ji jaučia pirkdama aukštos kokybės ir, žinoma, nepigius daiktus. Gavusi pinigų, tai ji dažniausiai ir daro, taigi nekeista, kad išleidžia daugiau nei derėtų, o paskui nerimauja, ar pavyks sudurti galą su galu. Vis dėlto būgnų dama - viena dosniausių malkos kortų. Dėl Jupiterio kortos čirvų damos ir antrosios karmos kortos būgnų devynakės įtakos ji sugeba lengvai atsižadėti nuosavybės ir trokšta dalytis ja su kitais. Be visa ko kita, būgnų damos simbolis reiškia turtingą tetulę ar senelę (senelį), kuri kartkartėmis nusiveda jus į parduotuvę ir nuperka, tarkime, naujų drabužių, per gimtadienius dovanoja brangias dovanas.

Būgnų damos - žavūs žmonės. Jie moka mėgautis prabanga, nuolat ieško naujų nuotykių, o kartais ir naujų meilės partnerių. Būgnų damos turi įgimtą verslininko gyslelę, suvokia, kaip tinkamai pristatyti savo gaminius ar paslaugas. Pasižymėti gali įvairiose srityse, sugeba vadovauti. Kad ir kuo užsiimtų, ji lieka Valdove, taigi apgaubia dirbančius ar gyvenančius kartu asmenis motinišku rūpesčiu. Būgnų damos protas kritiškas, todėl ji gali nuodugniai analizuoti ir planuoti aplinkybes, taip pat geba kiaurai permatyti kiekvieną apgaulę. Deja, tokio pobūdžio protas reikalams pakrypus ne taip, kaip norėtųsi būgnų damai, gali panirti į negatyvizmą, kritikuoti visus aplinkinius žmones. Pesimistiškoms nuotaikoms kartais pasiduoda visos būgnų damos, net jei pačios to nesuvokia. Norint atsverti šį polinkį, privalu puoselėti pozityvų požiūrį į gyvenimą, pasitikėti ateitimi.
Pasirinkusi artimesnį dvasinį kelią, būgnų dama neretai įsisąmonina jai skirtą ypatingą misiją ir taip suvaldo save bei pasiekia dvasinio suvokimo aukštumas (tai simbolizuoja jų Neptūno korta pikų dama). Verta paminėti ir tai, kad būgnų dama turi ypatingą sugebėjimą suvokti senovės mokymus. Senovės paslaptys ir slaptosios žinios savaime traukia šią dieną gimusius žmones, skatina juos gilintis į amžinąsias tiesas, o tai padeda išspręsti daugelį kasdienių problemų. Jeigu būgnų dama pasišvenčia kokiam iškiliam tikslui, ribų jos galimybėms tiesiog nebelieka.


KAI KURIE BŪGNŲ DAMOS MEILĖS SANTYKIŲ YPATUMAI

Kaip jau minėjome, meilės reikaluose būgnų damos laukia vieni rimčiausių išbandymų, kokie tik gali būti. Šie žmonės yra užsispyrę ir išdidūs, mėgsta permainas, bijo būti palikti ir turi pakankamai stiprybės, kad panorėję gautų tai, ko nori, tačiau toks savybių derinys gali pridaryti bėdų. Būgnų damos dažnai tuokiasi tris ar daugiau kartų ir net kai jau atrodo, kad sukūrė laimingą šeimą, gana greitai aplinkybės iš esmės keičiasi. Žavesys ir charizma atveria jos dieną gimusiems žmonėms daug progų lengvai pradėti naujus santykius. Deja, sunkiau sekasi juos išsaugoti. Paprastai jų norai greitai pildosi (žinoma, laimę tai atneša ne visada) ir tada būgnų damai tenka gyventi su šių pasekmėmis.

RYŠIŲ TARP ASMENYBĖS KORTŲ BENDRYBĖS

Vyrai būgnų damos svajoja apie pikų rūšies moteris. Šios kortos dienomis gimusios moterys jaučia nemažą aistrą kryžių rūšies vyrams, bet neišvengia su jais ir nesutarimų. Dar rimtesnės bėdos jų laukia užmezgus santykius su vyrais čirvais. Kryžių rūšies moteris vyriškos lyties būgnų damos ir traukia, ir erzina.

BŪGNŲ DAMOS MEILĖS GYVENIMAS

Kortos skaičiaus reikšmė dažnai yra didesnė, nei mums gali atrodyti. Pavyzdžiui, daug čirvų aštuonakės dienomis gimusių žmonių turi aštuonis vaikus arba artimų jiems žmonių ratą sudaro aštuoni asmenys. Būgnų damos Veneros korta - kryžių triakė, galbūt todėl dažna būgnų dama tuokiasi tris ar daugiau kartų. Žinoma, sutiksime ir tokių būgnų damų, kurios susituokia tik vieną kartą arba apskritai nežengia tokio žingsnio, tačiau trys santuokos - įdomus dėsningumas šios kortos dieną gimusių žmonių gyvenime.
Pažvelgę į būgnų damos gyvenimo kelią, išvysime net tris labai svarbias triakes. Visų pirma paminėtina būgnų triakė - pirmoji jų karmos kortą, pagrindinė abejonių dėl to, kas šiems žmonėms svarbiausia, kaltininkė. Kita yra kryžių triakė, jų Veneros korta, o dar viena, pikų triakė, joms yra Marso korta. Veneros ir Marso planetos dažnai siejamos su intymiais santykiais, taigi joms atstovaujančios kortos daugiau nei kitos atspindi konkretaus žmogaus santuokos, meilės ir sekso ypatumus. Jei bent viena Veneros ar Marso korta žmogaus gyvenimo kelyje bus triakė ar penkiaakė, galime tikėtis, kad jo meilės gyvenime vyks daug permainų, kad čia netrūks įvairovės. Dėl dviejų triakių įtakos būgnų dama pranoksta daugumą kitų malkos kortų savo polinkiu į vis naujus meilės ryšius. Kaip minėjome, užmegzti santykius būgnų damai daug lengviau, nei juos palaikyti. Jeigu žmogus neranda būdų, kaip išreikšti triakių energiją, tai verčia jį nuobodžiauti, kelia nerimą. Triakė - tai dviakės (dviejų žmonių ryšio) ir tūzo, arba vieneto (naujovių troškimo), suma. Daugelis būgnų damų niekaip nepasitenkina vienu mylimuoju ir bando palaikyti kelis meilės ryšius vienu metu.
Pirmoji karmos korta būgnų triakė gimdo būgnų damos viduje baimę, kad gyvenime gali „kažko pritrūkti“. Būtent ši slapta baimė pastūmėja jas užmezgus vienus meilės santykius ieškoti kitų. Nors išoriškai toks žmogus gali sakyti, kad esami santykiai jam tiesiog pabodo ar kad jis dar nesutiko tinkamo žmogaus, tiesa greičiausiai ta, jog vieno asmens jam per mažai - jam juk reikia įvairovės. Nemaža dalis būgnų damų vyrų svajoja apie nuosavą haremą. Nors tai būdinga ir kai kurioms kitoms kortoms, labiausiai to trokšta būgnų damos. Šį troškimą sąlygoja vidinio nesaugumo jausmas, neretai gerai paslėptas nuo aplinkinių akių. Jei sutiksite žmogų, keičiantį partnerius vieną po kito, derėtų atsiminti, jog tikriausiai egzistuoja svarbesnės priežastys nei tos, kurias jis pats mini. Toks elgesys paprastai liudija sunkiai apčiuopiamą vidinį konfliktą.
Analizuodami skirtingų kortų ryšius pastebėsite, kad santuokai retai kada tikslinga rekomenduoti būgnų damą. Dėl būdingos elgsenos meilės santykiuose santuokai jos paprastai itin netinkamos. Tačiau toks jų elgesio modelis nėra nepakeičiamas. Būgnų dama gali išsivaduoti iš šio modelio, jei sąžiningai pažvelgs į savo vidų ir stengsis atpažinti ten tūnančias baimes. Vis dėlto šis uždavinys mažų mažiausiai didvyriškas - štai kodėl visada buvo laikoma, kad sunkiausia meilės karma tarp visų malkos kortų kaip tik būgnų damos.
Pasiryžusi rasti savyje tiesą, ji įveiks visus sunkumus. Šie žmonės išties gali mesti iššūkį įprastam būgnų damos elgsenos modeliui ir pelnyti ilgalaikę santuokos ar meilės ryšių laimę. Jos pavyzdys geriau nei daugumos kitų kortų parodo mums, kad žmogus nėra visam gyvenimui apribotas savo gimimo kortos gyvensenos modelio.

BŪGNŲ DAMOS

GARSENYBIŲ GIMTADIENIAI
·        DENNIS QUAID (1954 04 09), aktorius
·        TOM CRUISE (1962 07 03), aktorius
·        STOCKARD CHANNING (1944 02 13), aktorė
·        MARTIN LUTHER KING (1929 01 15), Pilietinės teisės judėjimo vadovas
·        YVES SAINT LAURENT (1936 08 01), madų dizaineris
·        JOHNNY UNITAS (1933 05 07), amerikietiškojo futbolo žvaigždė
·        JEAN BAPTISTE MOLIERE (1622 01 15), dramaturgas
·        HUGH HEFNER (1926 04 09), leidėjas
·        SAM DONALDSON (1934 03 11), televizijos žurnalistas
·        MONTEL WILLIAMS (1956 07 03), pokalbių šou vedėjas


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą